- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
aboooo sporlara bakMenüm kesinleşti :) akşam kebapçıya gidecektik ama vazgeçtim eşim geç gelecek yarın gideriz, benim Canım istiyor o nedenle gidiyoruz Zaten :)
Öğle: 3 kuru incir
Akşam: kıymalı kabak kalmış az, bulgur pilavı, yoğurtlu kereviz salatası, biraz ızgara sebze
Çok çeşit oldu Emin’im hemen doyacağımdoyunca üzülüyorum :)))
3 lt su
Türk kahvesi
Beyaz çay
Bitki çayı
Spor:
İp atlama: 400 x 2 = 800 puan
Mekik: 200 x 2 = 400 puan
J. J. = 100 x 2 = 200 puan
Bacak hareketleri: 200 x 2 = 400 puan
Wallsit: 200 x 2 = 400 puan
Yürüyüş: 30 dk x 3 = 90 puan
Toplam: 2290 puan
Yawrukush stitch
Sevgili eşimfyzanur daha güzelini bekliyorum. En iyisin bekliyorum :)
aynen canım yaşlılık ve yanlızlık çok zor . Allah hayırlı yaşlılık nasip etsin hepimize , elden ayaktan düşmeyelim kendimize yetebilelim inşaallah .Canim cok uzuldum dedene, durumu iyiymis simdi neyseki.
Tamamen iyilessin insallah..
Yaslilik cok zor, ananem 84 yasinda gecen sene 2 kez dustu birinde kalcasi kirildi, birinde omzu
Allah onlara kolayliklar versin, saglikla yasamayi nasip etsin, sizede cok buyuk gecmis olsun...
Canim menun kotu degil, sadece aksam hem pilav, hem ekmek olmasa daha iyi olurmus, 50 mekik cezasi gelsin, karin kaslari sIkilassin :)
Masallah canim, ben kilomu yazmaya utaniyorum, eski kiloma dondum
Anladim canim guncelliyorum o halde kilonu..
Canim Ozlemim, hayat sana , ailene hep guzel kapilar acsin, bende senin gibi bir dost kazandigim icin cok sansliyim.
Hep var ol, seni seviyorum.
Bende sasirmistim menunu okuyunca nerede bu kizin sporlari diye :)
Spor puanlarini hesaplamana gerek yok canim, bu hafta puanli spor yarismamiz yok, es yarismamiz var :)
Canim hicbir sey yememissin..
Besin ogelerinden ihtiyacin oldugu kadarini al kuzum.
Birde hurmalar ortalama 60 kalori civarinda , 7 hurma 420- 500 kalori arasinda, cok da masum bir meyve degil :))
Azmine hayranim bir gun onceden menunu yaziyorsun , harikasin...
Az yemissin canim, umarim biran evvel toparlanirsin, insan hastayken hicbir sey yemek istemiyor
e-mail ve barkodla oluyor ama olmadı telefon ile bulamadım ben nerede ki onu da yapayım garanti olsunTelefon ile onay oluyordu sanırım
aboooo sporlara bakbenim menümde sorun yok şuana kadar . akşamı da atlattım mı tamamdır. spora daha başlamadım sen ne yaptıysan 1 tık üstünü yapıp geleceğim iyi oldu yazdığın ,yanlız hava yağmurlu yürüyüşü ne yapsam onuda evde olduğum yerde yapayım bari
merhaba güzel takımım nasılsınız , hafta sonu buralar sessiz oluyor hepben bayağı geç uyandım nedense , daha spor yapamadım sizde durum ne :)
e-mail ve barkodla oluyor ama olmadı telefon ile bulamadım ben nerede ki onu da yapayım garanti olsun
Yapalım ne yapabiliriz. Ben bugün sütlaç yedim bideBlancKahkul canim herkes hareketlenmis biz de biseyler yapalim hafta sonu ipin ucunu kacirmaktansa
GordumYapalım ne yapabiliriz. Ben bugün sütlaç yedim bide
Yaa bana da aynı mesaj gelmiş hotmail istemiolar artık acaba fake bi durum mu die düşündümyine aynı sıkıntıyı yaşadım mail adresim onay almadığı için sisteme giremedim. en son 3. bir mailim vardı ki onu ender kullanıyorum onu yazdım onay maili geldi nasıl iş anlamadım.ama neyse ki artık sıkıntım yok rahatça girebilirim siteye.
