Supersin Feyzacimİyi akşamlar kizlar nasılsınız , ben nöbete geldim boydan foto cekindim uzun zamandır ilk defa hemen atayım :) 10 kg verdim.takima başladığımdan beri :) yüzümü atmayim da bı tanıdık felan çıkar ,her şeyi yazıyorum buraya nolur nolmaz :)
Hosgeldin Ozgecim, ozledikCanlarim herkese selamlar ben dondum, hemde tam dondum :)
Ne cok gecmis birikmis haliyle, eski gunlerdeki gibi takimin basinda olmaya, yarismalara, sohbetlere, kilo vermelere kaldigimiz yerden devam edelim o zaman :)
Nasilsiniz herkesler iyi mi?
Bu surecte bana destek oldgunuz icin hepinize cook tesekkur ediyorum.
Annem sag salim Ankaraya ulasti dun gece, simdi cocuklari okula birakip sonra gecmisi okumaya gomulecegim.
Hepinizi cok ozledimm :))
Ooo bi ayda 10 kilo vay be harikasın belkide kilolar gittikçe mutluluk enerji yaratıyodur122,8 ile başladım 1 ay da 10 kg verdim bakalım Canım inşallah, bir kaç gündür de 2’de yatıyorum işin enteresan tarafı uykum yetiyor :)
Teşekkür ederim çok değildi porsiyonlar hatta gece çok acıktım yaGecmis olsun canim, biskuvi ve lokum olmasa daha iyiymis tabii ama enerji olsun, hastaliginla savasmanda yardimci olsun vucuduna diyelim
Bol sivi tuket grip icin
bence guzel menun canim. biraz spor ekleyebilirsen menulerine, yuruyus bile olsa daha cok fayda goreceksin
guzel menun canim
tamam, ne zaman tartina ulasirsan bekleriz bildirimini
taslamak mi, bence az bile yemegin.
spor super, su az ama, bu kadar spor yapinca vucudun daha da cok su ister
cezali mi
cok az yersen vucudunu kitliga sokarsin. ogun atlamayip hafif gecir ceza vermek istesen kendine. birkac kasik yogurt+yarim meyve+biraz cerez ye minimum
canim, yazamadim sana.
sabaha kadar nobette olunca tabiki gece de bir ogun yapmalisin. tereyagi vs sorun olmaz bence, ne kadar cok abartabilirsin ki
ama gun ici menulerini hafif tut, ekstra bir ogun daha yiyeceginden dolayi, bugun biraz fazla karbonhidrat olmus
bir sure izle kendini bakalim nasil olucak
benim de oyle baslamisti, squat falan ara ver bence. gerci kontrollu yapilinca squat da diz etrafi kaslari icin iyi ama ozellikle ziplamali hareketlerden uzak dur ve kendine diz supportive bantlardan al spor yaparken icin
Z Zeruss kizlar ikiniz de sormussunuz, evet doktora cok gittim. neyseki meniskus falan yok ama fizyoya gitmem gerekiyor da erteleyip duruyorum
guzel menu canim. sadece aksam corba+patates cok gibi geldi ama belki de porsiyonlar dusundugumden kucuktur.
pogaca ev yapimiysa sorun yokama biraz spor yapsaysin karsiliginda. 30 mekik falan gibi?
ben patlican yapinca yanina yogurtlu bir salata yapiyorum hep, boylece ekmeksiz de cok guzel yeniliyor
guzel menun. su ve spor?
sadece kahvaltidaki hurmalar fazla geldi gozume
en guzeli ac olunca once su icmek. hem bazen vusut susayinca da aclik hissi yasarmis
spor yapiyorsun ya canim vucudun daha iyi calisiyor ve daha enerjik oluyor
tek ogun icin az sanki ama sen belli bir program izliyorsun zaten, dogrudur o zaman diyip cenemi kapatiyorum
ben dukan yapmistim, bence cok guzel ve surdurulebilir.
ben de okudum kitaplarindan 2-3 tanesini. bence guzel ve devam
evet dukan da denemistim ve karsiyim. guzel kilo veriliyor ama sonrasinda geri geliyor ve hic saglikli degil
Bende Karatay yapıyorum 3.günün sen ne zamandır yapıyorsun kilo verdin miEvet canim Karatay zaten
Hosgeldin kaptanim. Aramiza donmene sevindim.Canlarim herkese selamlar ben dondum, hemde tam dondum :)
Ne cok gecmis birikmis haliyle, eski gunlerdeki gibi takimin basinda olmaya, yarismalara, sohbetlere, kilo vermelere kaldigimiz yerden devam edelim o zaman :)
Annem sag salim Ankaraya ulasti dun gece, simdi cocuklari okula birakip sonra gecmisi okumaya gomulecegim.
