- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Oo 9 saat var Canım güzel
Kaynana diyet bozma eylemini iyi kapatmışsın :)
Önceki günlere göre çok iyi toparladın Canım.
Teşekkürler canım artık onlar yiyince ben doyuyorum :) benim eşimde öyle boş vakitleri hep değerlendiriyoruz :) o da yorucu ve yoğun çalışıyor sağlık sıhhat güç versin rabbim onlara
Güzel menü Canım
Canım sıkı sarıl diyete bol boş yürüyüş adım yap verirsin
Canım bende katılıyorum arkadaş, beğenmedim, idare eder vs yazmak yerine yorumunu yazarsan böylece birbirimizin fikirlerinden bir şeyler öğreniriz amacımız zaten bu. Ayrıca illa ki kahvaltı da yumurta peynir akşam illa ki tencere yemeği olacak diye bir kalıp yok. Salata da bi seçenek yemek olmayabilir bu tercihidir. Her zaman yemek yemek istemiyordur bu sorun yaratmaz önemli olan protein sebze alması ve ton balığı gayet yeterli. İşte düşüncelerimizi söyleyince biz de söyleriz belki de sende doğru bildiğin yanlışlarını düzeltirsin ya da biz değiştiririz gibi.
Güzel menüBugün menünü yazayım akşam tekrar spor ile birlikte de yazarım.
Öğle: ekmeksiz köfte, cacık
Akşam 17:00 - 2 haşlanmış yumurta, tulum peyniri, roka, turp
yahhaha kayınvaliden bir gram et bin ayıp örter havasında yaklaşıyor sana çoook komik.Pts menü
Kahvaltı 2yumurta sucuklu 1dilim ekmek
ara kahve
akşam1porsiyon kapama yanında ayran
1tatlı kaşığı sütlaç
ara
Patlamış Mısır 1tabak çay bilmiyorum kg aldırır mı Mısır
Kaynanamgil Ben diyete başlayınca sürekli yemek taşıyor köy yemekleri kapama yapmış sakın yemek yapma dedi sizde alın bundan yerseniz dedi yemeğe oturduk akşam elinde sütlaçla geldi sizede getirdim diyor yahu ben diyetdeyim biliyor oğluda sütlaç asla yemez Anlam veremedimsenin diyte ihtiyacın yok der hep ailecek tombikiz çünkü
kapama yemeği et ve pirinçten oluyor kızlar yedim 1tabak ama az pirinç vardı tabağımda başka da birşey yemedimçok olucak diye regl oldu. O sütlaçı okadar çok yiyesim var ki neyse dökcem çöpe yicek kimse yok evde gözüm gördükçe niyeti bozar yerim
Selam gunaydin herkese
Bi menulere bakim cocuklar uyurken birde pazartesi gununun yine bol karbonhidratli menusunu verim
Pazartesi menum
Kahvalti 11.30
2 dilim tbekmegi
2 kk suzme peynir
3 cb sekersiz cay
1 tane yumurta
Ara
1 dilim onceki gunku ispanakli yufka boreginden
17.00
1 tbk sebzeli bulgur pilavi
Pasta kurabiye islerim vardi surekli hareket halindeydim kizlar com aciktim
Saat 10.00
Az bi ekmegin arasina peynir koydum yedim
Su 1.5 litre hava soguk pek icemiyorum yazin 2 2.5 tan asagi inmiyorum ama
Spor gun boyu kosturma baska aktif spor yok
durmadan karbonhidrat diyetine devam diyorsun.gece bari yaklaşma yanına yakamadığın için direk yağa dönüşecek. aman dikkatBenim 6000 binlik puzzele biyirmisligim var tek basima o yuzden bilirim baya enerji harcattigini hersey cok iyi suyuda dengelersen vok iyi olur
ben beğendim canım yararlı karbonhidrat girmiş vücuduna sadeceDunku menum
Sabah: 2 yumurta, menemen, 2 dilim peynir
Ara: latte
Ogle: ciger sis(ekmeksiz, lavassiz), salata, ayran
Aksam: yagsiz kabak karnabahar mantar sote
Ara: 1 elma, 1 bardak sut
