teşekkür ederim canımCanim keyifli vakit gecirmeler, simdiden Allah kavustursun...
dün yolladım bugün evdeki dağınıklıkla uğraştım.kendimi toparlayayım daha aktif olacağım.çok yorucu geçti son günler.Selam kizlar nasilsiniz?
Nasil geciyor aksaminiz?
Takimimizda diyetler renklendi ne guzel, if var, keto var, low carb diyeti var, dukan var :)
Cesitlilik ne guzel..
Menuler egzersizler ne durumda?
@nnurc canim nerelerdesin bu hafta bildirim yapmak zorundasin unutma lutfen...
mifihafa , AppLesma nasilsiniz kizlar, AppLesma daha iyi misin canim?
CEYDOS kizini yolcu ettin mi canim, nerelerdesin?
@Elizan-seyma , @Gonulmeyvesi , @fmad , @fyzanur , @cool_lime sizler nerelerdesiniz guzeller?
milkk , @Dilek06 , @gulum7 , @diyetlikadn nasil gecti pazartesi gununuz kizlar?
menunu cok dikkat etmissin sporun da harika masallah canim
Ne guzel bir gun planlamissin canim, nasil gecti gunun?
Evet cacuklarim kucuk ve hiperaktifler, bir an birakip onlari arkami donemiyorum..
Evet canim size o mesaji yazdiktan sonra birde buyuk oglum merdivenlerden dustu
Canim ben baslangic kilonu 68 olarak guncelliyorum :)
Evet canim, biri 3, digeri 7 yasinda her gunumuz boyle..
Cnalari sagolsun, kendimizden gectik zaten..
Ben californiada yasiyorum canim, Turkiyeden 11 saat gerideyiz, suan saat, sabah 7.30 buarada, Turkiyede 18.30 :)
Canim protein, sebze , egzersiz ile gider bence kilolar..
Spor puanlarini hesapla canim, 1. sayfada puanlarimiz var.
Ben full body ve leslieyi 480 puan olarak hesapladim.
Afiyet olsun, keto ile takimimizda harika kilo veren bir arkadasimiz vardi , suan hala kilosunu koruyor.
Facebooktada bir keto grubunu takip ediyordu :)
Cok guzel sonuclar alacagina ben eminim :)
@ yawrukush halsizim ve iki gecedir kolumun ağrısından uyuyamiyorum ağrı kesici içtim 4 gibi uyuya kalmışım
Sonucu bekliyorum
Sabah
2 has yum 3 zeytin marul 1 çatal krem peynir
Ogle
Pırasa yemeği 1dilim çavdar ekmegi yoğurt
Aksam
3 yum kaşığı bulgur pilavı bol salata
2 litre su
Spor yok malesef internetim yok lesie yapamıyorum
Kullanıcı Adı : kimyaci87
Mesleginiz: kamu
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :162
Kilonuz:66.5
Hedef kilonuz :56
Kilo alma hikayeniz :pco ve duzensiz beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? saglik ve gorsellik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? evet,gectigimiz senelerde katildim fakat ayrintilari hatirlamiyorum.
kisaca hikayemden de bahsedeyim.
once pco ile kilo aldim sonra da yemek yapmama,duzensiz beslenme,hamur isi ve tatli duskunlugu ile senelerdir 62-68 arasi dolaniyorum ama senelerdir istedigimi giyemiyorum veya rahat olamiyorum.
isim geregi 20.30-18.00 arasi evde degilim ve cok yorgun eve gelip genelde yemek yapmayip,spora halsiz oluyorum.
su an cok kararliyim.
yemek olayini cozecegim ama spor icin vaktim de yok henuz karar veremedim.
her gun zorunluysa yapamam cogu aksam da evde olmuyorum cunku ama simdilik asansoru biraktim:)
ilk 3 gun protein agirlikli ve sade beslenip sonra duzenleyecegim.
bugun;
08.30 yarim dilim köy peyniri 3 zeytin
13.00 3 sulu kofte yogurt
18.30 balik 1.5 lt su...
Gece ayran...
Ara ogun veya detayli yemekler yok 3 gun.
Bakalim hayirlisi.
Kilom 66.5 tu ama yarin sabah net tartilirim.
Genel olarak ilk sayfayi okudum ama baska detaylar varsa da yazarsiziniz alisana kadar.
