- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.107
- 133
Bence çok iyi. Sadece krep yada ekmeği yemeseymissin oda az yemişsin çok sorun olmaz. Bende böyle yapmak istiyorum. Yani gün için de yemek yiyip (2 ye kadar) 5 ye mümkünse sadece salata yiyip gece de Türk kahvesi içip günü bitirmek ama mesela bugün gün içinde düzenli birşey yemedigim için akşam pırasa yemeği yedim 5 te. Düzene sokamadim bi yememi. Ama inan akşam ne kadar az yersen o kadar iyi kilo kaybı için. Ben 1 akşam yemeği yemedim 200 Gr vermiştimAnnem yeni gitti yani biraz sekteye ugradi benim diyet kesinlikle.
Cunku pirinc hayatta yemezdim.
Yine en masumu sadece onu yedim.
11.00 2 zeytin, yarim dilim tam bugday,az köy peyniri,yarim sucuklu yumurta,kabak,sogan,peynir,yumurta ve az undan yapilmis krep ten biraz.
19.00 10 adet yaprak sarma,yarim kase yogurt.
Gun icinde 1 lt su,2 Turk kahvesi,3 cay...
Evdeydim hareket yoktu.gece ya kendi egzersizime ya da leslieye baslayacagim.
Ya sarma 350 kalori kadar aslinda ama icim hic rahat degil diyet mantigim cok farkliydi ama anneler iste.
BlancKahkul
Ooo sevindimYaaa hayır kabul etmiyorumeşim sensin bu arada spor tavsiyene uyuyorum bak bana kimse spor yaptıramıo seni dinliyorum avmde gezinti spordan sayılıyor dimi
Şu içemiyorum şu an 1 litreyi zorla içiyorum. Normalde 1 haftada 1 litre içerdim.menün güzel olmuş bence, sütlaçta hafif bir tatlı bence sorun olmaz . su biraz fazla olup sporda olursa daha güzel olur :)
Bravo çok iyi spor yapmışsınız.cumartesi menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
1.5 kk peynir
5 zeytin
1 çay kaşığı vişne reçeli
ara : 5 kuru erik
1 bardak süt
akşam : fırında patatesli hamsi
zeyinyağlı salata
1dilim ekmek
su : 1 litre
spor : 20 dk eliptik
100 zıplama
dambılla kol çalışma
biraz bacak hareketleri
15 mekik
Yawrukush @stitch plasticwoman
Hotmail de bayağı tercih ediliyor sonuçta...Yaa bana da aynı mesaj gelmiş hotmail istemiolar artık acaba fake bi durum mu die düşündüm
Mutlu hafta sonları herkese
09:00 yarım simit peynir,zeytin,domates,salatalık (ctesi günleri sabahları şirkette kahvaltı ediyoruz ben aşırıya kaçmadan aralıklı orucumu bi tek bu sbh bozuyorum)
15:00 2 ince dilim karabuğday ekmeği yine peynir zeytin ve 2 dilim dana jambon (şarküteri alışkanlığımı bırakalı bi kaç yıl oldu ama canım çekti)
Şimdi avmye gidiyoruz ben akşam yemeği için salata yemeği planlıyorum değişeceğini sanmıyorum çünkü çok karbonhidratlı bi gün oldu ekmek simit pek tükettiğim şeyler değil.
Afiyet olsun. Bazen denk geliyor pek tüketilmeyenler.
Yawrukush @stitch milkk
Eskiden ben de içemezdim. Mudoda satılan 400 lük bardaktan alıp 4 tane içebilirsinŞu içemiyorum şu an 1 litreyi zorla içiyorum. Normalde 1 haftada 1 litre içerdim.
Ptesinden itiberen 1.5 l ye çıkarmaya çalışacağım insallah
Cheddar lı rulo çok güzel gözüküyorSelam kizlar
Aksam yemegi disinda Yemek listeme uydum.
Kahvalti
Baharatli labneli omlet
Ögle
Keto soganli ve marul
Aksam
2 Hindi fume, mayonez ve Cheddarli rulo
Su 3 L
Spor
20dk bisiklet 6 km.
