Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecmis olsun canim, biskuvi ve lokum olmasa daha iyiymis tabii ama enerji olsun, hastaliginla savasmanda yardimci olsun vucuduna diyelim
Bol sivi tuket grip icin
bence guzel menun canim. biraz spor ekleyebilirsen menulerine, yuruyus bile olsa daha cok fayda goreceksin
guzel menun canim
tamam, ne zaman tartina ulasirsan bekleriz bildirimini
taslamak mi, bence az bile yemegin.
spor super, su az ama, bu kadar spor yapinca vucudun daha da cok su ister
cezali mi
cok az yersen vucudunu kitliga sokarsin. ogun atlamayip hafif gecir ceza vermek istesen kendine. birkac kasik yogurt+yarim meyve+biraz cerez ye minimum
canim, yazamadim sana.
sabaha kadar nobette olunca tabiki gece de bir ogun yapmalisin. tereyagi vs sorun olmaz bence, ne kadar cok abartabilirsin ki
ama gun ici menulerini hafif tut, ekstra bir ogun daha yiyeceginden dolayi, bugun biraz fazla karbonhidrat olmus
bir sure izle kendini bakalim nasil olucak
benim de oyle baslamisti, squat falan ara ver bence. gerci kontrollu yapilinca squat da diz etrafi kaslari icin iyi ama ozellikle ziplamali hareketlerden uzak dur ve kendine diz supportive bantlardan al spor yaparken icin
Z Zeruss kizlar ikiniz de sormussunuz, evet doktora cok gittim. neyseki meniskus falan yok ama fizyoya gitmem gerekiyor da erteleyip duruyorum
guzel menu canim. sadece aksam corba+patates cok gibi geldi ama belki de porsiyonlar dusundugumden kucuktur.
pogaca ev yapimiysa sorun yok ama biraz spor yapsaysin karsiliginda. 30 mekik falan gibi?
ben patlican yapinca yanina yogurtlu bir salata yapiyorum hep, boylece ekmeksiz de cok guzel yeniliyor
guzel menun. su ve spor?

sadece kahvaltidaki hurmalar fazla geldi gozume
Bebelerimin ikisideayakta gece geç saatlere kadar uyumayınca acıkıyorum aşırı acıktım ya su içiyorum bolca hem süt olsun diye

en guzeli ac olunca once su icmek. hem bazen vusut susayinca da aclik hissi yasarmis
122,8 ile başladım 1 ay da 10 kg verdim bakalım Canım inşallah, bir kaç gündür de 2’de yatıyorum işin enteresan tarafı uykum yetiyor :)
spor yapiyorsun ya canim vucudun daha iyi calisiyor ve daha enerjik oluyor
tek ogun icin az sanki ama sen belli bir program izliyorsun zaten, dogrudur o zaman diyip cenemi kapatiyorum

ben dukan yapmistim, bence cok guzel ve surdurulebilir.
ben de okudum kitaplarindan 2-3 tanesini. bence guzel ve devam
evet dukan da denemistim ve karsiyim. guzel kilo veriliyor ama sonrasinda geri geliyor ve hic saglikli degil

Çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin

yaa ama ben verecegim kilolari ve geri almayacagim eskiden bir kere dukan deneyimim olmustu , cok guzel ki,lo vermistim. Hayatimin en ince zamanlariydi diyebilirim. Ama diyet hastanede bitti. Bu sefer daha tutarli ve duzenli devam etmeyi planliyuorum aralarda mola vererek filan, bakalim.

kış olunca bir türlü bitmiyor bu hastalıklar.çok geçmiş olsun canım.daha vaktin var çocuklar şöyle ilkokul 3 - 4 olsun ancak o zaman rahatlamaya başlıyorsun bedenen zihnen daha çok yıpranıyorsun dersler vs derken.o değişim bile işe yarıyor ama.

kızımla son günlerim onu mutlu edeceğim diye su içmeye bile valtim kalmıyor.
biliyorum az yememem lazım ama kendimi acaip suçlu hissettim. ceza verdim kendime.

Aynen öyle Canım bende spora bağlıyorum bu durumu.
Olur mu Canım öyle şey :) epey yedim yani bana göre :) midem ciddi anlamda küçüldü ve tek öğüne gerçekten hazırladı bu uygulama beni.

Güzel menü Canım ufakta olsa spor da var daha ne olsun :)

Selam canım, uğraşıyorum bakalım neler olacak :) bir de yarın evdeyim hemen uyanır uyanmaz tartılmayacağım doğru kiloyu göreceğim bakalım.
Geçmiş olsun Canım sürekli tekrarlıyor çok dikkat et bende en son doğal çözümlerle çare buldum. İlaç aldıkça tekrarladı iyice kötüleştik aylarca uğraştık.

bugun 1 saat yuzme olacak istenm sonra gidiyorum
dun protein diyetinin ilk gunuydu ya cok zorlamak istemedim kendimi,

Öğlen pırasa ve yoğurt yemedim sadece bulgur pilavı, domates, salatalık, sivri biber yedim.

Akşam kereviz yoğurt ya da brokoli yoğurt yanında tavuk planlıyorum.

İyi akşamlar kizlar nasılsınız , ben nöbete geldim boydan foto cekindim uzun zamandır ilk defa hemen atayım :) 10 kg verdim.takima başladığımdan beri :) yüzümü atmayim da bı tanıdık felan çıkar ,her şeyi yazıyorum buraya nolur nolmaz :)

Eklentiler

• IMG_20200213_163709.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20200213_174407.webp
    48 KB · Görüntüleme: 46
harikasin canim, masallah

Canlarim herkese selamlar ben dondum, hemde tam dondum :)
Ne cok gecmis birikmis haliyle, eski gunlerdeki gibi takimin basinda olmaya, yarismalara, sohbetlere, kilo vermelere kaldigimiz yerden devam edelim o zaman :)
Nasilsiniz herkesler iyi mi?
Bu surecte bana destek oldgunuz icin hepinize cook tesekkur ediyorum.
Annem sag salim Ankaraya ulasti dun gece, simdi cocuklari okula birakip sonra gecmisi okumaya gomulecegim.
Hepinizi cok ozledimm :))

Aaaa çok mutlu oldum dönmene ozgecim :) annen Türkiye'ye mi geldi , ne çabuk geçti iki ay .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…