Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

CEYDOS 10 dakikalık 3 period yaptım. Dizleri karna çekip koşma hareketini saymadım alarm kurdum. Toplam 30 dakika.
süper ama adet sayısı bilmemiz önemli. sen hangi hızda yaptın bilemediğim için sayıya dökemiyorum. istersen 1 dk yap kaç adet yapıyorsun sayalım onu 30 ile çarparak sayıyı bulalım olur mu?
Üzgünüm vaktim olmadı hastanede işlerim vardı yürüyüşü uzattm yeni oturuyorm halim kalmadı
zaten çok yürümüşsün. tahlil falan mı oldun.bu ara herkes hasta olunca kaçırdım ipin ucunu

Yok göz doktoruna göründüm ağrı vardı bikaç haftadır gözlüklendim

Yok göz doktoruna göründüm ağrı vardı bikaç haftadır gözlüklendim
hayırlı olsun.benimde var yıllar sonra. çok mutluyum. doktora gittim bişey yok ama madem istiyorsunuz eh yaşınız gelmiş dedi gözlük yazdı. yakın gözlüğü yazıları dev gibi yapıyor bayılıyorum takmaya.

Albeni bisküvi yi çok severim. Birde çizi bisküviyi diyette olmak çok zor

Bugünkü listem
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Öğlen sütlü Şekersiz nescafe
Akşam
5 köfte
3 4 tane kızarmış patates
1 kase yoğurt
Suyu sayamadım ama az içmedim
16.000 küsur adım attım
Gene hicbirsey yememissin
Ve 16.000 adım. Bu kadar az yemeye nasıl dayanıyorsun

Ay ne yaşı canım duyanda nenesin sancak bende aslında yeni model gözlükleri çok begeniyorum dinlendirici olarak verdi ama devamlı takçam banane

DİKKAT DİKKAT günlük spor yarışmamızın açıklanması için son 1 saate girmiş bulunuyoruz. koşun koşun gelin canlarım koşun koşun gelin ...
Kalkıyorum hadi kalkıyorum aşağıdaki teyzede kusura bakmasın napalım oğlan yapıyo sansın

Efenim arada bir cikolatadir baklavadir pizzadir hamburgerdir hiçbiri yok mu

CEYDOS seni merhametin iyi niyetin yakmis. Kasiyer kıza kiyamadigindan almışsın
Ah bu vicdan
az bile aldım normalde abartırdım alımları bu sefer 3 tande kaldım. 2 si nehire 1 bana oldu.
Ay ne yaşı canım duyanda nenesin sancak bende aslında yeni model gözlükleri çok begeniyorum dinlendirici olarak verdi ama devamlı takçam banane
bende öyle demiştim ama malesef onlarla gezilmiyor çünkü sadece yakın gözlüğü oluyor. uzağı bulanık görüyorsun kötü çok kötü

Ama benim astigmat varmış numarası ufak alışmasın diye devamlı takma dedi hata mı yaparm acaba devamlı taksam
Bu arada 100 tane yaptm ve öldüm halim kalmamış

Sagol canim benim. Ben de cok heveslendim .umarim bu sefer olur

Simdi herkesin bilgisini ilk sayfadan alip galeriye kaydettim ona gore yorum yapacagim
Valla diyete uymayan bir sey varsa soyleyecegim bastan soyleyeyim
Senin bilgilerin yazmiyor ozgecigim.
Ama 15 zeytine şok oldum.nasil guzel bir zeytin o yediriyor kendini
Bir zeytine bir de 3 dolmaya takildim

Günaydın hanımlar
Kızlar sizden bi ricam olacak bi tanıdığımin önemli bir sonucu çıkacak dua edin temiz çıksın olur mu
Gecmisler olsun.ben de dua ettim.aciklandi mi?
Senin de bilgilerin ilk sayfada yazmiyor kilknu bilemiyorum ama ekmek,spagetti,gece 2. Spagetti anaaaam..
Bilemedim ne diyeyim ama afiyetler olsun.evde birileri olunca diyet cok zor bunu biliyorum.

Bugünün beklenen menüsü:

Öğle: 5 hurma

Akşam (14:30) : nohut yemeği (susuz), az turşu, kereviz salatası ya da çoban salata
Afiyet olsun canim.
Gorundugu kadar guzel.
Aksam tam yediklerini yazsan daha mi saglikli olur?
Kilon boyun kac canim?
Afiyet olsun canim.sen de galiba gordukce yiyenlerdensin az da olsa 3,5 patates kraker falan.
Afiyet olsun canim.
Valla evli degilim cocuk emzirenlerin beslenmesini anlayamiyorum ama kilo verebiliyorsan sorun yok.
Ama minik bir dusunce;sabah ekmegi cok sanki
Afiyet olsun canim.
Sanki her sey cok olmus
Yaptigin sporlardan sonra niye albeni yedin diyemem
Ama niye yedin
Ya bravo valla nasil spor yapiyorsun oyle.
Bu arada beslenme seklin ne.sabah aksma yumurta var sadece.
Afiyet olsun canim.
Guzel spor yapmissin.
Ilk sayfada kilonu goremedim yanlis yorum yapmak istemem ama ekmek+simit olmasa hizli kilo verilir diye dusunuyorum.
Bugünkü listem
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Öğlen sütlü Şekersiz nescafe
Akşam
5 köfte
3 4 tane kızarmış patates
1 kase yoğurt
Suyu sayamadım ama az içmedim
16.000 küsur adım attım
Afiyet olsun canim.adimlar da guzel.sadece ilk sayfadaki bilgilere baktim da 1 ayda 1.7 kilo vermissin yavas mi gidiyor
yok canım zorunlu değil. ama bugünkü egzersiz gerçekten harikaydı. her yerimin zıpladığını hissettim.ter içinde kaldım. faydalı olduğu için üstüne düşüyorum.
Valla su an ozendim niyeyese nasil yapildigina bakip biraz yapmaya calisacagim.
Selams canim.
Ismim asena degil
Ama sevdigim sembolik bir nik.sabaha yorum yapamadim ama cokelek hazir degil mi nasil yapiliyor ki?
Kalorisine baktin mi netten
Oglen aksam harika nasil duruyorsun acikmadan az cunku.

Ayyy 1 saattir alintilara yaziyorum.

Bugunku menum
Sabah: 2 fincan az sutlu kahve
13:00 - 4 kasik kara bugday, 1 kase salata, 2 tane hibdiden buyuk kofte.
17:00- 1 kase balkabagi corbasi, 1 kucuk kase salata.

su: 2,5 lt
Spor: 30 dk yuzme
250 dizler karna
Yawrukush

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…