Esim regli yim 4 gundun ona bagliyorum insallah cumaya daha iyi olacakişte kimi yemek yemeye dayanamaz benimde kilitli kapım çikolata arada açıyorum.hem ketoda serbest %70 bitter olanlar.
yüzden 2 canım.
eşim mısır ekmeği kokuyor bu sabit.artma yok en azından bu hafta çok dikkat etmelisin yediklerine
benim mezuniyet yine hayal oldu canim.Aaaa ben bunu görmemiştim , çok teşekkür ederim canım :) bu gece sadece peynir zeytin ekmek yedim ,hafif tuttum . Dediğin gibi bir şekilde yola koyacagim bu işi . Liste dışı yarisarakta veririm sorun değil , takım kötü etkilenmesin istiyorum .
Kocan yaşadı
güzel toparlanmissin canım . Jillian i da yapması zor ama sonucu güzelmiş gerçekten .
Eve gidince tartilacağim canım , dün öğleden beri uyumadım hiç çok sisim sanırım.arti çıkacağım . Su icmeyede vakit bulamadım pek . Adapte olacağım geceye ,maydanozlu limonlu su felan getireceğim ise bundan sonra . Bir şekilde düzene oturacak . Gözlerimin altı simsiyah oldu uykusuzluktan , tipim kaydı , bu cirkinlikle hep bekar kalacagim artıkşaka bir yana inşaallah sabit bari cikarimda takımı kötü etkilemem , sana da söz vermiştim tutamadım hiç yüzüm yok valla . Çok mahcubum .
burdada ona benzerbir şey oldu , okular felan tatil oldu . Çoğu memura da tatil oldu sanırım .ben sağlık calisaniyim , sağlık çalışanlarının da bütün izinleri iptal oldu diger memurların aksine . Allah yardımcımız olsun .inşaallah sabah güzel bir eksi çıkarsın canım ,mezun olacağım.demistin sanırım bu ayın sonunda :)
Ama hanimlar ekmek ve kisir yiyenler emziriyor dikkatini I CekeriO yizden ekmekle kisirla kilo verenlere sasiriyorum tepki veriyorum bazen burada kilo veremeyecekler diye.
Ama bazilari verebiliyor.
O kadar spor yaptim az yedim.
Ama bir kez saglikli yemegi fazla kacirdim bir de dun 4 catal pastadan aldim ama bende llmuyor iste.
Neyse bunu yine test etmis oldum artik yapmam.
Takimdan bekliyorum guzel eksiler.
harikasınEki Görüntüle 2604390
İlk haftamı bu şekilde kapattığım için mutluyum. Büyük ihtimalle sudan kaybım oldu, bundan sonrası benim için zor olacak ama yine de devam.
6 Mart 2020 kilom 67(başlangıç)
13 Mart 2020 kilom 65.4
Fark 1.6 kg
Yawrukush
stitch
CEYDOS
nihayet sonunda oldu bu iş.ayyyy çok mutluyum .haftaya 106,5 odakla kendini mutlaka bak o kilo olacaksın.
Eki Görüntüle 2604390
İlk haftamı bu şekilde kapattığım için mutluyum. Büyük ihtimalle sudan kaybım oldu, bundan sonrası benim için zor olacak ama yine de devam.
6 Mart 2020 kilom 67(başlangıç)
13 Mart 2020 kilom 65.4
Fark 1.6 kg
Yawrukush
stitch
CEYDOS
inan.Ay inşallah Canım ya ağzın bal yesin :) bir an önce “9” görmek istiyorum. Haftaya 36 saatlik su orucu başlıyor faydası olacaktır diye düşünüyorum bakalım.
Çok güzel Canım hadi sen “5” rakamlara ben “9” inşallah :)
inan.
36 saat sadece su mu olacak kahve bile yok mu?
Ekmek,kisir ornegini verirken sizi kastetmedim,menulerinizi ezbere bilmiyorum.Ama hanimlar ekmek ve kisir yiyenler emziriyor dikkatini I Cekeriemzirme Gunde en az 300 kalori bir saat de yuruyus yapiyorum 300 de Ordan gidiyor. 1300 - 1500 kalorilik diyetim 900 kaloriye falan dusmus oluyor. Kalori hesabi önemli yani...
fark gelmiş işte ne güzel.Geçen cuma 72.10
Bu cuma 71.60
Fark 50
Yüzde 0.69
Tamam canim izne ayrilmiycam dünkü moral bozukluğu ve virüs yüzünden oldu sanırımCanim stres yapma,daha cok arti cikarsin.
Izne ciksan bile listedesin takim her turlu etkilenecek bugunku bildiriminden.Izne cikarsan tum motivasyonun gider,artida gelsen devam et canim...
Evet çok mutluyum 60 li rakamlara ne kaldı şunun surasindafark gelmiş işte ne güzel.
bu hafta herşeye dikkat et suyunu bolca iç hadi görelim sen verirsin 1600 gr ne ki.Tamam canim izne ayrilmiycam dünkü moral bozukluğu ve virüs yüzünden oldu sanırım
Evet çok mutluyum 60 li rakamlara ne kaldı şunun surasinda
Geçen cuma 72.10
Bu cuma 71.60
Fark 50
Yüzde 0.69
Yok beni kastettiniz demedim ama benim de menum Tam. Olarak anlattiginiz gibi olunca dogal olarak savunmaya gectim. Alinmadim yani.. Size özel bir savunma da degildi :)Ekmek,kisir ornegini verirken sizi kastetmedim,menulerinizi ezbere bilmiyorum.
Cevremi de kastettim,su an karsimda da 1 tabak dolusu kisirla 3 borek yiyor arkadasim.
Size laf atmadim ben,savunmaya gecmenize gerek yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?