- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.107
- 133
Ciltle ne kadar ugrasirsan o kadar kötü oluyor onu anladim. Uğraşmayı bıraktım cildim düzeldi. Portakallı köpüğüm var onunla sabah yıkıyorum. Birde aydınlatıcı krem sürüyorum. İse giderken sadece. Bu kadar. Lekelerle kılcal damarlar var ama takmıyorum artik. Eskiden 5 saat ayna karşısında inceliyordumcanım benim menün genel olarak güzel sadece benim neye takıldığımı sen biliyorsun bir azaltsak ne güzel olacak.bak valla kessen acaip fazla vereceksin.
valla gün boyu temizlik ve yemek yapmakla geçti ha öyle matah bişeyde değil ama temizlikle birleşince uzadı yemek işide
evet sanırım sunucudan kaynaklı gmail adresimi girdim sıkıntı kalmadı.şimdilik öyle görünüyor.
çok erken cidden.kabus mu gördü ki ondan olabilir mi?çok erken bir saat.
şimdilik hallaoldu gibi ama yeniden olursa diye önlem alacağım sanırım.
kolay gelsin
pirinçli olması sıkıntılı yoksa srma yenmez mi? sürekliliği olmadığı sürece 1 günlük kaçamak olsun sana.malum pirinç karbonhidrat + şeker demek
ya bende de ikisi sıkıntı işte,10 yıldır cilt lekelerimle ve sürekli olarak kilo hatta göbekle uğraşıyorum.çözeceğiz canım takım olarak bu sıkıntıları aşacağız.
ne mutlu bize özledim kız seni.iyi ki geldin.hoşgeldin.
gel şunu 2 dilimle sınırlayalım ne güzel olacak.
cidden artık bizimde kilo olarak verme haftamız olmalı bu inancımızı sağlam boğazımızı kapalı,vücudumuzu dinç tutarsak başaracağız.inanmak başarmanın yarısıdır.
hoşgeldin zeynep. çok az verilecek kilon var.karbonhidrattan uzak durup bol su tüketip,sporunu düzenli yaparsan kısa sürede gider bu kilolar
Merhaba canim hosgeldin bu arada. Evet bugun beyaz di evde ne varsa onu yiyorum. Yemeyi erken bitirdigim icin sorun olmayacagini dusunuyorum. Ama kaptanim uyardi biraz daha azalmaya calisacagim
Teşekkürler hoşbuldumSiz d hoşgeldiniz
Gunaydin canim, mutlu pazarlar.
benden dekocaman bir tünaydın.Gunaydin 4. takimin citir hatunlari, gununuz cok guzel gecer insallah.
malesef öyle oluyor aynaya bakmak bile istemiyorum ben. çok şükür eskiye göre daha iyi ama tamamen yok edemedim lekeleri sadece renklerini açtım.Ciltle ne kadar ugrasirsan o kadar kötü oluyor onu anladim. Uğraşmayı bıraktım cildim düzeldi. Portakallı köpüğüm var onunla sabah yıkıyorum. Birde aydınlatıcı krem sürüyorum. İse giderken sadece. Bu kadar. Lekelerle kılcal damarlar var ama takmıyorum artik. Eskiden 5 saat ayna karşısında inceliyordum
Ben de sucuklu yumurta yedim
Yine nazar boncukluk birgun olmus canim :)
Oh ne guzel olmus canim, bizde 12-4.30 arasi surekli ayakta ,ya da yuruyus halindeydik, cok guzel oldu :)
Canim normalde 6.30da hergun en gec kalkarlar ikiside, bu sabah daha erken uyandi, tuvaleti gelmis, kalkinca bir daha uyuyamamis :)
Benim 2 kuzumda uykuyu hic sevmiyorlar..
Guzel bir gun olmus, fakat su miktarin az olmus canim :)
Her hafta takimimizin icinde yarismalarimiz oluyor gulum, bu hafta es yarismasi yaptik, en cok kilo veren es grubu 1. olacak ve cuma gunu istedikleri bir seyi yeme odulu kazanacaklar.