Yaaa hayır kabul etmiyorum
Merhaba beyaz ekmek mi yiyorsunuz 5 dilim ekmek bana çok geldi. Bir de makarna var. Beyaz ekmek bana çok kilo aldırtiyor.Bugun neler yedim iste buyrun
Sabah yesil cay 8 adet kuru uzum
Kahvalti
1 tane domatesli lorlu yumurta az yagli 4 ince dilim kadar kizarmis ekmek 6 zeytin yarim domates cay sekersiz tabiki
Ara
cay yarim elma 1 kuru incir
Ogle
5 kasik makarna yogurt yarim kase corba
Aksam
az once yedim gunu kapadim
1 tabak yesil mercimek 1 kasik menemen 1 dilim ekmek
Yatana kadar acikirsam yogurt yada meyve yerim
ceydos cum sen neler yaptin hadi bakalim birincilik bizim
Su 2 oldu yatana kadar devam
Spor egzersiz yuruyus ev isi
Yawrukush CEYDOS
Bilmiyordum ama yazınca baktim hakkaten ağır bir programmis. :) Önerim yok ama bir saat belirlesek mesela ilk 2 gün 40 dk sonraki 2 gün 60 dk son son 3 günde 70 dk spora ayirabiliriz. Şimdi çok ağır bir program hazırlamak istemedim. Yapamayabilirim diyeGordumsutlaca aksam yazacagim
Bir kac sene ince jilliana basladim.
30 gunluk program.bilir misini bilmem?
15.gunde biraktim ama gunluk yarim saatte mahvediyor insani.
En iyi yani yarim saatte bitmesi.
Vakit almiyor ama sonuc mukemmel.
Tabi yeniden baskamak bile urkutuyor ben baya zordu cunku.
Aslinda ikimizde bu tarz ayni egzersize baslasak super olur.
Sen de yapar misin jilliani veya naska onerin var mi
Cok sevdim takimimizin bu rekabetci halini, ne guzel kadinlarsiniz...Selam kizlsr
Ise gidecegim bugun. Arabayi evde birakip bisiklet ile gitmeye karar verdim. 20dk mi aliyor ise gitmek onunla.
Hey masallah yok mu sporlari arttiran :))Hanimlar gunaydin ben 1 saat tempolu yuruyus ysptim yaklasik 7 bin adimi gecti 10dk da egzersizCEYDOS uyumak yok hareket zamani sabah bir yesil cay da ictim oooo tutmayin beni
Keyifli vakit gecirmeler canim misafirinizle , aman diyetini bozma :)Gunaydin canim. Bu haftasonu esimin kuzeni geldi. Misafirliyiz. Ama vakit buldukca girerim
Cok guzel bir gun olmus
Ayrilik falan yok kuzum, yanlis mi anlasildi acaba benim mesajim.
Anladim canim, beslenme duzeninde varsa benim soyledigimi kulak arkasi et :)Canım normalde hurma hiç yemem, masum olduğu için değil de 2. Seviyede böyle olduğu için yiyorum 21 gün böyle olacak ya hurma, ya da incir bazen kuruyemiş şeklinde
Canim benim uye girisinle ilgili bir sorun varsa, ben editorlerle gorusebilirim ve sorunu hallederiz.yine aynı sıkıntıyı yaşadım mail adresim onay almadığı için sisteme giremedim. en son 3. bir mailim vardı ki onu ender kullanıyorum onu yazdım onay maili geldi nasıl iş anlamadım.ama neyse ki artık sıkıntım yok rahatça girebilirim siteye.
