Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlae bugün 17516 adım attım çok yorgunum

Sabah kahvaltıda
1 tane haşlanmış yumurta
Bi fincan salatalık
3 adet zeytin
Bi fincan havuç

Akşam
Marul salatası
Balık muhlafama
çok güzel canım. balık muhlafama nedir merak ettim. adımların harika
bugünde güzel adımlar bekliyoruz senden.

Aynen eve gidince hemen tartı zaten daha yemek yemedim tartı sonrası yerim olsun bu da kalsın ya da bakarım hem fark olur sevinirim :) valla bir de bana sor ben de Yorgun’um bu aralar. Canım acayip acayip şeyler istiyor regl bu ay ağır geçecek

havalardan belkide dün ve önceki gün ben öyleydim.bayılıyordu gözlerim.bugün iyiyim.
beklemedeyim hemen eve gidince yap paylaş emi.

Dünkü listem
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet
Şekersiz çay
Öğlen
1 elma
Akşam 1 yumurtalı ıspanaklı yumurta
1 kase yoğurt
5000 küsur adım
30 squat
1 saat oğlanla parkta top oynadık
2 saat kadarda parktaki oyuncaklarla oynadı bende oturmadım indir kaldır peşinden git yoruldum

kolay gelsin.benimde yapmam lazım ev bana ben eve bakıyorum.içimden gelmiyor hiç.
Teşekkür ederim
O bakışmaların sonunda hiç bişey olmuyo kaç gündür bende öyleydim ama bugün bulaşık yıkarken bide baktm dolaplara yerlere başladm anlamadan temizliğe giriverdim oğlanı uyutayım diye oturdumda kalkıyorm şimdi devam

oh afiyet olsun şimdiden.ben ama çok merak ettim çatlarım sonucu bizede çıtlatır mısın?

Hayırlı olsun CEYDOS

Vaaaavvv hiç birsey yememissin

Neden bilmiyorum ama ben bugün hiç hiç doyamadım. Şu saate kadar sürekli birşey yedim artık son ogunumu de yedim.
Sabah;
Yarım yumurta
Şekerli cay
Aralarda;
1 tane portakal
1 tane nar
Bir avuç yaban mersini
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı ahududu reçeli
Akşam;
1 kase kıymalı patates yemeği
asena87

Canım böyle çabuk pes edersin daha dengeli beslensen daha iyi olur yanı tek öğün ye ama sağlam ye çok güzel kilo verirsin.

havalardan belkide dün ve önceki gün ben öyleydim.bayılıyordu gözlerim.bugün iyiyim.
beklemedeyim hemen eve gidince yap paylaş emi.

Valla muhtemel Canım bi sıcak bi soğuk mal oldum yine. Gözlerim zor açılıyor

Canım bende aynı durumdayım ama direniyorum :) daha yemek yemedim akşama bakalım.

En son 14:00 yemek yedim daha yemedim 24 saati geçti sanırım :) gerçi öğlen bi hurma yedim. Filtre kahve demledim gerçekten açıldığı direkt bastırıyor çok güzel. Akşam yine yemek yapacağım dolma ve fırın karnıyarık. Yarın salona gideceğim, bugün de evdeyim hiç enerjim yok. Sıradan çinko pil gibi hissediyorum kendimi :) yarın hocadan randevu alıyorum ki gitmem garanti olsun :)

Ver
Cok mu yoruldun canim, nasil gecti haftasonun?

Hosgeldin Tomriscim , ozledik canim seni, senden mesaj almak ne guzel
Bogaz agrin gecti mi , bulantilarida hafifce atlatirsin insallah kuzum, masallah bebisimize..

Tesekkurler canim..

Haydi bismillah canim :)

Gecmis sayfalarda kaldi canim, bir kac ton acigina boyamis gibi oldum:)
Sende yap bir degisiklik kuzum:)

Cok iyi yapmissin canim, kendini sakatlamadan spor yapmak bir mucize :)

Oy oyy oyy borekler :)

Oy masallah ne ufakmis, Allah bagislasin canim, mis , sur kokuludur o :)

Ayy ne kadar az kalmis canim benim, sag salim kavusun insallah, dualarim sizinle..
Dogumdan sonra cok yogun olursun ama bize mutlaka haber ver, aklim sende..
Dogumun hayirlisiyla, saglikla olsun canim benim..

Tamam canim sen en bastan soylemistin cok tesekkur ederim hassasiyetin icin.

Canim spor yapmaya baslamissin masallah sana..

Canim sen cok zamandan beri listedesin , hicbir sorun yok seninle ilgili ,cok tesekkur ederim hassasiyetine..

Canim pili bitmis olmasin tartinin, pilini degistirip dene istersen birde..

Isimleriyle saglikli , mutlu, huzurlu yasasinlar canim.
[/QUOTE]
size haber vermez olurmuyum.. koşa koşa buraya geleceğim zati beni bu kilolardan kurtarın diye

Aomineeee hosgeldin
oooh saglikla gelsin bebegin, keyfini cikarin dogum izninin beraber
17kilo hicbirsey, gozun korkmasin. emziriyorum diye bahane edip yemezsen kendiliginden gidiyor o kilolar
Ayy inşallah stitchcim .. bende öyle umut ediyorum iştahım açılmazsa sıkıntı yok.. ama birlikte başaracağımıza inanıyorum.. sizsiz yapamam

reçel ve patatesli yemek olmasa aslında çokta kötü şeyler yememişsin. farklı diyet yemekelr yemeyi denemelisin bence.
sadece 1 hurma çok az değil mi canım? bak elden ayaktanda düşme sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…