olur böyle şeyler ölümlü dünyada sıkma canını ye iç gül eğlen.nasıl çark yaptım amaSelam herkese.
09.00 az peynir 1.5 ceviz 1 haslanmis yumurta 4 zeytin,kucuk kirmizi biber
14.00 corba,yarim tabak firin turlu, yogurt
18.00 pirasa corbasi-1 ceviz-1 kk peynir
Gun icinde 1.5 lt su 1 Turk kahvesi 1 Neskafe 4 cay ...
Planlanan egzersiz;
5600 adim,30 dk leslie ,50 squat,50 mekik
Normalin altinda besleniyorum,reglime de var daha ama 2 gundur tartida arti cikiyorum.
Bitki cayi ve pirasa corbasiyla odem olacagini da sanmam yarin bakacagim bakalim.
Ama uzuldum.
Walla sendrom kanıtlanmıştır benim cumaları 2 dir başıma gelio.bak sardı yine korkularolur böyle şeyler ölümlü dünyada sıkma canını ye iç gül eğlen.nasıl çark yaptım ama
tartı sendromudur o canım.sürekli tartılınca vücut kendini kilitleyebiliyor.
Hahaha ilk cumlende bir gozlerim acildi 2.cumlede duzeldimolur böyle şeyler ölümlü dünyada sıkma canını ye iç gül eğlen.nasıl çark yaptım ama
tartı sendromudur o canım.sürekli tartılınca vücut kendini kilitleyebiliyor.
Devamını okuyamadan bişey dicemHayırlı kandiller
13:00 1 kase mercimek çorbası az biraz ton balıklı salata (yeşillikleri ii yıkamamışlar geri göndermek zorunda kaldım) arkadaşlarımın kızarmış patateslerinden 3-5 tane attım ağzıma
18:30 1 kase mercimek çorbası peynirli salata 1 adet kandil simidi
3litre su içildi
5564 adım atıldı.
bu arada pazartesi itibariyle karataya başlayabilirim
Çok emin olmamakla birlikte yarın tartı durumuma göre karar vereceğim.
Yawrukush stitch milkk
Devamını okuyamadan bişey dicem
Ben de ton balığı.üç kere üstüste oldu. (Muz, sucuklu yumurtadan sonra yine aynı şeyi yemişiz)Valla kırk yılda bir yedim ama ben hiç de sevmem de pratik bişey lazımdı. Bidahakini aylar sonra yerim o derece
Amin sağol senin de ... orucunu da Allah kabul etsinregaip kandiliniz mübarek olsun kızlar
Kulağıma hoşgelmedi ama aklımda olsunton balığının mükemmel hali yemeyen bile yiyebiliyor.diyetisyenim önermişti. ton balığı + yoğurt + kimyon karıştır ye enfes oluyor.
Sağol senin deHepinizin regaip kandili mubarek olsun kizlar.
sağol canım amin :)Amin sağol senin de ... orucunu da Allah kabul etsin
Hosgeldin aramizaBende 1 martta Karatay a baslicam. Beni de aranıza alır mısınız? 93 kiloyum
menün güzel olmuş canım , su ve sporda güzel .kandil simiti zaten minicik bir şey ondan bir şey olmaz sanırım .Hayırlı kandiller
13:00 1 kase mercimek çorbası az biraz ton balıklı salata (yeşillikleri ii yıkamamışlar geri göndermek zorunda kaldım) arkadaşlarımın kızarmış patateslerinden 3-5 tane attım ağzıma
18:30 1 kase mercimek çorbası peynirli salata 1 adet kandil simidi
3litre su içildi
5564 adım atıldı.
bu arada pazartesi itibariyle karataya başlayabilirim
Çok emin olmamakla birlikte yarın tartı durumuma göre karar vereceğim.
Yawrukush stitch milkk
aleyküm selam canım :) menün güzel olmuş ,su az olmuş . sporları yapabildin mi ? pırasa çorbasını da hiç içmedim tarifine bakayım bi merak ettim .Selam herkese.
