Canim cok cok gecmis olsun insallah derin degildir yanik yillar once kizimin da yandi sicak pismis muhallebi dokuldu koluna cok aci cekti yavrum gizumun onunden gitmez pismis yumurtanin yagini dediler elma dediler kardesim dr krem gonderdi c.....x isimli o iz birakmadi istersen adini ozelden atarimEvet canim devam ediyorum kızımın eli yandi o yüzden hiç giremedimdua edin kızlar iyi olsun ve iz kalmasın biraz izin istemem lazımdı aslında ama hiç aklım yerinde değildi.
genel olarak iyiBu gün ki menüm
Sabah
Türk kahvesi
Yumurta
Peynir
Patates kızartması
3 dilim ekmek
Ara
Latte
Akşam
5 kaşık pilav
Spor
1 saat yürüme
Su 1 litre
Annemdeyim pek olmadı bugün bide inadına inadına ye diyip durdu yaa açlıktan şekerim düşmüş zaten yiyonuz anlıyorum kimseyi ksıtlayamam bide saat olmuş 10 yesene kızım portakalı çok güzel sulu sulu demez mi çıldırcam
Beğendim, faydalı yiyecekler yemişsinİyi geceler
Sabah zeytin incir
Kahvalti 11 gibi
3 dilim yumurtali ekmek az yagds kizartim lor kuru biber patlican cay
Ara yesil cay
Aksam 4kasik makarna 2 kasik fasulye kavurmasi yumurtali 1 kucuk parca tavuk yogurt
Ara cay 5 adet cig findik
Simdi biberli yogurt kuru yiyecegim ardindan zeytin incir
Zeytin incir kuru yarin 21 gun oluyor. Kilo kaybi hala yok ama en azindan cildime faydasi oldu. Biraz ara verip tekrar denemeyi dusunuyorum. Zeytin i tamamen tuzsuz olmasina dikkat edecegim bu sefer hayirlisi artik bakalim. Birde bu hafta benim de regli haftam yaklasti artik kilo vermek biraz zor olacak bu hafta da
Yawrukush
geçmiş olsun canım. menünde güzel olmuş.Merhaba hanimlar biz cok hastayiz oglum hasta kucuk kizim hasts ates yuzunden hic uyumadik sabaha kadar benimde basim donuyor surekli bide regli olmusum evde sersem gibi dolastim hic halim yok ustelik oglum da pisik de olmus evde iki degisik kremi suruyorum gecmedi eczaneden yeni krem aldirdim ins gecer
Sabah
Pirasali yumurta 2 dilim ekmek 2 zeytin peynir
Ara
Yarim portakal
Aksam
Hayatimda ilk defa kapuska yapmak zorunda kaldim(lahana sarmak için aldim parca parca olmus anlamadim bende yemeğini yaptim)
Tavuklu sehriye corba
2 buskivi
2lokum
Spor yok
Su 2 litre
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
üzüldüm kilo kaybı olmamasına belkide bekleme dönemi gibi bişeydirİyi geceler
Sabah zeytin incir
Kahvalti 11 gibi
Ara yesil cay
Aksam 4kasik makarna 2 kasik fasulye kavurmasi yumurtali 1 kucuk parca tavuk yogurt
Zeytin incir kuru yarin 21 gun oluyor. Kilo kaybi hala yok ama en azindan cildime faydasi oldu. Biraz ara verip tekrar denemeyi dusunuyorum. Zeytin i tamamen tuzsuz olmasina dikkat edecegim bu sefer hayirlisi artik bakalim. Birde bu hafta benim de regli haftam yaklasti artik kilo vermek biraz zor olacak bu hafta da
Yawrukush
Hadi ya senin çok ciddiymiş ama yoga belki biraz esneme rahatlama sağlayabilir yinede çok zorlama doktora göründün mü ilaç filan önerdiler miarada kilitleniyor mesela yuruyemiyorum, cok agrisi oluyor boyle olunca
normalde ani hareket etmemeye calisiyorum, ozellikle dizlerimi kirip yere ustlerine oturamiyorum (kizimin yanina yere oturup oyun oyanayalim diye bos bulunup cok yapip aciyla kalkiyorum)
bir de dizlerimi kendime cekmissem, bacaklarimi tam duz yaparsam citirti sesi geliyor
o yuzdenm squat, lunges, burpees, ip atlama vs ara verdim.
haftaya bir once yogaya mi baslasam, yaninda da bir gun core calissam diyorum ama yapamadim henuz.
sende de varsa citirti dizlerine cok yuklenme, diz etrafi gelistiren egzersizler var, onlardan yapabiliriz aslinda hergun. bulup yaziyim ben sana
Öğlenki öğünü saymazsak güzel menü evet ekmeksiz zor oluyor ama onada alışırsın Karatay diyetine benzettim menünüSabah;
2 haşlanmış yumurta
Bir kaç zeytin
Kibrit kutusu kadar peynir
Bir elma bol tarçınlı
3 tane ceviz
Bol bol marul
Öğlen;
Poğaça yedim
Akşam;
Patlıcan oturtma fırında az yağlı küçük porsiyon da
Salata da yapacaktım ama malzemem kalmamıştı,onun yerine turşu yedim..
Kahfalti ekmeksiz hadi yine oluyorda akşam yemeğini çok zorlandım..
Merhaba canım bugün bol karbonhidratlardan yemişsin kiİyi geceler
11:30 1 avuç tuzsuz fıstık
13:00 yarım kase mercimek çorbası , 1 kase tavuklu salata , 3-4 çatalda makarna
18:30 5-6 adet mercimek köftesi 3 adet zeytinyağlı yaprak sarması
3 litre su içildi
7277 adım atıldı
Geçmiş olsun doktora gittin mi peki?arada kilitleniyor mesela yuruyemiyorum, cok agrisi oluyor boyle olunca
normalde ani hareket etmemeye calisiyorum, ozellikle dizlerimi kirip yere ustlerine oturamiyorum (kizimin yanina yere oturup oyun oyanayalim diye bos bulunup cok yapip aciyla kalkiyorum)
bir de dizlerimi kendime cekmissem, bacaklarimi tam duz yaparsam citirti sesi geliyor
o yuzdenm squat, lunges, burpees, ip atlama vs ara verdim.
haftaya bir once yogaya mi baslasam, yaninda da bir gun core calissam diyorum ama yapamadim henuz.
sende de varsa citirti dizlerine cok yuklenme, diz etrafi gelistiren egzersizler var, onlardan yapabiliriz aslinda hergun. bulup yaziyim ben sana
kahvaltıyı öğlen yapan tek ben değilmişimİyi geceler
Sabah zeytin incir
Kahvalti 11 gibi
Ara yesil cay
Yawrukush
Menün güzel olmuş akşam sadece yeşillik mi yedinKahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği,1 çatal tereyağ, Zeytin, lor peyniri, haşl yumurta
öğle
3-5 sarma
Yoğurt. Haşlama, yeşillik
akşam
Yeşillik dışında aynı
15 dak dans
Kozmogirl17
stitch
Yawrukush
bu arada kilo bildirimimi cuma yapamayacağım
Annemde kalıyorum. (Tartı yok)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?