aynen özgecim ben de şaşırdım valla , 62 olmuşumdur yine diyordum ama tok karnına bile 61 çıktım en fazla :)Canim cok sevindim, aynen boyle devam edecegiz :)
Evet canim 1 hafta olmadi senin bildirimin, cok sevindim senin adina, butun kilolari verip hedefine ulasacagina eminim.
Dun gecmis incelemesi yaptim senin icin(mecburi bir durum, her uyemize yapiyoruz listemize dahil etmek icin), daha once baska takimlara katilmissin, 14. takimda yarismissin, onun haricinde de takimlara katilmissin ama kisa bir sure aralarinda kalip ayrilmissin canim takimlardan.Belki takimlarda istedigin motivasyonu yakalayamadin, belki kendi hayatinin cok aktif olmaya elvermedigi donemlerdeydin , hepsi olabilir.Fakat bu sefer kisa sure bizimle kalip ayrilmak yok olur mu? Mezun olup , istedigin kiloya gelene kadar ,hedefine devam etmeni istiyorum, bana soz verebilir misin bu konuda :)
Harikasin Aslicim :)
Canim 5 li rakamlar mi gorundu , muthissin, bayildim ,hemde dunku menune ragmen
Tebrikler canim , cok guzel bir eksi.
Yine aramiza donmene cok sevindim canim :)
Canim gecen haftaki kilon 72.3 gorunuyor listemizde, bir yanlislik olmasin???
Sabit olmak arti gelmekten iyi kuzum, haftay gider kilolar :)
Tebrikler canim :)
Dedenize kıyamam canım ya korkmuştur da. Cok geçmiş olsuniyi akşamlar kızlar , bugün bayağı zor bir gündü eve yeni geldim . dedeme köpekler saldırmış ,kalçasından ısırmışlar bastonla yürüyen adamcağızı . kuduz aşısı felan yaptırdık anca girdim eve . şuan durumu iyi çok şükür. güzel kilolar verilmiş 4. olmuşuz ne güzel :) kilo veren arkadaşlar tebrik ederim :)
Yok ben geçen hafta bildiremedim annemdeydim tartı yoktuCanim cok sevindim, aynen boyle devam edecegiz :)
Evet canim 1 hafta olmadi senin bildirimin, cok sevindim senin adina, butun kilolari verip hedefine ulasacagina eminim.
Dun gecmis incelemesi yaptim senin icin(mecburi bir durum, her uyemize yapiyoruz listemize dahil etmek icin), daha once baska takimlara katilmissin, 14. takimda yarismissin, onun haricinde de takimlara katilmissin ama kisa bir sure aralarinda kalip ayrilmissin canim takimlardan.Belki takimlarda istedigin motivasyonu yakalayamadin, belki kendi hayatinin cok aktif olmaya elvermedigi donemlerdeydin , hepsi olabilir.Fakat bu sefer kisa sure bizimle kalip ayrilmak yok olur mu? Mezun olup , istedigin kiloya gelene kadar ,hedefine devam etmeni istiyorum, bana soz verebilir misin bu konuda :)
Harikasin Aslicim :)
Canim 5 li rakamlar mi gorundu , muthissin, bayildim ,hemde dunku menune ragmen
Tebrikler canim , cok guzel bir eksi.
Yine aramiza donmene cok sevindim canim :)
Canim gecen haftaki kilon 72.3 gorunuyor listemizde, bir yanlislik olmasin???
Sabit olmak arti gelmekten iyi kuzum, haftay gider kilolar :)
Tebrikler canim :)
Canim kaptisim aglattin beni okadar duygulandim ki anlatamam sana sanki ailemden ayrilip gurbete gidiyorumONEMLI DUYURU
***Arkadaslar cok uzun zamandir bizimle olup, takimin derdini cekip, colugunun cocugunun zamanindan feragat edip , 4. takimimiz icin emek veren, ailemiz gibi olan , cok sevdigimiz, eksikligini cok hissedecegimiz, tatli mi tatli kaptan yardimcimizKozmogirl17 bugunden itibaren kaptanlik gorevine devam edemeyecek.
***Cok kosturmasi, butun kistir hastaliklari atlatamayan, halada hasta olan 2 evladi var.Kalbimizin bir yerinde biraz mola verip, insallah yine aramiza donecek diye bir umudu sakli tutuyoruz.
Kendisine bir kezde burada, hem kendi adima, hem takimimiz adina cok tesekkur ediyorum, bizi hic yari yolda birakmadigi icin, ailemiz gibi oldugu icin, tum emekleri icin.
