fazlalıkları yürüyüşle telöre etmişsin yarın daha çok dikkat edersin. adım sayısı olarak bildirmen mümkün mü? adımlama yarışmamız var malum.ona dahil edelim yürüyüşünüIyi aksamlar bugunku menum
Sabah bol yesillik 2 kk tulum peynir domates 2 dilim ekmek
Ara ceyrek simit
Öğlen sadece salata
Ara bir küçük Kase patlamis misir bir avuc kuru üzüm
Aksam büyük porsiyon kıymalı yesil mercimek yemegi (biraz fazla kacti)
Ara 6 kuru kayısı
40 dk yuruyus 10 bardak su
Valla benimki sürekli zayıfla zayıfla diyodu şimdi yaparaın askım başarırsın askım diyor en çok zayıf olmamı o istiyor neden istiyosa zaten anlamış değilim yani kilolu olmakta güzel bencene mutlu sana.benim eşimde ilk gençlik yıllarımızda (şimdi ikinci gençliğe girdik) zayıflamamı çok isterdi ama en çokta o gömerdi. moralim yerlerde olurdu. eh etme bulma dünyası.şimdi ben onu gömüyorum.
Yatak döşek yatıyorum çok hastayımdikkat dikkat adımlama yarışmamızın sonuçlanması için son saatlere giriyoruz. kızlarfyzanur plasticwoman mifihafa @fmad @MigiMadid DeryaOnDiet Yawrukush Puuff @gulum7 M Meryem1306 stitch DDeeRRiiNN41 Z zeynebzeyneb Kozmogirl17 K Kelebeknefes @istanbula belkide günün birincisi sizsiniz. bildirimlerinizi geciktirmeyin.
kavramı kafamda minimalize ettim iyice. o zaman sıkıntı yok canım afiyet olsun.
aaa güle güle kullan. sabah ile bu kadar fark çok ama sanırım tartın doğru göstermediği için oldu bu.kilo verdikçe protein düşüyor üzülme. ben ilk 51 yaşla başladım yaşımı yeni buldum
geçmiş olsun canım. menün güzel olmuş ama hastasın keşke biraz daha böyle kendine getirecek bişeyler yesen.
sadece 1 hurma çok az değil mi canım? bak elden ayaktanda düşme sonra
Tebrikler arkadaslar.@plasticwoman tebrikler cok iyi sayi yapmissin
Canım ne şekilde kilo vermekten çok ben şifa orucuna hazırlık yapıyorum o nedenle orada yazan kurallara göre besleniyorum aslında amaç kilo vermek değil sağlık sorunlarından kurtuluyorsun ama kilo da sorun kilo verdiriyor. Çok güzel sonuçlar alanlar da var kk’daAnladım canım tabi vücudunun ne şekilde kilo verdiğini en iyi sen bilrsin :)
Güzel olmuş canım bulgur pilavi miktarı çok olmazsa hiç sorun yok
Kizlar selam.
Ya ben 4 gundur cok halsizim.
15 gundur ara ogun yapmiyorum diye meyve falan yok acaba vitaminsizlikten mi...
3,4 gun spor da yapamadim elimi kaldiracak halim olmadi.
Ya bu sekilde ana ogun yeyince de meyveye hakkim kalmiyor ki...
sanırım havalardan bakplasticwoman @AppLesma ve bugün hariç ben. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. vitamin çektiyse vücudun al mutlaka.benki portakal mandalina yemem hastalanacağım zaman çılgın gibi ister vücudum
haha çok değişkenler öldürüyorlar beni. geçen gün arkadaşım valla ceydoş dal gibi olacaksın dedi. benimki döndü ama ben dal gibi istemiyorum ki böyle güzel demez mi !!!Valla benimki sürekli zayıfla zayıfla diyodu şimdi yaparaın askım başarırsın askım diyor en çok zayıf olmamı o istiyor neden istiyosa zaten anlamış değilim yani kilolu olmakta güzel bencetontiş tontiş herkez beceremez yani
canım çok geçmiş olsun sana.dinlen sen daha güçlü dön aramıza.Yatak döşek yatıyorum çok hastayımama yememe dikkat ediyorum
ama bak şimdi bu ilk tablo canını sıkma her hafta o değerlerin düştüğünü gördükçe çok güzel hissedeceksin.bana güven ne olur bozma moraliniYok canım 1 hurma yemedim 9 hurma yedim.
Kesinlikle Canım bende aynıyım, bu arada tartı çok güzel ama sonuçlar hiç güzel değil :) yağ oranım çok met. Yaşım çokama kas oranım da çok çıktı. Yağsız vücüt ağırlığım 61 çıktı
sen kendini beğen önemli olan o. kilonu özgüvenli taşırsan zaten insanlar vay be hatuna bak demeye başlar arkandan.Ne yaparsan yap beğendiremezsin kendini bu her konuda geçerli patronlara beğendiremezsin eşine veğendiremezsin kimse beğenmez. Net
@Ceydos
dikkat dikkat adımlama yarışmamızın sonuçlanması için son saatlere giriyoruz. kızlarfyzanur plasticwoman mifihafa @fmad @MigiMadid DeryaOnDiet Yawrukush Puuff @gulum7 M Meryem1306 stitch DDeeRRiiNN41 Z zeynebzeyneb Kozmogirl17 K Kelebeknefes @istanbula belkide günün birincisi sizsiniz. bildirimlerinizi geciktirmeyin.
gece gece biri mayalı poğaça yapıyor. hoooooo incem dağıtıcam ortalığı şimdi bu ne evim p(m)is koktu.
Kuzum ne guzel menu. Off bu sutsuzluk yumurtasizlik yaramadi bana. Esim de diyor kilo aldin. Kutu yemek soyle diye. Olmadi yine doneyim kutu yemeklere kalori sayimli.3 mart 2020 salı bugün ne yedim?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 30 gr peynir
öğle : 140 gr mix yoğurt
ara : 1 haşlanmış yumurta
akşam : 1 adet derili tavuk pirzola
su : 1600 ml devam
spor : valla işte çok düşündüm azıcık mutfak temizledim. wc 'nin bir kısmı temizlendi. devam edeceğim. 158 adet adım attım.
mifihafa
adımlarla nötrlemişsin o kötü çok kötü bisküviyi.3 hafta öncede aynısı oldu zor tuttum kendimi.Allah ıslah etsin pişirenlerioff canim yaa bugun yine tutamadim kendimi. senin yerinde olsam herhalde gider derdim baba da verin diye
Benim de boyle yemem lazim aslinda3 mart 2020 salı bugün ne yedim?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 30 gr peynir
öğle : 140 gr mix yoğurt
ara : 1 haşlanmış yumurta
akşam : 1 adet derili tavuk pirzola
su : 1600 ml devam
spor : valla işte çok düşündüm azıcık mutfak temizledim. wc 'nin bir kısmı temizlendi. devam edeceğim. 158 adet adım attım.
mifihafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?