Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar tekrardan

Bugun Ilk ogun 1e de yaptm

Ögle 12.00
1,5 kofte
1 kucuk salatalik
Yarim domates
15 cig badem
Marul

Ara 15
Protein bari

Aksam 17.30
3 keto soganli
1 Hindi fume
Biraz tursu

Su 1,8 L
1 fincan yesil cay

Spor
15.300 adim 765 puan galiba? CEYDOS
60 dk bisiklet 420 puan
40 dk Crossfit 400 puan
30dk yuruyus 120 puan
30 mekik 90 puan
70 Squat 210 puan

Toplam 2005 puan

Yawrukush CEYDOS stitch

K Kelebeknefes canim 1. sayfada spor yarismamizin puanlari ilk mesajda var gulum.Oradan her zaman bakabilirsin puanlara.

Gecmis olsun,kolay gelsin,tebrik ederim vs vs bir suru sey
En son vali ohal ilan etti demistin.nasil oluyor?
Okullar,işler vs

Gecmis olsun,kolay gelsin,tebrik ederim vs vs bir suru sey
En son vali ohal ilan etti demistin.nasil oluyor?
Okullar,işler vs
Sagol canimcim.
Soyle ki , Californiada suan ohal var ama hayatlarimiz cok etkilendi diyemem.
Okullar velilerle irtibata gecti, cocuklarinizi dilerseniz evde tutabilirsiniz, bunun hicbir cezasi, ya da cocuklarin kayit haklarini vs kaybetme gibi bir durumu olmayacak denildi.Bizde bu hafta almayi dusunuyoruz cocuklari.Cocuklari evde tutan aileler icin online okul hizmeti sunuluyor, evden okuluna devam ediyorlar.
Universiteler kapatildi misal Stanford universitesi kapatildi ki bu cok buyuk bir sey...
Is yerleri evden calismasi mumkun olan her is icin evden calisma izni verdi, benim esim gecen haftadan beri evden calisiyor.
Insanlar cilgin gibi alisveris yapiyor, erzak depoluyor, bende bir odayi doldurdum erzakla.
Bunun haricinde hissettigim bir sey yok ama firtina oncesi sessizlik gibi bir durum suan yasadigimiz, oyle hissediyoruz...

Son düzenleme:
tastamam doğru canım spor hesaplamaların önemli olan sizin hesabınızı koymanız ben teyid edebileyim.yanlışlık olursa vijdan yükünü taşıyamam ben kahrolurum.

Canım emziriyorsan yetersiz besleniyorsun bu beslenme ile olmaz. Aralarda havuç salatalık yiyebilirsin ve hurma, ceviz, çiğ badem gibi seçenekler olabilir. Ayrıca bol yeşillik salata tüket hem sütünü arttırır hem doyurur. Haftada 2 gün balık yemeye çalış fırında pişir. Yeşillik malzemelerini araştır bazıları süt kesiyor. Rezene iç bitki çayı çocuğa da geçer sütünden iyi olur. Ayrıca su bolbol iç aslında en iyi süt yapan şey su ve uyku neler yaptım artmamıştı sütü, bol su ve biraz dinlenme uyuma ile fazlasıyla dolmuştu çocuğu uyuyunca sende uyumaya çalış. Spor da jilian level 1 yaz yarim saat ama çık faydasını görürsün sen hepimizden avantajlasın süt vermek çok kalori yakıyor

Cok degisik bir durum ya.
Bana da bu isin sonu cok fena olacakmis gibi geliyor.
Bir suru de senaryo tabi...bu arada Turkiye virusun girmedigi 2,3 ulkeden biriymis.
Allah sonumuzu hayir etsin.

Cok degisik bir durum ya.
Bana da bu isin sonu cok fena olacakmis gibi geliyor.
Bir suru de senaryo tabi...bu arada Turkiye virusun girmedigi 2,3 ulkeden biriymis.
Allah sonumuzu hayir etsin.
yorumsuz geçiyorum ben bu mesajı.içimden çok şey söyledim ve çok güldüm .sizin hayal gücünüze bırakıyorum söylediklerim nelerdir?

cok gecmis olsun canim

Emzirme yookkk

9 mart 202 pazartesi bugün ne yedim?

sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
öğle : 1 adet elma
Akşam : çilekli smoothie (elmalı pişim olmadı )
su : 1100 ml devam
spor : 100 dk pilates : 770 puan
150 squat : 450 puan
toplam : 1220 puan

Ohh afiyet olsun canim

Bu menuye cok iyi spor yapmissin canim. Ben az yiyince spor yapacak halim olmuyor. Ama az yemeyince de kilo berilmiyor iste. O yuzden menu de spor da cok iyi

Menunu cok begendim canim, adim biraz daha olsaydi daha iyiydi

DeryaOnDiet akşam yemeğim hiç oldu beceremedim ben elmalı pişiyi. dağıldı kızartırken sen ekstra bişeyler koymuşmuydun?
Yok canim ekstra hicbirsey koymadim. Ama ben once beyazlari cirptim iyice. Sonra beyazlarin icine yavas yavas elmalari ve sarilari ekleyip az yagda kizarttim.

Bu menuye cok iyi spor yapmissin canim. Ben az yiyince spor yapacak halim olmuyor. Ama az yemeyince de kilo berilmiyor iste. O yuzden menu de spor da cok iyi
sağol canım genetiğim uygun sanırım az beslenmeye. enerjim hiç bitmiyor ama kahve çok tüketiyorum ben o enerji veriyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…