Cocuklar hep ayni benimde bir tane 3 yasinda, bir tane 7 olmak uzere olan 2 oglum var , canlari sagolsun hepsinin.
Iyi olmana sevindim canim..
Guzel bir meni olmus canim, egzersizinde guzel, su miktarinda iyiyse, ben begendim :)
Canim leslie epey etkili olur, kilo vermenede yardim eder.
Fakat sIkilasmak, kas miktarini arttirmak istiyorsan ,kardiyo egzersizleri yapmalisin.
Ben senin icin bir tane paylasiyorum, konusmalar ingilizce fakat sesi kapatip sadece hareketleri yapabilirsin.
Bu egzersizi bir dene begenip begenmeme durumuna gore baska egzersizlerde her zmaan paylasirim :)
Merhaba hanımlar dün ugrayamadim aksama kadar ev isi yemek çamaşır bulaşık çocuklarla uğraş. Akşam da arkadaşa geçmiş olsun a gittik geç geldik çocukları uyuttum ve bende bayılmışım yorgunluktan
Dünkü menüm
Sabah
Beyaz peynirli biber cvd ekm sandiviç
2 zeytin
Ara
Portakal
Akşam
K fasulye bol salata
Akşam arkadaşta.kacamaklarim var yazmıyım bugün telafi edicem
Spor
3 saat ev işi çamaşır yemek bulaşık
Su 2 litre
Yawrukush stitch @diyetlikadn
Iyi geceler Ben de aranizda katilmak istiyorum.
Adım Meryem 32 yasindayim anasinifi ogretmeniyim. 2 cocugum var. Biri 6 yasinda erkek kucugu 7 aylık kız. Emziriyorum. Yarim gün çalıșıyorum daha once 8. Grupta diyet yapip 10 kilo vererek mezun olmustum. Ikinci kez 8 gruba dahil oldum fakat 2 kilo verdikten sonra hamile olduğumu öğrenince biraktim. Boyum 173 kilom 83. Hedefledigim kilo 68.m calistigim için hem de bebekten dolayi çok fazla aktif olmasam da hergun menumu ve sporumu paylasirim. Bir de emzirdigim için çok sıkı diyet yapamayabilirim. Bunda 2 ay once Diyetisyen in bana verdiği liste 1900 kalori lik bir diyeti. Ona ragmen iki haftada 3 kilo vermistim. Çünkü yurumeyi çok seviyorum. Yagis olmadigi surece hergun 1 saat yurumeyi planliyorum. Nasipse ramazan bayramia kadar mezun olurum diye düşünüyorum.
hoşgeldin canım.hızlı kilo verebiliyorsun ne güzel.planlamalarına uyarsan 15 kilon hızlıca seni terkedecek gibi görünüyor.Iyi geceler Ben de aranizda katilmak istiyorum.
Adım Meryem 32 yasindayim anasinifi ogretmeniyim. 2 cocugum var. Biri 6 yasinda erkek kucugu 7 aylık kız. Emziriyorum. Yarim gün çalıșıyorum daha once 8. Grupta diyet yapip 10 kilo vererek mezun olmustum. Ikinci kez 8 gruba dahil oldum fakat 2 kilo verdikten sonra hamile olduğumu öğrenince biraktim. Boyum 173 kilom 83. Hedefledigim kilo 68.m calistigim için hem de bebekten dolayi çok fazla aktif olmasam da hergun menumu ve sporumu paylasirim. Bir de emzirdigim için çok sıkı diyet yapamayabilirim. Bunda 2 ay once Diyetisyen in bana verdiği liste 1900 kalori lik bir diyeti. Ona ragmen iki haftada 3 kilo vermistim. Çünkü yurumeyi çok seviyorum. Yagis olmadigi surece hergun 1 saat yurumeyi planliyorum. Nasipse ramazan bayramia kadar mezun olurum diye düşünüyorum.
