- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
ikimizde surekli evden calisabiliyoruz onda sorun yok da evden de olsa hem calisip hem de cocuga bakmak bizim acimizdan yorucu olur, cocugumun da cani SIKILIr ne yapcak 3 yasindaki cocuk biz calisirken. O yuzden ben 2 haftalik okullar kapaninca verilen bir hak var cocuga bakma hakki onu kullanmayi dusunuyorum. O zaman maasin yuzde 80ini oduyorlarikinizde evden çalışsanız olmuyor mu öyle?
yarın gitme kararı aldım bende m'li markette 60 üstü alışverişlere güzel indirimler var fırsat yaratayım kendime. elimin altında hazır köfte olur en azından dedim.
düşük maaşın %80 'nini seçin o bütçeyi daha az etkiler.kararınızı verirken ona dikkat edin.ikimizde surekli evden calisabiliyoruz onda sorun yok da evden de olsa hem calisip hem de cocuga bakmak bizim acimizdan yorucu olur, cocugumun da cani SIKILIr ne yapcak 3 yasindaki cocuk biz calisirken. O yuzden ben 2 haftalik okullar kapaninca verilen bir hak var cocuga bakma hakki onu kullanmayi dusunuyorum. O zaman maasin yuzde 80ini oduyorlar
O kararimizi pek etkilemeyecek gibi pek fark yok.düşük maaşın %80 'nini seçin o bütçeyi daha az etkiler.kararınızı verirken ona dikkat edin.
Selam canim, bizde de durum ayni./ Cumadan sonra butun okullar tatil. Havuzlarin cogu, spor salonlarinin cogu kapandi bileSelamlar kizlar nasilsiniz, tarti icin son 2 gunumuz, biz yeni uyandiik, kahvalti, okul mesaim basliyor..
Gecmisi okuyamadim, her sey cok siradisi burada..
Sizlerlede ilgilenemiyorum gerektigince, karmakarisigim..
Cuma gunu cocuklar sonkez okula gidecek, sonra okuldan alacagiz onlari, corona virus vkasi epey artti burada..
Esim evden calisiyor, cocuklar evde olacak, zor gunler bekliyoru bizi..
Sagol canim allah razi olsun manti sayi ile 10 tane anca vardi aslinda yemiyecektim ama kalan o kadarbd canimda cekince yedimkızının doğum günü kutlu olsun ,nice huzurlu yılları olsun inşaallah :) akşam menüsü hafif olsaymış daha iyi olurmuş , doğum gününde yediklerini dengelemek için :)
Sagol canim amin insallah kalni yedim sayi ile 10 taneydi tutamadim kendiminice guzel mutlu saglikli yaslari olsun kizinin hep birlikte insallah
pasta+borek sonrasi aksami hafif gecirseymissin keske, ustune bir de manti pek olmamis
kızına seninle ve sevdikleriyle beraber nice mutlu yaşlar dilerim.sağlıklı uzun ömürlü ve en önemlisi hep mutlu olsun. mantı azmış o yüzden hadi affa aldım seni.bende hani saray mantım vardı annemin yolladığı dün dondurucudan çıkarıp baktım baktım birgün yiyeceğim seni dedim koydum dolaba geri.Sagol canim amin insallah kalni yedim sayi ile 10 taneydi tutamadim kendimi
13 dakika thigh slimming uyluk zayiflamaDisaridaydim kahvaltı yapamadım. Sadece muz yiyebildim.
Kahvaltı =
1 Muz
Akşam yemeği =
200gr ton balığı
1 tabak salata
2.5 saat yürüyüş 600 puan
30 dk leslie 210 puan (biraz sonra yapıcam).
Çok teşekkür ederim inşallahinsallahc anim kisa surede eksi hedefledigin kilona ulasirsin. Masallah cok guzelsin
Bacak sporu kaç puan? Bulamadim da13 dakika thigh slimming uyluk zayiflama
squat gibi hesaplayıp toplam puanını yazabilirsin.Bacak
Bacak sporu kaç puan? Bulamadim da
az önce salatama bolca maydonoz doğradım , üstünede elma sirkesi döktüm . her gün yiyeyim maydanozu aynen , inşaallah faydası olur .sabahları maydanoz ye bolca ödemi indirir nöbetlerde de yanında ötür ödem olmasın.vermiş olursun sakın bu konuda endişe etme.
şaka yapıyorsun nasıl oldu aaa hemen iade iste daha çok yeni 14 gün iade süreçleri var onu geçtin mi?
afiyet olsun canım , bugünü tatil ilan etmisşin diyelim ozaman , arada insan böyle şarj ediyor kendini :)Sagol canim allah razi olsun manti sayi ile 10 tane anca vardi aslinda yemiyecektim ama kalan o kadarbd canimda cekince yedim
ben yarışmadan muaf olayım canım , hiç doru düzgün yapamadım ben .squat gibi hesaplayıp toplam puanını yazabilirsin.
sende ki iradeden bende de vardı aylar önce içime ne kaçtı benim yav , kıskandım bak şimdi senikızına seninle ve sevdikleriyle beraber nice mutlu yaşlar dilerim.sağlıklı uzun ömürlü ve en önemlisi hep mutlu olsun. mantı azmış o yüzden hadi affa aldım seni.bende hani saray mantım vardı annemin yolladığı dün dondurucudan çıkarıp baktım baktım birgün yiyeceğim seni dedim koydum dolaba geri.
güzel birgün olmuş senin için.
mümkün değil sıralamaya aldım ben seniben yarışmadan muaf olayım canım , hiç doru düzgün yapamadım ben .
bence bekle.hemen yazılma spora.nefes alıp verme önemli biliyorsun ortamda yoğun virüs birikme ihtimali olabilir.ortalık yatışsın ona göre karar ver. ben gidiyorum ama salon sadece bizim için temizleniyor.giren kişiler belli başka türlü olsa gitmezdim.kızlar önümüzdeki hafta spora yazılacaktım ama bu koronovirüsü gözümü korkuttu , sizin fikrinizi de alayım , sizce yazılayımı ?
cumartesi izin gününde canın ne çekiyorsa ye. ama hiçbir şeyi atlama.pazar ben artık bunlara doydum de ve geri dönüş yaşasende ki iradeden bende de vardı aylar önce içime ne kaçtı benim yav , kıskandım bak şimdi seni
Dikkat et canim kalabalik ortamlardan uzak dur...kızlar önümüzdeki hafta spora yazılacaktım ama bu koronovirüsü gözümü korkuttu , sizin fikrinizi de alayım , sizce yazılayımı ?
2 restoran kapandi burada issulizlikten, tech firmalari is gorusmelerine iptal ettim, 10 eyalet ohal yayinladi,ne yapacagiz bilmiyorum Deryam..Selam canim, bizde de durum ayni./ Cumadan sonra butun okullar tatil. Havuzlarin cogu, spor salonlarinin cogu kapandi bile
Gulum dogum gunu muydu kuzunun,saglikli mutlu omru olsun.Sagol canim amin insallah kalni yedim sayi ile 10 taneydi tutamadim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?