günaydın kardeş ve rakip takım :) ben 7. takımdanım..bu hafta yarıştayız ara ara uğrayıp halinizi hatrınıız sorarım..hepinize iyi haftasonları
günaydın canım hoşgeldin takımımıza
çok güldüm sabah sabahsüpersin..
kuyabiye mezuniyete gidiyor seninle yarışırsa belki daha çabuk ulaşır
kısmet neyse o olsundiyet kızımıza bir sormak lazım gönlü varmı diye
hosbulduk prenses peri insaallah kabul edey kuyabiye
ona biraz dusunme suresi verelim olmazsa
bende bir an evvel mezun olmak istiyorum artik.
kızlar ben cok kötü durumdayım..
aksamda kek yedim ama hala canım tatlı vs bişiler yemek istiyor kocaman bir göbeğim oldu 5 aylık hamile gibiyim..
çikolata kutusunu elime alıp yemeğe baslamam an meselesi ağlıyorum resmen yaaaa bu cok kötü bişi :84::84::84::84:
ohh ohhh afiyet bal seker olsun canimmmmmmm.....bugun hafta sonu...disari cik...soyle ekmek arasi doner...kurabiyeler pizzalar felan...havada hem cok guzel bakye gulum ye...ac kalma sakin
hosbuldukhoşgeldin turab bende sizin takımı gözekliyordum ne yapıyorsunuz diye valla katı kurallar koymuşunuz :)))))
spor olarak zayıflama kemeri takıyorum 10 dk mekiki çekiyorum dans hareketleri yani kalça hareketleri kültür fizik hareketleri bunlarkamılecim spor olarak napıyorsun.
Gunaydin sevgiili 4. takim.
takimlar arasindan kilosu kiloma uygun birine bakiyordum.
Allahin emri pevgamberin kavli ile kuyabiyenize talibim
kuyabiye hedefim seni gecmek haberin ola, gel seninle tatlidan yarisalim?
günaydın canım hoşgeldin takımımıza
çok güldüm sabah sabahsüpersin..
kuyabiye mezuniyete gidiyor seninle yarışırsa belki daha çabuk ulaşır
kısmet neyse o olsundiyet kızımıza bir sormak lazım gönlü varmı diye
günaydın kızlarmutlu kalorisiz hafta sonları..bugun işten çıktıktan sonra en az 1 saat yürüyeceğim.saat 15,00 de tiyatroya gideceğim.Allahtan bugun tiyatro var.değilse ders çalışamaktan beynim sulanmak üzereydi öğlen ne yiyebilirim :44: aç kalıp matabolizma düzenimi bozmak istemiyorum.şimdi aklıma geldi peynirli tost yapsan peynirli çantama atsam süper olur yalnız olunca hem konusup hem çözüm üretiyorum
bugun maydonoz kürünün 2, günü pazartesi tartılacağım.insallah bu bari benim vücudumda işe yarar
Gunaydin sevgiili 4. takim.
takimlar arasindan kilosu kiloma uygun birine bakiyordum.
Allahin emri pevgamberin kavli ile kuyabiyenize talibim
kuyabiye hedefim seni gecmek haberin ola, gel seninle tatlidan yarisalim?
günaydın kardeş ve rakip takım :) ben 7. takımdanım..bu hafta yarıştayız ara ara uğrayıp halinizi hatrınıız sorarım..hepinize iyi haftasonları
kızlar bugün üstümdeki üşengeçliği atıp yavaş yavaş bahar temizliğine başlayayım dedim
sizin de bildiğiniz gibi eylülde evleniyorum. onu da bahane ederek üzerime büyük gelen, giyemediğim ne varsa ayıklamaya karar verdim, boşu boşuna yeni eve onları taşımamak için
ve şuan hem mutluluktan hem de üzüntüden ağlamak üzereyim
en az 20 pantolon, 5 etek ve bir sürü bluzumden ayrılmak zorunda kaldım ve daha da kötüsü dolabımda giyecek nerdeyse hiçbişey kalmadı
deli gibi alışveriş yapmak istiyorum şuan ama çeyiz alışverişleri yüzünden param da kalmadı hiç
bütün bu olumsuzlukların yanı sıra ne kadar büyük bi değişime uğradığımı bu sefer daha iyi anladım
darısı hepinizin başına, bu duyguyu hepinizin yaşamasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam
kyabiyecim canım çok seviniyorum seni için inşallah bir daha o attığın kıyafetlerin bedenine çıkmazsın canım...ne güzel bende motive oldum şimdi çok sağol paylaştığın için yaa..inş bende mezun olunca atıcam tüm kıyafetlerimi
canım ben de tam olarak öyle düşünerek attım hepsini. evde koca koca kıyafetler durunca kilo aldıkça farketmiyo insan
şimdi kendime yeni kıyafetler alıcam ve kilo alırsam giremem korkusuyla kilomu koruycam işallah
bugünkü menümü de yazıp spor yapmaya gidiyim ben
sabah-öğle: kaşarlı yağsız menemen, 1 dilim t.t. ekmek (yemeğimin yarısını duygu sömürüsü yapan köpeğime yedirdim ama olsun kıyamam kuzuma ben)
akşam: ızgara tavuk, salata
20 dk yürüyüş, 40 dk pilates kalça-basen
selam kızlar
hızlıca baktım geçmişe yeni bebişli bi ark.ımız gelmiş galba hoşgelmiş..
hafta sonu geziyoruz evde bulunamıyorum pek menüler birbirine girdii..
sonunculuk da çok kötü olmuş yaahırslandımmmmmm
evet kızlar olan üstü hal ilan edilmiştir kırmızı alarmm
herkes hazırlansın ....
1 haftada 3 den fazla kacamak yapanı diskalifiye edicem
herkes hergün menüsünü düzgünce bildiriyor.. ve 3 menüye en az yorum yapıyor ..
bu mesajımı ciddiye alın..ben dahil herkese bir uyarıdır..
herkes haftanın en az 3 günü spor yapmak zorundadır..
birebir takipdesiniz ona göre...
tüm kuralları 3 kes ihlal eden diskalifiye olucakk ..............
hoşgeldin, sefalar getirdin canım
böle kısmet geri çevrilir mi tatlım?? hem de mezuniyetime bu kadar az kalmışken
tabii ki yarışalım, zayıflayalım, güzelleşelim
bizim takımı temsilen de prensesim burdaymış bak
onun da rızası olursa ben varım
haydi hayirli ugurlu olsun iki tarafada
e o zaman bir gun gelde seni bizimkilerle tanistirayim. adres: ikinci takim
sabah: bir simit, iki kutu küçük pınar beyaz ve çay
öğle: mercimek çorbası, salata, yoğurt, bir t.b sandviç ekmeği, döner
ara: susamlı portakal tatlısı
akşam: yoğurt, kabak yemeği
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?