***Seni cok seviyoruz canim, ismin gibi arayi acip cok ozletme, burada bir ailen oldugunu unutma.
Kozmogirl17 kaptanımız insallah herşey istediği gibi olur ve yeniden dönebilir grubumuza
Bende sıkılmaya basladim hergün bi yerim ağrıyor
@diyetlikadn nasilsin eşim
Bugünkü menüm
Sabah
Peynirli biberli tb ekm sandiviç
2 zeytin
1 incir
Ogle 1 portakal
Aksam
Yoğurtlu çorba kabak yemeği bulgurlu
Ara
1 portakal
2 l su
Spor (internetim sukur açıldı )
Yapabilirsem yazarım
Yawrukush stitch
Sagolun kizlar cok tesekkur ediyorum guzel dilekleriniz icin hepinize guveniyorum ben cok guzel kilolar vericeksiniz eminim.canım ya çok üzüldüm.alışkanlıklarını değiştirmeyi sevmeyen biri olarak kozmogirlün aramızdan ayrılmasını çok yadırgayacakmış gibi hissediyorum.ilk geldiğim günden beri olan ama bizleri geride bırakan bir sürü arkadaşımız var.onlarıda özlüyorum. hani bir sanatçı diyor ya çıkın çıkın gelin işte böyle böğüresim geliyor.keşke alıştırma süreci yapsaydı yada izin alsaydı biz beklerdik dönüşünü eksikliğini takımca kapatırdık.
yinede diyorum işte çık çık gelKozmogirl17 özletme kendini.bebelerine acil şifalar diliyorum.işlerini toparla biz bekliyoruz yeniden seni
her şey güzel olmuş canım
aaaa az önce okudum özgenin yazısını , çok üzüldüm ya4.Takim arkadaslarim hepinizi tek tek cok seviyorum.Saglik sorunlarimdan dolayi sizinle fazla ilgilenemedigim icin gorevimden ayrilmak istedim hepinize bu yolda bol azim ve basari diliyorum sadece kaptanligi birakiyorum oklavalarim hala elimde tepenizde olucam en yakin zamanda opuyorum hepinizi
benim içinde öyle iyi ki kahve var. yoksa bu hayat çekilmez.sabah gözümü açınca ilk işim kahve suyunu koymak ikincisi yumurta haşlamak oluyor.
ONEMLI DUYURU
***Arkadaslar cok uzun zamandir bizimle olup, takimin derdini cekip, colugunun cocugunun zamanindan feragat edip , 4. takimimiz icin emek veren, ailemiz gibi olan , cok sevdigimiz, eksikligini cok hissedecegimiz, tatli mi tatli kaptan yardimcimizKozmogirl17 bugunden itibaren kaptanlik gorevine devam edemeyecek.
***Cok kosturmasi, butun kistir hastaliklari atlatamayan, halada hasta olan 2 evladi var.Kalbimizin bir yerinde biraz mola verip, insallah yine aramiza donecek diye bir umudu sakli tutuyoruz.
Kendisine bir kezde burada, hem kendi adima, hem takimimiz adina cok tesekkur ediyorum, bizi hic yari yolda birakmadigi icin, ailemiz gibi oldugu icin, tum emekleri icin.
***Seni cok seviyoruz canim, ismin gibi arayi acip cok ozletme, burada bir ailen oldugunu unutma.
Harika bir eksi , yumurtalarin gucu adina, tebrikler canim
Canim insallah agrilarin gecer, insanin neresi agriyorsa, cani oradadir ,acil sifalar.
Canim bu hafta biraz menunu, biraz egzersizini degistirsek, vucudunu sasirtsak, haftaya guzel bir eksi gorsek ne dersin?
Harikasin canim, emeklerin karsiligini almak ne guzel.
Aslicim bu ne guzel bir eksi, menulerinide yaz, don aramiza
Canim hepimiz iyiyiz cok sukur , sen nasilsin?
Tartilmayi nasil unuttun kuzum, asiksin sen :)
Sabit arti gelmekten iyi kuzum, nasilsin hallettin mi islerini?
Canim cok tesekkur ederim bildirim yaptigin icin, seni izne ayirdim, izin suresi en az 2 hafta olabilir, 2 hafta gectikten sonra istedigin zaman aramiza donebilirsin.
Hep azimli, istikrarli bir uyeydin , seni ozleyecegim.
Umarim yogunluk ve yorgunluklarin gecer, feraha cikarsin canim.
Veda etmiyorum, insallah yine gorusecegiz, kal saglicakla...