Çok iyi boyun kaç aceba tebrik ederimİyi akşamlar kizlar nasılsınız , ben nöbete geldim boydan foto cekindim uzun zamandır ilk defa hemen atayım :) 10 kg verdim.takima başladığımdan beri :) yüzümü atmayim da bı tanıdık felan çıkar ,her şeyi yazıyorum buraya nolur nolmaz :)
Su 3 e yakin unutmusum yazmayi spor yuruyus tempolu degil ama 2 saate yakinİyi geceler
Sabah zeytin incir
Kahvalti
1 dilim kara ekmek az sucuklu yumurta 3 kuru biber haslama
Ars yesil cay 2 kasik kereviz salatasi yogurtlu
Ogle 1 tabak kereviz yemegi tavuklu 1 kasik fasulye kavurma
Ara yesil cay 3 cig findik
Aksam kizimdan kalan peynir sucuklu tost 3 lokma kadar
Ara sade kahve
Yatmadan yogurt
sonra zeytin incir bugun son bakalim yarin tartida ne gorecegim belki supriz olur
Yawrukush stitch Kozmogirl17
Annenin sagsaglim evine ulasmasina sevindim canim. Vee en cok da senin donmene sevindim. Ben 2 gun once dukan diyetine basladim ve sanaa cok ihtiyacim var. artik bu yaza 60 kiloyla girmek istiyorumCanlarim herkese selamlar ben dondum, hemde tam dondum :)
İyiyiz teşekkür ederizİyi akşamlar kizlar nasılsınız , ben nöbete geldim boydan foto cekindim uzun zamandır ilk defa hemen atayım :) 10 kg verdim.takima başladığımdan beri :) yüzümü atmayim da bı tanıdık felan çıkar ,her şeyi yazıyorum buraya nolur nolmaz :)
sağ ol canım :) daha 11 kg var ama.gidecek o kisimda :)Supersin Feyzacim
158 cm canım .Çok iyi boyun kaç aceba tebrik ederim
Ben de iyiyim canım sağ ol ,seninle tanismamistik ne zaman katılmıştın takıma :) ben Feyza , 30 yaşındayım ,bekarım ,boyum 158 , bayagidir takimdayim bir süre izindeydim döndüm :)İyiyiz teşekkür ederiz
İyi yapmışsın , tebrikler
Sen nasılsın?
Guzel menu canim afiyet olsunBugün menum
Sabah : bir tane haşlanmış yumurta
5 zeytin
1dilim ekmek
1 kk.peynir
Öğlen : 5 dilim fırında patates
Akşam yemekhanede : 4 kaşık mantı
5 kaşık patatesli barbunya
1 elma
00 : 30 da : ( nobetteyim simdi acıktım)
40 gram ekmek
1 çay kasigi tahinpekmez
2kk kaşar peyniri
5 zeytin
Su: 1.5litre
Spor : yok
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Insallah eksi gelirsin canim. Saat gec oldu ben de uyuyayim. Iyi oldu hatirlattiginUykusuzluk yarın bende ödem yapmaz inşaallah ,birde gece yemek yeme sorunu var , bakalım sabah kaç çıkacağım .
evde yuryus filan yapabiliyorum ama tabata gibi seyleri salonda daha cok gaza geliyorum , evde tek basima motive olamiyorum
İyi akşamlar kizlar nasılsınız , ben nöbete geldim boydan foto cekindim uzun zamandır ilk defa hemen atayım :) 10 kg verdim.takima başladığımdan beri :) yüzümü atmayim da bı tanıdık felan çıkar ,her şeyi yazıyorum buraya nolur nolmaz :)
Canlarim herkese selamlar ben dondum, hemde tam dondum :)
Ooo bi ayda 10 kilo vay be harikasın belkide kilolar gittikçe mutluluk enerji yaratıyodur
Teşekkür ederim çok değildi porsiyonlar hatta gece çok acıktım ya
Ben ciddiye almıyodum küçümsemiyim o zaman dikkatli olayım. Gitmen gerekiyosa en yakın fırsatta git bence yaşımız genç ilerde daha kötü olur
Sabah
3 yumurtadan peynirli omlet
6 7 tane zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen
Sade Türk kahvesi
Akşam
2 fırınlanmış tavuk butu
Brokoli salatası ve havuçlu yoğurt
Spor yok
Su da çok az 1 buçuk filan belki
Perşembe menü
Kahvaltı 2ye kaldı
2haşlanmış yumurta 2ceviz 1gün kurusu 2hurma 5zeytin şekersiz çay
akşam
5köfte 3yk ıspanak 1yk ev eriştesi peynirli
yarım saat yürüyüş
3lt su
İyi geceler
Sabah zeytin incir
Kahvalti
1 dilim kara ekmek az sucuklu yumurta 3 kuru biber haslama
Ars yesil cay 2 kasik kereviz salatasi yogurtlu
Ogle 1 tabak kereviz yemegi tavuklu 1 kasik fasulye kavurma
Ara yesil cay 3 cig findik
Aksam kizimdan kalan peynir sucuklu tost 3 lokma kadar
Ara sade kahve
Yatmadan yogurt
sonra zeytin incir bugun son bakalim yarin tartida ne gorecegim belki supriz olur
Yawrukush stitch Kozmogirl17
sağ ol canım :) daha 11 kg var ama.gidecek o kisimda :)
158 cm canım .
Ben de iyiyim canım sağ ol ,seninle tanismamistik ne zaman katılmıştın takıma :) ben Feyza , 30 yaşındayım ,bekarım ,boyum 158 , bayagidir takimdayim bir süre izindeydim döndüm :)
Bugün menum
Sabah : bir tane haşlanmış yumurta
5 zeytin
1dilim ekmek
1 kk.peynir
Öğlen : 5 dilim fırında patates
Akşam yemekhanede : 4 kaşık mantı
5 kaşık patatesli barbunya
1 elma
00 : 30 da : ( nobetteyim simdi acıktım)
40 gram ekmek
1 çay kasigi tahinpekmez
2kk kaşar peyniri
5 zeytin
Su: 1.5litre
Spor : yok
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Uykusuzluk yarın bende ödem yapmaz inşaallah ,birde gece yemek yeme sorunu var , bakalım sabah kaç çıkacağım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?