Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kardeş ve rakip takım :) ben 7. takımdanım..bu hafta yarıştayız ara ara uğrayıp halinizi hatrınıız sorarım..hepinize iyi haftasonları

hosbulduk prenses peri insaallah kabul edey kuyabiye
ona biraz dusunme suresi verelim olmazsa
bende bir an evvel mezun olmak istiyorum artik.

ohh ohhh afiyet bal seker olsun canimmmmmmm.....bugun hafta sonu...disari cik...soyle ekmek arasi doner...kurabiyeler pizzalar felan...havada hem cok guzel bakye gulum ye...ac kalma sakin

hoşgeldin turab bende sizin takımı gözekliyordum ne yapıyorsunuz diye valla katı kurallar koymuşunuz :)))))
hosbulduk bende burayi gozetliyorum ama kurabiye henuz teklifime yanit vermemis
bizim kaptan kaddafi gibi kurallari katidir. duymasin onu cekistirdigimi
haftada birer kilo vererek bir ayda bitirsem su isi artik diyorum

Son düzenleme:
kamılecim spor olarak napıyorsun.
spor olarak zayıflama kemeri takıyorum 10 dk mekiki çekiyorum dans hareketleri yani kalça hareketleri kültür fizik hareketleri bunlar
sabah kahvaltım

1 dilim ekmek az bi peynir 3 zeytin domates salatalık şekersiz açık çay ara öğün çubuk kraker

Son düzenleme:
Gunaydin sevgiili 4. takim.
takimlar arasindan kilosu kiloma uygun birine bakiyordum.
Allahin emri pevgamberin kavli ile kuyabiyenize talibim
kuyabiye hedefim seni gecmek haberin ola, gel seninle tatlidan yarisalim?

hoşgeldin, sefalar getirdin canım
böle kısmet geri çevrilir mi tatlım?? hem de mezuniyetime bu kadar az kalmışken
tabii ki yarışalım, zayıflayalım, güzelleşelim

bizim takımı temsilen de prensesim burdaymış bak
onun da rızası olursa ben varım

kızlar bugün üstümdeki üşengeçliği atıp yavaş yavaş bahar temizliğine başlayayım dedim
sizin de bildiğiniz gibi eylülde evleniyorum. onu da bahane ederek üzerime büyük gelen, giyemediğim ne varsa ayıklamaya karar verdim, boşu boşuna yeni eve onları taşımamak için

ve şuan hem mutluluktan hem de üzüntüden ağlamak üzereyim

en az 20 pantolon, 5 etek ve bir sürü bluzumden ayrılmak zorunda kaldım ve daha da kötüsü dolabımda giyecek nerdeyse hiçbişey kalmadı

deli gibi alışveriş yapmak istiyorum şuan ama çeyiz alışverişleri yüzünden param da kalmadı hiç

bütün bu olumsuzlukların yanı sıra ne kadar büyük bi değişime uğradığımı bu sefer daha iyi anladım
darısı hepinizin başına, bu duyguyu hepinizin yaşamasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam

selam prensescim sanada kalorisiz haftasonları olsun canım...güzelmiş bu yürüyüş ve tiyatro keyifli seyirler canım...tost iyi fikir afiyet olsun güzelim

maydonoz kürü nasıl bir şey canım kaç gün sürüyor inşallah işe yarar tatlım

Gunaydin sevgiili 4. takim.
takimlar arasindan kilosu kiloma uygun birine bakiyordum.
Allahin emri pevgamberin kavli ile kuyabiyenize talibim
kuyabiye hedefim seni gecmek haberin ola, gel seninle tatlidan yarisalim?

selam canım süper fikir bence kuyabiye çabucak mezun olur hem koaly gelsin ikinizede iyi olan kazansın kızlar süpersiniz

günaydın kardeş ve rakip takım :) ben 7. takımdanım..bu hafta yarıştayız ara ara uğrayıp halinizi hatrınıız sorarım..hepinize iyi haftasonları

merhaba cnaım sanada iyi haftasonları olsun...iyiyiz sen nasılsın bakalım

kyabiyecim canım çok seviniyorum seni için inşallah bir daha o attığın kıyafetlerin bedenine çıkmazsın canım...ne güzel bende motive oldum şimdi çok sağol paylaştığın için yaa..inş bende mezun olunca atıcam tüm kıyafetlerimi

canım ben de tam olarak öyle düşünerek attım hepsini. evde koca koca kıyafetler durunca kilo aldıkça farketmiyo insan
şimdi kendime yeni kıyafetler alıcam ve kilo alırsam giremem korkusuyla kilomu koruycam işallah

bugünkü menümü de yazıp spor yapmaya gidiyim ben

sabah-öğle: kaşarlı yağsız menemen, 1 dilim t.t. ekmek (yemeğimin yarısını duygu sömürüsü yapan köpeğime yedirdim ama olsun kıyamam kuzuma ben )
akşam: ızgara tavuk, salata

20 dk yürüyüş, 40 dk pilates kalça-basen

selam kızlar

hızlıca baktım geçmişe yeni bebişli bi ark.ımız gelmiş galba hoşgelmiş..

hafta sonu geziyoruz evde bulunamıyorum pek menüler birbirine girdii..

sonunculuk da çok kötü olmuş yaa hırslandımmmmmm

inşallah bir daha almazsın canım benim al al yeni kıyafet şart bende alcam nisan sonu

menün harika afiyet olsun canım

selam nidahcım evet yeni biri daha geldi aramıza bebişli...

haftasonu öyle oluyo canım fazla kaçırmamaya dikkat et yinede sen...

evet ders olsun bize hırslanalım gerçi sen vermiştin canım çok da takma bu hafat birinci olmamız lazım

hafta cumadanmı başlıyorrr pazartesindenmi:) benim 2tane kaçamağım oldu bile dün ve bugünn ya:) ama dengeliyorum inş ve 2de kalıcammm !!

kızlar selam herkese iyi haftasonları olsun...

Bugünkü menüm:
Sabah:1 kuru incir yarım greyfurt
Kahvaltı:2 dilim tb ekmeğiyle peynirli tost, marmeladımdan 1 tatlı kaşığı, 3 yeşil zeytin ve maydonozlu domates salatası
Öğle:Izgara tavuk, haşlanmış brokoli, yoğurt ve salata,1 avuç leblebi fındık karışımı
Ara:2 kuru kayısı
Akşam:Haşlanmış kabak, yoğurt ve salata
Ara:1 elma yemeyi düşünüyorum acıkırsam...

1.5 saat yürüyüş, 3 lt su,yeşilçay,böğürtlen çayı...

haydi hayirli ugurlu olsun iki tarafada
e o zaman bir gun gelde seni bizimkilerle tanistirayim. adres: ikinci takim

haydi hayirli ugurlu olsun iki tarafada
e o zaman bir gun gelde seni bizimkilerle tanistirayim. adres: ikinci takim

ay ben heyecanlanırım biraz hazırlık yapayım da haftasonu öyle geleyim o zaman

bugün sporumu yaptım, yarın da yapayım 300-500 gr vereyim de beğensin beni sizinkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…