süper ama adet sayısı bilmemiz önemli. sen hangi hızda yaptın bilemediğim için sayıya dökemiyorum. istersen 1 dk yap kaç adet yapıyorsun sayalım onu 30 ile çarparak sayıyı bulalım olur mu?CEYDOS 10 dakikalık 3 period yaptım. Dizleri karna çekip koşma hareketini saymadım alarm kurdum. Toplam 30 dakika.
zaten çok yürümüşsün. tahlil falan mı oldun.bu ara herkes hasta olunca kaçırdım ipin ucunuÜzgünüm vaktim olmadı hastanede işlerim vardı yürüyüşü uzattm yeni oturuyorm halim kalmadı
Evet bi ara ben de yapmıştım çook eskiden. Kolay görünüyor ama bayağı ağrı yapıyorbende çok seviyorum.her kasım ayrı acıyor ya o duygu beni benden alıyor. daha fazla acı daha fazla kas diyorum.
Yok göz doktoruna göründüm ağrı vardı bikaç haftadır gözlüklendimsüper ama adet sayısı bilmemiz önemli. sen hangi hızda yaptın bilemediğim için sayıya dökemiyorum. istersen 1 dk yap kaç adet yapıyorsun sayalım onu 30 ile çarparak sayıyı bulalım olur mu?
zaten çok yürümüşsün. tahlil falan mı oldun.bu ara herkes hasta olunca kaçırdım ipin ucunu
hayırlı olsun.benimde var yıllar sonra. çok mutluyum. doktora gittim bişey yok ama madem istiyorsunuz eh yaşınız gelmiş dedi gözlük yazdı. yakın gözlüğü yazıları dev gibi yapıyor bayılıyorum takmaya.Yok göz doktoruna göründüm ağrı vardı bikaç haftadır gözlüklendim
Albeni bisküvi yi çok severim. Birde çizi bisküviyi diyette olmak çok zor4 mart 2020 çarşamba bugün ne yedim ?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 30 gr peynir
öğle : 1 adet albeni mezarımı kazdım gömün beni
akşam : 2 adet haşlanmış yumurta + + + artısı yok bu kadar.
su : 1600 ml devam
spor : 115 dk pilates
546 adet dizleri karnımıza çekerek koşma
yemem içmem ama çikolataya dayanamam.elimle aldım üstelik biri getirmedi. kasiyer kız ablaaaa neden almıyorsun ama artık deyince kıyamadım ona. hedef satışaları oluyor ya ondan aldım.Albeni bisküvi yi çok severim. Birde çizi bisküviyi diyette olmak çok zor
Gene hicbirsey yememissinBugünkü listem
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Öğlen sütlü Şekersiz nescafe
Akşam
5 köfte
3 4 tane kızarmış patates
1 kase yoğurt
Suyu sayamadım ama az içmedim
16.000 küsur adım attım
Aç yaşamaya alışmak der ağlarımGene hicbirsey yememissin
Ve 16.000 adım. Bu kadar az yemeye nasıl dayanıyorsun
Efenim arada bir cikolatadir baklavadir pizzadir hamburgerdir hiçbiri yok muAç yaşamaya alışmak der ağlarım
Ama sağlam yoruldum
Ay ne yaşı canım duyanda nenesin sancakhayırlı olsun.benimde var yıllar sonra. çok mutluyum. doktora gittim bişey yok ama madem istiyorsunuz eh yaşınız gelmiş dedi gözlük yazdı. yakın gözlüğü yazıları dev gibi yapıyor bayılıyorum takmaya.
Kalkıyorum hadi kalkıyorum aşağıdaki teyzede kusura bakmasın napalımDİKKAT DİKKAT günlük spor yarışmamızın açıklanması için son 1 saate girmiş bulunuyoruz. koşun koşun gelin canlarım koşun koşun gelin ...
az bile aldım normalde abartırdım alımları bu sefer 3 tande kaldım. 2 si nehire 1 bana oldu.Efenim arada bir cikolatadir baklavadir pizzadir hamburgerdir hiçbiri yok mu
CEYDOS seni merhametin iyi niyetin yakmis. Kasiyer kıza kiyamadigindan almışsın
Ah bu vicdan
bende öyle demiştim ama malesef onlarla gezilmiyor çünkü sadece yakın gözlüğü oluyor. uzağı bulanık görüyorsun kötü çok kötüAy ne yaşı canım duyanda nenesin sancakbende aslında yeni model gözlükleri çok begeniyorum dinlendirici olarak verdi ama devamlı takçam banane
Ama benim astigmat varmış numarası ufak alışmasın diye devamlı takma dedi hata mı yaparm acaba devamlı taksamaz bile aldım normalde abartırdım alımları bu sefer 3 tande kaldım. 2 si nehire 1 bana oldu.
