Neyse ki uyku vaktiymiş, başını okuyunca, gidiyorsun gibi algıladımDUYURU
Guzel arkadaslarim size guzel bir haberle veda edecegim ve bana ayrilan surenin sonuna gelecegiz, artik uyku vakti benim icin.
Biliyorsunuz @Kozmogirl17 kaptanimiz yogunlugundan dolayi takimdaki gorevine devam edemiyordu, ben vestitch kaptanimda her seye yetisemiyorduk, bu sebeple bir kaptana daha ihtiyacimiz vardi , sizlerle daha iyi ilgilenebilmemiz icin.
Bizde ortak bir kararlaCEYDOS arkadasimiza bu gorevi alip alamayacagini sorduk, sagolsun kendisi bizi kirmadi ve takimimiza yardim etmek icin gonullu oldu.
Bundan boyle yeni kaptan yardimcimizCEYDOS arkadasimiz, birkez de sizlere yazdigim bu mesaj vesilesiyle kendisine tesekkur ediyorum.
Takimimiz icin cook guzel olur, enerjisi ile takimimizi derecelere sokar insallah..
Teşekkürler evde attığım adımlarCanim hergun spor yapiyorsun harika, ekledim menu tablomuza menunu :)
4. takim bir uzvum gibi oldu yillardir , ne o gidebiliyor benden , ne ben ondan.Neyse ki uyku vaktiymiş, başını okuyunca, gidiyorsun gibi algıladım
Ne guzel :)Teşekkürler evde attığım adımlar
Bebeğin karşısında dans
Maşallah4. takim bir uzvum gibi oldu yillardir , ne o gidebiliyor benden , ne ben ondan.
Senin sucuğu görünce hatırladım yaa ben de yemiştim dün sabah aceleyle... menüyü düzelttim ama kaydolmadı, süresi dolmuşPAZAR MENUM
SABAH
Tereyaginda 2 yumurta
3 dilim sucuk
Zeytin , peynir
Yarim elma
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN
Izgara tavuk gogsu
Salata
ARA
Sutlu filtre kahve
AKSAM
1 dilim ekmegin uzerine peynir
Irmik helvasi 7-8 kasik kadar
SU: 2 lt
SPOR:Bol yuruyus, ev isi
PAZARTESI MENUM
SABAH
1,5 haslanmis yumurta
Peynir ,zeytin
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN
1 kucuk yemek tabagi kabak yemegi
2 kasik yogurt
ARA
Sutlu filtre kahve
Kucuk bir parca tavuk (oglumdan kalmisti)
AKSAM
Firinda tavuk
Salata
Su: 2 lt olacak
Spor: 500 squat, 1 bucuk saat parkta cocuk pesinde yuruyus, fizik tedavide yarim saat egzersiz.
@gulum7
Cok mu yoruldun canim, nasil gecti haftasonun?Insallah kaptan.
Ama yeni MS hastamiz var ve bu haftasonu onunla ben ilgileniyorum. O yuzden yorucu gececegini önce den tahmin etmem hakli cikariyor beni :)
Mekik Eve gelince anca.
Bugun yagmur da yine bisiklet ile geldim ise. Dun crossfit e gidecektim o plani insallah bugun uygularim.
Ayrica OMAD yani tek ogun denemeyi dusunuyorum.
Haklisin yarin arttirayim suyu, yine limonlu su hazirlayayim kendime, sagol yorumun icin canim :)Senin sucuğu görünce hatırladım yaa ben de yemiştim dün sabah aceleyle... menüyü düzelttim ama kaydolmadı, süresi dolmuşmenülerin çok güzel ama su sınırda olmuş. 2,5 olsa kurtarabilir
Teşekkür ederim kaptan bende coook mutlu oldum.bogaz ağrısı geçmedi kısa zamnda atlatirim ins. Bulantım da bitmedi.o da geçecek insCok mu yoruldun canim, nasil gecti haftasonun?
