Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Leslie yapmadim sanirim.
O daha hafif galiba..
Sen biliyor musun yani 1 mile 2 mile ne zaman yapiliyor anlamadim???
Onu yapabiliriz galiba

ben çok planlı yemiyorum canım ondan dolayı önceden diyemiyorum şunu şunu yiyeceğim diye . canım bir şey çekince yiyorum çünkü :)

cumartesi menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
1.5 kk peynir
5 zeytin
1 çay kaşığı vişne reçeli

ara : 5 kuru erik
1 bardak süt

akşam : fırında patatesli hamsi
zeyinyağlı salata
1dilim ekmek

su : 1 litre

spor : 20 dk eliptik
100 zıplama
dambılla kol çalışma
biraz bacak hareketleri
15 mekik

Yawrukush stitch plasticwoman

Leslie yapmadim sanirim.
O daha hafif galiba..
Onu yapabiliriz galiba
Canim leslie herkesin yapabilecegi bir yuruyus egzersizi 1 mile 15dk suruyor, diger 2 videosuda millerine gore 30 ve 45dk.
Rahatlikla yapabilirsiniz :)

Annem yeni gitti yani biraz sekteye ugradi benim diyet kesinlikle.
Cunku pirinc hayatta yemezdim.
Yine en masumu sadece onu yedim.

11.00 2 zeytin, yarim dilim tam bugday,az köy peyniri,yarim sucuklu yumurta,kabak,sogan,peynir,yumurta ve az undan yapilmis krep ten biraz.
19.00 10 adet yaprak sarma,yarim kase yogurt.
Gun icinde 1 lt su,2 Turk kahvesi,3 cay...
Evdeydim hareket yoktu.gece ya kendi egzersizime ya da leslieye baslayacagim.

Ya sarma 350 kalori kadar aslinda ama icim hic rahat degil diyet mantigim cok farkliydi ama anneler iste.
BlancKahkul

Canim leslie herkesin yapabilecegi bir yuruyus egzersizi 1 mile 15dk suruyor, diger 2 videosuda millerine gore 30 ve 45dk.
Rahatlikla yapabilirsiniz :)
Peki ilk 10 gun 1 mile falan mi ya da istege gore mi bir sistemi yok mu onu anlayamadim canim.

Ya bir de cok basit seyler yemek istiyorum beni doyuracak ama cok ugrasmayacagim ve bazen ayni seyleri ustuste yiyebilecegim.
Mesela kabak yumurta sut yogurt falan severim.
Karar veremiyorum ne yapacagima.
Mesela yumurta yiyen arkadas 2.5 kg verdi pek anlamadim daha tam ne yaptigini ama o tarz 1,2 kilo hizla verirsem sonra yavas yavas veririm diyorum ama ne onerirsin var mi fikir?

miktar olarak güzel bir menü canım ama tür olarak fazla karbonhidrat ağırlıklı olmuş , bir kısmını protein olarak değiştirsen daha güzel olur muş :)

menün güzel olmuş bence, sütlaçta hafif bir tatlı bence sorun olmaz . su biraz fazla olup sporda olursa daha güzel olur :)

akşamı da dediğin gibi hafit tutarsan güzel olmuş menün . benim de canım simit çekiyor bu ara . yağmur yağdığı için gidip alamadım bugün ama yarın alırım sanırım .

Afiyetler olsun.
Evet sutlac haric harika.
Aslinda kalori olarak tum gun aldiklarin da normal ama iste seker ve pirinc biraz bozuyor benim ki gibi
Tartida eksi gormek icin yemeyi azaltmak yetmiyor gibi geliyor bana sekeri ekmegi hamur isini tamamen ckkarmak gerekiyor gibi..ya da zamaninda oyle kilo vermistim o yuzden algim oyle...

Hadi leslie yi dusunelim baslayalim sana da uyarsa.

Teşekkürler, tamam o zaman eski sistem devam ağır gelir öteki türlü evet.

Leslie yapmadim sanirim.
O daha hafif galiba..
Onu yapabiliriz galiba
1 mile 2 mile seklinde bilmiyorum. Sadece ilk 15 dakika yapıyorsun birkaç gün vücudun alışınca 30 dk onada alışınca 45 dakika. Ben yapimistim bir ara 15 dk çok yorulmamistim açıkçası. 30 dk dan baslayabiliriz. Bide mekik ekleyelim mi benim göbek aldı başını gitti

Cok cok guzel canimcim :)

Canim menun gayet guzel, ben begendim, oldukca az miktarda yemissin, egzersizde yaparsan sahane olur :)

Leslieyi mesela 1 hafta biri, diger hafta digeri seklinde 3 hafta yapabilirsin.
Ya da 1 aylik bir program yapabilirsin kendine 1 haftaya daha yayip.
Bir sistemi yok ama 1 mile olani en kolayi, miller arttikca zaman olarak da ,enerji olarakta biraz seviyesi artiyor.
Kabagin yogurtlu salatasini yapabilirsin, yumurta hayat kurtariyor diyette her turlusunu yersin, (tavada, haslama, menemen, kapama vs)
Salata hayat kurtariyor, az bir peynir ya da az bir protein eklenincede harika bir ogun oluyor.
Ayni kabak gibi havucuda cok az tavada cevirip, yogurtlu cevizli salatasini yapabilirsin 10 dakikani almaz.
Aklima geldikce dahada yazarim kuzum :)
Arkadaslarin menulerinde de goruyorum bazen fikir oluyor yedikleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…