bende öyle demiştim ama malesef onlarla gezilmiyor çünkü sadece yakın gözlüğü oluyor. uzağı bulanık görüyorsun kötü çok kötü
Sagol canim benim. Ben de cok heveslendim .umarim bu sefer olurheyecanla bekliyorum sonuçlarını deryacım.valla ben heveslendim senin için.
geçmiş olsun halsizim diyordun zaten. antibiyotik 2 güne iyi eder seni. yoğurt yemeyi ihmal etme bağırsaklarındaki yararlı bakterileri öldürüyor antibiyotik bunu telafi eden yoğurt ve kefir.
doktorun yazdıkları fayda etmezse pişik için basur kremi bepanthen ve hametan 1/1 oranda karıştırıp sürebilirsin.çok etkili oluyor
o ağrıya rağmen bu kadar yiyecekle iyi durmuşsun valla ben olsam ne iyi geliyor diye dünya yiyecek yemiştim.
Wuuwuu 600 iyiymis.Üst bacaklarım yorulmuş bayağı şu an tam yapamadımAma 20 civarı Max sanırım. 600 diyelim
Senin bilgilerin yazmiyor ozgecigim.SALI MENUM
SABAH
1.5 haslanmis yumurta
15 adet yesil zeytin
1 kk peynir
1 adet cilek, 1 ucgen dilim karpuz, 3 adet mini havuc (serce parmagi boyutunda)
Kucuk bir parca ekmek
OGLEN
1 buyuk kase domatesli ,tavuklu corba
1 dilim ekmek
AKSAM
1 kepce ayni corbadan
3 adet kuru biber dolmasi
ARA
Filtre kahve sutlu
Bol cay limonlu (sekersiz, yatana kadar devam)
%72 bitter cikolatadan 1 kare
SU: 2 lt olacak yine
SPOR: Yarim saat oglumu okula birakirken yuruyus, 1 bucuk saat yemek ve ev toplama, sonrada 2saat 15 dk parkta hic oturmadan 2 cocugun pesinden kosma..
Adimsayarim bozuldu, telide hep cebimde tasiyamiyorum ,yarismaya katilamadim.
@gulum7
Gecmisler olsun.ben de dua ettim.aciklandi mi?Günaydın hanımlar
Kızlar sizden bi ricam olacak bi tanıdığımin önemli bir sonucu çıkacak dua edin temiz çıksın olur mu
Senin de bilgilerin ilk sayfada yazmiyor kilknu bilemiyorum ama ekmek,spagetti,gece 2. Spagetti anaaaam..Gunaydin kizlar gece uyuyakalmisim sali menum
Sabah hatta oglen oluyor 12.30
2 dilim kiyi ekmek
Biraz yumurta
Biraz peynir
Biraz da patates kizartmasi 10 tane falan
Oglen 16.30
1 tbk spagetti
Aksam 09.30
1 dilim portakal
1 mandalina
1 dilim elma
Gece valla esimle 1 tabk spagetti daha gomduk vurun beni bu cok kotuydu
Spor yok ama disarda oglumla biraz top kosturduk
Suda cok yok.
