Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün menüm
sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
1.5 kk kaşar peyniri
5 zeytin
1/2 dilim tb ekmek

öğlen : 4 kaşık kuru fasulye
1/2 dilim tb ekmek
6 kaşık yoğurt

ara : yarım muz
1 çay bardağı süt

az önce : (eve çok aç girdim ne varsa yedim çok acıkmışım . )
4 kaşık kuru fasulye
1dilim ekmek
6 kaşık pilav

su : 1 litre

spor : 20 dk eliptik
15 dk tempolu yürüyüş

Yawrukush Kozmogirl17 stitch

aynen özgecim ben de şaşırdım valla , 62 olmuşumdur yine diyordum ama tok karnına bile 61 çıktım en fazla :)

İyi akşamlar
13:00 1 kase mercimek çorbası bol yeşillikli tavuklu salata
18:30 1 tabak etli nohut 1 kase yoğurt ve salata

3 litre su
5.545 adım atıldı

Yawrukush stitch milkk
İyi akşamlar, 2 öğün, su ve spor güzel ama kahvaltı yok, diyetin mi bu tarzda, yoksa öyle mi denk geldi?

Dedenize kıyamam canım ya korkmuştur da. Cok geçmiş olsun

Yok ben geçen hafta bildiremedim annemdeydim tartı yoktu

Canim kaptisim aglattin beni okadar duygulandim ki anlatamam sana sanki ailemden ayrilip gurbete gidiyorum
Hepinizi okadar cok seviyorum ki hepimiz benim ailemin bir uyesisiniz iyi kotu uzunca bir zaman oldu beraber bir takim olali sizlerle cok ta mutluydum ama su kis seninde dedigin gibi bizde cok agir gecti be kaptisim
Ben sadece gorevimden ayriliyorum kaptisim arkadasligimiz dostlugumuz oklavalarim hepsi baki kalicak firsat buldukca aranizda olucam emin olun hic ozletmicem kendimi
Tum takimimi cok seviyorum ve ozgem sen cok degerli bi insansin senin gibi bi arkadas dost kazandigim icin cok sansliyim
Sagolun kizlar cok tesekkur ediyorum guzel dilekleriniz icin hepinize guveniyorum ben cok guzel kilolar vericeksiniz eminim.

4.Takim arkadaslarim hepinizi tek tek cok seviyorum.Saglik sorunlarimdan dolayi sizinle fazla ilgilenemedigim icin gorevimden ayrilmak istedim hepinize bu yolda bol azim ve basari diliyorum sadece kaptanligi birakiyorum oklavalarim hala elimde tepenizde olucam en yakin zamanda opuyorum hepinizi

her şey güzel olmuş canım

aaaa az önce okudum özgenin yazısını , çok üzüldüm ya tamamen ayrılıyosun snadım ama sadece kaptanlığı bırakıyosun ozaman, tamamen ayrılmada lütfen . çok alıştım sana ben ya .

benim içinde öyle iyi ki kahve var. yoksa bu hayat çekilmez.sabah gözümü açınca ilk işim kahve suyunu koymak ikincisi yumurta haşlamak oluyor.

Benim öyle değildi bende alıştım :)

Canım üzüldüm ama hayırlısı olsun senin için.

Kesinlikle Canım insan mutlu oluyor.

İyi akşamlar
13:00 1 kase mercimek çorbası bol yeşillikli tavuklu salata
18:30 1 tabak etli nohut 1 kase yoğurt ve salata

3 litre su
5.545 adım atıldı

Yawrukush stitch milkk

Güzel menü Canım.

Bi kaç güne alışırsın bence ahh o açlık

Aynen öyle Canım vücut alıştı 13:00 yemeye şimdi garipseyecek :)

Turşu kavurması bayılırım ve taze fasülye kavurmasına :) afiyet olsun güzel diyecektim akşamı görmeseydim :) karbo öğünü akşama alırsan daha iyi olur Canım.

aaaa az önce okudum özgenin yazısını , çok üzüldüm ya tamamen ayrılıyosun snadım ama sadece kaptanlığı bırakıyosun ozaman, tamamen ayrılmada lütfen . çok alıştım sana ben ya .
Kuzum sadece gorevimden ayriliyorum tabiki ama su sira vok vaktim olmuyor cocuklarin rahatsizliklarindan ama en kisa surede donucem canim

Kuzum sadece gorevimden ayriliyorum tabiki ama su sira vok vaktim olmuyor cocuklarin rahatsizliklarindan ama en kisa surede donucem canim
tamam canım tamamen ayrılıyosun sandım özgenin yazısını okuyunca üzüldüm . çok alıştım sana çünkü. Allah şifa versin çocuklarına biliyorum bayağı hastalandılar bu kış .

Guzel arkadaslarim bu hafta 4. oldu takimimiz yarismada.
Hepinizi tebrik ediyorum.
Haftaya ilk 3e girme hedefi koyuyorum hepimiz icin :)
Simdi Arasi okula birakacagim, sonra buyuk oglum Akinla kahvalti etmeye gidecegiz.
Gorusmek uzere..

Canım bu hafta bu listeyse 4. Olduysak sıkı tutup işi herkes eşini teşvik ederse 1. Bile oluruz

Cuma ödülü olsun Canım yarın toparlarsın

He iyi Canım sevindim daha yolun var ve buradasın :)

Başlıyorum yazmaya hazırmısın :)))
Kahvaltı: güzel ama kaşar yerine beyaz peynir de olabilir ama kaşar kadar lezzetli değil :)
Öğle: hem kuru fasülye hem ekmek olmamış birini seçsen süper olurdu.
Ara: aslında diyette süt içmek iyi değil epey araştırmıştım midenin küçülmesini engelliyor gibi bir durum söz konusu.
Akşam: hiç olmamış, hem kuru, hem pilav, hem ekmek. Kuru + cacık olsa mesela olurdu.

Ama bugün Cuma ödül olsun:)

Canım tekrar yazayım, umarım sağlık sorunların ciddi değildir ve kısa zamanda toparlanır aramıza gelirsin

Gecmis olsun canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…