- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Menu gayet guzel , afiyet olsun canimKozmogirl17 kaptanımız insallah herşey istediği gibi olur ve yeniden dönebilir grubumuza
Bende sıkılmaya basladim hergün bi yerim ağrıyor
@diyetlikadn nasilsin eşim
Bugünkü menüm
Sabah
Peynirli biberli tb ekm sandiviç
2 zeytin
1 incir
Ogle 1 portakal
Aksam
Yoğurtlu çorba kabak yemeği bulgurlu
Ara
1 portakal
2 l su
Spor (internetim sukur açıldı )
Yapabilirsem yazarım
Yawrukush stitch
Evet canim. Kimlik basvurusunda bulundum. Yeni kimlikler icin. Bekleyecegiz bakalim 3-4 haftayi bulur dediler gelmesi.Harika bir eksi , yumurtalarin gucu adina, tebrikler canim
Canim insallah agrilarin gecer, insanin neresi agriyorsa, cani oradadir ,acil sifalar.
Canim bu hafta biraz menunu, biraz egzersizini degistirsek, vucudunu sasirtsak, haftaya guzel bir eksi gorsek ne dersin?
Harikasin canim, emeklerin karsiligini almak ne guzel.
Aslicim bu ne guzel bir eksi, menulerinide yaz, don aramiza
Canim hepimiz iyiyiz cok sukur , sen nasilsin?
Tartilmayi nasil unuttun kuzum, asiksin sen :)
Sabit arti gelmekten iyi kuzum, nasilsin hallettin mi islerini?
Canim cok tesekkur ederim bildirim yaptigin icin, seni izne ayirdim, izin suresi en az 2 hafta olabilir, 2 hafta gectikten sonra istedigin zaman aramiza donebilirsin.
Hep azimli, istikrarli bir uyeydin , seni ozleyecegim.
Umarim yogunluk ve yorgunluklarin gecer, feraha cikarsin canim.
Veda etmiyorum, insallah yine gorusecegiz, kal saglicakla...
canım ya çok üzüldüm.alışkanlıklarını değiştirmeyi sevmeyen biri olarak kozmogirlün aramızdan ayrılmasını çok yadırgayacakmış gibi hissediyorum.ilk geldiğim günden beri olan ama bizleri geride bırakan bir sürü arkadaşımız var.onlarıda özlüyorum. hani bir sanatçı diyor ya çıkın çıkın gelin işte böyle böğüresim geliyor.keşke alıştırma süreci yapsaydı yada izin alsaydı biz beklerdik dönüşünü eksikliğini takımca kapatırdık.ONEMLI DUYURU
***Arkadaslar cok uzun zamandir bizimle olup, takimin derdini cekip, colugunun cocugunun zamanindan feragat edip , 4. takimimiz icin emek veren, ailemiz gibi olan , cok sevdigimiz, eksikligini cok hissedecegimiz, tatli mi tatli kaptan yardimcimizKozmogirl17 bugunden itibaren kaptanlik gorevine devam edemeyecek.
***Cok kosturmasi, butun kistir hastaliklari atlatamayan, halada hasta olan 2 evladi var.Kalbimizin bir yerinde biraz mola verip, insallah yine aramiza donecek diye bir umudu sakli tutuyoruz.
Kendisine bir kezde burada, hem kendi adima, hem takimimiz adina cok tesekkur ediyorum, bizi hic yari yolda birakmadigi icin, ailemiz gibi oldugu icin, tum emekleri icin.
***Seni cok seviyoruz canim, ismin gibi arayi acip cok ozletme, burada bir ailen oldugunu unutma.
Biz bugunden baslayaljm
Bi kaç güne alışırsın benceKızlar nasıl acıktımhurma yedim ama ilk bi kaç gün böyle açlık çekeceğim sanırım.
Aktif olurum tabiki rahatsızdım bugünde kafam kalkmadı ancak bildirim yapıp çıktım herkesi tebrik ederim haftaya daha güzel geçer inşCanim bu hafta goremedim seni aktif bir sekilde takimda.Hergun gunluk menulerini yazman gerekiyor, takim yarismalari duzenliyoruz onlara katilirsan cok daha guzel gider kilolarin, daha aktif olursun umarim bu hafta, bekliyorum seni:)
Eksin icin de tebrik ediyorum.
Patates kizartmasi ve lavas yemissin ama sadece 2 ogun yemissin, menun kalori olarak iyi canim.
Gec vakitte acikirsan, kalorisi dusuk, saglikli seylerle gecirmeyi calis geceyi...
Harika,emeklerine saglikCEYDOS
Birbirlerini zin menüsüne yorum yapılacak yazılmış. Ben etiketledim sizi menume :)BlancKahkul canim senle eşmişiz,ne yaoacagiz ben bilmiyorum
Arrietty_ ya canim tebrik ederim valla 2.5 kilo bravo...
Imrendim simdi sana baktim da internettr hic boyle diyet bulamadim.ben de mi 5 gun uapsam amac ne galan anlamadim ki?
