Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel Canım kahve yanına hurma da tercih edebilirsin daha iyi olur hem kahve ile de güzel oluyor.

menün güzelmiş bugün ama turşu kavurması ödeme neden olabilir yeşil çayı arttır yarın istersen.
menülerini paylaşırken takım arkadaşını etiketle,çünkü birbirinizin menülerine yorum yapıp hata kontrolü yapacaksınız.cuma günü kişisel olarak verdiğiniz kilolar 2 li gruplar halinde değerlendirilecek.en çok hangi ikili kilo verdi yarışmasıolacak.
cevizli sucuk benim kurtarıcımdı.tatlı krizim tutunca azıcık bile kesiyordu.üzülme
Aktif olurum tabiki rahatsızdım bugünde kafam kalkmadı ancak bildirim yapıp çıktım herkesi tebrik ederim haftaya daha güzel geçer inş
geçmiş olsun canım iyi ol bir an önce aktif olarak bize dön
artvin ne güzel bir şehirde yaşıyorsunuz.şavşata aşığım ben bu ülkede yaşayan herkesin görmesi gereken güzellikler var orada.hele alabalığı yok mu of be...
ah ah dedemin o güzel ellerinden öp geçmiş olsun dileklerimi ilet.içim çok kötü oldu ben dayanamam dedelere
bizde seni çok seviyoruz.canım ya bak çık çık gel dedim ciddiyim.özletme kendini sakın çocuklardan bunalınca gir 4, takıma biz senin keyfini yerine getiririz hemencecik.
Günün sporu

30 dk eliptik 90 puan
10.000 adim 500 puan

2 L su

Yawrukush adim i dogru mu hesapliyorum bilmiyorum
kesinlikle doğru spor için kocaman bir aferin.

mifihafa kız koş koş takımdaki çıtırlar plan yapıyor bizde yapalım.yani ikimizden pek 1. çıkmaz gibi ama en azından sonlarda olmayalım.plan yapalım su içelim ,sen karbonhidratı 1 öğün al ben yumurtalarımla mutlu mesut aşk yaşayayım çooook spor yapalım.
ödem attırıcı çay tarifi (günlük ben bunu içeceğim.)
yeşil çay
funda yaprağı
kara hindiba
kekik
biberiye
birer tutam demliğe koy kaynamız az beklemiş suyu üstüne dök 5 dakika bekle süz ve iç olacak.

22 şubat bugün ne yedim
sabah : 1 adet yumurta + peynir (eşim 3 haşlayıp 2 yanına almış evde 4 yumurta vardı birini kızım kendine omlet yaptı bilin bakalım bana ne kaldı?)
öğlen : kahvaltıyı 12 den sonra edince öğlen gene gitti
akşam : yumurtalı ıspanak yapacaktım.yumurta almaya gittim çok aç olunca pişene kadar dayanamayacağıma karar verdim. ev halkına yeni gördüğüm hazır yemek fasulye pilaki aldım.eşime ben yaptım dedim pek beğendi. tabi ki sonra gerçeği söyledim. neyse kendimede gevrekli yoğurtlardan aldım onu yedim.sonra cafeye gittik patlamış mısır getirdiler psikolojik herhalde fark etmeden elim gitmiş yarısını yemiş buldum kendimi.
su : gene yerlerde 1500 ml
spor : 105 dk pilates : 315 puan
150 squat : 300 puan
25 dk ağırlıklı yürüyüş : 75 puan ağırlıklar alışveriş malzemeleri oluyor.hangi akla hizmet o kadar alışveriş yaptım bilmem yanlız ve arabasızken üstelik delilik.
toplam puan : 690 puan

mifihafa

Nasil oldun canim?

Evet canim. Kimlik basvurusunda bulundum. Yeni kimlikler icin. Bekleyecegiz bakalim 3-4 haftayi bulur dediler gelmesi.
Hayirli olsun canimcim :)

Menu cok guzel, kas agrisi da candir :)

Karatay uygulanabilir, zor olmayan bir diyet, spor salonuna para harcamadan evde, youtubedan spor rahatlikla yapabilirsin, ben oyle yapiyorum canim :)

İyi akşamlar
13:00 1 kase mercimek çorbası bol yeşillikli tavuklu salata
18:30 1 tabak etli nohut 1 kase yoğurt ve salata

3 litre su
5.545 adım atıldı

Yawrukush stitch milkk
Guzel menu canim ,adimlarinda guzel :)

Ben senin enerjine, azmine, kilolari vermek istedigine inaniyorum canim.
Bu sefer mezuniyetini bizimle kutla istiyorum, o sebeple yazdim :)
Sozunu aldim , sozune deger veriyorum, yaz gelmeden citir olalim hepimiz

Guzel birgun olmus canim, ne kadar cok ev isi yapmissin, sizlere bakinca ben hic ev isi yapmiyorum gibi geliyor :)

Canim esler tum hafta boyunca birbirlerine destek olacak, menulerini elestirecek, spor yapmaya tesvik edecek, diger es gruplariyla rekabet edecek :)
Ben, DeryaOnDiet , Arrietty_ , stitch , kanadali35 arkadaslarimiz yurtdisinda yasiyoruz, diger arkadaslarimiz guzel memleketimizde yasiyorlar.Ozellikle bir araya gelmedik, denk geldi :)

Menun kotu degil, kalori olarak da diyete uygun, ceza gelmeyecek ya da odule saymayacagim.
Oldukca kontrollu yiyorsun canim :)

Aktif olurum tabiki rahatsızdım bugünde kafam kalkmadı ancak bildirim yapıp çıktım herkesi tebrik ederim haftaya daha güzel geçer inş
Cok gecmis olsun neyin var canim?
Sohbete gel, bu hafta kizlari gecelim biz seninle esiz bu hafta :)

6 dan sonra açlıktan ölsem de bişey yemiyorum valla Küçük bir kase salata yedim 5 gibi. Bide yarım saat önce Türk kahvesi ictim
Harikasin

Canim cok uzuldum dedene, durumu iyiymis simdi neyseki.
Tamamen iyilessin insallah..
Yaslilik cok zor, ananem 84 yasinda gecen sene 2 kez dustu birinde kalcasi kirildi, birinde omzu
Allah onlara kolayliklar versin, saglikla yasamayi nasip etsin, sizede cok buyuk gecmis olsun...