Bi kaç güne alışırsın benceahh o açlık
Kuzum sadece gorevimden ayriliyorum tabiki ama su sira vok vaktim olmuyor cocuklarin rahatsizliklarindan ama en kisa surede donucem canimaaaa az önce okudum özgenin yazısını , çok üzüldüm yatamamen ayrılıyosun snadım ama sadece kaptanlığı bırakıyosun ozaman, tamamen ayrılmada lütfen . çok alıştım sana ben ya .
teşekkür ederim , biz daha çok korktuk ondan ,yaşlı olunca bir de insan daha çok korkuyorDedenize kıyamam canım ya korkmuştur da. Cok geçmiş olsun
tamam canım tamamen ayrılıyosun sandım özgenin yazısını okuyunca üzüldüm . çok alıştım sana çünkü. Allah şifa versin çocuklarına biliyorum bayağı hastalandılar bu kış .Kuzum sadece gorevimden ayriliyorum tabiki ama su sira vok vaktim olmuyor cocuklarin rahatsizliklarindan ama en kisa surede donucem canim
güzel olmuş :)Günün sporu
30 dk eliptik 90 puan
10.000 adim 500 puan
2 L su
Yawrukush adim i dogru mu hesapliyorum bilmiyorum
Kuzum sadece gorevimden ayriliyorum tabiki ama su sira vok vaktim olmuyor cocuklarin rahatsizliklarindan ama en kisa surede donucem canim
Guzel arkadaslarim bu hafta 4. oldu takimimiz yarismada.
Hepinizi tebrik ediyorum.
Haftaya ilk 3e girme hedefi koyuyorum hepimiz icin :)
Simdi Arasi okula birakacagim, sonra buyuk oglum Akinla kahvalti etmeye gidecegiz.
Gorusmek uzere..
Bugunun menusunu yazayim.
Annem geldi dun bu aksami cok iyi atlatamadim haliyle yarin da burada
Yemeye coşmuyorum ama yapilan seyler hep kalorili.yinede hicbirini yemedim pek.
09.00 2 zeytin-1 catal peynir
13.00 yarim kase tarhana,yarim tabak tavuk yemegi.
20.00 10adet yaprak sarma o da en az 350 kalori eder.1 bardak ayran,3 cm cevizli sucuk malesef.
Gun icinde:1.5 lt su,1 Turk kahvesi,4 cay,1 Neskafe,4 bitki cayi.
Işyerinde 3000 adim atmisim.
Annemle uygun degil ama bugun egzersiz yapmaliyim muhakkak.
Aksam icin uzgunum ya ne guzel 4 gundur kacamaksizdim aslinda kavamak da degil diger seylerden hemedim cok actim sarma da yedim yani
geçen hafta 62 idim , bugün 59,7 , aslında fark 2.3 ama ben izine ayrılış kilom olan 63 üzerinden farkı yazınca 3,3 gibi oldu :)
hedefim 49 canım .
canım ben takımdan izine ayrılışım olan 63 üzerinden aldım farkı. listeye gireceğim için geçen hafta ki 62 üzerinden mi ayrılışım olan 63 üzerinden mi fark alınacak bilemedim de :)
bugün menüm
sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
1.5 kk kaşar peyniri
5 zeytin
1/2 dilim tb ekmek
öğlen : 4 kaşık kuru fasulye
1/2 dilim tb ekmek
6 kaşık yoğurt
ara : yarım muz
1 çay bardağı süt
az önce : (eve çok aç girdim ne varsa yedim çok acıkmışım . )
4 kaşık kuru fasulye
1dilim ekmek
6 kaşık pilav
su : 1 litre
spor : 20 dk eliptik
15 dk tempolu yürüyüş
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
4.Takim arkadaslarim hepinizi tek tek cok seviyorum.Saglik sorunlarimdan dolayi sizinle fazla ilgilenemedigim icin gorevimden ayrilmak istedim hepinize bu yolda bol azim ve basari diliyorum sadece kaptanligi birakiyorum oklavalarim hala elimde tepenizde olucam en yakin zamanda opuyorum hepinizi
teşekkür ederim , şuan iyi çok şükür . komşular müdahele etmiş hemen .fyzanur cok gecmis olsun dedenize. Ne korkunc birsey ya. Umarim iyidir simdi
Gecmis olsun canim yaiyi akşamlar kızlar , bugün bayağı zor bir gündü eve yeni geldim . dedeme köpekler saldırmış ,kalçasından ısırmışlar bastonla yürüyen adamcağızı . kuduz aşısı felan yaptırdık anca girdim eve . şuan durumu iyi çok şükür. güzel kilolar verilmiş 4. olmuşuz ne güzel :) kilo veren arkadaşlar tebrik ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?