Dip boyası yaptırdım saçlarımda son zamanlarda beyazlarım artmaya başladı kumral oluncada sürekli dip boyası kaçınılmaz olduBen de sucuklu yumurta yedim
Evdeyim, bi değişiklik yok. Saçlarını nasıl boyattın?
Selam canim, dun misafir vardi cok giremedim. Bugun icin birazdan spora gidecefim. Sabah kizimi da alip ciktim, cocuklu bir arkadasla berzber oyun alanina gittik. Senin nasil geciyir pazar gunun?DeryaOnDiet ne durumdasin yoldas
Ben simdi Eve geldim. 1,5 saat sonra sporuma baslayacagim. Ardindan günün tum ozetini paylasirim.
Gelince gecmisi okuyup yorum yaparim
Dun biraz kotuydy ama bugunku menum daha iyi sankiCok sevdim takimimizin bu rekabetci halini, ne guzel kadinlarsiniz...
Hey masallah yok mu sporlari arttiran :))
Keyifli vakit gecirmeler canim misafirinizle , aman diyetini bozma :)
Cok guzel bir gun olmus
Ayrilik falan yok kuzum, yanlis mi anlasildi acaba benim mesajim.
Takimimizda 2 listemiz var, birisi her cuma yarismaya katilan arkadaslarin listesi, digeri liste disinda kilolari verip hedeflerine ulasan arkadaslar listesi.Bu iki listedede herkes ayni haklara sahip.
Sen yeni dogum yaptigin icin ve kucuk bebisin oldugu icin, yarisma listesinin agir sorumluluklari uzerine binip, seni bunaltmasin istedim.
Fakat yarisma listesinde olmak istersen, bunuda konusup , karara baglayabiliriz.
Senin mutlu , huzurlu bir sekilde kilo vermen benim icin en onemlisi.
Anladim canim, beslenme duzeninde varsa benim soyledigimi kulak arkasi et :)
Canim benim uye girisinle ilgili bir sorun varsa, ben editorlerle gorusebilirim ve sorunu hallederiz.
SIkinti yasamani istemiyorum canim, beni haberdar et..
Sutlac odul olsun canim ama mutlaka spor yap ,sutlaci telafi etmek icin..
Muthis sporlar, su da cok iyi, menude harika...
Canim sabah 4 dilim ekmek, birde kizarmis ekmek olunca insanin yiyesi geliyor, birde aksam 1 dilim ekmek var, biliyorum bu sekilde kilo verebiliyorsun ama gel gunluk ekmek dilimi miktarini 3 dilimde tutmaya calisalim, tas catlasin 4 dilim ye fazlasini yeme olur mu:)
Bol ter atmalar canim.
Supersin canimSelam kizlar
Aksam yemegi disinda Yemek listeme uydum.
Kahvalti
Baharatli labneli omlet
Ögle
Keto soganli ve marul
Aksam
2 Hindi fume, mayonez ve Cheddarli rulo
Su 3 L
Spor
20dk bisiklet 6 km.
10bin adim
30dk eliptik
5 x 30 saniye Ip atlama
5 x 30 s. Jumping jacks
5 x 30 s. Burpees
Adim disinda spor sayesinde 550 kalori yakmisim
DeryaOnDiet
DisardaydIm canim geldim. Birazdan sporumu yapip yazarimGunaydin
Aramiza katilan yeni uyeler hosgeldiniz. Bol Eksikler
Bu sabah gec kalktim. Galiba fazla yoruldum veya vucudum kiyamadi bana kac gundur uykusuzum diye kiyak gecti. 10dk ya evden cikacagim o yuzden kahvaltiyi es geciyorum. Is de acikinca yerim.
Herkese hayirli pazarlar
Yarin kontrol tarti günü unutmayin yediklerinimize dikkat edelim :))
DeryaOnDiet nerdesin kuzum
Aynen çaresi yok valla boşverDip boyası yaptırdım saçlarımda son zamanlarda beyazlarım artmaya başladı kumral oluncada sürekli dip boyası kaçınılmaz olduve bu beni gerçekten üzüyor ama çaresi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?