Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Esim regli yim 4 gundun ona bagliyorum insallah cumaya daha iyi olacak

benim mezuniyet yine hayal oldu canim.
Kotuymus yaa saglik caisanlarinin izninin iptal oolmasi

Ama hanimlar ekmek ve kisir yiyenler emziriyor dikkatini I Cekeri emzirme Gunde en az 300 kalori bir saat de yuruyus yapiyorum 300 de Ordan gidiyor. 1300 - 1500 kalorilik diyetim 900 kaloriye falan dusmus oluyor. Kalori hesabi önemli yani...

harikasın suyu yeterli miktarda ölçtüğün sürece sudan kaybın olmaz.zor diye bişey yok hele senin yaşında hızlıca gidecek kilolar.

nihayet sonunda oldu bu iş.ayyyy çok mutluyum .haftaya 106,5 odakla kendini mutlaka bak o kilo olacaksın.

Ay inşallah Canım ya ağzın bal yesin :) bir an önce “9” görmek istiyorum. Haftaya 36 saatlik su orucu başlıyor faydası olacaktır diye düşünüyorum bakalım.

Çok güzel Canım hadi sen “5” rakamlara ben “9” inşallah :)

inan.
36 saat sadece su mu olacak kahve bile yok mu?

Ama hanimlar ekmek ve kisir yiyenler emziriyor dikkatini I Cekeri emzirme Gunde en az 300 kalori bir saat de yuruyus yapiyorum 300 de Ordan gidiyor. 1300 - 1500 kalorilik diyetim 900 kaloriye falan dusmus oluyor. Kalori hesabi önemli yani...
Ekmek,kisir ornegini verirken sizi kastetmedim,menulerinizi ezbere bilmiyorum.
Cevremi de kastettim,su an karsimda da 1 tabak dolusu kisirla 3 borek yiyor arkadasim.
Size laf atmadim ben,savunmaya gecmenize gerek yoktu.

Canim stres yapma,daha cok arti cikarsin.
Izne ciksan bile listedesin takim her turlu etkilenecek bugunku bildiriminden.Izne cikarsan tum motivasyonun gider,artida gelsen devam et canim...
Tamam canim izne ayrilmiycam dünkü moral bozukluğu ve virüs yüzünden oldu sanırım
fark gelmiş işte ne güzel.
Evet çok mutluyum 60 li rakamlara ne kaldı şunun surasinda

Ekmek,kisir ornegini verirken sizi kastetmedim,menulerinizi ezbere bilmiyorum.
Cevremi de kastettim,su an karsimda da 1 tabak dolusu kisirla 3 borek yiyor arkadasim.
Size laf atmadim ben,savunmaya gecmenize gerek yoktu.
Yok beni kastettiniz demedim ama benim de menum Tam. Olarak anlattiginiz gibi olunca dogal olarak savunmaya gectim. Alinmadim yani.. Size özel bir savunma da degildi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…