acelem yok ne zaman istersen güncelle. yok be gülüm esneme payı bırakmak diyorum ben ona. 60 'a ineyim. 63 alarm kilosu olsun. ama bundan böyle hedef 60 bilineOlur canim benim, bu cuma listede revize ederiz kilonu hedef:60 olarak :)
iyice citir bir fistik olayim diyorsun.
yemeklerinin oranı az ama çeşitlik çok karbanhidratlı be eşim. akşamları en azından kaldırsan valla çok güzel olacak.İyi aksamlsr 4. Takimin citirlar
1 sade kahve 2 kuru kayisi 3 badem
Sabah2 yumurta pirasali yagsiz 2 dilim ekmek 4 zeytin az peynir cay
Ara yesil cay
Ogle 3 kasik makarna 3 kasik yogurt 3 kasik pirasa yemegi 1dilim salca ekmek
Ara menengic kahvesi buyuk fincan
Aksam 3 kasik pilav 1 kofte cok az kalan pirasa
Ara cay
Su 3 lt
Spor yarin hesaplayip yazayim simdi vaktim yok da
Yawrukush CEYDOS stitch
Tamam geliyorumBende ozledim canim, gordum cok guzel kilolar veriyorsun, masallah, bende cok sevindim.
Evet canim sizde dikkatli olun.
Canim sen evine gec, menulerine ekstra dikkat edeceksin, tepene binecegim...bekliyorum..
Bu menu olmamis gulum, bence daha diyet yapma moduna giremedin, once kendini diyet yapacagim diye telkin et ve baslayalim.
Canim sen gel aramiza, sporada basladin ne guzel, burada hepimiz birbirimize destek olarak veriyoruz, yoksa tek basina verilmiyor kilolar..
Canim bence nobette gec saatle kahvalti tarzi yemen etkiledi seni bu hafta.Evden yemek goturme imkanin var mi nobete?
Canim kilo bildirimleri, yaris listeleri surada paylasiliyor kaptanlar tarafindan.
Yarismanin sonuc listeleride burada paylasiliyor.Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Bugün yürüyüşe çıkınca sizin için bir hatıra fotoğrafı çekmeye niyetlendim. Keşke on tane çekseymişim. :KK70: Odin'i kadraja zor sığdırmışım. Bendeniz deseniz dişlerimi yaptırdığım için ağzım yamuk. Yani olanla idare edin. Her biriniz için gülümsedim. Yolunuz açık olsun. :KK200: Yaaaaaaaa...www.kadinlarkulubu.com
1. sayfayida hemen guncelliyorum.Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE743. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE ( 03 - 10 Eylül 2021) ***4.Takım 743. Etap*** İKİNCİ Lori (98.9/98.4/0.5/%0,506) BLU3 (64.9/63.9/1/%1,541) Lusi ( 60.1/58.4/1.7%2,829) Tavsannesi (56.5/56.4/0.1/%0,177) Dahlia_ (64.1/63.7/0.4/%0,624) Lady Tenar...www.kadinlarkulubu.com
Ilk gununse hosgeldin diyor basliyorum.Günün ilk menüsü benden.Biraz karbonhidrat ağırlıklı olabilir ama ilk gününün acemiliğine verin.Su bildirimini de gece yaparım artık
KAHVALTI
1 avuç içi kadar ekmek
2 kibrit çöpü peynir
Biraz yağda yumurta
Yeşil biber-domates
İKİNDİ(benim son öğünüm)
1 kase mercimek çorbası
2 dilim pide
Ayran
Afiyet olsun canim.
Afiyet olsun canim.İyi aksamlsr 4. Takimin citirlar
1 sade kahve 2 kuru kayisi 3 badem
Sabah2 yumurta pirasali yagsiz 2 dilim ekmek 4 zeytin az peynir cay
Ara yesil cay
Ogle 3 kasik makarna 3 kasik yogurt 3 kasik pirasa yemegi 1dilim salca ekmek
Ara menengic kahvesi buyuk fincan
Aksam 3 kasik pilav 1 kofte cok az kalan pirasa
Ara cay
Su 3 lt
Spor yarin hesaplayip yazayim simdi vaktim yok da
Yawrukush CEYDOS stitch
Tamam canımTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Menulerini yazmayan arkadaslarim lutfen, menulerinizi yaziniz.. Z Zeruss canim sen listeye gireceksin, buna cok dikkat etmelisin!!!
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet Ceydos fyzanur isimsiz965 AppLesma Gonulmeyvesi 15DK Y puff ODUL Kelebeknefes ODUL gulum7 Meryem1306 10DK Y BlanchKahkul Arrietty DDeeRRiiNN41 milkk Kozmogirl17 ODUL plasticwoman Periannem 10DK Y Asena87 mifihafa angelnesss
yarım simit çok olmuş.lapayı görünce ne kadar çok özlediğimi fark ettim. bir ara yapayım bende. sporların harika keşke puanlarınıda hesaplayıp paylaşsaydın. 1. sayfada ve dün yaptığım spor yarışması paylaşımında mevcut. hem siz hesaplamış olursunuz hem ben böylece gözümden kaçmamış olur.Cumartesi gunleri disarida oluyoruz.biraz yiyorum ya kahvaltida
12.00:yarim simit,sucuklu yumurta biraz,
kaşar peyniri baya, 4 zeytin.