Canim menun kotu degil, sadece aksam hem pilav, hem ekmek olmasa daha iyi olurmus, 50 mekik cezasi gelsin, karin kaslari sIkilassin :)

aynen özgecim ben de şaşırdım valla , 62 olmuşumdur yine diyordum ama tok karnına bile 61 çıktım en fazla :)
Masallah canim, ben kilomu yazmaya utaniyorum, eski kiloma dondum

Yok ben geçen hafta bildiremedim annemdeydim tartı yoktu
Anladim canim guncelliyorum o halde kilonu..

Canim Ozlemim, hayat sana , ailene hep guzel kapilar acsin, bende senin gibi bir dost kazandigim icin cok sansliyim.
Hep var ol, seni seviyorum.

Günün sporu

30 dk eliptik 90 puan
10.000 adim 500 puan

2 L su

Yawrukush adim i dogru mu hesapliyorum bilmiyorum
Bende sasirmistim menunu okuyunca nerede bu kizin sporlari diye :)
Spor puanlarini hesaplamana gerek yok canim, bu hafta puanli spor yarismamiz yok, es yarismamiz var :)

Canim hicbir sey yememissin..
Besin ogelerinden ihtiyacin oldugu kadarini al kuzum.
Birde hurmalar ortalama 60 kalori civarinda , 7 hurma 420- 500 kalori arasinda, cok da masum bir meyve degil :))

Ben simdiden yarin ki menumu yazayim

Kahvalti :
Baharatli labne ile omlet
1 kucuk salatalik

Oglen
3 dilim Keto soganli
Marul

Aksam
Kremali mantarli kabak Makarna
Azmine hayranim bir gun onceden menunu yaziyorsun , harikasin...

Merhaba hanımlar
Cuma menüm
Kahvaltı saat 2de iştahım yoktu bugün geç yedim
2haşlanmış yumurta 4zeytin 3gün kurusu 3ceviz

akşam
8yk kuru fasulye 1sb ayran
Az yemissin canim, umarim biran evvel toparlanirsin, insan hastayken hicbir sey yemek istemiyor

DeryaOnDiet canim yarin hazirlikli ol :))

Normal yapacagin sporun yanina ekledigim foto da ki egzersizleri de yapacagiz. Simdiden kolay gelsin
Bayildim bu dayanismaya.

Lokumlar olmasa cok guzel olacakmis, 50 tane mekik yapalim lokumlari telafi icin canim :)

Bu dayanismayada bayildim.

Cok keyifliydi bu menuyu okumasi :)
Patlamis misirlar cok degilse menu guzel, egzersizlerde cok guzel, birde spor puanlarini bu hafta yazmana gerek yok canim, puanli spor yarismamiz yok bu hafta, es yarismamiz var biliyorsun :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet MUAF
Ceydos
fyzanur 50 M15DK D50M
AppLesmaMUAF MUAF
gulum750 M MUAF
BlanchKahkul SPOR?
Arrietty
milkk MUAF MUAF MUAF
plasticwoman
diyetlikadin10DK D50M
Asena87
mifihafa
angelnesss10 DK Y
DeryaOnDiet canim bugunden itibaren eksiksiz menu bekliyorum senden, takipteyim...
milkk canim seninde cuma menunu bekliyorum :)

@diyetlikadn guzel arkadasim sadece seni bildirmek icin yaziyorum, cok azimli ve cok guzel kilolarini veriyorsun, zaten eskiden mezun olan uyelerimizden birisin, verilecek kilon takima ilk geldiginden beri az oldugu icin (6 kilo) esas listeye alamiyoruz seni.Fakat hedefine oldukca az kaldi, sen hedefine ulastiginda ,takimca kutlama yapacagiz.

milkk canim, senin deneme suren doldu , fakat bebisin oldugu icin, yeni dogum yapmandan dolayi spor yapman zor oldugu icin esas liste yerine , liste disinda,( simdiye kadar oldugu gibi )kilo vermeye devam etmek ister misin?

Teşekkür ederim bende alışverişte aynı keyfi yaşadım. Yemekte hazır olunca
Ne kadardı bilmiyorum elimin ne kadar sık gittiğini görünce şok oldum. Anlamadım ne kadar yedim iki avuç belki.
İnsanlar yaşlandıkça alışkanlıkları değiştirmek istemezmiş. Bende o gruba mı yaklaştım diyorum alışkanlıkla yazıyorum. Hatta inanır mısın her squat hesaplamasında 1. Sayfadan puanına bakıyorum

Bu hafta iki kat daha dikkat edecegim insallah menulerime

Daha ne kadar gencsin, dunyanin yas ortalamasi her yil artiyor, daha Allahin izniyle guzel bir omur var onumuzde :)
Ama aliskanliklarimi bende kolay kolay degistiremeyenlerdenim..
Misirlari sporla telafi edersin bugun :)

Bu hafta iki kat daha dikkat edecegim insallah menulerime
Tamam canim, benim inancim tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…