Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçen hafta: 110 kg
Bu hafta: 108,5 kg
Fark: -1,5 kg
Yüzde: %1,36

Serbest güne rağmen, o kadar içmeme rağmen sonuç çok mutlu etti. Yani 2 gün ile kimse kilo almıyormuş devamını toparlayınca oluyormuş gördüm bu düşünce ile kaçamak yapınca bıraktığım diyetlerime hep yazık olmuş.

Aminnnnnn

Görünce mutlu oldum :) Bulamiyorum ile aynı sistemi yapıyorum bende arada neler yapıyor diye sizin takıma gelip sadece sessiz takip yapıp kaçıyordum :)
Selam cnm
Dun yogunluktan gelemedim foruma yeni gordum mesajini
Bende gece niyetlendim yeniden basliyorum. Bu sefer sistem obeziteden ziyade organ temizligine yonelik. Benim kt raporumda 1 kere daha kt yapmami safra taslarim dusmezse bir kere daha yapmami tavsiye etmisti. Normalde daha once yapnlar tekrar yapmasin demisti ama ben bu yuzden tekrar yapiyorum.
+90 lar grubunda baya fazlayiz seviyeyi yapanlar ordanda takip edebilirsin

benim aklımda soğan burger varya ona gittim ben bu gece onu yapacağım kısmetse.öz eleştiriyi çok yaparım kendime bende. haklısın kalori çok önemli karbonhidratı kesmek önemli.
sonuçlarımı biliyorum ilk ölçümler ama ben geç paylaşım yapacağım yine belki arada spor yaparsam bazen dahada iniyor o kilo.

psikolojik olabilir. şimdi market nöbetinden geldim.sonunda benimde akıllı saatim var. sabah 08:15 dikildim kapısına açıldığında ilk ben girdim aldım saati.ama insanlar bana yaklaştıkça boğazım ağrımaya başladı, öksürük nöbeti tuttu.gerildim.zaten teması seven biri değilim dip dibe hey allahım bizim insanımız bu konuda çok iyi.corona vız geliyor.arkadaşım yaklaşma diye bağırasım geldi.

çok mutlu oldum. sen bu güne kadar süt olsun diye kendini besliyordun. bu hafta yediklerin hem süt yaptı hemde sende birikmedi. süt olması için çok beslenmene gerek yok dengeli yemelisin. yani o tahin pekmez vs sabah 1 ölçü kafi. su içeceksin süt için.

AA bende geleyim Canım :) bende seviye 6 gelip orada kalacağım ideal kiloma inene kadar. Eylül’de tatil var o zaman ara verip sonra devam etmeyi planlama karar verdim

işte kimi yemek yemeye dayanamaz benimde kilitli kapım çikolata arada açıyorum.hem ketoda serbest %70 bitter olanlar.
Geçen hafta=88.50
Bugün = 86.65
Fark= - 1.85
Yüzde = 2.09
Umarim yüzdesi doğru olmuştur. CEYDOS
yüzden 2 canım.
Geçen hafta: 73,1
Bu hafta: 73,1
Sabit
Yawrukush CEYDOS stitch
eşim mısır ekmeği kokuyor bu sabit.artma yok en azından bu hafta çok dikkat etmelisin yediklerine

Günaydın
Mutlu ve bol eksili cumalar herkese
Geçen cuma 73,40 kg
Bu cuma 72,70 kg
fark -700gr
Yüzde 0,95

Yawrukush stitch CEYDOS milkk

yeni tartımla bol eksili başlangıçlara
hayırlı olsun açılış güzel olmuş.
dinlenmeden olmuş ama güzel bir eksi gelmiş
Günaydınlarr.2 gündür çok yoğunum.Şimdi tartılıp yüzdemi yazmak istiyorum çok heyecanlı
güaydın.
Gunaydin
Gecen hafta 81.5
Bugun 79.7
Yuzde 2,2
çok güzel.
Geçen hafta:81.3
Bu hafta:78.9
Fark:2.4
Yüzde:2.95
vay be fark müthiş tebrikler
korktuğum kadar kötü değil bu hafta daha dikkatli olursan sıkıntı kalmaz.

nihayet sonunda oldu bu iş.ayyyy çok mutluyum .haftaya 106,5 odakla kendini mutlaka bak o kilo olacaksın.

hoşgeldin hasibe. diyet hikayeni henüz okuyamadım ama mutlaka okuyacağım .bayılırım başarı hikayelerine.senin sürecinde çok güzelmiş öyle duydum.

ah canım ya üzüldüm gerçekten o yüzden bende karbonhidrata hiç yaklaşmıyorum. hemen etkisini gösteriyor bende 1 dilim ekmek yesem baskül +1 olur. bu hafta dikkat et olur mu

Sağol. Tahin bitmişti, daha sonra alırım. Su aynen. Bakalım hayırlısı

ah canım ya üzüldüm gerçekten o yüzden bende karbonhidrata hiç yaklaşmıyorum. hemen etkisini gösteriyor bende 1 dilim ekmek yesem baskül +1 olur. bu hafta dikkat et olur mu
O yizden ekmekle kisirla kilo verenlere sasiriyorum tepki veriyorum bazen burada kilo veremeyecekler diye.
Ama bazilari verebiliyor.
O kadar spor yaptim az yedim.
Ama bir kez saglikli yemegi fazla kacirdim bir de dun 4 catal pastadan aldim ama bende llmuyor iste.
Neyse bunu yine test etmis oldum artik yapmam.
Takimdan bekliyorum guzel eksiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…