Ya canim cok kotu ama etrafimizda varken bizede ülke olarak gelmemesi imkansızdıirandan gelen bir tır şoförü yüksek ateşle corona şüphesiyle hastaneye kaldırılmış gazetelerde var haberi.
ton balığının en sevilesi hali diyebilirim.ben ton balığı salatasının sosunada yoğurt koyuyorum.
Aaa mercimek çorbası da aynıHayırlı kandiller
13:00 1 kase mercimek çorbası az biraz ton balıklı salata (yeşillikleri ii yıkamamışlar geri göndermek zorunda kaldım) arkadaşlarımın kızarmış patateslerinden 3-5 tane attım ağzıma
18:30 1 kase mercimek çorbası peynirli salata 1 adet kandil simidi
3litre su içildi
5564 adım atıldı.
bu arada pazartesi itibariyle karataya başlayabilirim
Çok emin olmamakla birlikte yarın tartı durumuma göre karar vereceğim.
@Yawrukushstitch milkk
benimde umudum o yönde ama gerildim tabi duyunca.belki sadece yolda üşütmüştür adam diye dua ediyorum.Ya canim cok kotu ama etrafimizda varken bizede ülke olarak gelmemesi imkansızdı
Inşallah sadece vaka olarak kalir
geçmiş olsun canım , inşaallah hafif atlatırsınHayırlı kandiller arkadaşlar, ben hasta oluyorum olmamak için direniyorum vitamin falan bakalım umarım daha kötüsü olmazspora gidemem muhtemelen iyi değilim kafamı kaldıramıyorum
menün güzel olmuş canım . bugünde yapma spor yat dinlen,çabucak toparlan inşaallah .Beklenen menü:
Öğle: 7 hurma
Akşam: yoğurtlu, cevizli kereviz salatası, ton balığı ama yemekhanede bana uygun yemek varsa onu yerim belki ton balığı yerine
Spora gidemem grip oluyorum gidersem Zaten hastalık kesinleşir :)
geçmiş olsun canım , ne kadar çok hasta oldun bu kışBende ayniyim canim gecmis olsun butun vucudum kiriliyor bogazlarim patlicak gibi agriyor aman cocuklarima gecmesinde ben ayakta atlatirim bugun bende evde hic bisey yapmayip dinlenicem
nasılsın deryacım, ne var ne yok ?sagolc anim bilgi icin.
aleyküm selam :) amin hepimizin dualarının kabul olduğu bir gece olur inşaallah :)Selam Hayırlı kandiller arkadaşlar..
Rabbim dualarımızı ibadetlerimizi kabul buyursun inşallah..
hoş geldin aramıza,birlikte güzel kilolar veririz umarım :)Hosbuldum =)
Kizlar evdekilere Nohut yemegi yaptim. Nasil canim istedi varya
Birazdan spora gidecegiz. Eve gelince Yemek yer ardindan bildirim yaparim.
İnşaallah gelmez yaa düşünemiyorum. Ama illa gelir tövbe tövbe. Yaklaştı bayağıbenimde umudum o yönde ama gerildim tabi duyunca.belki sadece yolda üşütmüştür adam diye dua ediyorum.
bu haberlere yetişemiyorum ben sürekli bi yerde karantina haberi çıkıyor . Allah ülkemizi korusun bu mikroptan . yıktı geçti ülkeleri . ben ton balığı hiç yiyemiyorum yoğurtla tadı güzel oluyorsa ben de deneyeyim bari.irandan gelen bir tır şoförü yüksek ateşle corona şüphesiyle hastaneye kaldırılmış gazetelerde var haberi.
ton balığının en sevilesi hali diyebilirim.ben ton balığı salatasının sosunada yoğurt koyuyorum.
hahah aynen demi soyma derdi yok ye ye at kabuğunu, ben de ondan mı seviyorum acaba hiç dikkatimi çekmemiştiBi zManlar ben de çok yerdim de bıktım
Yani boğazıma çok düşkünüm, en güzel yiyecek olsa bi dönem yerim bıkarım, uzun süre yemem. Şimdi bildiğin bi-iki tane.bi de soyulması kolay, pratik oldupundan yiyorum vitamin olsun. Yıkama ve kesme derdi yok
ben de zor içiyorum valla ya nolacak bu halimiz. suyu 2 litrenin üstünde içenlere bakıyorum nasıl güzel veriyorlar kilolarını. çok önemli diyette keşke artırabilsek . sporların da kolay gelsin , ben de az sonra 15 dk eliptik yapacağım , yemeği sindiemedim hala onu bekliyorum .fyzanur egzersizleri simdi yapmaya basladim.yapinca da buraya bildiriyorum zaten seviniyorum bildirince
kabak yok diye pirasa aldim yaptim corbasini.
