menülerin normal hale dönmeye başladı harika. 12 bardak su için neden üzgünsün ki anlamadım. çay bardağı değilse ortalama 2,5 - 3 lt yapıyor. toplamda çok iyiUykum kaçtı geri girdim
Kahvaltı
Yumurta, zeytin, peynir, süt, dereotu
öğle
Yine yok
akşam
Aynı tabakta bulgur pilavı-barbunya
portakal suyu
Salata
Su:12 bardak üzgünüm. Saatlerdir bebek ayağımda . Çoğunu akşam içtim ama yarın telafi edicem inş
Su:12 bardak üzgünüm. Saatlerdir bebek ayağımda . Çoğunu akşam içtim ama yarın telafi edicem inş
kopyalanmış nasıl olduysa silmedim
Yawrukush
stitch
CEYDOS
angelnesss
Yok canim, Ben evdeyken yapamam. Evdeyken cook zor.hani bugün yumurtaya başlayacaktın yanlış mı hatırlıyorum. ama menü güzel jillian harika
üzüldüm valla yapabilsen harika olacaktı.Yok canim, Ben evdeyken yapamam. Evdeyken cook zor.
Insallah normal duzenime doneyim o zaman aldigim diyeti bitirip denerim canim.üzüldüm valla yapabilsen harika olacaktı.
Annem kardeşimler geldiler ya. Bunlar benim yiyebilcegim şeylerdi. Akşam patatesli bezelye, pilav, yayla çorbası vardı. Hiç birini yiyemedigimden kendime karnibahar hasladim. Sabahta öyleydi. 2 yumurta yicektim mesela kardeşim istedi ona verdimçok az geldi gözüme doyurucu bişey yok takılırsın böyle beslenirsen ilerleyen zamanlarda.
AA unuttum bu yoğunlukta spora devam.Kahvaltı 1 yumurta
5 badem
1 çatal menemen
2 küçük ısırık muz
5 cm falan burgu peynir
2 bardak çay
Akşam =
1tabak karnibahar, ustunede bol yoğurt
1 . B. Çay
jillian yapan herkesi tebrik ederim,guzel bir spor.devam ettirebilmek daha guzel.
Valla siz yazdikca ben de zorlaniyorum.cocuk buyutmek cok zor.
Gecmisler olsun,tatli yanlari bu zor zamanlarin onune geciyor iste cocuklarin.
Afiyet olsun.
Sen begendiysen ki dun oyle hatirliyorum,afiyet olsun soganburger
Activia smoothie ne ben bilmiyorum.
Aksam yemegine kadar nasil duruyorsun bununla.
Afiyet olsun canim,sut olsun
Su da icmissin 3 lt,
Ama kalmasin diye yeme.en buyuk sorunumuz
Sporlar harika olmus.hint ekmegini bilmiyorum ama 2 ogunde de olmasaymis menuler guzelmis.
Spor aletleri az puan olmus sanki.bir de ekmekler olmasa daha guzel olurmus
Yerde veya sandalyede oturularak mi cevriliyor bu?
Tabi ki ise yarar.zaten yoruldugunda anlarsin
Afiyet olsun canim,bulgur cok olmus sanki
Bir de 3,5 dilim sucuk halka tarafindan dimi..yani hayalimde yarim kangal sucuk belirdi
Anaaamm naptin,nasil durdun milyonlarca yumurtayla
KahvaltılarımızUykum kaçtı geri girdim
Kahvaltı
Yumurta, zeytin, peynir, süt, dereotu
öğle
Yine yok
akşam
Aynı tabakta bulgur pilavı-barbunya
portakal suyu
Salata
kopyalanmış nasıl olduysa silmedim
Yawrukush
stitch
CEYDOS
angelnesss
Bazen bana da oyle geliyor.Neden bulgur çok geldi herkese anlamadım bi tencere yemedim sonuçta ayrıca tavuğu, kerevizi bile az yedim bulgur için zaten kendimi şişirmeden doyana kadar yiyorum ve sadece bulgur serbest. Yok Kangal sucuğu nasıl yiyeyim :) halka dilim
Bazen bana da oyle geliyor.
Gayet normal diye dusunerek paylasiyorum,fazla olmus diyebiliyorlar
Ne bileyim pilavi gorunce direkt olmasa keske diyorum benkilo verilmiyormus gibi geliyor bana.simdi hatirlamiyorum ama hele 1 tabak dediysen.
Ben sucugu uzunlamasina kesip kizartiyorum da o yuzden aklima oyle geldi
Ben iki ayrı diyetisyen den menu aldim daha once Ikisi de bana en az her öğün bir dilim ekmek yazdi ekmek yerine 1 - 2 kasik pilav yiyenilirsin dediler. Diyetinizden karbonhidrati tamamen cikrmak saglikli degil bence. Kaldi ki bulgur gercekten prince göre daha masum ve bence abartma Dan ekmek yerine yenebilir.Ben bi tek mangalda öyle pişiriyorum. Yağsız pişirdim Zaten sucuğu.
Pilav kısmı ise bana da öyle geliyor ama bulgur daha masum geliyor ayrıca sizlerin yediği bir çok şey bana yasak bi bulgur serbest onu da çok görmeyin :) bir de yanında yemekler falan yemedim, tavuk baget ufak parça aldım, kereviz bi iki kaşık aldım o kadar azdı yani hatta bi tabağa sığmayacak kadar azdı. Ve artık hemen doyuyorum bazen sinir oluyorum of doydum diye :))) önce yemek yersem bulgur yiyemiyorum kesinlikle sonra çok acıkıyorum o nedenle önce bulgur yiyip yer kalırsa yemek yiyorum bazen o da zaten yer kalmıyor :) midemin kapasitesi toplam 1 tabak yemeye müsait duruma geldi şu an. Salatası, bulguru, yemeği hepsinin toplamı.
Su yumurtalari kirarak yesek olmaz mi yagda yani ben haslanmis yumurtanin beyazini yiyemiyorum midem almiyorda14 mart 2020 bugün ne yedim ?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
öğle : 1 adet haşlanmış yumurta + peynir
akşam : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
su : 2250 ml devam
spor : 60 dk pilates : 420 puan (hayatımın en hızlı pilatesi oldu nasıl nefes aldım verdim ben bile bilmiyorum.yanlızlığın gözünü seveyim)
jillian 1. : 250 puan
adım : 1785 : 89 puan
toplam :759 puan
Canim bulgurda pirincte makarnada hepsi ayni 2 kasıgı 1 dilim ekmege bedel 1 kepce corbaya bedel yani oster 1 dilim ekmek ye ya makarna bulgur princ ye ayni o tmyuzden cok yemedikce fazla degildir mesela gunluk 2 dilim ekmek yemediysen 1 ogununde 4 kasik yiyebilirsin fazla olmaz bunu diyetisyenler oneriyorNeden bulgur çok geldi herkese anlamadım bi tencere yemedim sonuçta ayrıca tavuğu, kerevizi bile az yedim bulgur için zaten kendimi şişirmeden doyana kadar yiyorum ve sadece bulgur serbest. Yok Kangal sucuğu nasıl yiyeyim :) halka dilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?