selam kızlar.nasılsınız?iyi pazarlar
dün yediklerim
sabah baharatlı yogurt az peynir 3 zeytin 2 dilim keğek ekmeği
ara 2 tane light bisküvi
öğlen 2 dilim arasında peynirli tost 1 bardak az şekerli çay
ara yok
akşam etli bezelye yemeği yogurt
ara yok (o kadar çok yürümüşüm ve yorulmusumki erkenden yattım)
bugun 15,00 de annem gelecek.onu alacagım gezeceğiz.en az 2-3 saat yürürüm yine
kızlar ben cok yoruldum..
hedefimi değiştirmek istiyorum 55 değil 57 artık hedefim..
kızlar bi cırpıda şunu da verip artık bitirmek istiyorum bu meseleyi gercekden cok yorgunum sürekli hastayım zaten bi yerlerime bişi oluyor hep yeter bir süre 57 olarak yasayayım sonra 52 hedefle tekrar aranıza dönerim..
günaydın kızlar dün gelemedim tüm gün dısardaydım yediğim içtiğim benim olsun
Bu gün elmalı diyetime basladım persembede lapa yapıcam inş carsambaya kadarda regl olurum süper olur sonuclar...
Bu sabah
kalkınca 1 incir
kahvaltı:yulaf ezmesi süt ve yuğurtlu çilek 1 haslanmıs yumurta
ara:yeşil elma
öğlen tavuk haslama salata(yağsız)
ara:yeşil elma
aksam sebze yoğurt..
ayyyyy sevgilim bana tombul maryo diyooo
selam kızlar.nasılsınız?iyi pazarlar
dün yediklerim
sabah baharatlı yogurt az peynir 3 zeytin 2 dilim keğek ekmeği
ara 2 tane light bisküvi
öğlen 2 dilim arasında peynirli tost 1 bardak az şekerli çay
ara yok
akşam etli bezelye yemeği yogurt
ara yok (o kadar çok yürümüşüm ve yorulmusumki erkenden yattım)
bugun 15,00 de annem gelecek.onu alacagım gezeceğiz.en az 2-3 saat yürürüm yine
kızlar ben cok yoruldum..
hedefimi değiştirmek istiyorum 55 değil 57 artık hedefim..
kızlar bi cırpıda şunu da verip artık bitirmek istiyorum bu meseleyi gercekden cok yorgunum sürekli hastayım zaten bi yerlerime bişi oluyor hep yeter bir süre 57 olarak yasayayım sonra 52 hedefle tekrar aranıza dönerim..
canim sen bilirisn tabi ama tamamenmi birakicaksin
zevcancım merhaba canım nasılsın...demek dışarıdaydın merak ettim seni olsun ya gezmişin yemişindir bişiler bişi olmaz haftada bir ödül günü olmalı zaten üzülme hiç verirsin +ları nasılsa. canım menün güzelmiş afiyet olsun canım..regl bende olamadım hala ya inşallah çarşambaya kadar oluruz da rahatlarız sonra gelsin süper sonuçlar...
hahaha bende diyorum ne demek o şimdi anladımmm
kız 58lik sana bile öyle diyorsa o da yani...
bu arada video komedi yaa tam tombul maryo olmuşlar ayy gülemedimde korkumdan allah korusun başıma gelir filan:26::26:
iyi pazarlar canım süpersin bol hereket etmek şart zaten menünde çok güzel afiyet olsun canım
meyvenull ----HAYIR
minnos prenses
PrensesPeri----HAYIR
kuyabiye ------HAYIR
anna_marıa---- HAYIR
hasretim34----- EVET
pamukcuk
nidah EVET
pembepanter1
karcicegi71
hypatia ---- HAYIR
Ben yanlış mı anladım acaba? kilo alan döndüğünde ayrı kaldığı haftaya bölünmesi gerekmyomu zaten ,verince bölündüğü gibi. ben hep öle sanıyodum hatta pamukçuk içinde bukadar kilo naxıl almış acaba her hafta 2 kilo diye düşünmüştüm:))
meyvenull ----HAYIR
minnos prenses
PrensesPeri----HAYIR
kuyabiye ------HAYIR
anna_marıa---- HAYIR
hasretim34----- EVET
pamukcuk
nidah EVET
pembepanter1
karcicegi71
hypatia ---- HAYIR
Ben yanlış mı anladım acaba? kilo alan döndüğünde ayrı kaldığı haftaya bölünmesi gerekmyomu zaten ,verince bölündüğü gibi. ben hep öle sanıyodum hatta pamukçuk içinde bukadar kilo naxıl almış acaba her hafta 2 kilo diye düşünmüştüm:))
yok yasom tamamen bırakamam ne sizi nede diyeti biliyorsun pcosum kilo alma ihitmalim yok benim .
