aslında bedene baktığında iyisin canım .inş iyice verirsin kiloları da incecik olur belin:)
spor şart bölgesel için..en son ihtimal liposakşın:)) ablam yptırdı 38 bedene öyle indi gıcık oluyorumm:))
Selam kizlar.Ben 7. takimdan hem kardesiniz hem rakibiniz.Eeeee nasil gidiyor bakalim.Biz kazanacakmiyiz?Yiyormusunuz bol bol.Özellikle Tiramisu tavsiye ediyorum.Mmmmmhhhh nefisssssss.Bakin yiyin yiyin.Size iyilik olsun diye,yani sadece destek amacli yanlis anlamayin bu siteye verdigim tiramisu mu ekliyorum.Iyice bakin,Ekrana iyice yanasin anacimmmm
Hatta fotonun üstüne tiklayin iyice büyüsünnnnn
Eki Görüntüle 164403
Eki Görüntüle 164404
afiyet olsun canim,ins dedigin gibi olur
aslinda haklisn canim,asagiyi saklamak daha kolay oluyor ,tabi etekle bu sekilde pantolan giyidigmi düsünemiyorumzaten giymiyorumda benim icin avantaj,ya bide böyle olunca diyet yapiyom dedimmi nerene yapiyon diyolar,sinir oluyorum,ben biliyom sonucta bendeki faciayi :)
anaaam remen sabotaj yaw
valla tiramisu sevmediğim için hiç canım çekmedi tatlım
ben bunu normaldede yemiyorum ama güzel görünüyo eline sağlık
yarışı da biz kazanıcaz ügünüm ama öyle
iyiyim canım seni sormalı.
selam gizemcimm nasılsın tatlım
ay sen pantolonlarda incesin de göbeğin mi var senin yoksam :26:
evet canım bedene baklırsa iyi ama alt bölgem için iyi.. pantolonlar popoma yapışmıyo bile o kadar az yani.. ama üste gelince off off göğüstende vazgeçtim bari göbek gtseeeaslında bedene baktığında iyisin canım .inş iyice verirsin kiloları da incecik olur belin:)
spor şart bölgesel için..en son ihtimal liposakşın:)) ablam yptırdı 38 bedene öyle indi gıcık oluyorumm:))
öğrenicen canım tabii..
benim ilk yaptığım pilav lapaydı kimse yiyememişti
bende pantolon giyiyorum üstüne uzuunca koyurenk bişii :) kapatmaya çaışıyoz belimizi,bacaklara bakıp zayılamışsın diyolar üst facia:)) birazda sezeryanın mı etkisi bilmiomki hoof doktorum 1 seneye toparlarsın diyodu ,yalanmış:)
ahahah kıyamam
ben pilavı yapıyorumda böyle ana yemekleri özellikle etlileri hiç yapamıyorum en son tavuklu bişi yaptım fırında yanındaki patatesler taş gibi olmuştu tavukta turuncu olmuştu patatesleri direk koyduğum için tavuğada zerdeçal septiğim için
ahahah kıyamam
ben pilavı yapıyorumda böyle ana yemekleri özellikle etlileri hiç yapamıyorum en son tavuklu bişi yaptım fırında yanındaki patatesler taş gibi olmuştu tavukta turuncu olmuştu patatesleri direk koyduğum için tavuğada zerdeçal septiğim için
evet pant.larda ince.. ama kocaman 87 cm bir göbekk varrvee smitlerrrr
evet canım bedene baklırsa iyi ama alt bölgem için iyi.. pantolonlar popoma yapışmıyo bile o kadar az yani.. ama üste gelince off off göğüstende vazgeçtim bari göbek gtseee
benim de aram yk tiramisuylaa .hıhhh hiç canım çekmedi,marulumu yer otururum:))
evet pant.larda ince.. ama kocaman 87 cm bir göbekk varrvee smitlerrrr
evet canım bedene baklırsa iyi ama alt bölgem için iyi.. pantolonlar popoma yapışmıyo bile o kadar az yani.. ama üste gelince off off göğüstende vazgeçtim bari göbek gtseee
haritam benim de varr yada fay hattım diyelim:) çok kötü gerçi zayıfladıkça belirginliği azaldı biraz..valla canim öyle bi tecrübem olmadigi icin bilemiyorum,ins toparlarsin sende,bende catlaklarda aldi yürdü dünya haritasini bile gectim yan taraflarim hleecok kötü yirtik yirtik
sen takimindan ayrildinmi canim
iyiyim bende tatlım teşekkürler
olsun canım üzülme benimde göbeğim var düşük bel giyemiyorum yaa en sevdiğim şey düşük bel jean ve üstüne kısa gömlektir... altımda var 29-30 giyiyorum kotta
haritam benim de varr yada fay hattım diyelim:) çok kötü gerçi zayıfladıkça belirginliği azaldı biraz..
2tane çocuğun vardı dimi,ben 1 tane de dağıldım sen iyisin canım:)
kızlar bosverin siz o tremisuyu ben cuma size ne güzel tatlılar yapıcam partimiz var cuma aksamıı
yarısı tabiki biz kazanıcaz bu konuda kimsenin şüphesi olmasınn
ben bu hafat mezun bile olabilirim
canim pataesleri direk koyabilirisn ama üstünü alu ile örtmen gerekir :)
ay gercekmi zayifladikca azaldi demek valla bunu duymak cok mutlu ett beni,cünkü akini düsünüyordum ben zayiflayip SIKILASTIKCA daha cok görünür saniyodum cünkü gerince cok belli oluyo,evet 2 oglum var canim ama artik catliycak yeimde kalmadi,yinede bazen bakarken sanki yeni catlaklar olusuyomus gibi hissediyorum ama psikolojikde olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?