Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün iyiym gibi . burnum akıyor. öğle arasi uyumuşum işyerinde.. cuma günü 61,9 göreceksin inşallah bak:)
bende 85 görsem iyi olucak. :)
az daha az daha ..diyorum akşam da yemek yemek istemiyorum istahim yok.
O kadar çabuk olur mu bilmiyorum ama inşallah
Aç kalma istemesende biraz ye sağlık herşeyden önemli sağlıksız kilo verir güçten düşersin canım önce kendini iyleştir çocuğa gücün kalsın

Menu cok guzel spor yapanlari takdir ediyorum ya ben hic zaman ayiramiyorum spora
Aslında çok vakit alan bişey değil yer hareketleri filan

slm kızlar nasılsınız.. Bir uğrayayım buralara dedimm az kaldı yanınıza gelmeme.. şimdiden 14 kilo aldım.. ama size güveniyorum.. bizi soranlar için çok iyiyiz.. bebişim sakin kasılma yok sancı yok.. 34+0 olduk bugün.. sizlerde neler var neler yok..mezun olan üyelerimiz varmı..takım yoksa aynı duruyormu

hosgeldin canim, masallah az kalmis kavusmaniza. saglikla gelsin insallah
14kg hicbirsey, sen buraya donmeden 10u gider zaten dogum sonrasi

iyi akşamlar güzel takımım , nasılsınız ? sabah nöbetten çıkıp eve gelmem 11 i buldu . daha yeni kalkabildim uykuya zor daldım , hala alışamadım düzene :)
haftaya spor salonuna da yazılacağım inşaallah ilk maaşımı alayım da :) birde aklıma yogaya başlama düşüncesi de geldi becerebilir miyim bilmiyorum .

bugün menüm :
sabah : 2 yumurtadan sucuklu yumurta
3 dilim tb ekmek (çok acıkmışım durduramadım kendimi )
1kk peynir
5 zeytin
3 kaşık susuz patates yemeği

akşam : 6 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
1 minik kase yoğurt

az önce : yarım muz
1 parmak boyunda minicik elma

su : sanırım 1 litre anca oldu . çay içmekten su içemedim pek

spor : vaktim olmadı .

Yawrukush Kozmogirl17 stitch

kızlar sizinde fikrinizi almak istiyorum çok karasız kaldım . şimdi ben nöbetteyken kahvaltılık getiriyorlar . standart : tereyağı ,reçel ,ekmek, peynir, zeytin . ben bunu kahvaltıyı bekleyemeyip gece 23 : 30 gibi yiyorum . reçeli yemiyorum sadece . sizce gece gece tereyağı yemek diyet açısından ve sağlık açsından sakıncalı olur mu ? miktarı 2 çay kaşığı kadar . bu düzeni değiştireyimi devam mı edeyim bilemedim .

İyi akşamlar arkadaşlar
13:00 1 kase mercimek çorbası 2 yumurtadan peynirli omlet yanında salata
18:30 1 kase sebze çorbası ve kızarmış sucuk (ince dilimlerle 8 dilim filan)yanında mevsim sebzelerinden (turp,karalahana,pancar) salatası ve ayran
3 litre su içildi.içmeye devam
4686 adım atıldı

Yawrukush Kozmogirl17 stitch

menün biraz az olmuş gibi geldi bana , doyduysan güzel olmuş canım :)

bu düzende kilo vermen nasıl ona bakarak karar ver bence veremiyorsan birşeyler yanlıştır.o zaman tereyağını kes saatlerin tepetaklak olunca nasıl yorum yazsam karar veremedim.ama şu da bir gerçek geçen hafta uyku düzenimi değiştirdim daha az kilo verdim.bu hafta eski sistemime döndüm sanki daha iyiyim.yani biraz kendini dinleyip karar vermen en doğrusu

Canim insallah hemen iyilesir kizin ilaclar fayda eder
bu Cuma 85 kg görsem iyi derim :)
Gorursun cnm bak ben 85 le basladim 75 e indim sende yaparsin sabah erken kalkip ise gidiyorsun ise gidiyorsun metabolizman cok calisir ben o saate uyuyorum

Kahvaltı
2 dal tere
1 çay
7 zeytin
2 çatal lor peyniri
2 çatal köy tereyağ
1 çay kaşığı köy balı
3-4 ince lokma köy ekmeği

öğle
Kavurmalı yumurta, az ince köy ekmeği. 1 brd hoşaf, 2 kaşık ev yapımı yopurt

İkindi diyelim akşam yemedim
Üç-dört kaşık makarna
Bir kaşık yopurt

aralarda
1 er avuç çiğ badem-çiğ fındık
Köy sütünden sütlaç
Süt art çay
Boza
Elma

su; 1,5 litre bitiyor

Yawrukush
stitch
Kozmogirl17

menün biraz yoğun olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…