Hosgeldin Tomriscim , ozledik canim seni, senden mesaj almak ne guzel
Bogaz agrin gecti mi , bulantilarida hafifce atlatirsin insallah kuzum, masallah bebisimize..
Tesekkurler canim..
Haydi bismillah canim :)
Gecmis sayfalarda kaldi canim, bir kac ton acigina boyamis gibi oldum:)
Sende yap bir degisiklik kuzum:)
Cok iyi yapmissin canim, kendini sakatlamadan spor yapmak bir mucize :)
Oy oyy oyy borekler :)
Oy masallah ne ufakmis, Allah bagislasin canim, mis , sur kokuludur o :)
Ayy ne kadar az kalmis canim benim, sag salim kavusun insallah, dualarim sizinle..
Dogumdan sonra cok yogun olursun ama bize mutlaka haber ver, aklim sende..
Dogumun hayirlisiyla, saglikla olsun canim benim..
Tamam canim sen en bastan soylemistin cok tesekkur ederim hassasiyetin icin.
Canim spor yapmaya baslamissin masallah sana..
Canim sen cok zamandan beri listedesin , hicbir sorun yok seninle ilgili ,cok tesekkur ederim hassasiyetine..
Canim pili bitmis olmasin tartinin, pilini degistirip dene istersen birde..
Isimleriyle saglikli , mutlu, huzurlu yasasinlar canim.
Birşey değilHaklisin yarin arttirayim suyu, yine limonlu su hazirlayayim kendime, sagol yorumun icin canim :)
Günaydın hayırlı olsun canmDUYURU
Guzel arkadaslarim size guzel bir haberle veda edecegim ve bana ayrilan surenin sonuna gelecegiz, artik uyku vakti benim icin.
Biliyorsunuz @Kozmogirl17 kaptanimiz yogunlugundan dolayi takimdaki gorevine devam edemiyordu, ben vestitch kaptanimda her seye yetisemiyorduk, bu sebeple bir kaptana daha ihtiyacimiz vardi , sizlerle daha iyi ilgilenebilmemiz icin.
Bizde ortak bir kararlaCEYDOS arkadasimiza bu gorevi alip alamayacagini sorduk, sagolsun kendisi bizi kirmadi ve takimimiza yardim etmek icin gonullu oldu.
Bundan boyle yeni kaptan yardimcimizCEYDOS arkadasimiz, birkez de sizlere yazdigim bu mesaj vesilesiyle kendisine tesekkur ediyorum.
Takimimiz icin cook guzel olur, enerjisi ile takimimizi derecelere sokar insallah..
spor sayesinde öyle kiloluda olsam göbek bölgesi dışında fit görünüyorum.
Akşama yağsız biber patlıcan domates mantar kizartcam.
Dün gece neydi öyle ya açlıktan öldüm. Oğlum gece 4 te uyudu. Tatlı krizleri, açlıktan olucem sandım
Cekindim goturmeye :))
Kahvalti yapip direk bisiklet surmek midemi bulandiriyor. Cunku hizli suruyorum.
Ama yarin sorun olmayacak.
Sabah meyve de vardi tabi kuruyemis ile muz yetti. Ögle yemegi secenekleride guzeldi.
Cesit cesit Salata ve tavuk vardi. Bol Salata ve sebzeli tavuk yedim
Ekmekden korkma sebebim hemen kilo almama sebep oluyor. Bunyem fazla karbonhidrat aldigi an yani bence gunluk 20 i gecince aliyor hemen. O yuzden saglikli karbonhidrat almak istiyorum
Kisa ozet
Kahvalti
10gr Badem 1 muz
Ara cay
Ogle bol Salata, sebzeli tavuk
Ara Kahve
Simdilik 8 km bisiklet surdum
1,2 L su
Suan crossfit de dersi bekliyorum.
