Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun canım süpersin

biliyorum canim,bende diyet yapiyorum diye düsünmeden arkadaslarima gitmek istiyorum :) diyet yapicam diye bi yere gidesim gelmiyo,birakmiyolar cünkü,bende careyi gitmemekde buluyom iste

evet yasom en zor kısmıda o bi arkadasım sürekli davet edip duruyor ama gidemiyorum gitmek istemiyorum çünkü size karsı sorumluluğum var onu yaparsam pişman oluyorum..
yasom ben bu hafta 5 g 5 k yapcam bitsin bu mesele artık..

harikasin canim,emzhiriyodun sen dimi,cok büyük bi nimet bu diyet yaparken bende,80 den 70 e emzirirken tikir tikir indim simdi debeleniyom buralarda hala :)

emziriyorum canım bebeeem 10 aylık:) evet emzirmek avantaj çok şükür..sonradan alman kötü olmuş canım inş yine rahatlıkla verirsin

bu arada kızlat plates seti alıcam ..
belim zaten incecik kaldı göbekde yoktu 64 cm e indi bacaklarıda platesle incelticem ..
dün aksam baya bi arastırdım netten .. hepsi buradadan buldum.. sanırım onu alıcam..

canim biliyosun ama geri aldiriyo o diyet,hypatiain 2 günlük diyetini yapsan daha iyi olmazmi geride almazsin hem ben pazartesi ve sali yapicam,aslin da benimde aklim hep orda ama iste gözüm kesmiyo bi türlü,sen yaparsan benimde aklim kayabilir haha kalbim istiyo ama beynim istemiyo :)

inşallah fatmacım yaza saclarımıda boyatıcam zaten kömür siyahı yaptırıcam gözlerimin rengi iice ortaya cıksın istiyorum bencede ramazana kadar rahat rahat 52 olurum ben

ay canım siyah çok yakışır sana beyaz tenlilere çok yakıştırıyorum ben süper olursun bende çikolata rengi yapcam zaten öyle ama açıcam rengini azcık malum yaz geliyo :87:

olursun inşallah canım olursun bende 58 olurum heralde mayısda 60 olursam

ayy bu yaz bizim yazımız olucakkk yuppiii

belim zaten incecik kaldı göbekde yoktu 64 cm e indi bacaklarıda platesle incelticem ..
dün aksam baya bi arastırdım netten .. hepsi buradadan buldum.. sanırım onu alıcam..

canims ette ne var,bende büyük top ve lastik var,ama simdi kücük top lazim ebru onlada yapiyo evdeki cocukalrin topuyla denedim ama olmuyo,kayiyo,ya bide ben artik yetisemiycem paltese 9da basliyo burda püff.leptopda cok yavas sinir ediyo beni,pcden yapaam masanin üstünde yere yationca hareketleri göremiyom,önceden indridigim videolar var tvden yapabilirm ama oda ebrunun eski versiyonu,deli ediyo beni cirt cir konusuyo,hatta ekstra popo ve bacak olan icin videosunuda indirmistim,bu pazartesi bende basliycam artik pöatese,saloona haftada 3 gün gidebiliyom,esim diploma yaziyo diger günler onun,salondaki kurslara yetisemiyom,o yüzden bölgesel icin platesle desteklemem sart,benimde kiloma göre fazla göbegim yok ama yanlarim berbat bide tam yanda degiller arkaya dogru gidiyolar,ay ne cok konustum yaw

yasom en son yaptığımda veremedim ben o diyetle (
ondan hiçyapasım gelmiyorr.. ilk yaptığımda cok vermiştim sonra neden veremedim bilmiyorum :26:

al canım al inşallah incelmene faydası olur

keşke sakar olmasam bir yerimi kırmayacağımı bilsemde bende alsamm

süpersin canım maşalah benim bel 80cm vardır göbek mi belmi herneyse artık kabus gibi:)

Son düzenleme:

yasom en son yaptığımda veremedim ben o diyetle (
ondan hiçyapasım gelmiyorr.. ilk yaptığımda cok vermiştim sonra neden veremedim bilmiyorum :26:

him ne bileiym canim ya ben ilk yapicam veririm belki,bide dün biraz cikirdek kacirdim bide bugün cikolata yedim sanirim bi hakkim kaldi yoksa kovulucam su toplamisimdir,gider belki accik +dayim ama bu cuma hedefim 67 ins olucak

ay bu nasil olyuo ben hic anlamiyom ya sen nasil 65 kiloyla 80 cm belin oluyo nerden ölcüyonki canim göbek olmasin o

valla canım göbek deliğimin üstünden ölçmüştüm geçen haftlarda zaten 42-40 beden giyiyorum. benim belim çok kalın göbek zaten maşallah o biçim kaldı doğumdna sonra.ama kalça bacak fazla yok bende.armut vücutmu diyolar ondan galba:)) bi ara foto eklerim vaziyet kötü.anneme çekmişim galba onunda tahta gibidir popo yok bel kalın

yasom top 65 cm lik.. bende hiç bişi yok benim için gayet iidir heralde..

42-40 beden gayet iyi canim,ben etek 46 giyiyom sen elma oluyosun bu arada canim,armut biziz koca popolular olarak :) benimde belim 70cm ama yanlarim fena bide tam yan degiller arkaya dogru gidiyolar bende anlamiyom orasida 87

42-40 beden gayet iyi canim,ben etek 46 giyiyom sen elma oluyosun bu arada canim,armut biziz koca popolular olarak :) benimde belim 70cm ama yanlarim fena bide tam yan degiller arkaya dogru gidiyolar bende anlamiyom orasida 87
nasıl oluyoki canım 46 bedene 70cm.. ben ynlış mı ölçüyom acep sen 46 beden değilsindir ya mümkün değilll..

süpersin canım maşalah benim bel 80cm vardır göbek mi belmi herneyse artık kabus gibi:)
yanlıslık olmasın canım bence tekrar ölç..
him ne bileiym canim ya ben ilk yapicam veririm belki,bide dün biraz cikirdek kacirdim bide bugün cikolata yedim sanirim bi hakkim kaldi yoksa kovulucam su toplamisimdir,gider belki accik +dayim ama bu cuma hedefim 67 ins olucak
verirsin yasomsen bi dene o diyeti ..
ben ilk yaptığımda süper vermiştim
canim güzelle platele o yuvarlak ve cubuk seklinde olan seyin ne alakasi var onu anlamlaidm

yasom yuvarlak üzerine ayak basılan sey yanlatı eritiyormus sağa sola dönme aleti gibi bişi o kalem gibi seyde topun pompası

ben göbeğimi tam delikten ölçüyorum 87 cm
belimde en ince yerinden 76 cm facia gbi üst bölgem .. aşağıda brşey yok

ben göbeğimi tam delikten ölçüyorum 87 cm
belimde en ince yerinden 76 cm facia gbi üst bölgem .. aşağıda brşey yok

sen kaç beden giyiyosun canım benim de aynen altta bişe yok üstüm maşallahhh.. dur ben bi ölçim de gelim tekrar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…