Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anaaam remen sabotaj yaw

valla tiramisu sevmediğim için hiç canım çekmedi tatlım

ben bunu normaldede yemiyorum ama güzel görünüyo eline sağlık

yarışı da biz kazanıcaz ügünüm ama öyle

bende pantolon giyiyorum üstüne uzuunca koyurenk bişii :) kapatmaya çaışıyoz belimizi,bacaklara bakıp zayılamışsın diyolar üst facia:)) birazda sezeryanın mı etkisi bilmiomki hoof doktorum 1 seneye toparlarsın diyodu ,yalanmış:)

benim de aram yk tiramisuylaa .hıhhh hiç canım çekmedi,marulumu yer otururum:))

selam gizemcimm nasılsın tatlım

ay sen pantolonlarda incesin de göbeğin mi var senin yoksam :26:
iyiyim canım seni sormalı.
evet pant.larda ince.. ama kocaman 87 cm bir göbekk varr vee smitlerrrr

evet canım bedene baklırsa iyi ama alt bölgem için iyi.. pantolonlar popoma yapışmıyo bile o kadar az yani.. ama üste gelince off off göğüstende vazgeçtim bari göbek gtseee

öğrenicen canım tabii..

benim ilk yaptığım pilav lapaydı kimse yiyememişti

ahahah kıyamam

ben pilavı yapıyorumda böyle ana yemekleri özellikle etlileri hiç yapamıyorum en son tavuklu bişi yaptım fırında yanındaki patatesler taş gibi olmuştu tavukta turuncu olmuştu patatesleri direk koyduğum için tavuğada zerdeçal septiğim için

valla canim öyle bi tecrübem olmadigi icin bilemiyorum,ins toparlarsin sende,bende catlaklarda aldi yürdü dünya haritasini bile gectim yan taraflarim hleecok kötü yirtik yirtik

canim pataesleri direk koyabilirisn ama üstünü alu ile örtmen gerekir :)

sen takimindan ayrildinmi canim

benim de aram yk tiramisuylaa .hıhhh hiç canım çekmedi,marulumu yer otururum:))

evet nidahcım aynen tatlım bende saltalığımı yer otururum bizi etkilemez bunlar dimi

iyiyim bende tatlım teşekkürler

olsun canım üzülme benimde göbeğim var düşük bel giyemiyorum yaa en sevdiğim şey düşük bel jean ve üstüne kısa gömlektir... altımda var 29-30 giyiyorum kotta

valla canim öyle bi tecrübem olmadigi icin bilemiyorum,ins toparlarsin sende,bende catlaklarda aldi yürdü dünya haritasini bile gectim yan taraflarim hleecok kötü yirtik yirtik
haritam benim de varr yada fay hattım diyelim:) çok kötü gerçi zayıfladıkça belirginliği azaldı biraz..

2tane çocuğun vardı dimi,ben 1 tane de dağıldım sen iyisin canım:)

ben düşük bel giyiyorum ama içine uzun t-shrt gymeden gömlek gyemiyorumm

haritam benim de varr yada fay hattım diyelim:) çok kötü gerçi zayıfladıkça belirginliği azaldı biraz..

2tane çocuğun vardı dimi,ben 1 tane de dağıldım sen iyisin canım:)

ay gercekmi zayifladikca azaldi demek valla bunu duymak cok mutlu ett beni,cünkü akini düsünüyordum ben zayiflayip SIKILASTIKCA daha cok görünür saniyodum cünkü gerince cok belli oluyo,evet 2 oglum var canim ama artik catliycak yeimde kalmadi,yinede bazen bakarken sanki yeni catlaklar olusuyomus gibi hissediyorum ama psikolojikde olabilir

yarısı tabiki biz kazanıcaz bu konuda kimsenin şüphesi olmasınn

ben bu hafat mezun bile olabilirim

kesinlikle katılıyorum canım biz kazanıcaz işte o kadar

eveet kutlama yapıcaz yuppi iki sevinç birden

canim pataesleri direk koyabilirisn ama üstünü alu ile örtmen gerekir :)

evet direk koyabilriim ama su koymamıştım ondan ben annem fırın torbasında da pişirebilirsin diyo öğrencem onu bi ara sağol canım

ayy ne rezillik dimi sen daha dur 2 sene önce babamın doğum dününde naptığımı anlatiyim hesapta pasta yapcam ben

un koyarken keke öyle bi abartmışımki fırından çıktı babam keke kapıyı tıklatır gibi vurdu resmen taş

kuzenim demiştiki oyun küpü gibi kesip oynayabiliriz kardeşimde hemen hadi yapalım demişti yapmıştı çatlaklar

valla canım azaldı benimkilerin belirginliği seninkiler de azalır inş. Allah bağışlasın evlatlarını.annelik zor ama güzelmiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…