Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Uykum kaçtı geri girdim
Kahvaltı
Yumurta, zeytin, peynir, süt, dereotu

öğle
Yine yok

akşam
Aynı tabakta bulgur pilavı-barbunya
portakal suyu
Salata

Su:12 bardak üzgünüm. Saatlerdir bebek ayağımda . Çoğunu akşam içtim ama yarın telafi edicem inş

Su:12 bardak üzgünüm. Saatlerdir bebek ayağımda . Çoğunu akşam içtim ama yarın telafi edicem inş

kopyalanmış nasıl olduysa silmedim
Yawrukush
stitch
CEYDOS
angelnesss

menülerin normal hale dönmeye başladı harika. 12 bardak su için neden üzgünsün ki anlamadım. çay bardağı değilse ortalama 2,5 - 3 lt yapıyor. toplamda çok iyi

çok az geldi gözüme doyurucu bişey yok takılırsın böyle beslenirsen ilerleyen zamanlarda.
Annem kardeşimler geldiler ya. Bunlar benim yiyebilcegim şeylerdi. Akşam patatesli bezelye, pilav, yayla çorbası vardı. Hiç birini yiyemedigimden kendime karnibahar hasladim. Sabahta öyleydi. 2 yumurta yicektim mesela kardeşim istedi ona verdim akşam misafirliğe gittik. Tatlılar, meyveler geldi. Sadece 1 ç. B. Çay içtim yarınki menüyü bende merak ediyorum

Kahvaltı 1 yumurta
5 badem
1 çatal menemen
2 küçük ısırık muz
5 cm falan burgu peynir
2 bardak çay
Akşam =
1tabak karnibahar, ustunede bol yoğurt
1 . B. Çay
AA unuttum bu yoğunlukta spora devam.
Leslie 30 dk. 210 puan
Mekik 10 dk 30 puan. (5 dk daha oğlum izin vermedi)

Neden bulgur çok geldi herkese anlamadım bi tencere yemedim sonuçta ayrıca tavuğu, kerevizi bile az yedim bulgur için zaten kendimi şişirmeden doyana kadar yiyorum ve sadece bulgur serbest. Yok Kangal sucuğu nasıl yiyeyim :) halka dilim

İyi geceler
08:00 1 yumurta,roka,domates,salatalık,peynir,zeytin
1 hurma
15:00 1 yumurtadan kaşarlı ve beyaz peynirli omlet,zeytin
Yemek dışarıda yenildi.
1 kase yeşillikli peynirli domatesli cevizli salata
1 kadeh rose şarap

2,5 litre kadar su içildi
5932 adım atıldı = 296 puan

Yawrukush stitch CEYDOS milkk

Kahvaltılarımız

Bazen bana da oyle geliyor.
Gayet normal diye dusunerek paylasiyorum,fazla olmus diyebiliyorlar
Ne bileyim pilavi gorunce direkt olmasa keske diyorum ben kilo verilmiyormus gibi geliyor bana.simdi hatirlamiyorum ama hele 1 tabak dediysen.
Ben sucugu uzunlamasina kesip kizartiyorum da o yuzden aklima oyle geldi

Ben bi tek mangalda öyle pişiriyorum. Yağsız pişirdim Zaten sucuğu.

Pilav kısmı ise bana da öyle geliyor ama bulgur daha masum geliyor ayrıca sizlerin yediği bir çok şey bana yasak bi bulgur serbest onu da çok görmeyin :) bir de yanında yemekler falan yemedim, tavuk baget ufak parça aldım, kereviz bi iki kaşık aldım o kadar azdı yani hatta bi tabağa sığmayacak kadar azdı. Ve artık hemen doyuyorum bazen sinir oluyorum of doydum diye :))) önce yemek yersem bulgur yiyemiyorum kesinlikle sonra çok acıkıyorum o nedenle önce bulgur yiyip yer kalırsa yemek yiyorum bazen o da zaten yer kalmıyor :) midemin kapasitesi toplam 1 tabak yemeye müsait duruma geldi şu an. Salatası, bulguru, yemeği hepsinin toplamı.

Ben iki ayrı diyetisyen den menu aldim daha once Ikisi de bana en az her öğün bir dilim ekmek yazdi ekmek yerine 1 - 2 kasik pilav yiyenilirsin dediler. Diyetinizden karbonhidrati tamamen cikrmak saglikli degil bence. Kaldi ki bulgur gercekten prince göre daha masum ve bence abartma Dan ekmek yerine yenebilir.

Su yumurtalari kirarak yesek olmaz mi yagda yani ben haslanmis yumurtanin beyazini yiyemiyorum midem almiyorda

Canim bulgurda pirincte makarnada hepsi ayni 2 kasıgı 1 dilim ekmege bedel 1 kepce corbaya bedel yani oster 1 dilim ekmek ye ya makarna bulgur princ ye ayni o tmyuzden cok yemedikce fazla degildir mesela gunluk 2 dilim ekmek yemediysen 1 ogununde 4 kasik yiyebilirsin fazla olmaz bunu diyetisyenler oneriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…