- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Bazen bende eslik ediyorum iste esime canim arada oluyor
Ben az yemeye hiic dayanamiyorum canim. 1400 , 1500 kalorijin altina dudunce surekli aclik hissediyorumsağol canım genetiğim uygun sanırım az beslenmeye. enerjim hiç bitmiyor ama kahve çok tüketiyorum ben o enerji veriyor olabilir.
Selam canim. Iyiyim. Sen nasilsin asil?DeryaOnDiet canım sen nasılsın hepinizden uzak kaldım
Bir ara yine dene canim. Tadi gercekten guzel oluyorben bol yağda yaptım ondan mı olmadı acaba ay ya tadıda pek güzele benziyordu.
Bugun burda da cook soguk. Ben de soguk gorunce gitmesem mi havuza dedim. Sonra Hadi dedim az da olsa soor iyudir. Ama benim de soguk havadan dolayi spordan vazgectigim oluyir canim anliyorum seni. Ayy heke kisin buzzzAslında yürüyüşe çıkacaktım ama hava bir anda soğudu bende tembellik edip vazgeçtim☺
Masallah canim senin de 10 parmaginda 10 marifetOlur Canım arada o kadarda kısmaya gerek yok. Ben kendi biramı kendim yapıyorum.içmeyeyim diye yaza doğru yapacağım
geçen hafta birgün az fazla yemişim hangi gündü hatırlamıyorum şimdi.kabus oldu bana bütün gün ben çok şişim diye dolandım ortalıkta. yav başka biri olsa şimdiye dal olmuştu yani.resmen 3 lokmayla doyanlardanım.yiyemiyor muyum evet yiyorum mesela et olursa hep daha fazla olsun istiyorum ama sonra gene başlıyor şikinlik.Ben az yemeye hiic dayanamiyorum canim. 1400 , 1500 kalorijin altina dudunce surekli aclik hissediyorum
acık tattım çatalın ucuyla tadı enfesti yarı yeniden deneme yapacağım.Bir ara yine dene canim. Tadi gercekten guzel oluyor
ben buldum harika bir tarifArrietty_ nerelerdesin,
Hadi bize guzel tarifler ver
Yarin kofte
Ertesi gun karnabahar yaptiktan sonra pirasaya donecegim yoksa
Masallah canim senin de 10 parmaginda 10 marifet
Oyy canim cook gecmis olsun.Selamlar kizlar nasilsiniz?
Dun saatler alindi ileriye, cocuklar uyuyakaldi bu sabah okula yetistiremedim :)
Sabahin 8.30unda kurutma makinasini tamire gorevli geldi her yer birbirine girdi.
Simdi kahvalti ediyorum , oradan fizik tedaviye, oradan kucuk bir sebze alisverisi ve buyuk oglumun okulunda gorevliyim bugun.
Okullarinin 120. gunu bugun , kutlama ve etkinlik yapacagiz.
Bu sebeple kucuk oglum ilk kez bugun 2 saat fazla kalacak kreste, birazda onun gerginligi var bakalim uyuyacak mi?
Sonra kucugumu okuldan alacagim, yarim saat sonra buyugumu okuldan alacagim, 1 bucuk saat parkta oynatacagim, sonrada eve gelip karinlarini doyurup, hooop buyuk oglumla anne ogul piyano dersine gidecegiz.
Bugun resitali var oglumun teyzeleri, kendisi bir sarki sunumu yapacak , foto cekip atarim.
Tabi bu kosturmacada ne ara evde olup yemek yapabilecegim bilmiyorum
Dun aksam kucuk oglum, minik bir kaza gecirdi, tahta bir oyuncagi o ve abisi birbirlerinden cekerken, kucugumun goz kapagini kesti oyuncagin sivri yeri
Gozu kipkirmizi oldu epey kotu bir aksam gecirdik, gece onunla uyudum, o sebeple takima hic bakamadim..
Cok sukur suan iyi,pansuman yapip goturdum okula,bu kadarla atlattigimiza sukurler olsun....
Hepinizi cok seviyorum, hep aralarda telden bakacagim sizlere...
Miden kucuk demekki canim. Ne guzel iste. Bu gidisle hic yuksek kilolari gornezsingeçen hafta birgün az fazla yemişim hangi gündü hatırlamıyorum şimdi.kabus oldu bana bütün gün ben çok şişim diye dolandım ortalıkta. yav başka biri olsa şimdiye dal olmuştu yani.resmen 3 lokmayla doyanlardanım.yiyemiyor muyum evet yiyorum mesela et olursa hep daha fazla olsun istiyorum ama sonra gene başlıyor şikinlik.
Tamam canim unarim bu sefer oluracık tattım çatalın ucuyla tadı enfesti yarı yeniden deneme yapacağım.
Super canim.Kızlar tartılmaya korkmuştum ama şimdi tartıldım kilo almamışım çok sevindim demek ki doğru yoldayım :) almışımdır dedim ama çok şükür fark yok
çok sevindim şimdi o zaman eksi göreceğiz cuma günü diyorum ben.Kızlar tartılmaya korkmuştum ama şimdi tartıldım kilo almamışım çok sevindim demek ki doğru yoldayım :) almışımdır dedim ama çok şükür fark yok
Miden kucuk demekki canim. Ne guzel iste. Bu gidisle hic yuksek kilolari gornezsin
Ben spor yapmayı seven bi insanım ve spor hep hayatımda vardı ta ki istanbula taşınalı beri yani 1,5 yıldır yok kendime uygun salon bulamıyorumBugun burda da cook soguk. Ben de soguk gorunce gitmesem mi havuza dedim. Sonra Hadi dedim az da olsa soor iyudir. Ama benim de soguk havadan dolayi spordan vazgectigim oluyir canim anliyorum seni. Ayy heke kisin buzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?