Yani 5 gunde cabuk kilo verdirip sonra ne yapiyor
Yawrukush özgecigim burada herkes yurtdisinda mi
Sen simdi cocugu okula goturuyorsun,biri yurtdisinda şu yok demisti,birinin niki kanadali falan:):):)
Birbirlerini zin menüsüne yorum yapılacak yazılmış. Ben etiketledim sizi menume :)BlancKahkul canim senle eşmişiz,ne yaoacagiz ben bilmiyorum
Arrietty_ ya canim tebrik ederim valla 2.5 kilo bravo...
Imrendim simdi sana baktim da internettr hic boyle diyet bulamadim.ben de mi 5 gun uapsam amac ne galan anlamadim ki?
Yani 5 gunde cabuk kilo verdirip sonra ne yapiyor
Yawrukush özgecigim burada herkes yurtdisinda mi
Sen simdi cocugu okula goturuyorsun,biri yurtdisinda şu yok demisti,birinin niki kanadali falan:):):)
6 dan sonra açlıktan ölsem de bişey yemiyorum vallaCanim bu hafta goremedim seni aktif bir sekilde takimda.Hergun gunluk menulerini yazman gerekiyor, takim yarismalari duzenliyoruz onlara katilirsan cok daha guzel gider kilolarin, daha aktif olursun umarim bu hafta, bekliyorum seni:)
Eksin icin de tebrik ediyorum.
Patates kizartmasi ve lavas yemissin ama sadece 2 ogun yemissin, menun kalori olarak iyi canim.
Gec vakitte acikirsan, kalorisi dusuk, saglikli seylerle gecirmeyi calis geceyi...
Harika,emeklerine saglikCEYDOS
Hahahha ben de diyorum herhalde yanlislikla beni etiketlediSabah
2 tatlı kaşığı labne peynir
1 dilim ekmek
1 bardak şekerli cay
Öğlen (ısrarlara dayanamayıp dışarda yedim)
- 5 tane ızgara köfte
- Yarim lavaş ekmek
- patates kızartması (12 tane saydım :) )
- 2 tane közlenmiş yeşil biber.
Akşam (başka birşey yemem akşam yemek yememeye çalışıyorum zaten)
- salata
- Türk kahvesi
Spor ; 4.500 adım atmışım
Bunun disin da 20 mekik
Su 1 litre
asena87 yazdım beeen 🖐🖐
Yok yok kolay bul diye etiketledim kendi menumeHahahha ben de diyorum herhalde yanlislikla beni etiketledi
Tamamdir yorum yapayim.benimkini de yazayim.
Bubarada yas boy kilonu tekrar yazar misin ona gore yorum yaparim onumuzdeki gunler.
Sende mi yurtdisindasin..
Labneyi sadece chessecakede yerdim burada herkes tuketiyor baya...
Oglen olmamis valla ne yalan soyleyeyim.
Patates ekmek gibi seyleri tamamen cikarmadan insan kilo vermeye baslayamiyor.
Azaltayim diyerek veremiyoruz genelde kilo.
Bir donem herseyi birakmak gerek bence...
Bugunun menusunu yazayim.
Annem geldi dun bu aksami cok iyi atlatamadim haliyle yarin da burada
Yemeye coşmuyorum ama yapilan seyler hep kalorili.yinede hicbirini yemedim pek.
09.00 2 zeytin-1 catal peynir
13.00 yarim kase tarhana,yarim tabak tavuk yemegi.
20.00 10adet yaprak sarma o da en az 350 kalori eder.1 bardak ayran,3 cm cevizli sucuk malesef.
Gun icinde:1.5 lt su,1 Turk kahvesi,4 cay,1 Neskafe,4 bitki cayi.
Işyerinde 3000 adim atmisim.
Annemle uygun degil ama bugun egzersiz yapmaliyim muhakkak.
Aksam icin uzgunum ya ne guzel 4 gundur kacamaksizdim aslinda kavamak da degil diger seylerden hemedim cok actim sarma da yedim yani
geçen hafta 62 idim , bugün 59,7 , aslında fark 2.3 ama ben izine ayrılış kilom olan 63 üzerinden farkı yazınca 3,3 gibi oldu :)çok güzel kilo vermişsin canım ya bende yumurta ile beslenenlerdenim ama bu kadar güzel kilo veremedim.bu hafta senin tariflerini uygulayacağım.
akmasa damlar diye atasözü var biz böyle böyle zayıflayacağız.tırnaklarımızla kazıyarak olacak.sakın pes etme.
yine çok istikrarlısın canım 1 kilo altı verdiğini görmedim hiç.
tam 1 kilo tebrikler.
kalkıp wc ihtiyaçlarını giderip biraz dinlendikten sonra tartılınca çok fark ediyor.bu hafta olmadı haftaya stok kalsın verilen kilo.
harika hızlı sonuç almaya başladın burası motive ediyor.bizimle kalmaya devam et.
çok sevindim canım.
yeni seviyen hayırlı uğurlu olsun.bu seviyede daha da hızlanacak gibi geliyor kilo vermen.sistemden çıkıp farklı sisteme giriş yapıyorsun.
nasıl kıskandım bilemezsin 3,3 nasıl verdin yahu bende istiyorum.
süper vermişsin yine
hedefim 49 canım .Çok güzel Canım hedefin kaç.
Çok güzel Canım.
Canim hesabinda yanlislik var sanirim 2 .3kg vermissin cok iyi bir fark var tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?