Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim isyerinden spor kartlarimiz var sinirsiz, havuz, dans spor salonu hepsine gidebiliyorum. Hani ekstra bir ucret odememedigim icin ve daha iyi motive oldugum icin o tur zorlu dersleri salonda yapiyorum. Ama evde leslie veya dans seviyorum

insallah odem yapmaz canim o zaman uykusuzluik, uzun sure uykusuz kalmissin

Beğendim

Kizlar karar veremiyorum yardim edin:
- Turkiyeye hem de ailemin yasadigi sehre en aykin olan havalimanina ucuz ucak bileti buldum ama baska ulkeden . O ucaga gitmek icin burdan gece boyu otobusle yolculuk etemem lazim kizimla beraber. ve donus de aybni sekilde once 12-13 saat gece otobus yolculugu ardindan ucak.

Ucak + otobus toplam tutar 2 kisi icin, 1 kisi bilet ucretinden bile az olacak.
Cook mu yorulurum size? Kizim 3 yasinda.

hoşgeldin yeniden.şimdiden allah kavultursun. (hepimizi) gurbetlik zor.
ben büyük kızımla 17 saatlik otobüs yolculuğu yapmıştım oluyor yani.ucuz bilet alıp artan parayı farklı kullanmak bana her zaman daha mantıklı gelmiştir.tabi yorgunluğu olacak. değer mi bence değer.her yaz araba ile yaklaşık 6000 km yapıyorum ben çocuklarımla.(gidiş dönüş iller arası ulaşım dahil.eşim uçakla arkadan geliyor.) ailelere ulaşmak için yapılıyor bunlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…