- 24 Şubat 2018
- 688
- 2.618
- 113
- 38
Hemen telafiye basliyorum. Evdeyken yememek çok zorkaçırmayın ne olur bu hafta önemli dikkat etmeliyiz.
bende bütün gün evdeyim yemiyorum kız tutun acık kendinizi yapmayın böyle.Hemen telafiye basliyorum. Evdeyken yememek çok zor
14 mart 2020 bugün ne yedim ?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
öğle : 1 adet haşlanmış yumurta + peynir
akşam : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
su : 2250 ml devam
spor : 60 dk pilates : 420 puan (hayatımın en hızlı pilatesi oldu nasıl nefes aldım verdim ben bile bilmiyorum.yanlızlığın gözünü seveyim)
jillian 1. : 250 puan
adım : 1785 : 89 puan
toplam :759 puan
bol yumurtalı oldu 1 hafta böyle olacak ekstra yokÇok güzel geçmiş günün Canım.
Çok güzel geçmiş günün Canım.
evet karbonhidrat yok yani yulaf olmamalı menüde oda yasak ama spor menü çok güzel12.00 : 2 dilim soganli keto
18.00 1.5 dilim soganli keto-yarim kase lapa
Lapa; (ince 1 dilim avokado,yarim kasik yulaf ,1 kasik yogurt,3 kasik sut,yarim ceviz,tarcin)
Gun icinde ;1.5 lt su,1 sutlu neskafe,1 Turk kahvesi,8 cay
100 merdiven 30 puan
5 dk yuruyus 20 puan
50 mekik 150 puan
50 squat 150 puan
100 heel touches 300 puan
15 dk leslie 105 puan
60 Popo 180 puan
Toplam: 935 puan
Soganli ketonun kalorisinden emin degilim.
AmaArrietty_ ketojenik beslenmede kaloriden ziyade protein almak onemli dedi yanlis anlamadiysam
Normal sandalyeye oturarak mi sutuluyor canim? Bence herhalukarda hareket iyidirIyi aksamlar herkese bende de kondisyon bisikleti var ama mini olanlar Dan bugun 1 saat onu kullandim. Normalde bisiklet çok kalori yaktiriyor ama bu basit bisey, kalori yaktiran bir spor sayilmaz herhalde. Siz ne dersiniz?
9332/100= 93,32 x 5 = 467 puan yapıyor. toplam:1607 puanın var. güzel bir keto günü olmuş yarın yumurta orucu olsun ama.Günün ozet
Kahvalti. 1 haslanmis yumurta, kk beyaz peynir
Biraz domates ve rocca
Ara Buyuk kupa Chai ve matcha Cayi
Ogle
1 ince kepek wasa ustune soya fume
Aksam
Kaymakli lahana, keto usulu
Su 2 L
Spor
30 dk yuruyus 120 puan
1 saat bisiklet 420 puan
3 saat ev isi 540 puan
9332 adim. ? Ben sunun hesabini cozemedim ya.
Help meCEYDOS . Neyle carpacagim
20 Squat 60 puan
12.00 : 2 dilim soganli keto
18.00 1.5 dilim soganli keto-yarim kase lapa
Lapa; (ince 1 dilim avokado,yarim kasik yulaf ,1 kasik yogurt,3 kasik sut,yarim ceviz,tarcin)
Gun icinde ;1.5 lt su,1 sutlu neskafe,1 Turk kahvesi,8 cay
100 merdiven 30 puan
5 dk yuruyus 20 puan
50 mekik 150 puan
50 squat 150 puan
100 heel touches 300 puan
15 dk leslie 105 puan
60 Popo 180 puan
Toplam: 935 puan
Soganli ketonun kalorisinden emin degilim.
AmaArrietty_ ketojenik beslenmede kaloriden ziyade protein almak onemli dedi yanlis anlamadiysam
9332/100= 93,32 x 5 = 467 puan yapıyor. toplam:1607 puanın var. güzel bir keto günü olmuş yarın yumurta orucu olsun ama.
yumurtanın hatırlatması mı oluyorCook tesekkur ederimCEYDOS
Mutlaka. Esime de soyledim yarin yumurta orucu yapacagim diye. Telefona hatirlatmada yaptim
Valla siz yazdikca ben de zorlaniyorum.cocuk buyutmek cok zor.Bi önceki geceye göre daha iyiydi. Diş çıkarıyor. Dün acile gittim. Erken diş çıkarıyormusuz. 11 aylık köpek dişi ve yanındaki dişi çıkarıyor. Diş etleri şişmiş ve bembeyaz olmuş. Boynuma yapışıyor ve sürekli ağlıyor
Afiyet olsun.13 mart 2020 bugün ne yedim ?
sabah : activia
öğle : activia smoothie
akşam : iki adet soğan burger
su: 1500 ml
spor : 69 puanlık adım sayısını unuttum 1200 küsürlerde
soğan burger tarifi soğanı soyup içerisinden dışta 2 tabaka kalacak şekilde soğanları çıkarıyoruz. ekmeksiz köfte harcı hazırlıyoruz. baharatları sarımsak tozu karabiber kimyon az tuz. bu harçtan soğanın yarısına kadar içine dolduruyoruz bir parça kaşar veyaz türevi peynir koyuyoruz üstüne sonra yeniden dolduruyoruz ağzına kadar 220 derece fırında piştiğine ikna olana kadar pişiriyoruz. çıkartıp üstüne kaşar koyuyoruz. yine fırına veriyoruz. 2-3 dakika sonra çıkarıyoruz afiyet olsun.
