Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yahhaha kayınvaliden bir gram et bin ayıp örter havasında yaklaşıyor sana çoook komik.
Benim 6000 binlik puzzele biyirmisligim var tek basima o yuzden bilirim baya enerji harcattigini hersey cok iyi suyuda dengelersen vok iyi olur
durmadan karbonhidrat diyetine devam diyorsun.gece bari yaklaşma yanına yakamadığın için direk yağa dönüşecek. aman dikkat
bu ara suda çok dengesizim evet düzenlemeliyim.şu antibiyotikler yüzünden kabız oldum şişkinlik var gibi hissediyorum. öyle olunca yemem içmem dengesizleşti.
6000 parça nereye sığdırdın onu bende çok istiyorum ama puzzle halısına sığmaz diye cesaret edemiyorum.çok puzzle yapıyorum ama 3000 parça maximum yaptığım.fakat cidden bu çok zormuş ilk defa bir puzzleda darlandım.dün gece toplayıp toplayıp kapatasım geldi.

ben beğendim canım yararlı karbonhidrat girmiş vücuduna sadece

cool_lime
canim bana yardimci olabilir misin?
ben de kemik alip ilik suyu yapayim diyorum, satan biryer buldum ama calisiyorum, bebek de var. oyle yavas yavas 24 saat pisirmeye vaktim yok. duduklu tencerede yapilabilir mi? olabiliyorsa, ustunden ayirdiginiz kopukler ne oluyor? kopukler alinamayacak diye duduklude hic yapilmamasi daha mi iyi. veya once normal tencerede bir miktar pisirip biraz kopuk ayirip sonra mi duduklude devam etsem?
TR'de olsam direkt sizden alirdim ne guzel

cok guzel

misir yagsiz patlatilirsa aslinda cok guzel bir ara ogun ama cok gec yememek lazim tabii :)
sutlaci hemen komsulara ver ki evde durdukca seni zorlamasin.
menunu begendim, kapama cok severim. yaninda ayran/cacik veya salata olsa daha iyi olurmus

İyi canım sabah 62.7 çıktım keyfim yerinde bide misafirlikteyim bi dilim kek yedim ya akşam yürüyüş planım var sen nasılsın iyileşebildiniz mi biraz
bugün iyiym gibi . burnum akıyor. öğle arasi uyumuşum işyerinde.. cuma günü 61,9 göreceksin inşallah bak:)
bende 85 görsem iyi olucak. :)
az daha az daha ..diyorum akşam da yemek yemek istemiyorum istahim yok.

Menu cok guzel spor yapanlari takdir ediyorum ya ben hic zaman ayiramiyorum spora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…