10bin adim
30dk eliptik
5 x 30 saniye Ip atlama
5 x 30 s. Jumping jacks
5 x 30 s. Burpees
Adim disinda spor sayesinde 550 kalori yakmisim
DeryaOnDiet
cumartesi menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
1.5 kk peynir
5 zeytin
1 çay kaşığı vişne reçeli
ara : 5 kuru erik
1 bardak süt
akşam : fırında patatesli hamsi
zeyinyağlı salata
1dilim ekmek
su : 1 litre
spor : 20 dk eliptik
100 zıplama
dambılla kol çalışma
biraz bacak hareketleri
15 mekik
Yawrukush @stitch plasticwoman
Tamamdir anlastik bugun 15 dkya baslayalim.kac mekik yapalim.1 mile 2 mile seklinde bilmiyorum. Sadece ilk 15 dakika yapıyorsun birkaç gün vücudun alışınca 30 dk onada alışınca 45 dakika. Ben yapimistim bir ara 15 dk çok yorulmamistim açıkçası. 30 dk dan baslayabiliriz. Bide mekik ekleyelim mi benim göbek aldı başını gitti
Ya iste evde birileri bir sey yapinca kayitsiz kalamiyorsun.Bence çok iyi. Sadece krep yada ekmeği yemeseymissin oda az yemişsin çok sorun olmaz. Bende böyle yapmak istiyorum. Yani gün için de yemek yiyip (2 ye kadar) 5 ye mümkünse sadece salata yiyip gece de Türk kahvesi içip günü bitirmek ama mesela bugün gün içinde düzenli birşey yemedigim için akşam pırasa yemeği yedim 5 te. Düzene sokamadim bi yememi. Ama inan akşam ne kadar az yersen o kadar iyi kilo kaybı için. Ben 1 akşam yemeği yemedim 200 Gr vermiştim
Biz benziyoruz baya bosuna eslestirmemis kaptanŞu içemiyorum şu an 1 litreyi zorla içiyorum. Normalde 1 haftada 1 litre içerdim.
Ptesinden itiberen 1.5 l ye çıkarmaya çalışacağım insallah
15 tane olabilir mekik. 15 dakika da leslie. Bana hamile misin diyen 2 kişi oldu. Düşünün artıkTamamdir anlastik bugun 15 dkya baslayalim.kac mekik yapalim.
Benim gobegimde zayif hamile kadinlarin 4.5. Ayi gibi duruyor
Ya iste evde birileri bir sey yapinca kayitsiz kalamiyorsun.
Senin sutlac gibi.evde pisiyor yemesen cok garip birsey
O yuzden simdi rahat yapabilirim annem gittigine gore...
Biz benziyoruz baya bosuna eslestirmemis kaptan
Ben de su icemiyorum zorlayip 1-1.5 lt arasi iciyorum.
Ama bol cay bitki cayi falan da iciyorum.
Sende 1.5 lt ye cikar evet hem her acidan sagljkli.
Yasin kac hatirlamiyorum ama ben 32 yasindayim hayata yeniden gelsem cocukluktan itibaren cildimi korurdum ve 2 lt su icerdim diyorum hep...
Bilincsizce yanmalar,bronzlasacagim diye guneste durmalar ne kadar mahvetmisim.neyse ki kaybim cok degil ama bu sene dank etti bana.
Bende yeni geldim. Menü spor şu yaziliyor günlük. Cuma günü tartı fotoğrafı var atmalisin. Böyle işte :)) eski arkadaşlar daha ayrıntılı yazarlarHerkese hayırlı akşamlar hanımlar yarından itibaren sizinle zayıflamaya başlayacağım. Neler yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz
Hayırlı akşamlar hoşgeldinizHerkese hayırlı akşamlar hanımlar yarından itibaren sizinle zayıflamaya başlayacağım. Neler yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz
Siz d hoşgeldinizBende yeni geldim. Menü spor şu yaziliyor günlük. Cuma günü tartı fotoğrafı var atmalisin. Böyle işte :)) eski arkadaşlar daha ayrıntılı yazarlar
Ben de deli gibi havuç yağı mı kremi mi onu sürmüştüm çabuk yakıyor diye; meğer leke yapıyormuş , Allahtan çok denememişimTamamdir anlastik bugun 15 dkya baslayalim.kac mekik yapalim.