Cok ahim sahim degil ama guzeldi.
Su max. Bu kadar icebiliyorum ya napiiim
Bugun de icine zencefil karanfil tarcin limon koydum yarin sabah tartida bir seyle karsilasmayim diye
Olabilirhahah aynen demi soyma derdi yok ye ye at kabuğunu, ben de ondan mı seviyorum acaba hiç dikkatimi çekmemişti
ben de zor içiyorum valla ya nolacak bu halimiz. suyu 2 litrenin üstünde içenlere bakıyorum nasıl güzel veriyorlar kilolarını. çok önemli diyette keşke artırabilsek . sporların da kolay gelsin , ben de az sonra 15 dk eliptik yapacağım , yemeği sindiemedim hala onu bekliyorum .
çinliler hep ankaraya kaçmış heralde , bugün görmediğim kadar maskeli çinli gördüm yoldaYa canim cok kotu ama etrafimizda varken bizede ülke olarak gelmemesi imkansızdı
Inşallah sadece vaka olarak kalir
Sanada hayırlı kandiller :) amin inşallahSelam Hayırlı kandiller arkadaşlar..
Rabbim dualarımızı ibadetlerimizi kabul buyursun inşallah..
Hayırlı kandiller
13:00 1 kase mercimek çorbası az biraz ton balıklı salata (yeşillikleri ii yıkamamışlar geri göndermek zorunda kaldım) arkadaşlarımın kızarmış patateslerinden 3-5 tane attım ağzıma
18:30 1 kase mercimek çorbası peynirli salata 1 adet kandil simidi
3litre su içildi
5564 adım atıldı.
bu arada pazartesi itibariyle karataya başlayabilirim
Çok emin olmamakla birlikte yarın tartı durumuma göre karar vereceğim.
@Yawrukushstitch milkk
Selam herkese.
09.00 az peynir 1.5 ceviz 1 haslanmis yumurta 4 zeytin,kucuk kirmizi biber
14.00 corba,yarim tabak firin turlu, yogurt
18.00 pirasa corbasi-1 ceviz-1 kk peynir
Gun icinde 1.5 lt su 1 Turk kahvesi 1 Neskafe 4 cay ...
Planlanan egzersiz;
5600 adim,30 dk leslie ,50 squat,50 mekik
Normalin altinda besleniyorum,reglime de var daha ama 2 gundur tartida arti cikiyorum.
Bitki cayi ve pirasa corbasiyla odem olacagini da sanmam yarin bakacagim bakalim.
Ama uzuldum.
Seninde kandilin mubarek olsun ❤regaip kandiliniz mübarek olsun kızlar
Allah kabul etsin gayet hafif menü olmuş inşallah bol ekşi olarak döner yarınbugün menüm (niyetliydim)
sahur : 2kk peynir
6 zeytin
1dilim tb ekmeği
iftar : 10 kaşık nohut
salata
1 kase yoğurt
1dilim tb ekmeği
şimdi : 1 avuca yakın siyah kuru üzüm
su : henüz 2 bardak içtim , çayım bitsin devam edeceğim
spor : 30 dk tempolu yürüyüş
@Yawrukushstitch eşim @plasticwoman
Karişik olmuş biraz ama bebisle normal Alalh kolaylık versin :)Ben bugün menü yazamıcam herhalde ya da yazayım kabataslak... alelacele yedim. Eşim de hazırlayamadı, malum oruçlu zaten kabul etmem. Bebek kısa uyuduğunda acele ile yediklerim.... önceden wc ye bile gidemezdim şükür tabi ki...
elektrikler kesik. Korkuyorum biraz... eşim de camiye gitti. Bebeğin odasına yakın ışık da yakamadım. Loş olamadı. Karanlıkta ..