Kilo degisimlerinize baktim ckk guzeller insallah ben de goreyim 50li killlari
Hayirli geceler herkese pazar gunku menum
Sabah
1 haslama 1 yagda sucuklu peynir li yumurta 2 zeytin 3 kasik kereviz salatasi az ku 2 dilim t.b. ekmegi cay domates
Ara sade kahve
Ogle
1 dolu tabak kiyma soslu ve yogurt lu makarna domates
Ara yesil cay
Aksam
Yine makarna
Su 2 lt
Spor 20 dk yuruyus 25 dk egzersiz 240dk ev isi
Pazartesi menum
Sabah
T. B. Ekmegi ile yumurta sucuk peynir li tost cay
Ara elma
ogle 1 k tarhsna corba 2 kasik pirasa li yumurta kereviz salatasi az kuru biber patlican
Ara yesil cay
Aksam 2 kofte 3 kasik pirasa kerviz salatasi az ekmek
Su 2 lt
Spor 45dk yuruyus 10 dk egzersiz 120 dk ev isi
Yawrukush stitch Kozmogirl17
Yok yarışmada birinci olmadım benım 321 poğaçaGecmis olsun canim kuzuna, simdi nasil oldunuz?
Yarismada 1. olmussun tebrik ederim, keske haberimiz olsaydi begenirdik:)
Dolabinizi doldurmussunuz afiyetle, saglikla yiyin canim :)
Harika bir gun olmus
Balık yedirdim ama bugün yaptı affedersin koyun dışkıBenim kizda cok Kabizlik cekti. Haslanmis misir hemen fayda ediyordu.
Canim ben 2 kez yaristim ,mezun oldum 2 kez.
Ne kadar dinlendirebilirsen o kadar iyi olur canim , gecip gider insallah..Teşekkür ederim bugün oğlumu kucağıma pek almadim kolumu gecepolar bi salla sarıp dinlendirilen insallah bugün spor yapamadim yarın yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum
Ne guzel bir tarif bizimle paylastigin icin tesekkurler :)AppLesma
Malzemeler
2 yumurta
2 Yemek kasigi labne
1/4 Cay kasigi kabartma tozu
3-4 Yemek kasigi Stevia toz tatlandirici
1 Cay kasigi vanilya ve tarcin
Yumurta aki ayri cirpilir. Köpuklu olunca hazir. Kabi ters cevirince dusmeyecek sekilde olacak. Turkcem zayif tam anlatamamis olabilirim. Ama video cekmistim. Ekran goruntusunu ekliyorum
Ayri bir kabda diger Malzemeler karistirilir. Daha sonra ikinci karisimi yavas a yumurta aki olan karisima eklenir. Dikkatlice ve yavasca.
Istersen muffin kalibi veya kucuk borcam a dokebilirsin.
Isitilmis Firinda 180 derecede 10-15 dk surede hazir.
Benim Firin daha hizliydi. O yuzden gozun ustunde olsun
10gr kadar tereyag erittim. Icine 1 Cay kasigi Stevia zero kahverengi tatlandirici toz sekeri tavada erittim.
Eggloaf in ustune doktum.
1 tatli kasigi labne ustune ekledim tavadaki son eritilmis karisimi da ustune doktum
Toplam 289 kalori
2 Gr karbonhidrat
5 Gr Protein
27 Gr yag iceriyor
Canim 2 gunluk spor puanlarini ben hesapladim ama sen hesaplmayi unutma olur mu:)Hayirli geceler herkese pazar gunku menum
Sabah
1 haslama 1 yagda sucuklu peynir li yumurta 2 zeytin 3 kasik kereviz salatasi az ku 2 dilim t.b. ekmegi cay domates
Ara sade kahve
Ogle
1 dolu tabak kiyma soslu ve yogurt lu makarna domates
Ara yesil cay
Aksam
Yine makarna
Su 2 lt
Spor 20 dk yuruyus 25 dk egzersiz 240dk ev isi
Pazartesi menum
Sabah
T. B. Ekmegi ile yumurta sucuk peynir li tost cay
Ara elma
ogle 1 k tarhsna corba 2 kasik pirasa li yumurta kereviz salatasi az kuru biber patlican
Ara yesil cay
Aksam 2 kofte 3 kasik pirasa kerviz salatasi az ekmek
Su 2 lt
Spor 45dk yuruyus 10 dk egzersiz 120 dk ev isi
Yawrukush stitch Kozmogirl17
Bekliyoruz canim, ozledik sohbetini, Allah kavustursun...teşekkür ederim canım
dün yolladım bugün evdeki dağınıklıkla uğraştım.kendimi toparlayayım daha aktif olacağım.çok yorucu geçti son günler.
kendimi fena dağıttım yanlız bu hafta toparlamam lazım.
