- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
wuwuu cokmus 6000 km.hoşgeldin yeniden.şimdiden allah kavultursun. (hepimizi) gurbetlik zor.
ben büyük kızımla 17 saatlik otobüs yolculuğu yapmıştım oluyor yani.ucuz bilet alıp artan parayı farklı kullanmak bana her zaman daha mantıklı gelmiştir.tabi yorgunluğu olacak. değer mi bence değer.her yaz araba ile yaklaşık 6000 km yapıyorum ben çocuklarımla.(gidiş dönüş iller arası ulaşım dahil.eşim uçakla arkadan geliyor.) ailelere ulaşmak için yapılıyor bunlar .
bana hiç çok gelmiyor ne yalan söyleyeyim eşimde olsa ben kullanıyorum arabayı bayılıyorum uzun yol gitmeye.wuwuu cokmus 6000 km.
Seviyorsan ne guzel.bana hiç çok gelmiyor ne yalan söyleyeyim eşimde olsa ben kullanıyorum arabayı bayılıyorum uzun yol gitmeye.
tebrikler canim, 70i geri biraktin deseneGeçen hafta :70,1 kg
Bu hafta 69,6 kg
Fark : 500 gr
Yüzde : %0,71
Eki Görüntüle 2590382 Eki Görüntüle 2590383 Eki Görüntüle 2590384
Canim bence gece yolculugu olacagi icin rahat olur bayagi ucuz diyorsunKizlar karar veremiyorum yardim edin:
- Turkiyeye hem de ailemin yasadigi sehre en aykin olan havalimanina ucuz ucak bileti buldum ama baska ulkeden . O ucaga gitmek icin burdan gece boyu otobusle yolculuk etemem lazim kizimla beraber. ve donus de aybni sekilde once 12-13 saat gece otobus yolculugu ardindan ucak.
Ucak + otobus toplam tutar 2 kisi icin, 1 kisi bilet ucretinden bile az olacak.
Cook mu yorulurum size? Kizim 3 yasinda.
bıraktım en pis kilodayım 70 lere çıkar 69 altına inmem bir süre bu kilo beni yoruyor. bunu geçince hayat güzel oluyor uğursuz yanitebrikler canim, 70i geri biraktin desene
6000 km yanlis gormedim degil mi cok degil mi yahoşgeldin yeniden.şimdiden allah kavultursun. (hepimizi) gurbetlik zor.
ben büyük kızımla 17 saatlik otobüs yolculuğu yapmıştım oluyor yani.ucuz bilet alıp artan parayı farklı kullanmak bana her zaman daha mantıklı gelmiştir.tabi yorgunluğu olacak. değer mi bence değer.her yaz araba ile yaklaşık 6000 km yapıyorum ben çocuklarımla.(gidiş dönüş iller arası ulaşım dahil.eşim uçakla arkadan geliyor.) ailelere ulaşmak için yapılıyor bunlar .
Hosgeldin kaptanimSelamlar citir arkadaslarim, nasil geciyor aksaminiz?
Hepinizin sevgililer daha dogrusu bana gore sevgi gununu kutluyorum.
Hayatiniz hep sevgiyle dolu dolu gecsin.
Cok guzel kilolar verilmis yine, hemen listemizi hazirliyorm.
Bu arada dun dondum dedim takima ugrayamadim, ne zevzek kaptan demeyin :)
2 oglumunda okulunda sevgililer gunu partisi var bugun, birinde sadece bulunacagim ama buyuk oglumun sinifinin sinif annesiyim, her turlu etkinlik, parti benim elimden cikiyor, tum alisveris, etkinliklerin hazirlanmasi bende:)
Bugun su iki partiyi atlatayim, eve geleyim, off offff sizi bir spor yarismasinin icine sokacagim ki korkun :)))
Evet canim , hosbulduk, puanli spor yarismamiza donelim, bir tozlarimizi atalim ustumuzden.Hosgeldin kaptanim
Hepimizin sevgi gunu kutlu olsun⚘
Spor yarismasi mi terler akacak desenize
Kolay gelsinnSelamlar citir arkadaslarim, nasil geciyor aksaminiz?
Hepinizin sevgililer daha dogrusu bana gore sevgi gununu kutluyorum.
Hayatiniz hep sevgiyle dolu dolu gecsin.
Cok guzel kilolar verilmis yine, hemen listemizi hazirliyorm.
Bu arada dun dondum dedim takima ugrayamadim, ne zevzek kaptan demeyin :)
2 oglumunda okulunda sevgililer gunu partisi var bugun, birinde sadece bulunacagim ama buyuk oglumun sinifinin sinif annesiyim, her turlu etkinlik, parti benim elimden cikiyor, tum alisveris, etkinliklerin hazirlanmasi bende:)
Bugun su iki partiyi atlatayim, eve geleyim, off offff sizi bir spor yarismasinin icine sokacagim ki korkun :)))
Tesekkur ederim canim, nasilsin?Kolay gelsinn
Hadi hayırlısı..Kizlar listemizi paylastim, bakalim sonuclar nasil olacak bu hafta?
İyiyim şükür. 6 gündür annemin yanında kaldığımdan mamayı azattım, direttim zar zor. Bakalım yeterli kg alırsa böyle devam edicem.Tesekkur ederim canim, nasilsin?
Hadi hayirlisi canim, ne kadarlikti bebisin?İyiyim şükür. 6 gündür annemin yanında kaldığımdan mamayı azattım, direttim zar zor. Bakalım yeterli kg alırsa böyle devam edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?