Afiyet olsun canim.Bugünün beklenen menüsü:
Öğle: 5 hurma
Akşam (14:30) : nohut yemeği (susuz), az turşu, kereviz salatası ya da çoban salata
Kilon boyun kac canim?Yok yok
Sabah 11.00
2 lavas arasi peynir cig koftecilerdeki lavaslar varya ince ufaklardan
3 bardak sekersiz cay
Öglen 12.00
Sekersiz turk kahvesi
Aksam 18.00
1 tabak sulu patates
Birazda ekmek
Su 1.5 litre spor yok ama saat 10.30 a kadar tum ev supurulup silinip hersey guzelce silkenmisti tabi birde veletlerimin kahvaltisi var
Afiyet olsun canim.sen de galiba gordukce yiyenlerdensin az da olsa 3,5 patates kraker falan.İyi akşamlar
08:00 1 adet muz
13:00 tavuk ızgara yanında garnitür olarak salata 3-5 patates kızartması
16:30 5 adet kuru üzüm,3 adet çubuk kraker
18:30 1 kase mercimek çorbası,1 tabak taze fasülye,salata ve cacık
Şu ana kdr 2,5 litre su içildi ve içilmeye devam
5056 adım ama birazdan dışarı çıkacağım adımlarım artacaktır
Yawrukush @stitch CEYDOS milkk
Afiyet olsun canim.Yawrukush
CEYDOS
@angelnesss
Ve diğer arkadaşlar
kahvaltı
Peynir-zeytin
Pekmez
Kızarmış 2-3 dilim köy ekmeği denebilir
Sucuklu yumurta
Bal-tereyağ
Çay
Eşim evdeyken şükürrr
öğle
Brokoli yemeği ile büyük bir dilim ekmek
Bir adet fırın köfte
Üç-dört minik küp fırın patates
akşam
Fırında köfte-patates
Bir kaşık yoğurt (bebeğe bakmak için kalktım, yoğurt ve salatayı sonra yicem inşallah)
ARALAR
tahin-bal
Bir bağ dereotu
Muz
SU
3 litre olmuş olmalı
SPOR
yaklaşık 1.000 adım. 500 olsun hak geçmesin, sıfırdan başlıyor , gün içinde. Ben de ayarlamayı bilmiyorum,
Afiyet olsun canim.Hayirli aksamlar
Sabah
Yesilcay
Sade kahve
Kahvalti
Az domatesli sucuk 3 kasik yogurtlu ispanak 2 dilim ev ekmegi cay 1 zeytin
Ara
Yesil cay kuru erik kayisi az cikolata
Ogle
İspanak sabahkinden 1 kucuk dilim borek
Ara yesil cay
Aksam
4 kasik etli patates 3 kasik ispanak yogurt 1 dilim ekmek
Su 3lt olur
Spor bolbol yuruyus bugun yarismayi sonra yazarim
Yawrukush CEYDOS @stitch
Yaptigin sporlardan sonra niye albeni yedin diyemem4 mart 2020 çarşamba bugün ne yedim ?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 30 gr peynir
öğle : 1 adet albeni mezarımı kazdım gömün beni
akşam : 2 adet haşlanmış yumurta + + + artısı yok bu kadar.
su : 1600 ml devam
spor : 115 dk pilates
546 adet dizleri karnımıza çekerek koşma
Afiyet olsun canim.Slm hayırlı akşamlar kızlar
Bu gün yoğun geçti pek uğrayamadım
Bu gün yediklerim
Kahvaltı...
1 d Köy peyniri
3 zeytin
Domates
2 ince d.kepekli ekmek
Ara..
1 bardak Kefir
2 ceviz
Öğlen dışardaydık arkadaşlarla..
Domates
Peynir
Zeytin
Yarım simit
Çay
Ara..
Yoğurt
Akşam..
1 kase çorba
Tavuk sote
Taze soğan
Ayran
Ara..
1 elma
2 lt su..
Bu gün spora gittim
30 dak yürüyüş
30 dak ağırlıklı üst beden çalıştım
5000 adım
Diz kırma 100 yaptım yoruldum bugün
Hayırlı geceler canlar..
Afiyet olsun canim.adimlar da guzel.sadece ilk sayfadaki bilgilere baktim da 1 ayda 1.7 kilo vermissin yavas mi gidiyorBugünkü listem
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Öğlen sütlü Şekersiz nescafe
Akşam
5 köfte
3 4 tane kızarmış patates
1 kase yoğurt
Suyu sayamadım ama az içmedim
16.000 küsur adım attım
Valla su an ozendim niyeyese nasil yapildigina bakip biraz yapmaya calisacagim.yok canım zorunlu değil. ama bugünkü egzersiz gerçekten harikaydı. her yerimin zıpladığını hissettim.ter içinde kaldım. faydalı olduğu için üstüne düşüyorum.
Selams canim.Merhaba asena ismin asena mi :)
Çok iyi spor yapmışsın.
Menun çok iyi bence. Harika hatta
Benim menümü yazayım
Sabah
1 tabak çökelek peynir. (Evet bir tabak annem yapmıştı çok güzeldi yemişim tabağın hepsini )
Öğlen
2 tane kuru incir
Akşam
2 kase ezogelin çorbası
2 yaprak marul
devamlı takmak ilerlemeye neden oluyormuş.bende sadece gece loş ışıkta okuma yaparken kullanıyorum.Ama benim astigmat varmış numarası ufak alışmasın diye devamlı takma dedi hata mı yaparm acaba devamlı taksam
Bu arada 100 tane yaptm ve öldüm halim kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?