gecmis olsun, bol bol nemlendirmesi cok onemli.Evet canim devam ediyorum kızımın eli yandi o yüzden hiç giremedimdua edin kızlar iyi olsun ve iz kalmasın biraz izin istemem lazımdı aslında ama hiç aklım yerinde değildi.
Yaşasın p90x yapan birini buldumbidr spor yarışması var dendi bana perşembeden perşembeyeymiş hatta konuşulmuştu
cok gecmis olsun canim, yanik kremlerini duzenli kullanirsan iz neredeyse hic yok denecek kadar kaliyorZeytinyağı ve kantaron yağı kullaniyorum
wuuuwuuu menuye geel spora geel;. Harikasin canim. Benim menuler de boykle olacak artik bugunden sonra.Bugün beklenen menü:
Öğle: bulgur pilavı, nohut (susuz), yoğurt
Akşam: tavuk ızgara, salata
Akşam P90X yapacağım Boğaz’larım ağrıyor ve Yorgun’um o nedenle spora gitmeden evde yapmayı planlıyorum. Arkasından da Leslie yaparım enerjim olursa.
BBG de neymis bakayim hemen youtubedaN.plasticwoman su dizlerim iyilessin de ben de katilayim size.
ben de BBG yapmaya baslamistim, cok guzeldi ama dizler 'error' verdi
HIIM BIKINI BODY GUIDE MIS. eE IYI YAZA HAZIRLANMIS OLURUZ. aZ KALDIplasticwoman su dizlerim iyilessin de ben de katilayim size.
Canim kaptan TR saati ile 18:00'de geliyor. O saate kadar yapabilirsen bildirimi iyi olur
plasticwoman su dizlerim iyilessin de ben de katilayim size.
Selam kizlar, esim hasta 4-5 gundur grip. Simdi de kizima gectisukur ben iyiyim. Ama ben de gunduz is aksam hastaliklar deerken kac gundur giremedim.
Size haberim varr , dusunup duruyordum ve sonunda bugun dukan Diyetine basladim. Kizdim kendime kac aydir yerimde sayiyorum diye ve basladim
bakalim nasil bir sonuc gelecek sonunda 65i gorme yarismasini kazanacak miyim ve yillaaaar sonra 60i gorebilecek miyim
wuuuwuuu menuye geel spora geel;. Harikasin canim. Benim menuler de boykle olacak artik bugunden sonra.
Dukan kitabini hem okuyorum hem yapiyorum diyetimi bakalim.
Aslinda senin beslenme tarzin benziyor genel olarak dukana ondan dedim senin gibi yiyecegim diyeO zamana kadar veririm Canım.
Katıl Canım spor çok iyi toparlıyor. Bekliyoruz seni aramızda
Geçmiş olsun Canım biri ayakta olunca iyi oluyor bakıyor hiç olmazsa :) senin eşinde bebek gibi oluyor mu hastayken öyleyse epey kolay gelsin :)
Teşekkürler canım gel artık hastaların iyileşen de. Ben dukan yaptım ama hiç yapmayacağım bir diyet artık
evet de 3-4 hafta cok guzel yaptim sonra devam edemedim. Tekrar en azindan core hareketleri yapsam diyorum, bir turlu baslayamadimHIIM BIKINI BODY GUIDE MIS. eE IYI YAZA HAZIRLANMIS OLURUZ. aZ KALDI
gecmis olsun canim, sen de dikkat et kendine.Selam kizlar, esim hasta 4-5 gundur grip. Simdi de kizima gectisukur ben iyiyim. Ama ben de gunduz is aksam hastaliklar deerken kac gundur giremedim.
Size haberim varr , dusunup duruyordum ve sonunda bugun dukan Diyetine basladim. Kizdim kendime kac aydir yerimde sayiyorum diye ve basladim
bakalim nasil bir sonuc gelecek sonunda 65i gorme yarismasini kazanacak miyim ve yillaaaar sonra 60i gorebilecek miyim
ne zaman baslamak istersen bu sefer beraber yapalim mi ben hic yapmadim bu programi. hem birbirimizi gazlarizevet de 3-4 hafta cok guzel yaptim sonra devam edemedim. Tekrar en azindan core hareketleri yapsam diyorum, bir turlu baslayamadim
oyy kuzum benlim tuh, elinde nokta varsa sizin su cicegi de cok uzakta degil desene. Umarim hafifce atlatir.gecmis olsun canim, sen de dikkat et kendine.
cocuklarla hep hastalikla ugrasiyoruz gercekten
bizimki de kendine yeni geliyor, simdi kreste su cicegi salgini varmis ve dun elinde bir nokta vardi, umarim bulasmamistir
Oo çok erken gerçekten, dinlenmek için dediğin gibi 10 gibi uyumak lazm çocuk varken zaten çok erken yatılmıyo ev işleri filan inşallah kısa zamanda istedğin düzeni kurarsınEvet canım sanırım adı o :)
Ya sorma vallahi nelere yetişmeye çalışıyorum gün içinde koştur koştur çocuğu okula bırak, okuldan al, eve bırak, salona git :)
Sabah sporunu çok seviyorum ben ama daha erken kalkarsam 6’da falan kalkmam lazım o nedenle bi tık erken yatmam lazım ama bugün 2’de yattım, 00:00 aşağı yatamıyorum şöyle 22:30-23:00 gibi yatabilsem nerede yapacağımda :) şu an olmuyor. Bakalım biraz rutinimi değiştirirsem aşama aşama o zaman yapacağım.
Biliyorum ya yedim dayanamadım yürümücektm işte eve dönünce oğlanı bıraktm bi saatten fazla tempolu yürüdüm yakıyım diyeAz yemissin ama olmamis canim aksami en azindan kurtarmissin ama
Geçmiş olsun nasıl oldu belirtiler benimde çok çıtırtı geliyo bi yandan korkuyorm bişey olmasın diyeplasticwoman su dizlerim iyilessin de ben de katilayim size.
1 saat yuyurs cok guzel olacak canim, gidebiliyorsan kesinlikle yuruyerek gitMerhaba hanımlar nasılsınız
30dk Leslie yaptım bugün
Akşama arkadaşa gitcem yürüyerek gidersem 30dkda ordan yürüyüş olur bakalm akşama menü bildirimi ile birlikte yazarım
ben hic gecirmedim su cicegioyy kuzum benlim tuh, elinde nokta varsa sizin su cicegi de cok uzakta degil desene. Umarim hafifce atlatir.
Ayy cocukken gecirmistim ne kotu bir hastalik oyle kasin, kasin bitmiyor
Merhaba hanımlar nasılsınız
30dk Leslie yaptım bugün
Akşama arkadaşa gitcem yürüyerek gidersem 30dkda ordan yürüyüş olur bakalm akşama menü bildirimi ile birlikte yazarım
arada kilitleniyor mesela yuruyemiyorum, cok agrisi oluyor boyle oluncaGeçmiş olsun nasıl oldu belirtiler benimde çok çıtırtı geliyo bi yandan korkuyorm bişey olmasın diye
olur walla.ne zaman baslamak istersen bu sefer beraber yapalim mi ben hic yapmadim bu programi. hem birbirimizi gazlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?