Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah sütü bir bardak kullansan, öğlen de arada zaman farkı varsa ufacık da olsa yeseydin keşke... spor çok iyi...

Üç öğünü de beğendim

Üç öğünü de beğendim, gayet sağlıklı ve mâkul

Aslinda senin beslenme tarzin benziyor genel olarak dukana ondan dedim senin gibi yiyecegim diye hani sen de karbonhidrati kisitliyorsun ve bol protein aliyorsun ya.

Yok canim sukur esim hastayken de saglikliyken de hiic nazlanmaz
Ay benimki de öyle olsa :)

Canım yok dukan bizim millette ters :) bunu yaşadım gördüm, aslında benimki Karataya benziyor. Sağlıklı yağları alıyorum dukan da yağ da yok.

122,8 ile başladım 1 ay da 10 kg verdim bakalım Canım inşallah, bir kaç gündür de 2’de yatıyorum işin enteresan tarafı uykum yetiyor :)

Kızlar benim menü dün değişti son anda progrmaım değişti o nedenle. Ama yazamadım misafirlerim vardı dışarıdaydık.

Öğle: bulgur pilavı, etli nohut, az turşu

Akşam öğünü yapamadım dışarıdaydık Canım da istemedi hiç. Artık tek öğün seviyesine hazırım.

Türk kahvesi
Filtre kahve
Zencefilli ıhlamurlu karışım çay
3 lt su

Bugün salona gitmeyeceğim ama evde spor yapacağım boğazlarım ağrıyor gidersem hasta olurum artık tedbirli davranıyorum aylarca hasta kaldım umursamadığım için.

Beklenen menü:

Öğle: zeytinyağlı pırasa (pirinçsiz)
Bulgur pilavı belki yoğurt

Akşam: haşlanmış brokoli üzerine bol baharatlı sarımsaklı yoğurt planlıyorum.

Bugün sebze olsun belki bi parça tavuk yerim açlık durumuma göre bakacağım. Yarın güzel eksiler gelsin. Bugün hitt cardio ve Leslie planlıyorum.

Su 1 lt bittiği 3 olur Zaten garanti :)

wuuwuu tek ogun, masallah canim ben bir ara dusundum ama beceremedim

Ay benimki de öyle olsa :)

Canım yok dukan bizim millette ters :) bunu yaşadım gördüm, aslında benimki Karataya benziyor. Sağlıklı yağları alıyorum dukan da yağ da yok.
insanlar oyle dusunuyor ama ilk defa bu sene kitabini okumaya basladim , aslinda yaglardan tamamen uzak durun demiyor. destek ol bana yaa, aa dukan mi cook iyi de. 60 i gorene kadar durma filan . Benim motivasyon pamuk ipligine bagli zaten biri kotu birsey soylesin de birakayim modundayim genelde

Valla Canım benim düşüncem değil kitabını okudum? Uyguladım vs ve çok iyi tarifler yaptım hep. Fakat bizim ülkemize uygun değil, kilo verenler kitabı var hatta grup vardı Facebook’ta bir çoğu geri aldı ve çok hızlı bir şekilde yani hayatının sonuna kadar o şekilde besleneceksen tamam ama ben beslenemem sevdiğim şeylerden soğumuştum. Dukan değil de Karatay yap Canım. Gerçekten bize uygun ve sonrası da devam edilir bi hayat tarzı.

Gecen haftaki kilolarimizi hatirlayalim

*** 4. Takım 661. Etap ***

DeryaOnDiet (67.6///%)
nnurc (66.6///%)
angelnesss (74.6///%)
AppLesma (75.0///%)
mifihafa (74.9///%)
Birniyetmeselesi (76.3///%) 2 haftadir bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi uce bolunecek veya diskalifiye ☹
Ceydos (70.1///%)
plasticwoman (113.9///%) 560. Etapta 88.5kg ile izne ayrilan uye geri dondu 24.01.20, baslangic:117.7 hedef 60

4. Takım ortalaması:

***Citir mi Citirlar 661. Etap***

Elizan-seyma (67.0///%) 510. Etapta 64kg ile izne ayrilan uye geri dondu 17.11.19, hedef 60
Gonulmeyvesi (68.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
fyzanur (63.0///%) 655. etapta saglik sebebiyle 63.0kg ile izne ayrilan uye geri dondu
fmad (59.5///%) 636. etapta 56.4kg ile mezun olan uye geri dondu.
MigiMadid (86.5///%) 455. etapta Matmazel-nora nickiyle, 6.takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 80
cool_lime (65.6///%) Yeni uye (Dolly94), baslangic tarihi:13.08.19 , baslangic kilosu:65.1 , hedef kilosu:58
Dilek06 (77.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 03.02.20, baslangic kilosu:77.08, hedef:55
Lonely141 (93.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 04.02.20, baslangic kilosu:93, hedef:65
diyetlikadn (63.2///%) 630. Etapta brkas nicki ile 61.8kg’da mezun olan uye geri dondu. baslangic tarihi: 04.02.20, baslangic kilosu:64, hedef:58
gulum7 (84.7///%) 595. Etapta 72.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi: 06.02.20, baslangic kilosu:84.7, hedef:70
milkk (72.3///%) Yeni uye, eski nicki selinn-34, baslangic tarihi: 06.02.20 , baslangic kilosu:72.3, hedef:59

benim icin de tam aksine karatay cook zorladi. Ama dukan devam ettirebilecegim bir diyet gibi. Motive olmus gidiyorummm, off goreyim artik su 60i canim. Sayisiz diyet denedim, ve bende en ise yarayan ve en uzun sureli yapabildigim protein diyeti oldu simdiye kadar. Cunku ben cook sabirsizim ve protein diyetinde hemen etkiyi goruyorsun, en son yaotigimda verdigim kilonun az bir kismini geri aldim ama hepsiniz degil

Selam kizlar cumadan once son donemecteyiz bugun herkes yediklerine dikkat eder sporlari cok zorlamazsak yarin guzel eksiler goruruz biz yine grip olduk ogluma gecti ve yine bronsiti azdi hava veriyorum sabah dra goturdum yine bu kis be cektik valla yine oturtmaya calistigim duzenim alt ust oldu kizlar ya nasil olcak ben nasil duzen oturtcam iki cocukla bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…