Spor: 6000 adim
Su: 3 litre
@Yawrukush @Kozmogirl17stitch
canim, annesi bugun gidiyor, kosusturmasi da vardi, gelemedi son 2 haftadir pek. ama yarindan itibaren urada olacagini soyluyordu :)@Yawrukush ozgecim.hic gorunmuyorsun nasılsın iyimsiin ozledim :)
Dilekcim nasil gidiyor diyet, devam ediyor musun?Evde yiyecek yemeklikyok bi bakayım ne yapabilirim
Hafsacim, menu paylasmiyorsun, muhabbete gelmiyorsun hic. diyete devam ediyor musun?Bu arada günlük olarak mı atılıyor menü listesi yoksa yedikçe mi atiyoruz
cok guzelSabah
3 yumurtadan patatesli peynirli maydanozlu omlet
(çayıda içine karıştırıp ayrıca çay içmekten kurtulsam mı diye bi düşünmedim değil)
Şekersiz çay
Öğlen
Yarım koçan haşlanmış darı
Yarım elma
Sade Türk kahvesi
Akşam
1 tabak portakallı kereviz yemeği
1 kase yoğurt
Şimdilik 2 buçuk litre su
İlerleyen saatlerde naneli yeşil çay içerim
Spor
1 saat kondisyon bisikleti 180
300 jumping jack 600
100 tek bacak squat 200
50 yana tekmeli sumo squat 100
70 crunchy frog 140
2 dakika plank 10
1230 puan
misir yagsiz patlatilirsa aslinda cok guzel bir ara ogun ama cok gec yememek lazim tabii :)Pts menü
Kahvaltı 2yumurta sucuklu 1dilim ekmek
ara kahve
akşam1porsiyon kapama yanında ayran
1tatlı kaşığı sütlaç
ara
Patlamış Mısır 1tabak çay bilmiyorum kg aldırır mı Mısır
Kaynanamgil Ben diyete başlayınca sürekli yemek taşıyor köy yemekleri kapama yapmış sakın yemek yapma dedi sizde alın bundan yerseniz dedi yemeğe oturduk akşam elinde sütlaçla geldi sizede getirdim diyor yahu ben diyetdeyim biliyor oğluda sütlaç asla yemez Anlam veremedimsenin diyte ihtiyacın yok der hep ailecek tombikiz çünkü
kapama yemeği et ve pirinçten oluyor kızlar yedim 1tabak ama az pirinç vardı tabağımda başka da birşey yemedimçok olucak diye regl oldu. O sütlaçı okadar çok yiyesim var ki neyse dökcem çöpe yicek kimse yok evde gözüm gördükçe niyeti bozar yerim
elbet bitecek yoğunluk ve geleceksin bekliyoruz. teşekkür ederim canım
İyi canım sabah 62.7 çıktım keyfim yerindeaslıcım masılsın:)
bugün iyiym gibi . burnum akıyor. öğle arasi uyumuşum işyerinde.. cuma günü 61,9 göreceksin inşallah bak:)İyi canım sabah 62.7 çıktım keyfim yerindebide misafirlikteyim bi dilim kek yedim ya akşam yürüyüş planım var sen nasılsın iyileşebildiniz mi biraz
Menu cok guzelSabah
3 yumurtadan patatesli peynirli maydanozlu omlet
(çayıda içine karıştırıp ayrıca çay içmekten kurtulsam mı diye bi düşünmedim değil)
Şekersiz çay
Öğlen
Yarım koçan haşlanmış darı
Yarım elma
Sade Türk kahvesi
Akşam
1 tabak portakallı kereviz yemeği
1 kase yoğurt
Şimdilik 2 buçuk litre su
İlerleyen saatlerde naneli yeşil çay içerim
Spor
1 saat kondisyon bisikleti 180
300 jumping jack 600
100 tek bacak squat 200
50 yana tekmeli sumo squat 100
70 crunchy frog 140
2 dakika plank 10
1230 puan
Aslinda oglen sadece salata yemeyecektim. Ama misafirlige gittik. Kek borek tarzi seyler vardi kendime en uygun olan buydu. Ogle ogunum o sekilde olduGuzel canim menun salatayla aclik hissetmediysen guzel bi eksi gelicek bu hafta derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?