Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sagol kaptanim iyiyim sen nasilsin ozlettin yine kendini. Elimden geldigince gayret ediyorum kendim ve takimim icin tabiki. Simdilik iyi gidiyorum. Regl haftam olmasina ragmet eksi geldim. Mutluyum.
Bende ozledim canim, gordum cok guzel kilolar veriyorsun, masallah, bende cok sevindim.

Allah korusun canim virus olayi hepimizi korkutuyor. Allah yardimcin olsun. İnsaallah biran evvel kurtuluruz bu virus olayindan. Tedbirli olmakta fayda var. Dikkat et canim.
Evet canim sizde dikkatli olun.

Canim sen evine gec, menulerine ekstra dikkat edeceksin, tepene binecegim...bekliyorum..

Bu menu olmamis gulum, bence daha diyet yapma moduna giremedin, once kendini diyet yapacagim diye telkin et ve baslayalim.

Yok da işte... olsun sağlık olsun
Canim sen gel aramiza, sporada basladin ne guzel, burada hepimiz birbirimize destek olarak veriyoruz, yoksa tek basina verilmiyor kilolar..

Tamam.ozgecim daha dikkatli olacağım söz , aslında oyle kaçamak yapmadimda turşu yemiştim , suyu da çok icememistim bu hafta ondan oldu heralde ya . Bugün düne göre 200 gram daha az ciktim .
Canim bence nobette gec saatle kahvalti tarzi yemen etkiledi seni bu hafta.Evden yemek goturme imkanin var mi nobete?

Yawrukush slm ozgecigim.
Kilo bildiriminden sonra listeyi paylastiniz mi ya da paylasiliyor mu?
Bir de ilk sayfada ki listeyi guncellerseniz hedef kilomu 58 yapacaktin benim.
Canim kilo bildirimleri, yaris listeleri surada paylasiliyor kaptanlar tarafindan.
Yarismanin sonuc listeleride burada paylasiliyor.
1. sayfayida hemen guncelliyorum.

Harika cok sevindim canim bu yarismaya :)

Lahmacun Karatay diyetin de olduğu için yiyebiliyorum. 2 öğün beslediğim için akşam yemeğim olmak zorunda. Hedef tek lahmacuna düşürmek
karatayda 1 adet yemek serbest gulum, 1 tane yesen sorun yok ,sende 1e dusurecegim demissin zaten :)
2 adet yedigin icin haftada birkez hakkin olan odul ogunune saydim, ceza yok:)

Merhaba hanımlar sukur 3 gecedir ilk defa bugun uyuyabildim oğlumun ishali pek kalmadı dünkü damla ise yaradı
Cok sevindim gulum, bas agrin nasil oldu?

Kızlar bugğn ki menüm
Sabah
2 adet fıstık ezmeli proteinli yulaflı büskivi
Khve

Öğlen filtre kahve
Mandalina 1 adet

Akşam da
Salata yemeyi düşünüyorum

Tam 30 dakika da zumba yaptım
Cok cok guzel birgun olmus canim :)

Kahvaltı =
Dünden kalan yarım lahmacun
2 yumurta
1 çatal peynir (oglumun artığı )
1 bardak çay
Canim tum gun yedigin tum ogunleri birlikte yaz olur mu, menunun hepsi, ictigin su miktari ve yapabildiysen egzersizlerin.

Takım içi kilo verme ve eş yarışmaları ne zaman açıklanıyor?
Es yarismasini bugun ben aciklayacagim canim :)
Gecikme icin ozur dilerim cok yogun bir hafta atlattim..

Guzel olmus menun ilk gun icin, hic hareket ettin mi , yuruyus ,ev isi vs?

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
Ceydos
fyzanur
isimsiz965
AppLesma
Gonulmeyvesi15DK Y
puffODUL
KelebeknefesODUL
gulum7
Meryem130610DK Y
BlanchKahkul
Arrietty
DDeeRRiiNN41
milkk
Kozmogirl17 ODUL
plasticwoman
Periannem10DK Y
Asena87
mifihafa
angelnesss
Menulerini yazmayan arkadaslarim lutfen, menulerinizi yaziniz.. @gulum7 canim sen listeye gireceksin, buna cok dikkat etmelisin!!!

Kizlar kuzularim cok acikti, kahvalti hazirligina geciyorum, sonrada esli yarismamizin sonuclarini aciklayacagim ilerleyen saatlerde.
Gorusmek uzere..
Ben eski yarismadan ciktigim icin yuzdem 216ya bolunmus bu haftalik degil mi sadece
Ilk sayfayi da guncellerseniz hedef kilom 58
Kusura bakma cok soru soruyorsam.

Kolay gelsin Yawrukush

CEYDOS 8 mayis da dogum gunum. Ne kaldi ki surda.

Bugun ki menum

10 da kahvalti
2 haslanmis yumurta ile kaoams

16 da Ögle /aksm yenegi

Ton salatasi bol yesillikli

Daha da birsey yemem.

Sporlarimi topluca bitirince yazacagim

Harikasin :)

Ben eski yarismadan ciktigim icin yuzdem 216ya bolunmus bu haftalik degil mi sadece
Ilk sayfayi da guncellerseniz hedef kilom 58
Kusura bakma cok soru soruyorsam.
Evet canim ilk seferlik listeye alirken 216 etaba bolduk, bir daha boyle olmayacak, listeye girisin cok bomba oldu :)
Ilk sayfayi guncelledim canim.

Bugün piizza kaçamağı yapıyorum amma yarın 13 km yol yürücem
Bu kacamaktan sonra yeni haftaya cok dikkat edecegiz anlastik mi?

Sagol canim benim, afiyet olsun, gayet guzel menu :)

geri dönüş yaşanmış tebrikler.
asena87 canim ilk sayfadaki hedefini guncelledim, fakat guncel daralma tablomuzu stitch kaptanim paylasinca guncelleyecegim.
kaptanım benim ortak hedef arkadaşlarım 58-60 kg'da final yapacaklar. benimde hedef kilomu 60 yapalım nasıl olur?
İnanın bu son kaçamağım tartı bile alıcam yarın
cuma günü b' li markete baskül gelecek canım önce ona bak istersen öyle al. sanırım yağ ölçümü falanda yapıyor resimden net anlayamadım. fiyatıda uygun.

Olur canim benim, bu cuma listede revize ederiz kilonu hedef:60 olarak :)
iyice citir bir fistik olayim diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…