Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya canim cok kotu ama etrafimizda varken bizede ülke olarak gelmemesi imkansızdı
Inşallah sadece vaka olarak kalir

Aaa mercimek çorbası da aynı
Hayırlı kandiller
Afiyet olsun, beğendim

Hayırlı kandiller arkadaşlar, ben hasta oluyorum olmamak için direniyorum vitamin falan bakalım umarım daha kötüsü olmaz spora gidemem muhtemelen iyi değilim kafamı kaldıramıyorum
geçmiş olsun canım , inşaallah hafif atlatırsın
menün güzel olmuş canım . bugünde yapma spor yat dinlen,çabucak toparlan inşaallah .
Bende ayniyim canim gecmis olsun butun vucudum kiriliyor bogazlarim patlicak gibi agriyor aman cocuklarima gecmesinde ben ayakta atlatirim bugun bende evde hic bisey yapmayip dinlenicem
geçmiş olsun canım , ne kadar çok hasta oldun bu kış
sagolc anim bilgi icin.
nasılsın deryacım, ne var ne yok ?
Selam Hayırlı kandiller arkadaşlar..
Rabbim dualarımızı ibadetlerimizi kabul buyursun inşallah..
aleyküm selam :) amin hepimizin dualarının kabul olduğu bir gece olur inşaallah :)
hoş geldin aramıza,birlikte güzel kilolar veririz umarım :)
Kizlar evdekilere Nohut yemegi yaptim. Nasil canim istedi varya

Birazdan spora gidecegiz. Eve gelince Yemek yer ardindan bildirim yaparim.

ben de bugün nohut yedim , yemeyeli bayağı zaman olmuştu özlemişim, 10 kaşık yedikten sonra anca durabildim , diyet elden gidiyor diyip zor bıraktım nasıl acıktıysam :)

bu haberlere yetişemiyorum ben sürekli bi yerde karantina haberi çıkıyor . Allah ülkemizi korusun bu mikroptan . yıktı geçti ülkeleri . ben ton balığı hiç yiyemiyorum yoğurtla tadı güzel oluyorsa ben de deneyeyim bari.

hahah aynen demi soyma derdi yok ye ye at kabuğunu, ben de ondan mı seviyorum acaba hiç dikkatimi çekmemişti
ben de zor içiyorum valla ya nolacak bu halimiz. suyu 2 litrenin üstünde içenlere bakıyorum nasıl güzel veriyorlar kilolarını. çok önemli diyette keşke artırabilsek . sporların da kolay gelsin , ben de az sonra 15 dk eliptik yapacağım , yemeği sindiemedim hala onu bekliyorum .

Olabilir

Hoşgeldin canım:)

Selam Hayırlı kandiller arkadaşlar..
Rabbim dualarımızı ibadetlerimizi kabul buyursun inşallah..
Sanada hayırlı kandiller :) amin inşallah

Hayırlı kandiller :) yarın umarım bol eksiler olur

Belki vücut ödem tutmuştur yarına kadar iner inşallah menü gayet güzel:)

regaip kandiliniz mübarek olsun kızlar
Seninde kandilin mubarek olsun ❤
Allah kabul etsin gayet hafif menü olmuş inşallah bol ekşi olarak döner yarın
Karişik olmuş biraz ama bebisle normal Alalh kolaylık versin :)

Seninde kandilin mübarek olsun :)

1 tbk nohut yemegi yemende sakinca yok bence
Bu arada sizde hosgelfiniz takimimiza

Tesekkur ederim
stitch keto filan kalmadi Bende bugun. Keto cok guzel ama surekli planlamam gerekiyor 1 gun önce den.

Bugun cok Sacma oldu

Sabah herzaman ki gibi 5 30da kalktim. Neyse cocuklari hazirla kahvalti, beslenme cantasi sonra yolcu et derken 8gibi uzandim 1 saat dizi izledim. Sonra nasil uyuduysam 13.10 gece uyandim

Sagi solu Topla aksam yemegi hazirla derken sabah yaptigim eggloaf dan 1 dilim yedim.

Ara olarak keto bar yapmistim fistik ezmeli 85% bitter cikolatali

Spor sonrasi aksam yenegi
1 kucuk salatalkl
1 yesil biber
1 kepce Nohut. Yemegin suyunu suzdum.
Ama gitti keto

Bu sabah 65 gosterdi tartim dayanamadim tartildim.
Sabah Nohut dan dolayi farkli cikar diye bekliyoru

Su 2 L
1 saat crossfit. Halter ile calistik ve suyum cikti
Adim sayim cok az, gunun cogunu uyuyarak gecirdigim icin hic yazmayim

Aminn

Hic duzelmedim ki kuzum bende biktim valla

Muz ile ilgili de uzun uzun yazmak lazım resmen hayat kurtarıo

yağsız alma ama sakın yağını süz öyle harmanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…