Sutlac odul olsun canim ama mutlaka spor yap ,sutlaci telafi etmek icin..Bugünkü menüm
Kahvaltı (10.00)
1 tane haşlanmış yumurta
2 tane yeşil zeytin
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği
Öğlen (14.00)
1 kase sütlaç (annem yapmıştı dayanamadım)
Akşam (17.30)
1 tabak tavuklu pırasa yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
Su; 1 litre
Spor akşam yaparsam yazarım
Muthis sporlar, su da cok iyi, menude harika...Menüm kesinleşti :) akşam kebapçıya gidecektik ama vazgeçtim eşim geç gelecek yarın gideriz, benim Canım istiyor o nedenle gidiyoruz Zaten :)
Öğle: 3 kuru incir
Akşam: kıymalı kabak kalmış az, bulgur pilavı, yoğurtlu kereviz salatası, biraz ızgara sebze
Çok çeşit oldu Emin’im hemen doyacağımdoyunca üzülüyorum :)))
3 lt su
Türk kahvesi
Beyaz çay
Bitki çayı
Spor:
İp atlama: 400 x 2 = 800 puan
Mekik: 200 x 2 = 400 puan
J. J. = 100 x 2 = 200 puan
Bacak hareketleri: 200 x 2 = 400 puan
Wallsit: 200 x 2 = 400 puan
Yürüyüş: 30 dk x 3 = 90 puan
Toplam: 2290 puan
Yawrukush stitch
Sevgili eşimfyzanur daha güzelini bekliyorum. En iyisin bekliyorum :)
Canim sabah 4 dilim ekmek, birde kizarmis ekmek olunca insanin yiyesi geliyor, birde aksam 1 dilim ekmek var, biliyorum bu sekilde kilo verebiliyorsun ama gel gunluk ekmek dilimi miktarini 3 dilimde tutmaya calisalim, tas catlasin 4 dilim ye fazlasini yeme olur mu:)Bugun neler yedim iste buyrun
Sabah yesil cay 8 adet kuru uzum
Kahvalti
1 tane domatesli lorlu yumurta az yagli 4 ince dilim kadar kizarmis ekmek 6 zeytin yarim domates cay sekersiz tabiki
Ara
cay yarim elma 1 kuru incir
Ogle
5 kasik makarna yogurt yarim kase corba
Aksam
az once yedim gunu kapadim
1 tabak yesil mercimek 1 kasik menemen 1 dilim ekmek
Yatana kadar acikirsam yogurt yada meyve yerim
ceydos cum sen neler yaptin hadi bakalim birincilik bizim
Su 2 oldu yatana kadar devam
Spor egzersiz yuruyus ev isi
Yawrukush CEYDOS
Bol ter atmalar canim.DeryaOnDiet ne durumdasin yoldas
Ben simdi Eve geldim. 1,5 saat sonra sporuma baslayacagim. Ardindan günün tum ozetini paylasirim.
Gelince gecmisi okuyup yorum yaparim
Nacizane fikrim hafif bir spor ile basla canim, eger oncesinde spor yapmiyor isen.Bilmiyordum ama yazınca baktim hakkaten ağır bir programmis. :) Önerim yok ama bir saat belirlesek mesela ilk 2 gün 40 dk sonraki 2 gün 60 dk son son 3 günde 70 dk spora ayirabiliriz. Şimdi çok ağır bir program hazırlamak istemedim. Yapamayabilirim diye
Simit ve ekmekleri odule sayalim, avmdede bolca yurursun canim :)Mutlu hafta sonları herkese
09:00 yarım simit peynir,zeytin,domates,salatalık (ctesi günleri sabahları şirkette kahvaltı ediyoruz ben aşırıya kaçmadan aralıklı orucumu bi tek bu sbh bozuyorum)
15:00 2 ince dilim karabuğday ekmeği yine peynir zeytin ve 2 dilim dana jambon (şarküteri alışkanlığımı bırakalı bi kaç yıl oldu ama canım çekti)
Şimdi avmye gidiyoruz ben akşam yemeği için salata yemeği planlıyorum değişeceğini sanmıyorum çünkü çok karbonhidratlı bi gün oldu ekmek simit pek tükettiğim şeyler değil.
Yawrukush stitch milkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?