Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

DUYURU

***Arkadaslar biliyorsunuz gecen hafta yuzdemiz dusuk oldugu icin ceza aldik yarismada, eger ilk 3'e girersek bu hafta , cezamizi sildirebilecegiz.

***O yuzden bu hafta elimizden geleni hepimiz yapmak zorundayiz.
Bu noktada bir takim oldugumuzu hatirlatmak istedim, bu bireysel bir yarisma degil biliyorsunuz.

***Yarismada toplam 7 takim var, bizde bu takimlardan biriyiz.Hem kilo veriyoruz, hemde takimimiz icin yarisiyoruz.

***Bu sebeple takim arkadaslarimiza destek olmak, birbirimizin menulerine yorum yapmak, firsatimiz varsa takimda neler olmus o gun diye gecmisi okumak, arkadaslarimizi spora tesvik etmek, sohbet etmek, bunlar birbirimize karsi takim arkadasi olarak sorumluluklarimiz.

***Lutfen ister listede ister liste disinda olalim, aktif olmaya, takim arkadaslarimizla beraber yarismadan iyi sonuclar almak icin elimizden geleni yapmaya ozen gosterelim.

***Unutmayalim ki verdigimiz kilolar hem kendimize, hem takimimizin faydasina, yaptigimiz sporlar hem kendimize hem takimimizin faydasina, ayni sekilde kilo alirsak da tum takimimiz bu durumdan etkileniyor.

***Hepinizi sevgiyle opuyorum.

Sağol. Normalde de 4 aydır çıkmıyorum desem yalan olmaZ

***1. sayfadaki daralma tablomuzu guncelledim kizlar.

***@asena87 , CEYDOS , AppLesma , mifihafa , DeryaOnDiet mezuniyetlerinize oldukca az kalmis kizlar, kutlamalar yakindir..
teşekkür ederim kuzum.ellerine sağlık.
Bebis dogunca oyle oluyor canim ama iyi tarafindan bak sen disari cikmamaya alisiksin, bu durum seni psikolojik olarak kotu etkilemeyecek... :)
yav bende evden çıkmayan biriyim. ama şimdiden gezme aranır oldum ne olduysa.

Iyi gunler kizlar
Yarin izin gunumdu. Ama mecbur xtra is aldim. Asistan acigimiz var. Kabul etmesem 2 asistan ile zor olurdu is arkadaslarima. Esim memnun degil tabi. Hic ise gitmememden yana. Ama saglikci olarak hem boyle bir hakkim yok hemde vicdanim el vermez.

Neyse yogunlukdan hicbirsey yiyemedim daha. Bol su ictim
Miktari takip edemedim bugun.
Hergun 15km bisiklet surmek istiyordum bu ay sonuna kadar. Ise gidip gelmek 5-6 km. Vaktim daha cok halim olursa cocuklari yatirinca cikarim. Cikmazsam eliptik e cikacagim mutlaka

Allah kolYlık versin

Dikkat edicem

Maalesef egzersiz yok bebiş küçük yürüyüş yapmıyorum hergün ama ben evde yapabilirim aslında

İyi akşamlar
08:30 1 adet muz
13:00 1 kase ezo gelin çorba 4 adet köfte (izmir köfte yemeğinin köfteleri)
19:00 1 kase sebze çorbası,1 tabak kıymalı bezelye,bol salata ve 1 bardak ayran

2,5 litre su
4139 adım atıldı 206 puan

Kızlar bu arada spor salonu üyeliğimden vazgeçmek zorunda kaldım.zaten korona sebebiyle her yer geçici süreliğine kapatıldı.yürüyüş yaparım dedim ama istanbul çok soğuk...

Yawrukush stitch CEYDOS milkk

bu arada sabah kilo bildirimi yapmayı unutmuşum
Cuma 72,70
Pazartesi 72,40 (şarap yaramış)

Dunku menuden daha guzel olmus canim, afiyet olsun :)

teşekkür ederim kuzum.ellerine sağlık.
yav bende evden çıkmayan biriyim. ama şimdiden gezme aranır oldum ne olduysa.
Evet ister istemez, insan disari cikmamali ya , cikasi geliyor :)

Canim senin gibi ozveriyle calisan insanlarin hakki odenmez...

Guzel birgun olmus canim, nasilsin, cocuklar nasillar?

Maalesef egzersiz yok bebiş küçük yürüyüş yapmıyorum hergün ama ben evde yapabilirim aslında
Canim hic olmazsa evde hareket et , daha hizli gider kilolar :)

Cuma 82.1
Pazartesi 81.4
Fark700 gram Cuma’ya kadar 1kg olmasını temenni ediyorum
Harika ne guzel bir eksi :)

Artik yapabildigin kadar adimlama ve belki evde leslie yaparsin canim,
Sarap yaramis evet :)

iki gündür patates kızartması var haşlama yesen daha uygun olur. su seviyen yine çok güzel
ah canım allah kolaylık versin sana ve tüm sağlık ekiplerine.
menün güzel olmuş puan hesabın yapılmamış listeye giriş yapamıyorum.
yahaha harika evde yap süper olur.
Cuma 82.1
Pazartesi 81.4
Fark700 gram Cuma’ya kadar 1kg olmasını temenni ediyorum
mükemmel cuma günü sonuç çok güzel olacak.
mesela öğlen çorba içsen yemekleri yesen ama akşamı sadece çorba yada yemek ile tamamlasan daha güzel vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…