muzangelnesss
Çiğ badem-fındık
2 süt art çay
Tahin-pekmez
İncir uyutması (kıvamı tutmamış, Allahtan acımsı olmamıştı)
Suyu iki sürahiye yakın içtim, onun dışında da 5-6 bardak olması lazım
Patates salatası
Kepek ekmeği
Tere
Ton balığı
İncir
Süt
Bunları harmançorman zamanlarda yedim ve dikkat ettiyseniz zeytin peynir yok. Hazırlayamadım işte
akşam
Aynı tabakta barbunya, bulgur pilavı
M.çorbası
Patates salatasını tırtıkladım öylesine
@Yawrukush
stitch
angelnesss
Merhaba hanımlar hepimizin regaip kandili mübarek olsun
Bugünkü menüm
Sabah
1 tereyağında omlet 1.5 dilim cvd ekmegi 2 zeytin
Öğlen
1 kepçe suyu cok denesi az Tel şehriye çorba
1 portakal
1815
1 adet kendi yaptığım kandil simidi (kucuk cok guzel koktu dayanamadım özür dilerim)
Lesie 3 mil
Su 2 lt
@Yawrukushstitch @diyetlikadn
1 tbk nohut yemegi yemende sakinca yok bence
Bu arada sizde hosgelfiniz takimimiza
Walla sevgili eşim bu hafta her gün bir öğünde sanki karşılıklı yemişiz gibi olduAaa mercimek çorbası da aynı
Hayırlı kandiller
Afiyet olsun, beğendim
AminnHoşgeldin canım:)
Sanada hayırlı kandiller :) amin inşallah
Hayırlı kandiller :) yarın umarım bol eksiler olur
Belki vücut ödem tutmuştur yarına kadar iner inşallah menü gayet güzel:)
Seninde kandilin mubarek olsun ❤
Allah kabul etsin gayet hafif menü olmuş inşallah bol ekşi olarak döner yarın
Karişik olmuş biraz ama bebisle normal Alalh kolaylık versin :)
Seninde kandilin mübarek olsun :)
Hic duzelmedim ki kuzum bende biktim vallageçmiş olsun canım , inşaallah hafif atlatırsın
menün güzel olmuş canım . bugünde yapma spor yat dinlen,çabucak toparlan inşaallah .
geçmiş olsun canım , ne kadar çok hasta oldun bu kış
nasılsın deryacım, ne var ne yok ?
aleyküm selam :) amin hepimizin dualarının kabul olduğu bir gece olur inşaallah :)
hoş geldin aramıza,birlikte güzel kilolar veririz umarım :)
ben de bugün nohut yedim , yemeyeli bayağı zaman olmuştu özlemişim, 10 kaşık yedikten sonra anca durabildim , diyet elden gidiyor diyip zor bıraktım nasıl acıktıysam :)
Muz ile ilgili de uzun uzun yazmak lazımBen bugün menü yazamıcam herhalde ya da yazayım kabataslak... alelacele yedim. Eşim de hazırlayamadı, malum oruçlu zaten kabul etmem. Bebek kısa uyuduğunda acele ile yediklerim.... önceden wc ye bile gidemezdim şükür tabi ki...
elektrikler kesik. Korkuyorum biraz... eşim de camiye gitti. Bebeğin odasına yakın ışık da yakamadım. Loş olamadı. Karanlıkta ..
muzangelnesss
Çiğ badem-fındık
2 süt art çay
Tahin-pekmez
İncir uyutması (kıvamı tutmamış, Allahtan acımsı olmamıştı)
Suyu iki sürahiye yakın içtim, onun dışında da 5-6 bardak olması lazım
Patates salatası
Kepek ekmeği
Tere
Ton balığı
İncir
Süt
Bunları harmançorman zamanlarda yedim ve dikkat ettiyseniz zeytin peynir yok. Hazırlayamadım işte
akşam
Aynı tabakta barbunya, bulgur pilavı
M.çorbası
Patates salatasını tırtıkladım öylesine
@Yawrukush
stitch
angelnesss
Hmm orayi kacirmisim kuzumCanim arrietty keto yapiyor, o yuzden nohut cok uygun degil diyetine
ama 20gr gunluk limitinde tadina bakabilirsin?Arrietty_ bu arada nickin ne anlama geliyor? :)
yağsız alma ama sakın yağını süz öyle harmanlabu haberlere yetişemiyorum ben sürekli bi yerde karantina haberi çıkıyor . Allah ülkemizi korusun bu mikroptan . yıktı geçti ülkeleri . ben ton balığı hiç yiyemiyorum yoğurtla tadı güzel oluyorsa ben de deneyeyim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?