Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canım 1 yıldır diyetteyimde artık bünye cevap vermiyo şaşırtmam lazmda nasıl şaşırtsam bilemiyorum

CEYDOS
DeryaOnDiet
Ağır yaşamlar
Ağır yaşamlar şimdi ne yapıyorlar
Ağır ailem
programlarini izleye izleye yaptım yavaş yavaş, çok seviyorum bu programları kaydedip üst üste izliyorum. Nowzaradan in hayranıyım
Artık bunları izlerken spor yapicam. Sıkılıyorum zaman geciyor

Yaptigin sporlardan sonra niye albeni yedin diyemem
Ama niye yedin
Ya bravo valla nasil spor yapiyorsun oyle.
Bu arada beslenme seklin ne.sabah aksma yumurta var sadece.
belirli bişey yok.en kolay yemek yumurta. ev halkına ekstra bişeyler besliyorum kendim bu şekilde yiyorum.
kahve sabahtan akşama kadar tüketiyorum sanırım enerjim ondan geliyor. dev kupalarda 4-5 tane içiyorum.diyet öncesi bunu sütlü içerdim hiç aklıma yemek gelmezdi.
aralarda farklı yediklerim oluyor ama dikkat ettin mi? yataklı yemeklerim var mesela

o ne ola ağır hepsi ben hiç bilmiyorum bunları. tv açmam pek ama motivasyon veriyorsa izlerim bende.

Hahah bilmem mi yatakli bazen keto lu falan.havali isimler.
Kahve cok tuketmekten korkarim ben

Bu arada bugunku yarismayi ben de yaoayim dedim ama ayakta dizleri cekerekmis.
Saat cok gec benim evde mumkun degil bu.
Ben oturarak ayaklari karna cekmek sandim ama simdi onu deneyecegim ozendim bir kere

Hahah bilmem mi yatakli bazen keto lu falan.havali isimler.
Kahve cok tuketmekten korkarim ben
alışmışım o olmadan kendime gelemiyorum. 2000 öncesi klasik içerdim. çarpıntı yapmaya başladı golda geçiş yaptım.filtre içemem lazım aslında ama taze çekilmiş olmayınca sevmiyorum.aroması kaçıyor.

hadi bi koşu bekliyorum sonuçlarını. wc de yap. oraların zemini sert oluyor birde küçük alan zıplamıyor ev. :)

ya ne kadar güzel kilo vermişler maşallah.peki bu kişiler acaba diyet mi yoksa cerrahi operasyon mu geçirmişler .
Bunlar yemek bagimlilari 410 kiloya kadar olanı gördüm. Genellikle çocukluk travması yaşamış kişiler. Bağımlı için uyuşturucu neyse bunlar içinde yemek aynı. Bundan dolayı cerrahi mudehale olsalar dahi bu bağımlılığı bitiremeyen bir çok kişi var. Zevk için yiyorlar yani. Hem diyet hem mudehale hemde psikiyatrik yardım aliyorlar. Organları iflas ettiği için bir çok farklı operasyonlar da geçiriyorlar. Belgesel tarzı bu programların hepsi. Ve bağımlılık yapıyor

Aaa ilginc menun de az.
Niye acaba.
55lere gelsen anlarim da.
Menulerini takip edecegim
Ah 55lere anca kolumu kessem gelirim heralde nedense olmuyo ya bana yürüyüşler filan yaramıyo biraz daha motivemi yükseltebilsem vakit bulabilsem kardiyo çok iyi kilo verdiriyordu bana

ama başarmışlar sonuçta. karar verip uygulamaya geçirmişler.ve hepsi harika görünüyor.ben unuturum izlemeyi.o kalk kumandayı al aç. onun yerine laptopu yada kiabı açarım daha kolay. arada kendimi dizi komasına sokarım. sonra yine açmam tv.

Merhabalar
Bugün simit yedim allahım pişmanım yediğime
Çarşamba
Kahvaltı 1haşlanmış yumurta peynir şekersiz çay

ara çay ve simit çarşıdaydımmis gibi koktu dayanamadım 3saat yürüyüşle eritirim diye düşündüm

akşam yoğurt çorbası 2kepçe
Fırın patates 2yk ve keleş köftesi avuç içi kadar

3saat yürüyüş çarşıdaydim baya gezdim
2lt su
Yawrukush

Hic izlemedim agir yasamlari. Merak ettim bakayim birara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…