18.00:lapa(azicik yulaf,2 kasik yogurt,yarim bardak sut,2 ceviz,yarim muz,tarcin)
Lapa dedigim harika bir tat tavsiye ederim.ozellikle kahvaltidan sikilanlara.
Ve asil yakisan muz degil,rondodan gecirilmis 1 elma.
Yapilan egzersiz:
15 dk leslie
30 squat
30 mekik
100 heel touches
Karisik popo egzersizi...
güzel olmuş canım.İyi akşamlar
Kahvaltı;
haşlanmış yumurta
Peynir, zeytin
İki dilim kadar köy ekmeği.
Bal-terwyağ
çay
akşaM
İştahım yoktu pek ylyemedim
3-5 kaşık pilav
2-3 kaşık k.fasulye
Az yoğurt-salata
su
2,5 litre litre maalesef
aralar
Petibör bisk-süt
MuZ
Çay, sütlü içecek
aralara da vaktim yoktu, eşim dışarlardaydı. Vaktim olduğunda telafi ederim inşallah. Öğle yemeği de ylyemedim. Bebeğimiz hep ayağımda
Yawrukush
CEYDOS
angelnesss
bugünden sonra menülerini daha dikkatli seçeceğini düşünüyorum. offf kadayıf poğaça pilavlar kız iki gün nettinTamam canım
Cuma günü menüm
Kahvaltı
1sucuklu yumurta peynir zeytin avuç içi kadar ekmek şekersiz çay
sütlü kadayıf tatlısı
şekersiz çay misafir vardı yedim valla
akşam
1tabak çorba nohut yemeği ve ayran
sabah pazara gittim lakin arabayla gittim pazarda 30dk ancak yürümüşümdür
Cumartesi menüsü gelsin
Kahvaltı
1poğça şekersiz çay peynir(eşim işe gidecekti acele kahvaltı hazırlayım dedim poğça almış oda 1tane yedim küçükdü ama hamur işi işte)
ara
1gün kurusu 1incir 1ceviz (normalde ara öğünler yapmıyorum acıkmıyordum bugün dünkü tatlının yüzünden herhal acayip canım tatlı çekti kuru meyvelerle bastırdım bu isteğimi)
akşam
1kase mercimek çorbası 1bardak ayran 1parça tavuk ve 2yk nohutlu pilav
Spor yok su 3lt
canım bir şey götürürsem çokça yapmam gerekir diğerlerine de vermeden rahat edemem çünkü . onunla da uğraşmak istemiyorum ama spora çok ağırlık verip güzel bir eksiyle geleceğim cuma günü sana söz veriyorum . bu artıyla ben de çok üzüldüm içime oturdu telefi edeceğim merak etmeBende ozledim canim, gordum cok guzel kilolar veriyorsun, masallah, bende cok sevindim.
Evet canim sizde dikkatli olun.
Canim sen evine gec, menulerine ekstra dikkat edeceksin, tepene binecegim...bekliyorum..
Bu menu olmamis gulum, bence daha diyet yapma moduna giremedin, once kendini diyet yapacagim diye telkin et ve baslayalim.
Canim sen gel aramiza, sporada basladin ne guzel, burada hepimiz birbirimize destek olarak veriyoruz, yoksa tek basina verilmiyor kilolar..
Canim bence nobette gec saatle kahvalti tarzi yemen etkiledi seni bu hafta.Evden yemek goturme imkanin var mi nobete?
Canim kilo bildirimleri, yaris listeleri surada paylasiliyor kaptanlar tarafindan.
Yarismanin sonuc listeleride burada paylasiliyor.Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Bugün yürüyüşe çıkınca sizin için bir hatıra fotoğrafı çekmeye niyetlendim. Keşke on tane çekseymişim. :KK70: Odin'i kadraja zor sığdırmışım. Bendeniz deseniz dişlerimi yaptırdığım için ağzım yamuk. Yani olanla idare edin. Her biriniz için gülümsedim. Yolunuz açık olsun. :KK200: Yaaaaaaaa...www.kadinlarkulubu.com
1. sayfayida hemen guncelliyorum.Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE743. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE ( 03 - 10 Eylül 2021) ***4.Takım 743. Etap*** İKİNCİ Lori (98.9/98.4/0.5/%0,506) BLU3 (64.9/63.9/1/%1,541) Lusi ( 60.1/58.4/1.7%2,829) Tavsannesi (56.5/56.4/0.1/%0,177) Dahlia_ (64.1/63.7/0.4/%0,624) Lady Tenar...www.kadinlarkulubu.com
canım puanlarınıda bir sonraki paylaşımda hesaplarsan güzel olur. 1. sayfada mevcut hesaplamalar.2512 adım
15 dk Leslie
2.5lt su
canım ben yarından itibaren hesaplayım puanlarımı olur mu ?canım puanlarınıda bir sonraki paylaşımda hesaplarsan güzel olur. 1. sayfada mevcut hesaplamalar.
Aty hadi 65 geel geelbu hafta gümbür gümbür geleceksin sen bak 65 kesin gelecek. bende umut ediyorum kendim için.başladım bakalım evrene mesajlara çağırıyorum sürekli.
yahaha genetiğim sağolsun ailede çizgi zorunu çoook ileri yaşlarda başlıyor onun avantajı. leke sorunumda olmasa çok iyi olacak bir türlü çözemedim onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?