aferin canım valla bu işe gönül verdiysek reddeceğiz uçarı kaçarı yok.Annem kardeşimler geldiler ya. Bunlar benim yiyebilcegim şeylerdi. Akşam patatesli bezelye, pilav, yayla çorbası vardı. Hiç birini yiyemedigimden kendime karnibahar hasladim. Sabahta öyleydi. 2 yumurta yicektim mesela kardeşim istedi ona verdimakşam misafirliğe gittik. Tatlılar, meyveler geldi. Sadece 1 ç. B. Çay içtim yarınki menüyü bende merak ediyorum
hiç olmamasından iyidir canım olsun.AA unuttum bu yoğunlukta spora devam.
Leslie 30 dk. 210 puan
Mekik 10 dk 30 puan. (5 dk daha oğlum izin vermedi)
sen bulguru ya yanlız koyardın yada ana yemekten sonra yazıyordun. bu sefer ilk okunan olduğu için çok dikkat çekti sanırım. yoksa menülerin güzel gidiyor.Neden bulgur çok geldi herkese anlamadım bi tencere yemedim sonuçta ayrıca tavuğu, kerevizi bile az yedim bulgur için zaten kendimi şişirmeden doyana kadar yiyorum ve sadece bulgur serbest. Yok Kangal sucuğu nasıl yiyeyim :) halka dilim
rose hımmm kan sulandırır yenileyici özellikleri vardır.ben meyveli severim.İyi geceler
08:00 1 yumurta,roka,domates,salatalık,peynir,zeytin
1 hurma
15:00 1 yumurtadan kaşarlı ve beyaz peynirli omlet,zeytin
Yemek dışarıda yenildi.
1 kase yeşillikli peynirli domatesli cevizli salata
1 kadeh rose şarap
2,5 litre kadar su içildi
5932 adım atıldı = 296 puan
Yawrukush stitch CEYDOS milkk
ooo oluyor tabi dilediğin şekilde yiyebilirsin iş sadece yumurta yemekSu yumurtalari kirarak yesek olmaz mi yagda yani ben haslanmis yumurtanin beyazini yiyemiyorum midem almiyorda
Simdi sabah 1 yumurta 2 kk suzme peynir yedim 5 yumurta daha hakkimmi varaferin canım valla bu işe gönül verdiysek reddeceğiz uçarı kaçarı yok.
hiç olmamasından iyidir canım olsun.
sen bulguru ya yanlız koyardın yada ana yemekten sonra yazıyordun. bu sefer ilk okunan olduğu için çok dikkat çekti sanırım. yoksa menülerin güzel gidiyor.
rose hımmm kan sulandırır yenileyici özellikleri vardır.ben meyveli severim.
ooo oluyor tabi dilediğin şekilde yiyebilirsin iş sadece yumurta yemek
Eki Görüntüle 2605285
evet 5 yumurta ve tahminen 100 gr peynir hakkın var. istediğin gibi yiyebilirsin.tereyağ zeytinyağı gibi yağda kullanabilirsin.Simdi sabah 1 yumurta 2 kk suzme peynir yedim 5 yumurta daha hakkimmi var
Su diyet isini neden su siralar beceremiyorum halbuki iradeli bi bayanimdim ben eskidenşimdi bir yumurtadan peynirli omlet yedim
evet 5 yumurta ve tahminen 100 gr peynir hakkın var. istediğin gibi yiyebilirsin.tereyağ zeytinyağı gibi yağda kullanabilirsin.
diyete nasıl başladığın çok önemli. ben diyetten bir gün önce resmen vur patlasın çal oynasın yapıyorum. allah ne verdiyse sevdiğim herşeyi yiyorum. sonra tamam uzun süre bu bana yeter deyip artık herşeyi rafa kaldırıyorum bun udeniyor musun başlamadan önce?Su diyet isini neden su siralar beceremiyorum halbuki iradeli bi bayanimdim ben eskiden
Mutlu pazarlar
13:30 1 dilim çavdar ekmeği 1 adet haşlanmış yumurta 2 dilim pastırma,3 dilim sucuk,domates,zeytin,peynir birazda meyve
Kahvaltı geç olduğu için akşam yemeği ile erken saatte kapatırım diye düşünüyorum.
yürüyüş için soğuk bir gün salon içinde kimse destek vermio malum korona virüsü bende spor yapmayarak protesto ediyorum
Walla yazdıktan sonra bende pişman oldumAaa olmaz ama. Kac derece? Esiyor mu?
Bak ben ciktim sabah birde hava 4 derece baya esiyordu. 15km bisiklet surmeme engel olmadi. Kalk bakalim :))
yok öyle protesto falan derhal spor yapılacak. dün ben nasıl pilates yaptım bilmiyorum nasıl bir taciz akını anlatamam. ama yaptım.Mutlu pazarlar
13:30 1 dilim çavdar ekmeği 1 adet haşlanmış yumurta 2 dilim pastırma,3 dilim sucuk,domates,zeytin,peynir birazda meyve
Kahvaltı geç olduğu için akşam yemeği ile erken saatte kapatırım diye düşünüyorum.
yürüyüş için soğuk bir gün salon içinde kimse destek vermio malum korona virüsü bende spor yapmayarak protesto ediyorum
doğru yolu bulmuşsun harikaWalla yazdıktan sonra bende pişman oldumarkadaşlarımı aradım hadi yürüyüşe dedim çıkıcam walla 1 saate
15 km valla bravo. sende ki şevk bende olsa keşkeAaa olmaz ama. Kac derece? Esiyor mu?
Bak ben ciktim sabah birde hava 4 derece baya esiyordu. 15km bisiklet surmeme engel olmadi. Kalk bakalim :))
15 km valla bravo. sende ki şevk bende olsa keşke
Maçlar bile seyircisiz kız susMutlu pazarlar
güzel canım menün bir an için kuru fasulye görünce eyvah ekmek yada pilav geliyor dedim iki kere kontrol ettim çok şükür yokmuş
aferin canım valla bu işe gönül verdiysek reddeceğiz uçarı kaçarı yok.
hiç olmamasından iyidir canım olsun.
sen bulguru ya yanlız koyardın yada ana yemekten sonra yazıyordun. bu sefer ilk okunan olduğu için çok dikkat çekti sanırım. yoksa menülerin güzel gidiyor.
rose hımmm kan sulandırır yenileyici özellikleri vardır.ben meyveli severim.
ooo oluyor tabi dilediğin şekilde yiyebilirsin iş sadece yumurta yemek
Eki Görüntüle 2605285
bu kadar mı olacak bugün15:00 gibi:
1-2 çatal peynir, 3 zeytin, acı biber, bulgur pilavı (1 tabak yoktu), 1 turp, 1 salatalık.
3 lt su
Türk kahvesi
Bitki çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?