Teşekkür ederim
Kalori çok az olmamış mi canım 1000 kaloriden aşağısı şok diyet sayılıyor diye biliyorum
Inşaallah sen ne kadar indin cumadan bugüne canım goremedim bildirim.Bende pizza yerim heralde :)
Benim takım arkadasimÇocuklarla uğraşmak zor Allah yardım etsin.. meni de güzel canım. Tatlı krizi.icin süt ve tarcın azıcık bal deneyebilirsin
Benim takım arkadasimasena87 mi ben kaçırdım sanırım orasini
08.15: 4 zeytin minik peynir az tereyagli lor
1.5 ceviz 1 haslanmis yumurta
13.00 az corba,az yogurt,6 lahana sarmasi
19.00 sadece balik.
Gun icinde 1.5 lt su 1Turk kahvesi 2 neskafe 5 cay.
Sporu da yapinca yazarim inş.
Kilo verdim diye hemen yedim sarmayi valla.
Aslinda senelerdir gormuyordum kaciramazdim ama abartmadim.
Merhaba arkadaşlar bende takımınıza katılıp kilo vermek istiyorum
Öncelikle
25 yaşımdayım
Evliyim
Bir kızım var 2.5 yaşında
İstanbul’da yaşıyorum
Boyum 158
Kilo 78.4
Hedef kilom 24 mayısa kadar 65 olmak
Kilo alma hikayem
Evlilikte Doğum kaynaklı aldım kiloları vermek için sizin güzel takımıznı seçtim benide kabul eder misiniz
ama olmuyor böyle.ben sevmiyorum diye nispet yapar gibi iddialıyım falan 1. olamayacağım zaten üzüyorsunuz beni. 500 squat nedirplasticwoman şimdi kalkıp beslenmemiş halimle 351 squat mı yapacağım ben. hayatta olmaz. hatta yarın adım yarışmasını da yürümeyi sevenlere bırakıyorum
PAZAR GUNU MEKIK YARISMAMIZIN SONUCLARI
1. CEYDOS ====> 360 MEKIK
2. plasticwoman & DDeeRRiiNN41 ====> 200 MEKIK
3. @mifihafa ====> 150 mekik
4. @Kelebeknefes & @AppLesma & @Kozmogirl17 ====> 100 MEKIK
5.Arrietty_ ====> 50 MEKIK
6. @diyetlikadn ====> 20 MEKIK
Yarismaya katilan tum arkadaslarimi ve yarismamizin 1.siCEYDOS 'u tebrik ediyorum.
DUYURU
Ceydos tebriklerPAZAR GUNU MEKIK YARISMAMIZIN SONUCLARI
1. CEYDOS ====> 360 MEKIK
2. plasticwoman & DDeeRRiiNN41 ====> 200 MEKIK
3. @mifihafa ====> 150 mekik
4. @Kelebeknefes & @AppLesma & @Kozmogirl17 ====> 100 MEKIK
5.Arrietty_ ====> 50 MEKIK
6. @diyetlikadn ====> 20 MEKIK
Yarismaya katilan tum arkadaslarimi ve yarismamizin 1.siCEYDOS 'u tebrik ediyorum.
Çok şükür iyiyim kaptişim bizim bebişi bekliyoruz.. izne ayrıldım bu haftabakalım ne zaman gelecek bizim kız.. ağırlaştım iyice
Aomineeee hosgeldinBe güzel ben 17 kilo aldım doğurana kadar 20 almış olurum herhalde
hosgeldin Ozlemcim, hala fistik fistik geziyor musun?Kaptis❤ , denizin atesi vardi ,bu hafta gece gunduz uyumadan onla ilgilendim , sukur simdi iyi ,nisanda is basi yapicam kres bakiyorum bir yandan istedigim yerlerde dolu bakalim esim vardiyasini ayarlarsa o bakicak evde super olucak ozaman , sen nasilsin cocuklar nasil?
Hepsi gececek canim, dogal yollardan ilik seyler ic, balli sut ic, dinlen gulum.Teşekkür ederim kaptan bende coook mutlu oldum.bogaz ağrısı geçmedi kısa zamnda atlatirim ins. Bulantım da bitmedi.o da geçecek ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?