Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok yaaaa ne sabotaji.Ya siz Tiramisuyu sevmediyseniz bende daha neler var neler.Hic üzülmeyin
benim de aram yk tiramisuylaa .hıhhh hiç canım çekmedi,marulumu yer otururum:))
Marulmuuuuu,iyyyyyyy oda ne:120::120::120:
Ne güzel pastalar dururken

yarısı tabiki biz kazanıcaz bu konuda kimsenin şüphesi olmasınn

ben bu hafat mezun bile olabilirim
Kiz senin hedefin 55 degilmiydi kiz,niye 57 oldu simdi???
kızlar bosverin siz o tremisuyu ben cuma size ne güzel tatlılar yapıcam partimiz var cuma aksamıı
Diyosuuuuunnnnn.Dur bakalim.görecez görecezzzz

haha:) çok hoş ya:))

kızlar bosverin siz o tremisuyu ben cuma size ne güzel tatlılar yapıcam partimiz var cuma aksamıı

ayy yaşasınnn ben montideyim ona göre bişiler yap kaptann

monti keki filan yap mesela hala tarifini vermedin bak iyi hatırladımm

evet canım .. 1. takımdan .

gizemcim canım üzülme keşke bizim takıma gelsen sen ya bu takımın bir üyesi gibisin sende

ben düşük bel giyiyorum ama içine uzun t-shrt gymeden gömlek gyemiyorumm

ayy evet canım ya bende öyle giyiyorum giyersem... neyse ya üzülmeyelim nasılsa kiloları verince hiç birine ihtiyacımız kalmıycak güzelim ne göbek kalcak ne basenn

kesinlikle katılıyorum canım biz kazanıcaz işte o kadar

ayyy aklımdaydı canım sana tarifi vermek unutmusum..

1 bucuk bardak tam buğday unu yarım bardak sıvı yağ kuru meyveler (azıcık kaynatılarak) kakao az tarcın 2 bardak süt kabartma tuzu vanilya varsa ceviz de koyabilrsin enfes bişi oldu canım

fatmacım onu meyvenulla knştuk ama takımızda yer yok ne yazıkki... ama birşey olurda giden olrsa hemen aanızdayım.. ynede şuan gremesemde başka takıma grmycem çnkü sizleri çok seviyorum 4. takım olarak... motivasyonum gtmesin diyede hergün gelcem yedklerimi yazcam buraya , bu takımdanmş gbi sadece listede olmycam.. :):) ama bnde bu takımdayım artık :):)

hoşgeldin diyeyim ozaman gizem:) kaç yaşındasın acabaa? eskiler bilirde ben bilmiorum:)ve baya kilo vermişsin senn maşallah canım ne kadar zamanda verdin

Son düzenleme:
haha:) çok hoş ya:))

öyle valla komedi

vaww süper görünüyo canım yaa ben bunu ilk aşamada yiyebiliyomuyum kız şaka bi yana yanmasın monti sonra

yaşasınn yuppii Gizem de bizimle olcakk süperr

çok sevindim canım bizde seni çok seviyoruzzz

bi ara diyeti filan bıraktım diyince senin için çok endişelendim neyseki doğru karar verdin tatlım gör bak pişman olmıycaksın canım biribrimize destek olcazz kurtulcaz kilolarımızdan

Son düzenleme:
hoşgeldin diyeyim ozaman gizem:) kaç yaşındasın acabaa? eskiler bilirde ben bilmiorum:)ve baya kilo vermişsin senn maşallah canım ne kadar zamanda verdin

temmuzun ortalarında 80 kiloydum canım tam olarak ağustosta başladım o zamndan beri bu kadar verebldm :)
yaşm 17 :)

çokk teşekkür ederimm canımmm :)
çok motive ediyo bu takım benii :) nasıl bırakayım diyetiii :):)

tatlım istediğin kadar şey koy kendi canını çektirceksin bizim irademiz çelik gibi birinci olmaya adadık kendimizi k.bakma

temmuzun ortalarında 80 kiloydum canım tam olarak ağustosta başladım o zamndan beri bu kadar verebldm :)
yaşm 17 :)

ayy benden küçükmüsün gizem senn ben 20 yaşımdayım canım... :78:

ne güzel vermişsin ama yine verceksinn en kısa zamanda kurtulcan inş 6lılardan

çokk teşekkür ederimm canımmm :)
çok motive ediyo bu takım benii :) nasıl bırakayım diyetiii :):)

canım suanda deneme süresinde olan bi arkadas var ama paylasımı falan yok denecek kadar az 2 hafta deneme süresi var bu süre sanada deneme süresi olsun bu süre sonunda hanginiz takıma girmeye hakka zanırsanız o listeye alınır 2 nisanda..

anladım canımmm :) ben elimden geldiğincee burrdayım inşallahh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…