içinden çıkanlarda soğan çorbası olacak
Afiyet olsun canim,sut olsunDün ki menüm;
Kahvaltı
Yumurta, zeytin, çay, bal, kepek ekmeği
öğle
Zamansızlıkkk
akşam
Salata balık portakal suyu
Kalmasın diye bikaç kaşık bulgur pilavı
su
15 brd
aralarda da pek bişey yiyemedim
Akşam nescafe
bu arada virüsten ben d korkuyorum yaa, süt izni olanlara 12 gün idari izin gelmiş. Virüs gittikçe çoğalacak
@YawrukushCEYDOS @stitch @angelnesss
Sporlar harika olmus.hint ekmegini bilmiyorum ama 2 ogunde de olmasaymis menuler guzelmis.Dunku menum
09:00- 2 yumurradan mantarli omlet, biraz taze sebze
Ara: 2 fincan az sutlu kahve
14:00- ceyrek porsiyon kuzu biryani (etli pilav), 1 kase yogurt, 1 kase salata, yarim hint ekmegi
17:00- yarim kase tavuklu corba, biraz salata, 1 tane hont ekmegi (gozleme gibi)
su: 2,5 lt
Spor: jillian level 1
30 dakika tum vucut calismasi (yerinde koa, bokser losudu, squat, plank..)
@YawrukushCEYDOS
Spor aletleri az puan olmus sanki.bir de ekmekler olmasa daha guzel olurmusbugün menüm
sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
1.5 dilim ekmek
peynir
zeytin
ara : 1 kocaman muz
kuruyemişin içinden 4 leblebi
akşam : pırasa
1dilim ekmek
yoğurt
salata
su : 1 litre anca ( şunu artıramadım gitti )
spor : koşu parkurunda 90 dakika tempolu yürüyüş = 360 puan
30 dk parktaki aletlerle çalışma = 30 puan
spor puanım = 390 puan
@Yawrukush @stitchCEYDOS
Yerde veya sandalyede oturularak mi cevriliyor bu?Iyi aksamlar herkese bende de kondisyon bisikleti var ama mini olanlar Dan bugun 1 saat onu kullandim. Normalde bisiklet çok kalori yaktiriyor ama bu basit bisey, kalori yaktiran bir spor sayilmaz herhalde. Siz ne dersiniz?
Afiyet olsun canim,bulgur cok olmus sankiÖğlen: kavurmalı yumurta, 1-2 acı (Şili) biberi, salatalık, turp, 3-5 dilim sucuk
Akşam: bulgur pilavı, 1 tavuk Baget fırın, yoğurtlu kereviz salatası, acı biber
Spor:
Ev temizliği var ama onu saymayacağım :)
Jillian- 200 puan
Pilates- 280 puan
Toplam: 480 puan
3 lt su
Filtre kahve
@Yawrukush @stitchCEYDOS
Anaaamm naptin,nasil durdun milyonlarca yumurtayla14 mart 2020 bugün ne yedim ?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
öğle : 1 adet haşlanmış yumurta + peynir
akşam : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
su : 2250 ml devam
spor : 60 dk pilates : 420 puan (hayatımın en hızlı pilatesi oldu nasıl nefes aldım verdim ben bile bilmiyorum.yanlızlığın gözünü seveyim)
jillian 1. : 250 puan
adım : 1785 : 89 puan
toplam :759 puan
kuzum duracağım valla o 65 bu hafta gelecek uçarı kaçarı yok . ucundanda görsem mutlaka.65,999 bile kabulum. duruyorum çünkü yumurta ve peynir acayip tok tutuyor ve sürekli sıvı tüketiyorum. bir yanda kahve bir yanda su dönüşümlü içiyorum.jillian yapan herkesi tebrik ederim,guzel bir spor.devam ettirebilmek daha guzel.
Anaaamm naptin,nasil durdun milyonlarca yumurtayla
Evet koltuk sandalye vb oturarak yapiliyor.Normal sandalyeye oturarak mi sutuluyor canim? Bence herhalukarda hareket iyidir
Sorun da orda iste hic yormuyor :) 1 saat yaptım azcik bacaklarim agridi.jillian yapan herkesi tebrik ederim,guzel bir spor.devam ettirebilmek daha guzel.
Valla siz yazdikca ben de zorlaniyorum.cocuk buyutmek cok zor.
Gecmisler olsun,tatli yanlari bu zor zamanlarin onune geciyor iste cocuklarin.
Afiyet olsun.
Sen begendiysen ki dun oyle hatirliyorum,afiyet olsun soganburger
Activia smoothie ne ben bilmiyorum.
Aksam yemegine kadar nasil duruyorsun bununla.
Afiyet olsun canim,sut olsun
Su da icmissin 3 lt,
Ama kalmasin diye yeme.en buyuk sorunumuz
Sporlar harika olmus.hint ekmegini bilmiyorum ama 2 ogunde de olmasaymis menuler guzelmis.
Spor aletleri az puan olmus sanki.bir de ekmekler olmasa daha guzel olurmus
Yerde veya sandalyede oturularak mi cevriliyor bu?
Tabi ki ise yarar.zaten yoruldugunda anlarsin
Afiyet olsun canim,bulgur cok olmus sanki
Bir de 3,5 dilim sucuk halka tarafindan dimi..yani hayalimde yarim kangal sucuk belirdi
Anaaamm naptin,nasil durdun milyonlarca yumurtayla
Leslie 3 mil bittibende bütün gün evdeyim yemiyorum kız tutun acık kendinizi yapmayın böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?