karatay diyeti hiç yapmadım canım. ben sisteme hazır olursa uyarım kendime hazırlamaya gelince sıfırım. evde ne yemekler pişiyorum (eşim yemeğe yetişecekse) ben hiç yanlarına yanaşmıyorum. sadece bana uygunsa uygun değilse de 2 yumurta haşlar yerim sıkıntı yok. nisan ayında bol ödüllü bir dönem olacak gibi bende o ayı iple çekiyorum.Karatay diyeti de yiyebiliyorum lahmacunu. 2 öğün beslediğim için. Akşam yemeğinde yiyebiliyorum. İleride hedef 1 lahmacuna düşürmekkesinlikle fire vermek niyetinde değilim. Tam gaz devam edicem ödülü 17 nisana oglumun doğum gününe saklıyorum
Senin Nisan ayında neyin varkaratay diyeti hiç yapmadım canım. ben sisteme hazır olursa uyarım kendime hazırlamaya gelince sıfırım. evde ne yemekler pişiyorum (eşim yemeğe yetişecekse) ben hiç yanlarına yanaşmıyorum. sadece bana uygunsa uygun değilse de 2 yumurta haşlar yerim sıkıntı yok. nisan ayında bol ödüllü bir dönem olacak gibi bende o ayı iple çekiyorum.
44 yaşına basacağım canım.Senin Nisan ayında neyin var
bak bu habere çok sevindim. peki sen nasıl oldun.Merhaba hanımlar sukur 3 gecedir ilk defa bugun uyuyabildim oğlumun ishali pek kalmadı dünkü damla ise yaradı
sabah daha doyurucu bişeyler yeseydin keşke.bir süre sonra diyet bıkkınlığı yaşamayasın dikkat et. salata süper seçim içine ton balığıda koy ki protein almış ol.Kızlar bugğn ki menüm
Sabah
2 adet fıstık ezmeli proteinli yulaflı büskivi
Khve
Öğlen filtre kahve
Mandalina 1 adet
Akşam da
Salata yemeyi düşünüyorum
Tam 30 dakika da zumba yaptım
Tamamdor kaptanım yok ben sadık kallmayı düşünüyorum diywtime üşendiğim için Bugün böyle yaptım44 yaşına basacağım canım.
bak bu habere çok sevindim. peki sen nasıl oldun.
sabah daha doyurucu bişeyler yeseydin keşke.bir süre sonra diyet bıkkınlığı yaşamayasın dikkat et. salata süper seçim içine ton balığıda koy ki protein almış ol.
Ooo çok güzel.44 yaşına basacağım canım.
sabah daha doyurucu bişeyler yeseydin keşke.bir süre sonra diyet bıkkınlığı yaşamayasın dikkat et. salata süper seçim içine ton balığıda koy ki protein almış ol.
Ayni ilden olunca insan ister istemez oyle hissediyorSize biraz uzak kalıyorum :) Ama yine de nedensiz sevindim
Evet canim kiriyir. Diyabetolog onermisti ama hic denememistim. Simdi hem saglik hem daha guzel bir gorunum icin ketooo diyorumketojenik beslenme insülin direncini kırıyor diye biliyorum ama tabi emin değilim. okuduklarımdan algıladığım bu. zaten bu nedenle aklıma yattı benim. muhtemel bende de mevcuttu.çünkü gramlarla kilo veriyordum ilk başlangıçta ketoya başladım 1 kiloları gördüm maşallah ayyyy kendime nazar değdirmeyeyim.
Masallah masallah. Darisi baskma insallahketojenik beslenme insülin direncini kırıyor diye biliyorum ama tabi emin değilim. okuduklarımdan algıladığım bu. zaten bu nedenle aklıma yattı benim. muhtemel bende de mevcuttu.çünkü gramlarla kilo veriyordum ilk başlangıçta ketoya başladım 1 kiloları gördüm maşallah ayyyy kendime nazar değdirmeyeyim.
Wuuwuu masallah canim gecenki soldaki fotona derdim o yasi ama sagdaki yeni haline aslaa.44 yaşına basacağım canım.
ne zaman doğum günün istatistik çıkarıp bakalım. ne durumda olacaksın.Acaba 33.dogum gunume 5li sayilari gorur muyum. Asil hedefde demiyorum bak, 5li sayilar Hedef
tamam canım. devam o zamanTamamdor kaptanım yok ben sadık kallmayı düşünüyorum diywtime üşendiğim için Bugün böyle yaptım
en çok kilo verme yarışması yok canım. bu hafta eş yarışmamız vardı. müsait olunca kaptanımız açıklayacaktır. bu aralar çok yoğun.Takım içi kilo verme ve eş yarışmaları ne zaman açıklanıyor?
bu hafta gümbür gümbür geleceksin sen bak 65 kesin gelecek. bende umut ediyorum kendim için.başladım bakalım evrene mesajlara çağırıyorum sürekli.Masallah masallah. Darisi baskma insallah
yahaha genetiğim sağolsun ailede çizgi zorunu çoook ileri yaşlarda başlıyor onun avantajı. leke sorunumda olmasa çok iyi olacak bir türlü çözemedim onu.Wuuwuu masallah canim gecenki soldaki fotona derdim o yasi ama sagdaki yeni haline aslaa.ayy ne kadar fark ediyor ya kilo vermek.
Cok geçmiş olsun. Baş ağrısı olunca hiç bisi anlamıyor insan. Kör oluyorsun resmen. Duyuyorsun ama anlamıyorsun.Gece başım çok ağrıdı ilaç aldım
Bugun hava cok guzel biraz disariya çıktık yürüyüş yaptık yine başladı başımın ağrısı oğlan uyursa bende biraz yatıp dinleniyim(hep böyle diyorum ama bişey çıkıyor benim dinlenme kaliyor)
yanına alınca uyumuyor mu? sende dinlen artık.Gece başım çok ağrıdı ilaç aldım
Bugun hava cok guzel biraz disariya çıktık yürüyüş yaptık yine başladı başımın ağrısı oğlan uyursa bende biraz yatıp dinleniyim(hep böyle diyorum ama bişey çıkıyor benim dinlenme kaliyor)
haklısın karbonhidratlı olmuş yarın daha iyi menü bekliyorum senden ki bombaları beraber yiyelim.ben ısmarlayacağım izmir tayfasına söz.Günün ilk menüsü benden.Biraz karbonhidrat ağırlıklı olabilir ama ilk gününün acemiliğine verin.Su bildirimini de gece yaparım artık
KAHVALTI
1 avuç içi kadar ekmek
2 kibrit çöpü peynir
Biraz yağda yumurta
Yeşil biber-domates
İKİNDİ(benim son öğünüm)
1 kase mercimek çorbası
2 dilim pide
Ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?