Tabi sayilir sayilmaz mi , gecmis olsun..cuma cumartesi pazar ve bugün menü + sporları yazmadım yarın dinlenik kafa ile daha iyi yazarım. kara saplanmış arabayı 2 saat itip kardan kurtarma spordan sayılıyor mu?
Gozumden kacti ozaman puanin canim,kusura bakma, neyse hepsi tam puanlarinin sorun yok :)Teşekkürler canım yarışma başladı hadi seni de bekliyoruz :)
Pazartesi tatil olması çok güzelmiş sevdim :)) sohbet için çok zamanımız olmayacak ama olsun.
Canım puanları hesapladım ben seni etiketledim, ben sabah bş beklenen menü ve spor yazıyorum böylece kaçıyormuyorum iyi oluyor sonra gerçekleşeni yazıyorum ve sizi etiketliyorum. 60 dk spor x 3 değil mi? Bakıp hesapladım ama doğru sanırım.
Geçmiş olsun Canım. Menü güzel olmuş
Hoşgeldin Canım aramıza çok fazla kilon yok kısa sürede hedefine ulaşırsın Emin’im, yarışmalar çok faydalı oluyor
Makarnalar olmamış Canım tek öğün olsa yine iyi ama bugün iyi olmuş.
Ben birinci oldun sandim, artik onumuzdeki yarismalara :)Yok yarışmada birinci olmadım benım 321 poğaça
Canim bol sivi icir, 1 kasik hakiki zeytinyagi icirebilirsin, eczanede de cocuklar icin idrara rahat cikaracak ilaclar oluyor olmadi yarin bir bak canimBalık yedirdim ama bugün yaptı affedersin koyun dışkısıvısını yapsa rahatlıycam çöl zor oldu ağladım ben ya
Evet canim haklisin telafi etmeye calisiyorumTeşekkürler canım yarışma başladı hadi seni de bekliyoruz :)
Pazartesi tatil olması çok güzelmiş sevdim :)) sohbet için çok zamanımız olmayacak ama olsun.
Canım puanları hesapladım ben seni etiketledim, ben sabah bş beklenen menü ve spor yazıyorum böylece kaçıyormuyorum iyi oluyor sonra gerçekleşeni yazıyorum ve sizi etiketliyorum. 60 dk spor x 3 değil mi? Bakıp hesapladım ama doğru sanırım.
Geçmiş olsun Canım. Menü güzel olmuş
Hoşgeldin Canım aramıza çok fazla kilon yok kısa sürede hedefine ulaşırsın Emin’im, yarışmalar çok faydalı oluyor
Makarnalar olmamış Canım tek öğün olsa yine iyi ama bugün iyi olmuş.
Cezayi hakkettim kaptan nasil oldu bende anlamadim bir daha dikkat edecegimNe kadar dinlendirebilirsen o kadar iyi olur canim , gecip gider insallah..
Ne guzel bir tarif bizimle paylastigin icin tesekkurler :)
Canim 2 gunluk spor puanlarini ben hesapladim ama sen hesaplmayi unutma olur mu:)
Pazar gunu makarnalar olmamis 15dk yuruyus cezasi geliyor:)
Bekliyoruz canim, ozledik sohbetini, Allah kavustursun...
Tabi sayilir sayilmaz mi , gecmis olsun..
Gozumden kacti ozaman puanin canim,kusura bakma, neyse hepsi tam puanlarinin sorun yok :)
Ben birinci oldun sandim, artik onumuzdeki yarismalara :)
Canim bol sivi icir, 1 kasik hakiki zeytinyagi icirebilirsin, eczanede de cocuklar icin idrara rahat cikaracak ilaclar oluyor olmadi yarin bir bak canim
Hafta sonu ipin ucu kacabiliyor, dikkat eder toparlarsin kuzum :)Cezayi hakkettim kaptan nasil oldu bende anlamadim bir daha dikkat edecegim
Ne kadar dinlendirebilirsen o kadar iyi olur canim , gecip gider insallah..
Ne guzel bir tarif bizimle paylastigin icin tesekkurler :)
Canim 2 gunluk spor puanlarini ben hesapladim ama sen hesaplmayi unutma olur mu:)
Pazar gunu makarnalar olmamis 15dk yuruyus cezasi geliyor:)
Bekliyoruz canim, ozledik sohbetini, Allah kavustursun...
Tabi sayilir sayilmaz mi , gecmis olsun..
