kızlar selam herkese iyi haftasonları olsun...
Bugünkü menüm:
Sabah:1 kuru incir yarım greyfurt
Kahvaltı:2 dilim tb ekmeğiyle peynirli tost, marmeladımdan 1 tatlı kaşığı, 3 yeşil zeytin ve maydonozlu domates salatası
Öğle:Izgara tavuk, haşlanmış brokoli, yoğurt ve salata,1 avuç leblebi fındık karışımı
Ara:2 kuru kayısı
Akşam:Haşlanmış kabak, yoğurt ve salata
Ara:1 elma yemeyi düşünüyorum acıkırsam...
1.5 saat yürüyüş, 3 lt su,yeşilçay,böğürtlen çayı...
hosbuldukbende burayi gozetliyorum ama kurabiye henuz teklifime yanit vermemis
bizim kaptan kaddafi gibikurallari katidir. duymasin onu cekistirdigimi
haftada birer kilo vererek bir ayda bitirsem su isi artik diyorum
hoşgeldin, sefalar getirdin canım
böle kısmet geri çevrilir mi tatlım?? hem de mezuniyetime bu kadar az kalmışken
tabii ki yarışalım, zayıflayalım, güzelleşelim
bizim takımı temsilen de prensesim burdaymış bak
onun da rızası olursa ben varım
kızlar bugün üstümdeki üşengeçliği atıp yavaş yavaş bahar temizliğine başlayayım dedim
sizin de bildiğiniz gibi eylülde evleniyorum. onu da bahane ederek üzerime büyük gelen, giyemediğim ne varsa ayıklamaya karar verdim, boşu boşuna yeni eve onları taşımamak için
ve şuan hem mutluluktan hem de üzüntüden ağlamak üzereyim
en az 20 pantolon, 5 etek ve bir sürü bluzumden ayrılmak zorunda kaldım ve daha da kötüsü dolabımda giyecek nerdeyse hiçbişey kalmadı
deli gibi alışveriş yapmak istiyorum şuan ama çeyiz alışverişleri yüzünden param da kalmadı hiç
bütün bu olumsuzlukların yanı sıra ne kadar büyük bi değişime uğradığımı bu sefer daha iyi anladım
darısı hepinizin başına, bu duyguyu hepinizin yaşamasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam
selam prensescim sanada kalorisiz haftasonları olsun canım...güzelmiş bu yürüyüş ve tiyatro keyifli seyirler canım...tost iyi fikir afiyet olsun güzelim
maydonoz kürü nasıl bir şey canım kaç gün sürüyor inşallah işe yarar tatlım
afiyet olsun canım
ayyy kızlar iştahımı kabarttınız ama alışveriş iştahımı
ne çok alışveriş konuştunuz siz böyle yaa, ayakkabılar , bolero kürkler, kotlar havada uçuşmuş, ay biz hep böyle alışveriş konuşalım valla bana uyar acayip motive oluyor insan
hemen bugunku menumu yazayım
sabah:1 kk beyaz peynir, 1dilim kepek ekmeği ( o da zor yedim işe geç kalıyodum çay bile içemedim)
ara: 1dilim kepek ekmeği 1 kk beyaz peynir ( tenefüste atıştırdım)
öğlen 1 tabak ıspanak yemeği 5 kaşık yogurt 1 dilim kepek ekmeği
ara: yok
akşam: 2 dilim kepek ekmeğine sürülmüş lıght krem peynir, 1 adet lıght ton balığı
ara: meyve yemeyi düşünüyorum
bizede öyle kaptanlar lazım değilse dağılır gideriz
canım eteklerini ve pantolonlarını daraltamaya versen nasıl olur?.hem daha cüzzi bir parayla eskilerini değerlendirmiş olursun hemde düğün üstü masraf çıkmaz
teşekkürler canımsabahları aç karınla yarım limon suyu 1 su bardağı su ve 15-16 dal maydonozu rondoda çekip içiyorsun işte bu kadar basit heme metabolizma hızlandırıyormus hemde cildi güzelleştiriyormus bugun 2. günüm umarım işe yarar
meyvenull nerdeki bugun biryere gideceğim dedi de benmi kaçırdım :44:
ve bugun öğlen tostumu yedim ve tam 2 saat yürüdüm
kızlar merhaba bi konu var paylasımda oylamaya sunuluyor sizin kararınıza göre takımın kararını bildiricem herkes konu ile ilgili fikrini belirtsin lütfen..
yarısmadan ayrılan üye kilo vererek döndüğünde verdiği kiloyu ayrı kaldığı haftaya bölüyoruz.
ama kilo alarak döndüğünde normal hesaplama yapıyoruz. ve dönen üyenin takımı sonuncu oluyor.
siz bu konuda ne diyorsunuz kilo alanın kilosuda ayrı kaldığı haftaya bölünsün mü.
ben kendi fikrimi söylim kabul etmiyorum hayır diyorum.
ÖNERİ :
Geri dönmek üzere yarışmadan ayrılan arkadaşlarımız kilo alarak döndüklerinde; aldıkları kilo, yarışmadan ayrı kaldıkları etap sayısına bölünsün.
ÖNERİ SAHİBİ : URUZ / 8. Takım Kaptanı
ÖNERİ OYLARI :
1. Takım
2. Takım => HAYIR
3. Takım
4. Takım
5. Takım
6. Takım
7. Takım
8. Takım => EVET
9. Takım => EVET
13. Takım
14. Takım
Yukarıdaki öneriyi takım arkadaşlarının oyuna sunup, çoğunluğun kararını alan takım kaptanı / yardımcısı takım kararlarını EVET / HAYIR şeklinde, paylaşım alanına iletecektir.
Önerinin geçerlilik tarihi 26 Mart 2011 Cumartesi günüdür.
Mevcut takım sayımız 11 dir. 6 Evet/Hayır oyu, önerinin karara bağlanması için yeterlidir.
kardeş takım hain takımYoldan çıkartmaya çalışma kaptanımızı
menü bildirmeyenler menülerini bildirsin kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?