menümü yazayım
sabah: 1 brd greyfurt suyu
yumurtalı salata,zeytin,peynir,2çk reçel,2dl ekmek
ara: 10-15 leblebi
öğle ıspanaklı bulgurlu bi yemek(malatyanın ekşili köftesi),yoğurt,1/2 dl ekmek
ara:meyve
akşam:nohutlu tavuk,az pilav,salata,yoğurt
ara acıkırsam meyve.
2fincan yeşilçay,2,5 lt su,100 mekik
meyvecim dünkü menümü bende tam bilmiyrum dışardaydık hep düzensiz oldu bugün birazdaha oturaklı oldu:)
kaçamak yok artık bitti inş cumaya kadaar!:)
biliyorum canim,bende diyet yapiyorum diye düsünmeden arkadaslarima gitmek istiyorum :) diyet yapicam diye bi yere gidesim gelmiyo,birakmiyolar cünkü,bende careyi gitmemekde buluyom iste
harikasin canim,emzhiriyodun sen dimi,cok büyük bi nimet bu diyet yaparken bende,80 den 70 e emzirirken tikir tikir indim simdi debeleniyom buralarda hala :)
evet yasom en zor kısmıda o bi arkadasım sürekli davet edip duruyor ama gidemiyorum gitmek istemiyorum çünkü size karsı sorumluluğum var onu yaparsam pişman oluyorum..
yasom ben bu hafta 5 g 5 k yapcam bitsin bu mesele artık..
inşallah fatmacım yaza saclarımıda boyatıcam zaten kömür siyahı yaptırıcam gözlerimin rengi iice ortaya cıksın istiyorum bencede ramazana kadar rahat rahat 52 olurum ben
bu arada kızlat plates seti alıcam ..
belim zaten incecik kaldı göbekde yoktu 64 cm e indi bacaklarıda platesle incelticem ..
dün aksam baya bi arastırdım netten .. hepsi buradadan buldum.. sanırım onu alıcam..
canim biliyosun ama geri aldiriyo o diyet,hypatiain 2 günlük diyetini yapsan daha iyi olmazmi geride almazsin hem ben pazartesi ve sali yapicam,aslin da benimde aklim hep orda ama iste gözüm kesmiyo bi türlü,sen yaparsan benimde aklim kayabilir haha kalbim istiyo ama beynim istemiyo :)
belim zaten incecik kaldı göbekde yoktu 64 cm e indi bacaklarıda platesle incelticem ..
dün aksam baya bi arastırdım netten .. hepsi buradadan buldum.. sanırım onu alıcam..
yasom en son yaptığımda veremedim ben o diyetle(
ondan hiçyapasım gelmiyorr.. ilk yaptığımda cok vermiştim sonra neden veremedim bilmiyorum :26:
süpersin canım maşalah benim bel 80cm vardır göbek mi belmi herneyse artık kabus gibi:)
ay bu nasil olyuo ben hic anlamiyom ya sen nasil 65 kiloyla 80 cm belin oluyo nerden ölcüyonki canim göbek olmasin o
canims ette ne var,bende büyük top ve lastik var,ama simdi kücük top lazim ebru onlada yapiyo evdeki cocukalrin topuyla denedim ama olmuyo,kayiyo,ya bide ben artik yetisemiycem paltese 9da basliyo burda püff.leptopda cok yavas sinir ediyo beni,pcden yapaam masanin üstünde yere yationca hareketleri göremiyom,önceden indridigim videolar var tvden yapabilirm ama oda ebrunun eski versiyonu,deli ediyo beni cirt cir konusuyo,hatta ekstra popo ve bacak olan icin videosunuda indirmistim,bu pazartesi bende basliycam artik pöatese,saloona haftada 3 gün gidebiliyom,esim diploma yaziyo diger günler onun,salondaki kurslara yetisemiyom,o yüzden bölgesel icin platesle desteklemem sart,benimde kiloma göre fazla göbegim yok ama yanlarim berbat bide tam yanda degiller arkaya dogru gidiyolar,ay ne cok konustum yaw
valla canım göbek deliğimin üstünden ölçmüştüm geçen haftlarda zaten 42-40 beden giyiyorum. benim belim çok kalın göbek zaten maşallah o biçim kaldı doğumdna sonra.ama kalça bacak fazla yok bende.armut vücutmu diyolar ondan galba:)) bi ara foto eklerim vaziyet kötü.anneme çekmişim galba onunda tahta gibidir popo yok bel kalın
nasıl oluyoki canım 46 bedene 70cm.. ben ynlış mı ölçüyom acep sen 46 beden değilsindir ya mümkün değilll..42-40 beden gayet iyi canim,ben etek 46 giyiyomsen elma oluyosun bu arada canim,armut biziz koca popolular olarak :) benimde belim 70cm ama yanlarim fena bide tam yan degiller arkaya dogru gidiyolar bende anlamiyom orasida 87
ay canım siyah çok yakışır sana beyaz tenlilere çok yakıştırıyorum ben süper olursun bende çikolata rengi yapcam zaten öyle ama açıcam rengini azcık malum yaz geliyo :87:
olursun inşallah canım olursun bende 58 olurum heralde mayısda 60 olursam
ayy bu yaz bizim yazımız olucakkk yuppiii
yanlıslık olmasın canım bence tekrar ölç..süpersin canım maşalah benim bel 80cm vardır göbek mi belmi herneyse artık kabus gibi:)
verirsin yasomsen bi dene o diyeti ..him ne bileiym canim ya ben ilk yapicam veririm belki,bide dün biraz cikirdek kacirdim bide bugün cikolata yedimsanirim bi hakkim kaldi yoksa kovulucam su toplamisimdir,gider belki accik +dayim ama bu cuma hedefim 67 ins olucak
canim güzelle platele o yuvarlak ve cubuk seklinde olan seyin ne alakasi var onu anlamlaidm
valla canım göbek deliğimin üstünden ölçmüştüm geçen haftlarda zaten 42-40 beden giyiyorum. benim belim çok kalın göbek zaten maşallah o biçim kaldı doğumdna sonra.ama kalça bacak fazla yok bende.armut vücutmu diyolar ondan galba:)) bi ara foto eklerim vaziyet kötü.anneme çekmişim galba onunda tahta gibidir popo yok bel kalın
ben göbeğimi tam delikten ölçüyorum 87 cm
belimde en ince yerinden 76 cmfacia gbi üst bölgem .. aşağıda brşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?