09.00 az peynir 1.5 ceviz 1 haslanmis yumurta 4 zeytin,kucuk kirmizi biber
14.00 corba,yarim tabak firin turlu, yogurt
18.00 pirasa corbasi-1 ceviz-1 kk peynir
Gun icinde 1.5 lt su 1 Turk kahvesi 1 Neskafe 4 cay ...
Planlanan egzersiz;
5600 adim,30 dk leslie ,50 squat,50 mekik
Normalin altinda besleniyorum,reglime de var daha ama 2 gundur tartida arti cikiyorum.
Bitki cayi ve pirasa corbasiyla odem olacagini da sanmam yarin bakacagim bakalim.
Ama uzuldum.
aaaa nasıl yani , türkiyede virüs yok henüz ? Allah korusun ya şakası bile korkunç. abuk sabuk şeyleri yiye yiye dünyaya mikropları yaydı şu çinlilerkızlar ya hakkınızı helal edin rivayete göre corona virüsü benden yürüyerek 15 dk uzaklıktamezar taşıma cennetinde 63 kg ol yazar mısınız?
ton balığıyla yoğurt birlikte yenebiliyor mu ? ben yenmez sanıyordumton balığının mükemmel hali yemeyen bile yiyebiliyor.diyetisyenim önermişti. ton balığı + yoğurt + kimyon karıştır ye enfes oluyor.
ben de bayyılırım muza , sevdiğim tek meyve . önüme koy 10 tane hiç durmadan yerim
irandan gelen bir tır şoförü yüksek ateşle corona şüphesiyle hastaneye kaldırılmış gazetelerde var haberi.aaaa nasıl yani , türkiyede virüs yok henüz ? Allah korusun ya şakası bile korkunç. abuk sabuk şeyleri yiye yiye dünyaya mikropları yaydı şu çinliler
ton balığıyla yoğurt birlikte yenebiliyor mu ? ben yenmez sanıyordum
Ayy canim beraber zaman geçirin bol bol seni anlıyorum buyuk kızım küçükken bende caisyordum bakiciya gittigi icin cok hastalaniyordu kis ve ramazanda sıcaklara denk geliyirdu annemlere biraktik ondan herhalde aramizda kopukluk oldu şimdide kucuk kardeşleri var pek anlaşamıyoruz
Hosgeldin canim insallah kilolarını verebilirsin
Çok geçmiş olsun verirsin insallah diyetisyen e de gidiyormuşsun o seni daha da iyi yönlendirir grupta motivasyonun yüksek olur yaza kadar gider kilolar
Way masallah.ya çocukların büyükmüş arkadaşım çocuklarımıza.rabbim hayırlı yazılar yazsın kötüye fırsat vermesin
Hiç sorma arkadaşım bende stres oldum sanki 75 e çıkmış gibi hissediyorum kendimi
Hosgeldin, masallah yasin da kucuk, hemen gidecektir o kilolar yas avantajiyla
ekledim listemize seni, yarin fotografli bildiirm yapmayi unutma
kurallar cok basit aslinda, ptesi fotosuz, cuma fotogarfli kilo bildiriyoruz. gunluk menu,su,spor bildirimi yapip diger arkadaslarin menulerine yorum sohbet muhabbet.
ayrica motivasyon icin takim ici yarismalar duzenliyoruz
Bi zManlar ben de çok yerdim de bıktımmenün güzel olmuş canım , su ve sporda güzel .kandil simiti zaten minicik bir şey ondan bir şey olmaz sanırım .
aleyküm selam canım :) menün güzel olmuş ,su az olmuş . sporları yapabildin mi ? pırasa çorbasını da hiç içmedim tarifine bakayım bi merak ettim .
aaaa nasıl yani , türkiyede virüs yok henüz ? Allah korusun ya şakası bile korkunç. abuk sabuk şeyleri yiye yiye dünyaya mikropları yaydı şu çinliler
ton balığıyla yoğurt birlikte yenebiliyor mu ? ben yenmez sanıyordum
ben de bayyılırım muza , sevdiğim tek meyve . önüme koy 10 tane hiç durmadan yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?