Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hasretim nidahcım, kızlar üzülmeyin nasılsa hedef kilonuza düşünce hepimiz küçük beden olucazz

zevcancım set çok güzelmiş canım hayırlısı olsun

menümü yazayım...
Sabah:1 kuru incir yarım greyfurt
Kahvaltı: yağsız omlet, 3 zeytin, peynir, çok az marmelat salatalık
Ara:yarım elma
Öğle:Karnıyarık kendim yaptımm 1 tanecik yedim yoğurtlu salata, fındık 6-8 tane
Akşam:Sebze çorbası,yoğurt ve salata
Ara:1 meyve

3 lt su, 2 saat yürüyüş, yeşilçay ve adaçayı

ölçtüm doğru ölçmüşüm:) göbek deliğimin üstünden 88,belimin en ince yerinden de 79 cm çıkıyo. hasretim bence seninki daha iyi üst kalın oldukça zayıf görünmüyon:) plates şart gibi bana da ama bebişle beceremiyom onu biraz büyüsün de 1-2 sene sonra artıkk..

çok güzell pilav ekmek falan hiç yok canım maşallah valla:)

oh ohh ohhh hamarat hatunn yemek yapmayı öğreniyorr
afiyet olsun cnaım...

1-2 sene cok gecc

Selam kizlar.Ben 7. takimdan hem kardesiniz hem rakibiniz.Eeeee nasil gidiyor bakalim.Biz kazanacakmiyiz?Yiyormusunuz bol bol.Özellikle Tiramisu tavsiye ediyorum.Mmmmmhhhh nefisssssss.Bakin yiyin yiyin.Size iyilik olsun diye,yani sadece destek amacli yanlis anlamayin bu siteye verdigim tiramisu mu ekliyorum.Iyice bakin,Ekrana iyice yanasin anacimmmm
Hatta fotonun üstüne tiklayin iyice büyüsünnnnn

Son düzenleme:
1-2 sene cok gecc

ay canım napim yaa oturup yapmaya başlayınca saçımı çekiyo üzerime çıkıyo düşüyo ağlıyo bilmemne rahat rahat yapamıyorum. büyüsün diye beklicem:)) kiloları veriim sıkılaşmak incelmek için de önümüzdeki yıllara gözdiktim napim:)

afiyet olsun canim,ins dedigin gibi olur
aslinda haklisn canim,asagiyi saklamak daha kolay oluyor ,tabi etekle bu sekilde pantolan giyidigmi düsünemiyorum zaten giymiyorumda benim icin avantaj,ya bide böyle olunca diyet yapiyom dedimmi nerene yapiyon diyolar,sinir oluyorum,ben biliyom sonucta bendeki faciayi :)

anna sen gecen gün neden tavukla leblebi yedin etle baklagil yasak bilmiyonmuu

ayy sorma meyvemm yaa unuttum aklıma da sonradan geldi pişman oldum ya :26:

çok güzell pilav ekmek falan hiç yok canım maşallah valla:)

zaten montide pilav yok canım ekmekle de pek aram yok yesemde kahvaltıda yerim işte değişiklik yaptım sağol tatlım

oh ohh ohhh hamarat hatunn yemek yapmayı öğreniyorr
afiyet olsun cnaım...

eheh ilk defa yaptım kız annem komşuya gitti aç akldım napim

biraz patlıcanlar haşlanmış gibi olmuştu ama fena değildi ne yapalım örencezz

sağol tatlım...

olur canım olur tabiiki teşekkürler

normal pantolonlarda 38 beden
kumaş pantolonlarda 40 beden
etek 38-40 arası
kot 27 beden canım

selam gizemcimm nasılsın tatlım

ay sen pantolonlarda incesin de göbeğin mi var senin yoksam :26:

öğrenicen canım tabii..

benim ilk yaptığım pilav lapaydı kimse yiyememişti

normal pantolonlarda 38 beden
kumaş pantolonlarda 40 beden
etek 38-40 arası
kot 27 beden canım

aslında bedene baktığında iyisin canım .inş iyice verirsin kiloları da incecik olur belin:)

spor şart bölgesel için..en son ihtimal liposakşın:)) ablam yptırdı 38 bedene öyle indi gıcık oluyorumm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…