Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

DİKKAT
Yarın dizleri karnımıza çekerek koşma yarışmamız var kuzucuklarım.sağlık sorunu olanlar dışında tam katılım bekliyorum.10-20-100 fark etmez.mutlaka yapmaya çalışalım.unutmayın bacaklarımızla yaptığımız her hareket alt karın kaslarını da çalıştırmakta. aşağıdaki videoda hareketi nasıl doğru yaparız bilgisine ulaşabilirsiniz.
görmedik duymadık yok
Arrietty_ DeryaOnDiet angelnesss K Kelebeknefes plasticwoman isimsiz965 milkk AppLesma asena87 BlancKahkul DDeeRRiiNN41 @diyetlikadn @fmad fyzanur Z Zeruss @istanbula Kozmogirl17 M Meryem1306 mifihafa @MigiMadid Puuff stitch Yawrukush Z zeynebzeyneb

Slm iyi geceler
Bu gün yediklerim..
Kahvaltı..
1 d Köy peyniri
5 zeytin
Domates
Yeşillik
1 d tb ekmeği
Ara..
1 bardak kefir
1 elma
Öğlen..
Ton balıklı makarna yarım tabak
1 bardak ayran
Ara..
Leblebi
Türk kahvesi

Akşam..
Nohut yemeği
Tavuk haşlama
Salata

Su 2 lt.
5500 adım
2 saat te ev işi temizlik

Hayırlı geceler herkese..

Off yaa niye kilo alma diye bir sorun var
bizimde hayatla mücadelemiz kilodan geçiyor diyeceğiz başka çaremiz yok.
iyi akşamlar canım.öğlen yediğin makarnaya takıldım ben sadece diğerleri güzel olmuş.adımlaman da güzel

bizimde hayatla mücadelemiz kilodan geçiyor diyeceğiz başka çaremiz yok.

iyi akşamlar canım.öğlen yediğin makarnaya takıldım ben sadece diğerleri güzel olmuş.adımlaman da güzel
Öğlen kızım yemeğe geliyor canm onunla birlikte yedik yağsız zaten ekmek gibi düşündüm

Öğlen kızım yemeğe geliyor canm onunla birlikte yedik yağsız zaten ekmek gibi düşündüm
bizde de tam tersi yavru bana uymak zorunda kalıyor.bugün sayıklıyor kuzum anne şunu yapsak bunu yapsak ne zamandır yemedik. diyetim bitene kadar dayanın babanla yada gidin dışarıda yiyin dedim. offf bıktım senin diyetlerinden hiç bitmiyor ki dedi bana. haklı mı haklı ama bende haklıyım zaten 5 kg fazlası ve göbeği var.bana uysun

Evet diyet yaparken zor oluyor gerçekten onlar istiyor yapıncada dayanmak zor :)
Ben sebze sevmiyorum yumurta yiyemiyorum o yüzden zorlanıyorum hipotroidim de var herşey yaramıyor Allah yardımcımız olsun ideal kiloya insek belki daha kolay olur herşey

Ayyy heyecanlandım kazanana ne ödülü var

ben indim be yavrum yok bişey değişmiyor gene aynı dikkat etmezsen azar azar geri dönüyor.

Bugün menüm
Sabah : 1 tane haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
2kk peynir
4 tane zeytin.
3 tane yeşil biber

Akşam 18.30 : 4 kaşık pilav
5 kaşık etli mantar sote
Salata
6 kaşık kremalı sebze çorbası
Parmak kadar muz

Saat 00: 30 nöbet : 40 Gr ekmek
1kk.kasar peyniri
4 tane zeytin
1 tane haşlanmış yumurta

Su : 2 litre
Spor : 30 dk eliptik
15 dk yürüyüş

Yawrukush stitch plasticwoman

gene nöbet desene.listen ve sporun iyi her ne kadar kremalı çorba gözüme fazla gelse de nöbet tutuyorsun elden ayaktan düşmemen gerekiyor.

İyi geceler hanımlar
Misafirim vardı akşam gündüzde hazırlık yaptım 3saat ev temizliği dip bucak temizledim
Hiç vaktim olmadı buraya girmeye çocuklarımı uyuttum etrafı topla süpür tekrardan ancak vakit buldum
Salı menüm
Kahvaltı
2yumurta sucuklu tereyağında peynir 3zeytin 1gün kurusu 1ceviz şekersiz çay

ara sade kahve

akşam 1tabak dolusu nohut yemeği suyunu koymadım baya doyurdu beni

Ara olarakda misafirlerimle şekersiz çay içtim
3lt su
Yawrukush canım senin menünü göremdim beni etiketlermisin menü yazdığın zaman tek tek mesajları okumaya vaktim olmuyor bazı günler

iyi g,d,yorsun canım böyle devam et.misafir çağırıp yaptıklarından yememiş olman çok güzel bir davranış
Aynen canim.kremali çorba bana da kötü görundu ama yemekhanede verdiler, bende calistigim için ac kalmayım diye içtim biraz .
Sadece nöbet günleri olsun ama olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…