- 1 Mart 2020
- 99
- 288
- 8
- 26
çok güzel canım. balık muhlafama nedir merak ettim. adımların harikaKızlae bugün 17516 adım attım çok yorgunum
Sabah kahvaltıda
1 tane haşlanmış yumurta
Bi fincan salatalık
3 adet zeytin
Bi fincan havuç
Akşam
Marul salatası
Balık muhlafama
bugünde güzel adımlar bekliyoruz senden.Kızlar bugünde
Sabah kahvaltıda
1 tane haşlanmış yumurta
Öğlen
Ülker sade çubuk kıraker
Akşam ve adımlarımı da daha sonra paylaşıcam :)
Çünkü henüz başlamadım yürüyüşe sizleri seviyorum saygılar
emzirme dönemi çok zor hele bebek heves etmiyorsa daha zor. benim ikiside çok az emdi. süt olsun diye senin gibi beslendim. ben kilo aldım ama onlar yanaşmadılar emmeye. sağlık olsun diyorum. çok şükür ikiside dev gibi ve sağlıklılar.
maşallah iyi gidiyorsun. ben pert bir halde yatıyorum evde. temizlik beni bekliyor onu bile yapamadım.
çok sevindim ben heyecanlandım kız. hemen eve gidip kurulum yap sonra ölçüm. ama bu ölçümü silersin kayıttan sabah ölçülerin kalır sistemde.
havalardan belkide dün ve önceki gün ben öyleydim.bayılıyordu gözlerim.bugün iyiyim.Aynen eve gidince hemen tartı zaten daha yemek yemedim tartı sonrası yerim olsun bu da kalsın ya da bakarım hem fark olur sevinirim :) valla bir de bana sor ben de Yorgun’um bu aralar. Canım acayip acayip şeyler istiyor regl bu ay ağır geçecek
kolay gelsin.benimde yapmam lazım ev bana ben eve bakıyorum.içimden gelmiyor hiç.Bugün adımlama yarışı varmış galiba ama ben dışarı çıkamıcam temizliğe başladm öğlen 1den beri uğraşıyorum
Teşekkür ederimkolay gelsin.benimde yapmam lazım ev bana ben eve bakıyorum.içimden gelmiyor hiç.
oh afiyet olsun şimdiden.ben ama çok merak ettim çatlarım sonucu bizede çıtlatır mısın?Bugün hiç kahvaltı yapasım gelmedi. Zorla yedim. Akşam yemeğimi en geç 8 de yicem. Köfte yerim. Belki yanına sebzeli bulgur yaparım. Aaa bugün tartıya çıktım. Yüzümde çiçekler gibi gülücükler açtım
Ben tez öneri formunda uğraşıyordum. Hep kaçırmışım bunları. Şu an tüm yarışmalar bitti mi ?SQUAT YARISMAMIZIN SONUCLARI
1. plasticwoman & @Yawrukush ====> 500 ADET
2. Arrietty_ ====> 270 ADET
3. CEYDOS ====> 150 ADET
4. @DeryaOnDiet & @DDeeRRiiNN41 ====>100 ADET
5. @mifihafa ====> 50 ADET
Yarismaya katilan tum arkadaslarimi ve 1. olan arkadasimizplasticwoman 'i cok tebrik ediyorum.
Hayırlı olsunDUYURU
Guzel arkadaslarim size guzel bir haberle veda edecegim ve bana ayrilan surenin sonuna gelecegiz, artik uyku vakti benim icin.
Biliyorsunuz @Kozmogirl17 kaptanimiz yogunlugundan dolayi takimdaki gorevine devam edemiyordu, ben ve @stitch kaptanimda her seye yetisemiyorduk, bu sebeple bir kaptana daha ihtiyacimiz vardi , sizlerle daha iyi ilgilenebilmemiz icin.
Bizde ortak bir kararlaCEYDOS arkadasimiza bu gorevi alip alamayacagini sorduk, sagolsun kendisi bizi kirmadi ve takimimiza yardim etmek icin gonullu oldu.
Bundan boyle yeni kaptan yardimcimizCEYDOS arkadasimiz, birkez de sizlere yazdigim bu mesaj vesilesiyle kendisine tesekkur ediyorum.
Takimimiz icin cook guzel olur, enerjisi ile takimimizi derecelere sokar insallah..
Vaaaavvv hiç birsey yememissinDünkü listem
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet
Şekersiz çay
Öğlen
1 elma
Akşam 1 yumurtalı ıspanaklı yumurta
1 kase yoğurt
5000 küsur adım
30 squat
1 saat oğlanla parkta top oynadık
2 saat kadarda parktaki oyuncaklarla oynadı bende oturmadım indir kaldır peşinden git yoruldum
Kızlar bugünde
Sabah kahvaltıda
1 tane haşlanmış yumurta
Öğlen
Ülker sade çubuk kıraker
Akşam ve adımlarımı da daha sonra paylaşıcam :)
Çünkü henüz başlamadım yürüyüşe sizleri seviyorum saygılar
havalardan belkide dün ve önceki gün ben öyleydim.bayılıyordu gözlerim.bugün iyiyim.
beklemedeyim hemen eve gidince yap paylaş emi.
Neden bilmiyorum ama ben bugün hiç hiç doyamadım. Şu saate kadar sürekli birşey yedim artık son ogunumu de yedim.
Sabah;
Yarım yumurta
Şekerli cay
Aralarda;
1 tane portakal
1 tane nar
Bir avuç yaban mersini
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı ahududu reçeli
Akşam;
1 kase kıymalı patates yemeği
asena87
Cok mu yoruldun canim, nasil gecti haftasonun?Insallah kaptan.
Ama yeni MS hastamiz var ve bu haftasonu onunla ben ilgileniyorum. O yuzden yorucu gececegini önce den tahmin etmem hakli cikariyor beni :)
Mekik Eve gelince anca.
Bugun yagmur da yine bisiklet ile geldim ise. Dun crossfit e gidecektim o plani insallah bugun uygularim.
Ayrica OMAD yani tek ogun denemeyi dusunuyorum.
Ayy inşallah stitchcim .. bende öyle umut ediyorumAomineeee hosgeldin
oooh saglikla gelsin bebegin, keyfini cikarin dogum izninin beraber
17kilo hicbirsey, gozun korkmasin. emziriyorum diye bahane edip yemezsen kendiliginden gidiyor o kilolar
reçel ve patatesli yemek olmasa aslında çokta kötü şeyler yememişsin. farklı diyet yemekelr yemeyi denemelisin bence.Neden bilmiyorum ama ben bugün hiç hiç doyamadım. Şu saate kadar sürekli birşey yedim artık son ogunumu de yedim.
Sabah;
Yarım yumurta
Şekerli cay
Aralarda;
1 tane portakal
1 tane nar
Bir avuç yaban mersini
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı ahududu reçeli
Akşam;
1 kase kıymalı patates yemeği
asena87
sadece 1 hurma çok az değil mi canım? bak elden ayaktanda düşme sonraEn son 14:00 yemek yedim daha yemedim 24 saati geçti sanırım :) gerçi öğlen bi hurma yedim. Filtre kahve demledim gerçekten açıldığı direkt bastırıyor çok güzel. Akşam yine yemek yapacağım dolma ve fırın karnıyarık. Yarın salona gideceğim, bugün de evdeyim hiç enerjim yok. Sıradan çinko pil gibi hissediyorum kendimi :) yarın hocadan randevu alıyorum ki gitmem garanti olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?