Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayirli olsun canim yeni hedefin

O zaman +200 puan heel touches
Ev isi -90 puan toplam 717 puan...

Popo hareketleri senin dunku yolladigin videodaki hareketlerden 8 dk yaptim.
7 puan saymistim.yanlissa duzenleyeyim.
Ogrenmis llurum bugun hesaplamayi.

Herkese merhaba, kilo almamın en büyük nedeni olan saat 10.00dan sonra yemeyi yapmayacağımdan emin olduktan sonra buraya geleyim dedim :) Şu an tehlikeli saatleri aştım belki yarım lt daha su içer yatarım :)
Sabah 9.30: (5 ince dilim) sucuklu yumurta+yarım simit+ 5 top peynir+ 2 ceviz
Ara 14.00: sütlü filtre kahve (100 ml süt)
Akşam yemeği 4.00-4.30: 9 adet mercimekli kısır(köfte)+ bol marul+ 2 kaşık ev yapımı yoğurt
Ara 10.00: sütlü filtre kahve (100 ml süt)

1.5 lt sirkeli su (elma sirkemizi biz kendimiz yapıyoruz, şekersiz)
Hareket olarak puan sayılabilecek bir şey yapamadım, buradaki mesajlarınızı okurken vicdan azabı çektim ve yattığım yerden ayaklarımı aşağı yukarı hareket ettirdim. Bir de vicdan yapmasaydım vay halime

Yawrukush
CEYDOS

Bugunku menum
09:30 - 1 kase yagsiz peynir uzeribe yesillikler, domates, biber, 1 yumurtadan kiymali yumurta.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
14:00- 1 yumurtadan kiymali yumurta, 1 avuc cilek, 1 avuc bogurtlen
18:30 - 1 porsiyon kizarmis tavuk, 1 kase lahana salatasi.

su: 3,5 lt
Spor: 2 saat zumba = 840 puan
(zumba maratonuna gittim bugun)

Yawrukush CEYDOS

Aty hadi 65 geel geel
ahhaha işte böyle çağrı yapmak lazım.
O zaman +200 puan heel touches
Ev isi -90 puan toplam 717 puan...

Popo hareketleri senin dunku yolladigin videodaki hareketlerden 8 dk yaptim.
7 puan saymistim.yanlissa duzenleyeyim.
Ogrenmis llurum bugun hesaplamayi.
onlar squat grubuna dahil olacaklar. yani 3 puan ama dakika bazında olduğu için sayıya çeviremediğimizden böyle kalsın bugün. 717 puan olarak listeledim seni aferin valla çok güzel spor yaptın.

o bile fayda ama aktif spora geçsen daha güzel olur. menün güzel canım. gizli diyette olduğun için mecbur ne çıkarsa yiyeceksin ama dikkatli ye olur mu?
o 65 buraya gelecek. pazartesi ölçümünü çok merak ediyorum. değişim olacak mı? ay ben senden heyecanlıyım valla.

Bu spor puanlamalarini cumadan cumaya mi hesapliyoruz. Eğer oyleyse Ben șimdi gecen hafta yi hesaplayabilirim. Samsung health program ında kayitli çünkü.

Ama squat adet olarak hesaplaniyor.
Pilates dakika olarak diye dakikasini 7 yaptim.
Adet olarak sayamam ki..
Ne yapayim? CEYDOS
kaç kere oturup kalktın sayabilirsin ama neden sayamayasın.her nefes alıp vermede 1 hareket yapacaksın zaten burundan nefes al harekete hazırsın, hareketi yaparken ağızdan nefes vereceksin. hızlı yapma ki faydalı olsun. nefesi tam boşaltmadan kalkma.

Bu spor puanlamalarini cumadan cumaya mi hesapliyoruz. Eğer oyleyse Ben șimdi gecen hafta yi hesaplayabilirim. Samsung health program ında kayitli çünkü.
bu haftanın yarışması puanlı spor yarışması bugün başladı.perşembe gecesi bitecek. cuma sonuçları açıklayacağım. bugün yaptıklarını paylaşabilirsingünlük olarak menülerle beraber paylaşılacak

Son düzenleme:
Yani yarin sayarim.
Ama bugunkuleri ben de saymadim.popo hareketlerini yapabildigim kadar yaptim oyle serbest.
Puanlayacagimi unutmusum.
Ogrenene kadar boyle mesgul ediyorum seni kusura bakma.

bu haftanın yarışması puanlı spor yarışması bugün başladı.perşembe gecesi bitecek. cuma sonuçları açıklayacağım. bugün yaptıklarını paylaşabilirsin
Tmm tesekkur ederim.
O zaman bugun yedikleeimi de yazayim
Sabah 5 zeytin 2 kk tulum peynir domates 2 dilim ekmek bol yesillik
Öğlen 1 kase yogurt ve 2 kabak dolmasi
Aksam 17.30 da ispanaklı yumurta bir kase yogurt ve 2 dilim ekmek
Ara 1 avuc kuru üzüm
10 bardak su 2 saat yürüyüş yani 120x4=480 puan

ekmeğin çok olmuş öğlende dolma yemişsin pirinçli biraz daha dikkat etmelisin.yürüyüş çok güzel

Menum
Sabah
1 yumurta
2 dilim tb ekmegi
3 bardak sekersiz cay

Oglen 13.00
Sekersiz turk kahvesi

15.30
Chiken royel menu (hoooppp cezalari alim)

Aksam 20.30
1 tavuk bacak
1 tbk pilav
Salata
2 kasikta mantı

Su 1.5 anca
Spor alisveris yaptim 5 sefer ellerim dolu arabadan eve merdiven tirmndim hasatim cikti

Cok sağol canım iyiyim sukur sen nasılsın

7 mart 2020 cumartesi bugün ne yedim?

sabah : 125 gr yoğurt + 1 kaşık kellogs
Öğle : 100 gr brokoli çorbası
ara : 1 dilim kaşar 15 gr kadar
akşam : 150 gr antrikot + 1 kaşık mantar sos aile yemeği varklıydı tadına bakmak istedim.
su : 1500 devam
spor : malesef yapamadım. full temizlikle geçti günüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…