O kadar çabuk olur mu bilmiyorum ama inşallahbugün iyiym gibi . burnum akıyor. öğle arasi uyumuşum işyerinde.. cuma günü 61,9 göreceksin inşallah bak:)
bende 85 görsem iyi olucak. :)
az daha az daha ..diyorum akşam da yemek yemek istemiyorum istahim yok.
Aslında çok vakit alan bişey değil yer hareketleri filanMenu cok guzelspor yapanlari takdir ediyorum ya ben hic zaman ayiramiyorum spora
Sağolbaskülü olmayan arkadaşlarım bu hafta perşembe a'lı markete vücut analiz baskülü geliyor ama nasıldır araştırmadım.
hosgeldin canim, masallah az kalmis kavusmaniza. saglikla gelsin insallahslm kızlar nasılsınız.. Bir uğrayayım buralara dedimmaz kaldı yanınıza gelmeme.. şimdiden 14 kilo aldım.. ama size güveniyorum.. bizi soranlar için çok iyiyiz.. bebişim sakin kasılma yok sancı yok.. 34+0 olduk bugün.. sizlerde neler var neler yok..mezun olan üyelerimiz varmı..takım yoksa aynı duruyormu
aaaa ben bugün baktım görmemişim inşaallah ayın 15 ine kadar kalır da bitirmezler , 13ünde geliyormuş çok iyibaskülü olmayan arkadaşlarım bu hafta perşembe a'lı markete vücut analiz baskülü geliyor ama nasıldır araştırmadım.
menün biraz az olmuş gibi geldi bana , doyduysan güzel olmuş canım :)İyi akşamlar arkadaşlar
13:00 1 kase mercimek çorbası 2 yumurtadan peynirli omlet yanında salata
18:30 1 kase sebze çorbası ve kızarmış sucuk (ince dilimlerle 8 dilim filan)yanında mevsim sebzelerinden (turp,karalahana,pancar) salatası ve ayran
3 litre su içildi.içmeye devam
4686 adım atıldı
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
sanmıyorum canım kalacağını geçen diğer markete gelmişti farklı model ben oradan aldım.geldiği gibi bitebiliyor.aaaa ben bugün baktım görmemişim inşaallah ayın 15 ine kadar kalır da bitirmezler , 13ünde geliyormuş çok iyi
bu düzende kilo vermen nasıl ona bakarak karar ver bence veremiyorsan birşeyler yanlıştır.o zaman tereyağını kes saatlerin tepetaklak olunca nasıl yorum yazsam karar veremedim.ama şu da bir gerçek geçen hafta uyku düzenimi değiştirdim daha az kilo verdim.bu hafta eski sistemime döndüm sanki daha iyiyim.yani biraz kendini dinleyip karar vermen en doğrusukızlar sizinde fikrinizi almak istiyorum çok karasız kaldım . şimdi ben nöbetteyken kahvaltılık getiriyorlar . standart : tereyağı ,reçel ,ekmek, peynir, zeytin . ben bunu kahvaltıyı bekleyemeyip gece 23 : 30 gibi yiyorum . reçeli yemiyorum sadece . sizce gece gece tereyağı yemek diyet açısından ve sağlık açsından sakıncalı olur mu ? miktarı 2 çay kaşığı kadar . bu düzeni değiştireyimi devam mı edeyim bilemedim .
Canim insallah hemen iyilesir kizin ilaclar fayda ederselam kızlar nasılsınız.. kızım çok şükür iyi..
gece kabizla uğraştıktan sonra ishal olmuş hemen doktora götürdüler.
bagirşak düzenleyici ilaç vermiş..
dün gece şükür erken yattı..
bende KK için labneli cocostar yapmışım ama başka biri almiş nevresteye danişmadan yapmişim maalesef bu da cık olmadii.
emegim çöpe gitti ..
bi tane yedim kızlar tadini bakmak için... bide kahve içtim..
yemek de canim istemedi taze fasulye yapacaktim kulliyen yalan oldu...
bide hastalıkla boğuşuyoruum grpppp ah
ben sadece uyumak istiyorum..
hiç bişey de yemek istemiyorum...
Gorursun cnm bak ben 85 le basladim 75 e indim sende yaparsin sabah erken kalkip ise gidiyorsun ise gidiyorsun metabolizman cok calisir ben o saate uyuyorumbu Cuma 85 kg görsem iyi derim :)
Amin cnm inşallahhosgeldin canim, masallah az kalmis kavusmaniza. saglikla gelsin insallah
14kg hicbirsey, sen buraya donmeden 10u gider zaten dogum sonrasi
Doydum doymasına da bu gün çok canım tatlı istiyor.şimdilik çay içiom bol bol ama yatmadan tarçınlı süt içeceğimmenün biraz az olmuş gibi geldi bana , doyduysan güzel olmuş canım :)
menün biraz yoğun olmuşKahvaltı
2 dal tere
1 çay
7 zeytin
2 çatal lor peyniri
2 çatal köy tereyağ
1 çay kaşığı köy balı
3-4 ince lokma köy ekmeği
öğle
Kavurmalı yumurta, az ince köy ekmeği. 1 brd hoşaf, 2 kaşık ev yapımı yopurt
İkindi diyelim akşam yemedim
Üç-dört kaşık makarna
Bir kaşık yopurt
aralarda
1 er avuç çiğ badem-çiğ fındık
Köy sütünden sütlaç
Süt art çay
Boza
Elma
su; 1,5 litre bitiyor
Yawrukush
stitch
Kozmogirl17
bende yumurta sende karnıbahar ağacı çıkacak yakındaBugunku menum
Sabah 1130
2 yumurtalı omlet , peynir 5 zeytin 1 dilim tb ekmek
Ara
Yarim avuc kbk cekirdegi
1730
Kiymali karnibahar ymg yogurt 1-2catal tursu
Su 2 ltr
Spor
Disari ciktim 3200 adim
Lesie 3 mil
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Bende de zeytin agaci☺bende yumurta sende karnıbahar ağacı çıkacak yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?