Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inşaallah eksi gelirim , iş yerimde hemşire hobi çikolata verdi ,çantama attım . tartıda eksi geleyim diye yemedim valla masum masum yarını bekliyor dolapta
Hic duzelmedim ki kuzum bende biktim valla
niye böyle canım ya doktor ne diyor , ilaç verdi mi ?
yağsız alma ama sakın yağını süz öyle harmanla
aynen öyle yaparım , yağsız satılıyor mu ki hiç görmedim . benim kardeşim çok sever hep yağlı alıp süzüyor. yağsız aldığına denk gelmedim hiç , yağsızı da mı var mış ayy ne cahil kaldım :)

harika olmuş sporların :) ben de bıraktım asansör kullanmayı , benim ki saldından dolayı ama kalçalarım içinde iyi oldu tabi benim iş yerim 6.katta iyi bir şekillenme olur heralde birkaç aya kadar :)
güzel olmuş :) sadece kısırın kalorisi az diyette yenir diye duydum ama emin değilim ondan .
tamamen protein çok güzel olmuş.

light olarak satılanlar var onlar kötü oluyor. ben yağlı alıp süzüyorum kardeşin gibi
bugün zor bir gündü arkadaşlarımla dışarı çıktık. cafe ama altında yapışıyor pastalar börekler ay zor girdim içeri nasıl güzel kokuyor.ama yemedim bir mocha içtim o kadar kokular hala burnumda.

Kizlar hafta sonu programlarimi iptal ettim evden hic cikmamak istiyorum.
Yarin alisverisimi yapip guzel beslenecegim.
Aklima gelmisken sizle de paylasmak istedim.
Yogurtlu tavuklu kereviz salatasi:
Haslanmis gogus,rendelenmis kereviz ve az cevizi yogurtluyoruz.tadi harika oluyor,bir kadin gununde tanimistim kendisini.
Tabi biz diyetteyiz mayonez koymayacagiz.
Yogurt tavuk protein kereviz de kalorisi minicik.
Denemediyseniz veya unuttuysaniz hatirlatayim siz de yapin harika bir sey...

Cts bunu yapayim da pazar icin oneriniz var mi

Iyiyim canim. Yine aldim gibi biraz kilo vermeye calisiyorum. Sen nasilsin canim?

Aynisini ama tavuksuz yapiyorum surekli. Hiim hic denemedim tavukla deneyeyim.

Güzel Canım benimde bugün 30 dk yürüyüşüm var

Sağol canım vitamin takviyesi ile toparladım biraz

Hepinizin kandili mübarek olsun kızlar tekrar merhaba ben bu grupta baya bi zaman geçirmiştim 2 sene önce çok ta güzel kilolar verdim ve çok güzel muhabbetlerimiz olmuştu inşallah yine aynısı olur :)

Sana da hayırlı kandiller Canım, veririz Canım destek çok önemli bu süreçte yemeğin önemli olduğu bi toplumda yaşıyoruz

Süpersin Canım Emin’im faydası olur

Biliyorum ya fırsatta olmadı yemeğe idare ettim

Yani kaçamaktan iyidir Canım

Güzel Canım

Güzel geçmiş Canım gün güzel eksi gelir umarım bu arada kadınların da çilesi bitmiyor ben ya hamileysem diyorum eşimde bebek seviyor ne güzel erkeklere göre hayat :)

Benim favorim Canım bu aralar ama tavuk koymuyorum tavuklu da deneyeceğim daha doyurucu olur

Bugunku menum
09:00-1 dilim ekmek, uzerine biraz tereyagi, yarim greyfurt.
12:30- 1 kase domates corbasi, 1 kase tavuklu salata
17:00- 2 kofte, 1 kase yumurtali salata

Su: 3,5 lt
Spor: 1 saat yuzme
Yawrukush Arrietty_

Güzel menü Canım bizde gideceğiz havuza bi türlü gidemedik oğlan her gün tutuyor havuz diye :) ama benim su korkum vardı yendim oğlumda aynı o korkmasın diye yendim ama onda da var inşallah yeneriz sık sık götürmem lazım tatile kadar

+ çıkıyordum anlamadığım şekilde ama sabah baktım Cuma kiloma gelmişim inşallah sabah ekside görürüm stres yapıyorum sanırım ondan oluyor bu hafta stres yapmamaya çalışacağım stres düşmanım ya spora bile gidesim olmuyor kendimi kitliyorum

Çok güzelmiş eline.saglik

Bu hafta bende + gorucem diye korkuyorum 70 li sayılarda 60 li sayılara ini cem.diye stres.oldum herhalde

Iyi geceler benim bugunku menum
Sahur 2 yumurta
1 dilim ekmek 2 domates 30gr kadar tulum peynir bol yesillik
Iftar
Bir baget tavuk haslama
3 yk pilav
Büyük tabak kıymalı karnabahar yemegi
Bol salata
Bunlarla kalsa iyiydi ama malesef agzim durmuyor ki cayin yanina 2 ceviz bir avuc içi kadar cekirdek içi. Ve bir avuc kuru üzüm.
Son olarak 2 mandalina
10 bardak su 1 saat yuruyus

Bu hafta bende + gorucem diye korkuyorum 70 li sayılarda 60 li sayılara ini cem.diye stres.oldum herhalde

Stres çok etkiliyor Canım kilo verdim fark ediyorum hep giydiğim kıyafette göbeğim belli oluyordu şimdi belli olmuyor epey bollaştı 2 kg gitmiş olması lazım ama işte neyse kafama takmıyorum tartıyı düşünmeyeceğim ve bu hafta Cuma’ya kadar tartılmayacağım tartıyı saklatayım

Inşallah canim
Japonya da okullar tatil edilmiş cuma namazları umre bile iptal oluyor nasil bi hastalık böyle

Yaz gelse rahatlayacağız da inşallah en az hasarla atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…