Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

karatay diyeti hiç yapmadım canım. ben sisteme hazır olursa uyarım kendime hazırlamaya gelince sıfırım. evde ne yemekler pişiyorum (eşim yemeğe yetişecekse) ben hiç yanlarına yanaşmıyorum. sadece bana uygunsa uygun değilse de 2 yumurta haşlar yerim sıkıntı yok. nisan ayında bol ödüllü bir dönem olacak gibi bende o ayı iple çekiyorum.

Senin Nisan ayında neyin var

Senin Nisan ayında neyin var
44 yaşına basacağım canım.
Merhaba hanımlar sukur 3 gecedir ilk defa bugun uyuyabildim oğlumun ishali pek kalmadı dünkü damla ise yaradı
bak bu habere çok sevindim. peki sen nasıl oldun.
Kızlar bugğn ki menüm
Sabah
2 adet fıstık ezmeli proteinli yulaflı büskivi
Khve

Öğlen filtre kahve
Mandalina 1 adet

Akşam da
Salata yemeyi düşünüyorum

Tam 30 dakika da zumba yaptım
sabah daha doyurucu bişeyler yeseydin keşke.bir süre sonra diyet bıkkınlığı yaşamayasın dikkat et. salata süper seçim içine ton balığıda koy ki protein almış ol.

Tamamdor kaptanım yok ben sadık kallmayı düşünüyorum diywtime üşendiğim için Bugün böyle yaptım

Ooo çok güzel.
Benim sülale hemen hemen hepsi Nisan doğumlu oğlum ic8n6 okadar dua ettim. Boş güne denk gelsin diye ama nerdeeeee teyzemin dogum günüyle aynı gün

Evet canim kiriyir. Diyabetolog onermisti ama hic denememistim. Simdi hem saglik hem daha guzel bir gorunum icin ketooo diyorum

Masallah masallah. Darisi baskma insallah

Wuuwuu masallah canim gecenki soldaki fotona derdim o yasi ama sagdaki yeni haline aslaa. ayy ne kadar fark ediyor ya kilo vermek.

Acaba 33.dogum gunume 5li sayilari gorur muyum. Asil hedefde demiyorum bak, 5li sayilar Hedef
ne zaman doğum günün istatistik çıkarıp bakalım. ne durumda olacaksın.
Tamamdor kaptanım yok ben sadık kallmayı düşünüyorum diywtime üşendiğim için Bugün böyle yaptım
tamam canım. devam o zaman
Takım içi kilo verme ve eş yarışmaları ne zaman açıklanıyor?
en çok kilo verme yarışması yok canım. bu hafta eş yarışmamız vardı. müsait olunca kaptanımız açıklayacaktır. bu aralar çok yoğun.

Masallah masallah. Darisi baskma insallah
bu hafta gümbür gümbür geleceksin sen bak 65 kesin gelecek. bende umut ediyorum kendim için.başladım bakalım evrene mesajlara çağırıyorum sürekli.
Wuuwuu masallah canim gecenki soldaki fotona derdim o yasi ama sagdaki yeni haline aslaa. ayy ne kadar fark ediyor ya kilo vermek.
yahaha genetiğim sağolsun ailede çizgi zorunu çoook ileri yaşlarda başlıyor onun avantajı. leke sorunumda olmasa çok iyi olacak bir türlü çözemedim onu.

Gece başım çok ağrıdı ilaç aldım
Bugun hava cok guzel biraz disariya çıktık yürüyüş yaptık yine başladı başımın ağrısı oğlan uyursa bende biraz yatıp dinleniyim(hep böyle diyorum ama bişey çıkıyor benim dinlenme kaliyor)

Günün ilk menüsü benden.Biraz karbonhidrat ağırlıklı olabilir ama ilk gününün acemiliğine verin.Su bildirimini de gece yaparım artık
KAHVALTI
1 avuç içi kadar ekmek
2 kibrit çöpü peynir
Biraz yağda yumurta
Yeşil biber-domates

İKİNDİ(benim son öğünüm)
1 kase mercimek çorbası
2 dilim pide
Ayran

Cok geçmiş olsun. Baş ağrısı olunca hiç bisi anlamıyor insan. Kör oluyorsun resmen. Duyuyorsun ama anlamıyorsun.

yanına alınca uyumuyor mu? sende dinlen artık.
haklısın karbonhidratlı olmuş yarın daha iyi menü bekliyorum senden ki bombaları beraber yiyelim.ben ısmarlayacağım izmir tayfasına söz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…