Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ciltle ne kadar ugrasirsan o kadar kötü oluyor onu anladim. Uğraşmayı bıraktım cildim düzeldi. Portakallı köpüğüm var onunla sabah yıkıyorum. Birde aydınlatıcı krem sürüyorum. İse giderken sadece. Bu kadar. Lekelerle kılcal damarlar var ama takmıyorum artik. Eskiden 5 saat ayna karşısında inceliyordum

Gunaydin canim, mutlu pazarlar.

Gunaydin 4. takimin citir hatunlari, gununuz cok guzel gecer insallah.
benden dekocaman bir tünaydın.
malesef öyle oluyor aynaya bakmak bile istemiyorum ben. çok şükür eskiye göre daha iyi ama tamamen yok edemedim lekeleri sadece renklerini açtım.

Merhaba hanımlar dün ugrayamadim aksama kadar ev isi yemek çamaşır bulaşık çocuklarla uğraş. Akşam da arkadaşa geçmiş olsun a gittik geç geldik çocukları uyuttum ve bende bayılmışım yorgunluktan
Dünkü menüm
Sabah
Beyaz peynirli biber cvd ekm sandiviç
2 zeytin
Ara
Portakal
Akşam
K fasulye bol salata
Akşam arkadaşta.kacamaklarim var yazmıyım bugün telafi edicem
Spor
3 saat ev işi çamaşır yemek bulaşık
Su 2 litre
Yawrukush stitch @diyetlikadn

Ben de sucuklu yumurta yedim
Evdeyim, bi değişiklik yok. Saçlarını nasıl boyattın?

Iyi geceler Ben de aranizda katilmak istiyorum.
Adım Meryem 32 yasindayim anasinifi ogretmeniyim. 2 cocugum var. Biri 6 yasinda erkek kucugu 7 aylık kız. Emziriyorum. Yarim gün çalıșıyorum daha once 8. Grupta diyet yapip 10 kilo vererek mezun olmustum. Ikinci kez 8 gruba dahil oldum fakat 2 kilo verdikten sonra hamile olduğumu öğrenince biraktim. Boyum 173 kilom 83. Hedefledigim kilo 68.m calistigim için hem de bebekten dolayi çok fazla aktif olmasam da hergun menumu ve sporumu paylasirim. Bir de emzirdigim için çok sıkı diyet yapamayabilirim. Bunda 2 ay once Diyetisyen in bana verdiği liste 1900 kalori lik bir diyeti. Ona ragmen iki haftada 3 kilo vermistim. Çünkü yurumeyi çok seviyorum. Yagis olmadigi surece hergun 1 saat yurumeyi planliyorum. Nasipse ramazan bayramia kadar mezun olurum diye düşünüyorum.

Güzel oluyor canım vakit geçirmek ben henüz Oğlumu öyle yürüyüşe çıkarmıyorum hasta olmasın diye, yaza doğru bol bol dışarıda yürüyüş oğlumla da :)

Sporla telafi edersin kaçamakları canım

Hoşgeldin canım kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah, emzirmek avantaj hem çalışıyorsun, hem yürüyüş seviyorsun bu nedenle hızlı şekilde hedefine ulaşırsın

Beklenen menümü yazayım, dün gitmedik kebapçıya ama bugün gideceğiz.

Öğle: 7 hurma

Akşam: ekmeksiz sanırım Adana soracağım öyle ise Adana, köz biber ve patlıcan, salata

hoşgeldin canım.hızlı kilo verebiliyorsun ne güzel.planlamalarına uyarsan 15 kilon hızlıca seni terkedecek gibi görünüyor.

DeryaOnDiet ne durumdasin yoldas

Ben simdi Eve geldim. 1,5 saat sonra sporuma baslayacagim. Ardindan günün tum ozetini paylasirim.
Gelince gecmisi okuyup yorum yaparim
Selam canim, dun misafir vardi cok giremedim. Bugun icin birazdan spora gidecefim. Sabah kizimi da alip ciktim, cocuklu bir arkadasla berzber oyun alanina gittik. Senin nasil geciyir pazar gunun?

Dun biraz kotuydy ama bugunku menum daha iyi sanki

Supersin canim

DisardaydIm canim geldim. Birazdan sporumu yapip yazarim

Menüm
13.00; çizi bisküvi
17.00; 2 kase ezogelin çorbası+1 tane portakal
1 litre su
15 dakika Leslie
15 tane mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…