Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok iyi gidiyorsun canim. Boyle devam edersen yaza super fit bir sekilde gireceksin. Masallah

Alcam suda bol bol oyun oyna canim oglusunla. Tatil zamani gelene kadar alisir insallah suya.

Bu gün yediklerim ( bende yazayım diğmi )
Kahvaltı..
Köy peyniri 1 dilm
5 zeytin
2 dilm k ekmek
Domates
Yeşillik

Ara..
Armut

Öğlen..
Mercimek çorbası
Yeşillik

Ara...
1 Türk kahvesi
1parça bitter

Akşam..
Tavuk sote
2 kaşık makarna
Salata
Ayran

Ara..
Yarım nar
2 lt su
1 saat yürüyüş
Hayırlı geceler kızlar bu güzel gecede dua ve dilekleriniz kabul olsun inşAllah.. 🕊

İyi geceler hanımlar
Perşembe menüm
Kahvaltı 2haşlanmış yumurta peynir 1dilim ekmek

ara öğün tavuk 1parça 2sb ayran

akşam 3köfte ve patates fırında pişmiş 2yk pilav

3lt su ve 20dk yürüyüş

stitch nickimin anlami galiba sadece bir isim.
Ben japon cizgi filmleri hayraniyim. Kazik kadar kadinim ama :))
Studio gibli den cikan cizgi filmlerden biri. Arrietty nin gizli dunyasi isimli cizgi film.

Totoro daha cok hosuma gitsede arrietty ismi hosuma gitti

Canim benim astum bronsitim var o yuzden iyilesemiyorum yatak odamda bu sene biraz rutubet oldu sanirim o yuzden ben boleyim yoksa yillar once astim tedavimi oldum uzun suredirde keizler yasamiyordum birazda cocuklardan kendime bakamiyorum meyve sebze duzenli beslenme falan bunyem zayif dusuyor cocuklardada alerji cikti irsi dedi dr onlarada anne babadan gecer dedi

Bende de astim var. 7 yasindan beri. Birsuru de alerjim tabi
Kasim da Ilk defa grip asisi oldum. Daha önce niye olmadiysam. Mutlaka hastalanirdim.
Seneye belki dusunebilirsin.

Onun disinda ilaclarini aliyor musun hergun?
Ben aksattigim an bunyem zayif dusuyor

Haberleri takip etmiyorum şimdi eşim söyledi çok şehit var bi tabur şehit olmu 100 aşkın sanırım
Kizlar son dakika haberine gore 22 sehidimiz varmis cok sayidada yarali allah ailelerine sabir versin cok uzuldum gencwcik cocuklar allahim iki tane evladim var kimseye yasatmasin
bu kadarla kalır umarım bu mübarek gecede çok ocağa ateş düştü. Allah ailelerine sabır versin.yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.

:) birazcık daha beklesin hobicik sabah yersin tartıdan sonra inşallah :)

Evet malesef insan bazen kendiyle başbaşa kalınca tokezliyor destek şart

Dunku menum

Sahur da
5 hurma 1 bardak sut 1 lokma ekmek az peynir yarim lt su

İftar da
1 kase tarhana corbasi 1 biber dolma 4 kasik bulgur pilavi 2 kofte kadar firinda tavuk bol yagsiz yesil salata
Ara
turk kahvesi 1 dolu kasik kadar irmik helvasi
Su toplam 2 lt oldu yatana kadar
Spor 10 dk yuruyus
Yawrukush CEYDOS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…