Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aferin canım valla bu işe gönül verdiysek reddeceğiz uçarı kaçarı yok.
AA unuttum bu yoğunlukta spora devam.
Leslie 30 dk. 210 puan
Mekik 10 dk 30 puan. (5 dk daha oğlum izin vermedi)
hiç olmamasından iyidir canım olsun.
sen bulguru ya yanlız koyardın yada ana yemekten sonra yazıyordun. bu sefer ilk okunan olduğu için çok dikkat çekti sanırım. yoksa menülerin güzel gidiyor.
rose hımmm kan sulandırır yenileyici özellikleri vardır.ben meyveli severim.
Su yumurtalari kirarak yesek olmaz mi yagda yani ben haslanmis yumurtanin beyazini yiyemiyorum midem almiyorda
ooo oluyor tabi dilediğin şekilde yiyebilirsin iş sadece yumurta yemek

Simdi sabah 1 yumurta 2 kk suzme peynir yedim 5 yumurta daha hakkimmi var

şimdi bir yumurtadan peynirli omlet yedim

evet 5 yumurta ve tahminen 100 gr peynir hakkın var. istediğin gibi yiyebilirsin.tereyağ zeytinyağı gibi yağda kullanabilirsin.
Su diyet isini neden su siralar beceremiyorum halbuki iradeli bi bayanimdim ben eskiden

Su diyet isini neden su siralar beceremiyorum halbuki iradeli bi bayanimdim ben eskiden
diyete nasıl başladığın çok önemli. ben diyetten bir gün önce resmen vur patlasın çal oynasın yapıyorum. allah ne verdiyse sevdiğim herşeyi yiyorum. sonra tamam uzun süre bu bana yeter deyip artık herşeyi rafa kaldırıyorum bun udeniyor musun başlamadan önce?

Peynir hakki yumurta basina 30gr olsada ne kdr az peynir okadar iyi

Ben sabah cardiolari cikardim aradan. Birde agirlik /crossfit i de yapsaydim sabahdan iyi olurdu

Mutlu pazarlar
13:30 1 dilim çavdar ekmeği 1 adet haşlanmış yumurta 2 dilim pastırma,3 dilim sucuk,domates,zeytin,peynir birazda meyve
Kahvaltı geç olduğu için akşam yemeği ile erken saatte kapatırım diye düşünüyorum.

Yawrukush stitch CEYDOS milkk

yürüyüş için soğuk bir gün salon içinde kimse destek vermio malum korona virüsü bende spor yapmayarak protesto ediyorum

Aaa olmaz ama. Kac derece? Esiyor mu?
Bak ben ciktim sabah birde hava 4 derece baya esiyordu. 15km bisiklet surmeme engel olmadi. Kalk bakalim :))

yok öyle protesto falan derhal spor yapılacak. dün ben nasıl pilates yaptım bilmiyorum nasıl bir taciz akını anlatamam. ama yaptım.
Walla yazdıktan sonra bende pişman oldumarkadaşlarımı aradım hadi yürüyüşe dedimçıkıcam walla 1 saate
doğru yolu bulmuşsun harika

15 km valla bravo. sende ki şevk bende olsa keşke

Cikmadan 35 dk eliptik yaptim. Aslinda planim evde 1 saat eliptik yapmak sonra agirlik. Ama kizim hic rahat birakmiyor. 20defa geldi sonunda cikiyorum disari dedim ama yok. Neyse boylece 2 cardio yaptim. Aksama onuda dahil edecegim crossfit e. Boylece rahat yaparim. Galiba?

Merhaba herkese hemen dünkü menümü paylaşayım,
14 Mart cumartesi
Saat 9.30 iki dilim sucuklu tost
ara 12.30 sütlü filtre kahve ( 200 ml süt)
Akşam 16.30 yağsız ev yapımı yoğurtlu bir tabak makarna
ara 21.00 kabak çekirdeği ( 2 avuç)
1.5 lt su
suyu ben de arttırmak istiyorum. Normalde daha az içiyordum, bu diyetle birlikte 1.5 lt içiyorum. Şimdi buna alışınca pazartesi 2 lt çıkartıcam.
Yawrukush

stitch
CEYDOS

Maçlar bile seyircisiz kız sus Duruşmalar da erteleniyo mu bilmem ama öyleyse bizim işler de yoğun olmaz. Tövbe yaa korkuyoruuuummmm kimse ölmesinn ve yayılmasınn

Merhaba kızlar dün ugrayamadim misafirim gelecek diye temizlik camasirla ugrastim
Dün menum14 mart
Sabah
2 dilim cvd ekmegi peynirli omlet 3 zeytin
Ara Yarim ayva
Öğle
Yes.mercimek çorba 1 pkt kinoali büsküvi 2 .cy turşu
Akşam
Yoğurtlu ıspanak
Su
2 lt
Spor
Lesie 3 mil×7=315
20 dk plates×7=140
Top 455
Yawrukush stitch CEYDOS

Bugunku menum unutmadan yaziyim
Sabah
1 has yum .
Aci ezme
Peyir
1.5 dil cvd ekm
Öğle
1 dil ekmek
4 zeytin
Aksam
Salata
K fasulye
Tursu
Su
2 lit
Spor
Daha yapmadım ins lesie yapabilrim
Yawrukush stitch CEYDOS
güzel canım menün bir an için kuru fasulye görünce eyvah ekmek yada pilav geliyor dedim iki kere kontrol ettim çok şükür yokmuş

Evet canım ama regl oldum o yüzden iştahım daha açık bulgur tercihim olacak :) zaten bu hafta daha farklı beslenme olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…