Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

olur böyle şeyler ölümlü dünyada sıkma canını ye iç gül eğlen.nasıl çark yaptım ama
tartı sendromudur o canım.sürekli tartılınca vücut kendini kilitleyebiliyor.

olur böyle şeyler ölümlü dünyada sıkma canını ye iç gül eğlen.nasıl çark yaptım ama
Walla sendrom kanıtlanmıştır benim cumaları 2 dir başıma gelio.bak sardı yine korkular

Hahaha ilk cumlende bir gozlerim acildi 2.cumlede duzeldim

Herkese hayirli kandiller.

Devamını okuyamadan bişey dicem
Ben de ton balığı. üç kere üstüste oldu. (Muz, sucuklu yumurtadan sonra yine aynı şeyi yemişiz)Valla kırk yılda bir yedim ama ben hiç de sevmem de pratik bişey lazımdı. Bidahakini aylar sonra yerim o derece

ton balığının mükemmel hali yemeyen bile yiyebiliyor.diyetisyenim önermişti. ton balığı + yoğurt + kimyon karıştır ye enfes oluyor.

menün güzel olmuş canım , su ve sporda güzel .kandil simiti zaten minicik bir şey ondan bir şey olmaz sanırım .
aleyküm selam canım :) menün güzel olmuş ,su az olmuş . sporları yapabildin mi ? pırasa çorbasını da hiç içmedim tarifine bakayım bi merak ettim .
kızlar ya hakkınızı helal edin rivayete göre corona virüsü benden yürüyerek 15 dk uzaklıkta mezar taşıma cennetinde 63 kg ol yazar mısınız?
aaaa nasıl yani , türkiyede virüs yok henüz ? Allah korusun ya şakası bile korkunç. abuk sabuk şeyleri yiye yiye dünyaya mikropları yaydı şu çinliler
ton balığının mükemmel hali yemeyen bile yiyebiliyor.diyetisyenim önermişti. ton balığı + yoğurt + kimyon karıştır ye enfes oluyor.
ton balığıyla yoğurt birlikte yenebiliyor mu ? ben yenmez sanıyordum

angelnesss ama muzu hemen hemen hergün yerim
ben de bayyılırım muza , sevdiğim tek meyve . önüme koy 10 tane hiç durmadan yerim

Ben bugün menü yazamıcam herhalde ya da yazayım kabataslak... alelacele yedim. Eşim de hazırlayamadı, malum oruçlu zaten kabul etmem. Bebek kısa uyuduğunda acele ile yediklerim.... önceden wc ye bile gidemezdim şükür tabi ki...

elektrikler kesik. Korkuyorum biraz... eşim de camiye gitti. Bebeğin odasına yakın ışık da yakamadım. Loş olamadı. Karanlıkta ..

muz angelnesss
Çiğ badem-fındık
2 süt art çay
Tahin-pekmez
İncir uyutması (kıvamı tutmamış, Allahtan acımsı olmamıştı)
Suyu iki sürahiye yakın içtim, onun dışında da 5-6 bardak olması lazım
Patates salatası
Kepek ekmeği
Tere
Ton balığı
İncir
Süt
Bunları harmançorman zamanlarda yedim ve dikkat ettiyseniz zeytin peynir yok. Hazırlayamadım işte

akşam
Aynı tabakta barbunya, bulgur pilavı
M.çorbası
Patates salatasını tırtıkladım öylesine

Yawrukush
stitch
angelnesss

irandan gelen bir tır şoförü yüksek ateşle corona şüphesiyle hastaneye kaldırılmış gazetelerde var haberi.
ton balığının en sevilesi hali diyebilirim.ben ton balığı salatasının sosunada yoğurt koyuyorum.

Merhaba hanımlar hepimizin regaip kandili mübarek olsun
Bugünkü menüm
Sabah
1 tereyağında omlet 1.5 dilim cvd ekmegi 2 zeytin
Öğlen
1 kepçe suyu cok denesi az Tel şehriye çorba
1 portakal
1815
1 adet kendi yaptığım kandil simidi (kucuk cok guzel koktu dayanamadım özür dilerim )
Lesie 3 mil
Su 2 lt
Yawrukush stitch @diyetlikadn

Hosbulduk teşekkür ederim :) inşallah verebilirim

Hosbulduk inşallah dediginiz gibi olur :) inşallah yaşından itibaren hem kilo hemde becerebilirsem görüntü ile menü atmayı düşünüyorum:)

Bi zManlar ben de çok yerdim de bıktım
Yani boğazıma çok düşkünüm, en güzel yiyecek olsa bi dönem yerim bıkarım, uzun süre yemem. Şimdi bildiğin bi-iki tane. bi de soyulması kolay, pratik oldupundan yiyorum vitamin olsun. Yıkama ve kesme derdi yok

fyzanur egzersizleri simdi yapmaya basladim.yapinca da buraya bildiriyorum zaten seviniyorum bildirince
kabak yok diye pirasa aldim yaptim corbasini.
Cok ahim sahim degil ama guzeldi.
Su max. Bu kadar icebiliyorum ya napiiim
Bugun de icine zencefil karanfil tarcin limon koydum yarin sabah tartida bir seyle karsilasmayim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…