ama tahmin edemeyeceğin kadar cok yorgunum ezilmiş hissediyorum kendimi..bi an önce mezun olduğumu görmek istiyorum.mezun olduktan sonra bi süre sabit kalıcam istediğimden dengeli yicem ve diyet olayını düşünmicem.
nidahcım sen doğru anlamıssın..
şöyle düşünüyorum ben bu konuda kişi ayrı kaldığı süre boyunca kilo aldımı bölünmüyor direk yansıtılıyor ve bu kötü durumla yüzlesmesi sağlanıyor takımı olarakda takımın gerektirdiği sekilde sorumluluğu herkes üstleniyor..
ama yarısmacı ayrı kaldığı süre boyunca zayıfladı döndü bu bölünüyor neden yarısmadaki üyeye haksızlık olmasın tüm hafta uğrastı cırpındı zayıfladı die bence verilen kiloda bölünmemeli çünkü nasıl aldığında cezalandırılıyorsa verdiğindede ödüllendirilmeli.
benim nacizane fikrim bu .
menümü yazayım
sabah: 1 brd greyfurt suyu
yumurtalı salata,zeytin,peynir,2çk reçel,2dl ekmek
ara: 10-15 leblebi
öğle ıspanaklı bulgurlu bi yemek(malatyanın ekşili köftesi),yoğurt,1/2 dl ekmek
ara:meyve
akşam:nohutlu tavuk,az pilav,salata,yoğurt
ara acıkırsam meyve.
2fincan yeşilçay,2,5 lt su,100 mekik
meyvecim dünkü menümü bende tam bilmiyrum dışardaydık hep düzensiz oldu bugün birazdaha oturaklı oldu:)
kaçamak yok artık bitti inş cumaya kadaar!:)
canım fatmacım tüm vücudm tutulmus da dün kac tur masa hokeyi oynamıstık kolumu kıprdatamıyorumama cok eğlendim süperdi herkes etrafımızı sardı bide nasıl eğlenceliydi anlatamam
ama bu gün basım cok ağrıyor dünün yorgunluğu işte..
tatlım ben sizi bırakabilirmiyim hiçç
biliyorum canim cok iyi anliyorum seni bende cok hemde cok SIKILDIM ama benim birakma gibi bi lüksüm yok suan eger salaklik edip 63 kilo olmusken yine 70 e cikmasaydim simdi bende mezuniyet hayalalri kuruyodum sen sakin benim gibi yapma ne kadar pismanim o zamanki halimi bile özler oldumki yine memnun degildim,elimizdekinin kiymetini bilmiyoeuz iste hic bir zaman
yok yasom asla kendimi o kadar salmam ama düşünmeden dondurma yemek istiyorum düşünmeden carsı pazar gezerken elimde simitim dolanmak istiyorum ne bilim küçük ayrıntılar bunlar ama ben öyle tepsi tepsi örek çörek yemek istemiyorum sadece o an içimden geldiğini yemek istiyorum mesela dün saatlerce gezdim ve simit yedim öyle tatlıydı ki o simit cok acıkmısım tadını ala ala zevk le bişiler yedim.
salata tavuk ton et yemekden bıkdım :26::26:
ayy ne güzel ama güzel bir gün geçirmişsin çok sevindim değişiklik olmuştur sanada :78:
ayy canım benimm bırakma bizi sakın 57 sana yeter artar bile tatlım fıstık gibisin zaten cidden bak yazın insan zaten azıcık dikkat edince kilo veriyor kendiliğinden bence ramazana kadar 52 olursun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?