Gozumden kacti ozaman puanin canim,kusura bakma, neyse hepsi tam puanlarinin sorun yok :)
Ben birinci oldun sandim, artik onumuzdeki yarismalara :)
Canim bol sivi icir, 1 kasik hakiki zeytinyagi icirebilirsin, eczanede de cocuklar icin idrara rahat cikaracak ilaclar oluyor olmadi yarin bir bak canim
Evet canim haklisin telafi etmeye calisiyorum
Aah ahh evin içindeki merdivenlerden mi? Beton merdivenden değil değil mi?Ne guzel bir gun planlamissin canim, nasil gecti gunun?
Evet cacuklarim kucuk ve hiperaktifler, bir an birakip onlari arkami donemiyorum..
Evet canim size o mesaji yazdiktan sonra birde buyuk oglum merdivenlerden dustu
Canim ben baslangic kilonu 68 olarak guncelliyorum :)
Evet canim, biri 3, digeri 7 yasinda her gunumuz boyle..
Cnalari sagolsun, kendimizden gectik zaten..
Ben californiada yasiyorum canim, Turkiyeden 11 saat gerideyiz, suan saat, sabah 7.30 buarada, Turkiyede 18.30 :)
Canim protein, sebze , egzersiz ile gider bence kilolar..
Spor puanlarini hesapla canim, 1. sayfada puanlarimiz var.
Ben full body ve leslieyi 480 puan olarak hesapladim.
Afiyet olsun, keto ile takimimizda harika kilo veren bir arkadasimiz vardi , suan hala kilosunu koruyor.
Facebooktada bir keto grubunu takip ediyordu :)
Cok guzel sonuclar alacagina ben eminim :)
İyi geçti ama aklımda tutamadım açıkçası yediklerimiSelam kizlar nasilsiniz?
Nasil geciyor aksaminiz?
Takimimizda diyetler renklendi ne guzel, if var, keto var, low carb diyeti var, dukan var :)
Cesitlilik ne guzel..
Menuler egzersizler ne durumda?
@nnurc canim nerelerdesin bu hafta bildirim yapmak zorundasin unutma lutfen...
mifihafa , AppLesma nasilsiniz kizlar, AppLesma daha iyi misin canim?
CEYDOS kizini yolcu ettin mi canim, nerelerdesin?
@Elizan-seyma , @Gonulmeyvesi , @fmad , @fyzanur , @cool_lime sizler nerelerdesiniz guzeller?
milkk , @Dilek06 , @gulum7 , @diyetlikadn nasil gecti pazartesi gununuz kizlar?
AppLesma
Malzemeler
2 yumurta
2 Yemek kasigi labne
1/4 Cay kasigi kabartma tozu
3-4 Yemek kasigi Stevia toz tatlandirici
1 Cay kasigi vanilya ve tarcin
Yumurta aki ayri cirpilir. Köpuklu olunca hazir. Kabi ters cevirince dusmeyecek sekilde olacak. Turkcem zayif tam anlatamamis olabilirim. Ama video cekmistim. Ekran goruntusunu ekliyorum
Ayri bir kabda diger Malzemeler karistirilir. Daha sonra ikinci karisimi yavas a yumurta aki olan karisima eklenir. Dikkatlice ve yavasca.
Istersen muffin kalibi veya kucuk borcam a dokebilirsin.
Isitilmis Firinda 180 derecede 10-15 dk surede hazir.
Benim Firin daha hizliydi. O yuzden gozun ustunde olsun
10gr kadar tereyag erittim. Icine 1 Cay kasigi Stevia zero kahverengi tatlandirici toz sekeri tavada erittim.
Eggloaf in ustune doktum.
1 tatli kasigi labne ustune ekledim tavadaki son eritilmis karisimi da ustune doktum
Toplam 289 kalori
2 Gr karbonhidrat
5 Gr Protein
27 Gr yag iceriyor
Allah kavuştursun canim kızın okuyor mu nereye gönderdinteşekkür ederim canım
dün yolladım bugün evdeki dağınıklıkla uğraştım.kendimi toparlayayım daha aktif olacağım.çok yorucu geçti son günler.
kendimi fena dağıttım yanlız bu hafta toparlamam lazım.
Bende baktım cnm beğendim iyi şanslarYok yarışmada birinci olmadım benım 321 poğaça
Kızım bebekken yapamıyordu keten tohumu yağı veriyordum 1 tatlı kaşığı çıkıyordu rahat sende doğal ürünler satan yerlere bi baksan belki faydası olur ilaçlar tembellik yapabilirBalık yedirdim ama bugün yaptı affedersin koyun dışkısıvısını yapsa rahatlıycam çöl zor oldu ağladım ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?