Benim gobegimde zayif hamile kadinlarin 4.5. Ayi gibi duruyor
Ya iste evde birileri bir sey yapinca kayitsiz kalamiyorsun.
Senin sutlac gibi.evde pisiyor yemesen cok garip birsey
O yuzden simdi rahat yapabilirim annem gittigine gore...
Biz benziyoruz baya bosuna eslestirmemis kaptan
Ben de su icemiyorum zorlayip 1-1.5 lt arasi iciyorum.
Ama bol cay bitki cayi falan da iciyorum.
Sende 1.5 lt ye cikar evet hem her acidan sagljkli.
Yasin kac hatirlamiyorum ama ben 32 yasindayim hayata yeniden gelsem cocukluktan itibaren cildimi korurdum ve 2 lt su icerdim diyorum hep...
Bilincsizce yanmalar,bronzlasacagim diye guneste durmalar ne kadar mahvetmisim.neyse ki kaybim cok degil ama bu sene dank etti bana.
Merhaba canim hosgeldin bu arada. Evet bugun beyaz di evde ne varsa onu yiyorum. Yemeyi erken bitirdigim icin sorun olmayacagini dusunuyorum. Ama kaptanim uyardi biraz daha azalmaya calisacagimMerhaba beyaz ekmek mi yiyorsunuz 5 dilim ekmek bana çok geldi. Bir de makarna var. Beyaz ekmek bana çok kilo aldırtiyor.
Uyarini dikkate alacagim kaptanim bu hafta hedefim var kac haftadir gram gram verdim bu hafta insallah kilo ya donecek kararliyim. Destegin icin tesekkurler.Cok sevdim takimimizin bu rekabetci halini, ne guzel kadinlarsiniz...
Hey masallah yok mu sporlari arttiran :))
Keyifli vakit gecirmeler canim misafirinizle , aman diyetini bozma :)
Cok guzel bir gun olmus
Ayrilik falan yok kuzum, yanlis mi anlasildi acaba benim mesajim.
Takimimizda 2 listemiz var, birisi her cuma yarismaya katilan arkadaslarin listesi, digeri liste disinda kilolari verip hedeflerine ulasan arkadaslar listesi.Bu iki listedede herkes ayni haklara sahip.
Sen yeni dogum yaptigin icin ve kucuk bebisin oldugu icin, yarisma listesinin agir sorumluluklari uzerine binip, seni bunaltmasin istedim.
Fakat yarisma listesinde olmak istersen, bunuda konusup , karara baglayabiliriz.
Senin mutlu , huzurlu bir sekilde kilo vermen benim icin en onemlisi.
Anladim canim, beslenme duzeninde varsa benim soyledigimi kulak arkasi et :)
Canim benim uye girisinle ilgili bir sorun varsa, ben editorlerle gorusebilirim ve sorunu hallederiz.
SIkinti yasamani istemiyorum canim, beni haberdar et..
Sutlac odul olsun canim ama mutlaka spor yap ,sutlaci telafi etmek icin..
Muthis sporlar, su da cok iyi, menude harika...
Canim sabah 4 dilim ekmek, birde kizarmis ekmek olunca insanin yiyesi geliyor, birde aksam 1 dilim ekmek var, biliyorum bu sekilde kilo verebiliyorsun ama gel gunluk ekmek dilimi miktarini 3 dilimde tutmaya calisalim, tas catlasin 4 dilim ye fazlasini yeme olur mu:)
Bol ter atmalar canim.
Aramiza hosgeldin canim, Ben takim kaptaniyim,ismim Ozge,32 yasindayim,2 oglum var,evliyim, yurtdisinda yasiyorum.Herkese hayırlı akşamlar hanımlar yarından itibaren sizinle zayıflamaya başlayacağım. Neler yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz
Hosgeldin canim,tabiki musade ne demek bekliyoruzHayırlı akşamlar herkese
Ben yarın yeniden sağlıklı beslenmeye dönmek istiyoruumm müsade varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?