Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

fazlalıkları yürüyüşle telöre etmişsin yarın daha çok dikkat edersin. adım sayısı olarak bildirmen mümkün mü? adımlama yarışmamız var malum.ona dahil edelim yürüyüşünü

Valla benimki sürekli zayıfla zayıfla diyodu şimdi yaparaın askım başarırsın askım diyor en çok zayıf olmamı o istiyor neden istiyosa zaten anlamış değilim yani kilolu olmakta güzel bence tontiş tontiş herkez beceremez yani

Teşekkür ederim :)

sadece 1 hurma çok az değil mi canım? bak elden ayaktanda düşme sonra

Yok canım 1 hurma yemedim 9 hurma yedim.

Tebrikler arkadaslar.@plasticwoman tebrikler cok iyi sayi yapmissin

Teşekkürler canım

Anladım canım tabi vücudunun ne şekilde kilo verdiğini en iyi sen bilrsin :)

Güzel olmuş canım bulgur pilavi miktarı çok olmazsa hiç sorun yok
Canım ne şekilde kilo vermekten çok ben şifa orucuna hazırlık yapıyorum o nedenle orada yazan kurallara göre besleniyorum aslında amaç kilo vermek değil sağlık sorunlarından kurtuluyorsun ama kilo da sorun kilo verdiriyor. Çok güzel sonuçlar alanlar da var kk’da
Doyana kadar ama şişene kadar değil bu şekilde yiyorum Zaten midem çok küçüldü 1 tabak bile yiyemiyorum artık. Ancak tek bulgur yersem 1 tabak oluyor.

Kizlar selam.
Ya ben 4 gundur cok halsizim.

15 gundur ara ogun yapmiyorum diye meyve falan yok acaba vitaminsizlikten mi...

3,4 gun spor da yapamadim elimi kaldiracak halim olmadi.

Ya bu sekilde ana ogun yeyince de meyveye hakkim kalmiyor ki...

Canım bende öyleyim kafamı kaldıramıyorum havalardan öyle multivitamin al ben öyle yapıyorum.

Kesinlikle Canım bende aynıyım, bu arada tartı çok güzel ama sonuçlar hiç güzel değil :) yağ oranım çok met. Yaşım çok ama kas oranım da çok çıktı. Yağsız vücüt ağırlığım 61 çıktı

Son düzenleme:
haha çok değişkenler öldürüyorlar beni. geçen gün arkadaşım valla ceydoş dal gibi olacaksın dedi. benimki döndü ama ben dal gibi istemiyorum ki böyle güzel demez mi !!!
Yatak döşek yatıyorum çok hastayım ama yememe dikkat ediyorum
canım çok geçmiş olsun sana.dinlen sen daha güçlü dön aramıza.
ama bak şimdi bu ilk tablo canını sıkma her hafta o değerlerin düştüğünü gördükçe çok güzel hissedeceksin.bana güven ne olur bozma moralini

3 mart 2020 salı bugün ne yedim?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 30 gr peynir
öğle : 140 gr mix yoğurt
ara : 1 haşlanmış yumurta
akşam : 1 adet derili tavuk pirzola
su : 1600 ml devam
spor : valla işte çok düşündüm azıcık mutfak temizledim. wc 'nin bir kısmı temizlendi. devam edeceğim. 158 adet adım attım.
mifihafa

Bugunku menum
09:00- 1 kase nohutlu corba, 1 dilim ekmek
13:00- 1 kase kirmizi pancar corbasi, 1 tabak salata, kizarmis 1 balik, 4 kasik kadar bugday.
17:00- 1 tabak hindili salata, 1 tane tonvalikli sandvic.
19:00- 1 paket chiaki susamli biskuvi 100gr

su: 3lt
Spor: 12000 adim
Yawrukush

Kuzum ne guzel menu. Off bu sutsuzluk yumurtasizlik yaramadi bana. Esim de diyor kilo aldin. Kutu yemek soyle diye. Olmadi yine doneyim kutu yemeklere kalori sayimli.

Benim de boyle yemem lazim aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…