Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çokk teşekkür ederimm canımmm :)
çok motive ediyo bu takım benii :) nasıl bırakayım diyetiii :):)

rica ederim Gizem'cimm ciddi anlamda çok sevindim bu akrarına çünkü hep istiyodum buraya gelemnide istiyodum ama seni zorlarmışım gibi görünmek istemiyodum :78:

bırakma canım bu yaz bizim yazımız olcakk atcaz göbekleri giycez düşük belli etekleri jeanleri..

inşallahh canımmm 50lileri görsemm artıkkk
bende 19-20 gösteriyorum zaten hem fizik hem beyin :)

görceksin canım tabiiki neden görmeyesin

evet cidden yaşına göre çok olgunsun maşallah

bana da 92 li diyolar dersanede yaaa küçük gösteriyomuşum çocuk gibiymişim benn ayy sevinsemmi üzülsemmi bilemedim valla neyse kilo verince ne diycekler bakalım

4. TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN EN AZ 3 KİŞİ OLMAK KOŞULUYLA KIRICI OLMAMAK ÜZERE BİRBİRİNİN YEDİKLERİNİ VE YAPTIĞI SPORU YORUMLAMASI GEREKMEKTEDİR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
7)PERŞEMBE AKSAMINDAN LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
8)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
9)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
10)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 7.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
11)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
12)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
13)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.MAZERETSİZ 3 GÜN PAYLASIMDA BULUNMAYAN 3 GÜN MENÜLERE YORUM YAPMAYAN MAZERETSİZ 3 CUMA G KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.
14)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR

ne yalan söylym bende hep bu takıma gelmek istiyodum :)
hypatiayı zaten takıma grmeden önce tanıyodum .. senide kolariden dahada tanıdım meyvenull zaten çok ilgili bri diğer takımdaki kzlrda öyle hepinz süpersinz :)

kçükken byük görünmek olgn olmk güzel:) ama byükkende kçük görünmek güzel özlllkle ileriki yaşlarda :) blmiyorumki hngisi daha iyii :):)

canım senin süperliliğin o inş bundan sonra hep birlikte olcaz :78:

kçükken byük görünmek olgn olmk güzel:) ama byükkende kçük görünmek güzel özlllkle ileriki yaşlarda :) blmiyorumki hngisi daha iyii :):)

hepsi güzel şeyler diyelim en iyisi yoksa uzayacak baya bu önemli olan insan olmak dermişim

Okudum canım .. ilgin için teşekkürlerr . hepsine uyacağım elimden gelenden fazlasıyle :)

kızlar birazcık ceviz ayıklıcam ekmek yapma makinem geldi sevgilim geldiğimde ekmeklerim hazır olsun dedi askıma ekmek yapcamm cevizlerini kırayım simdiden

Görüşürzzz

selam kızlar

bugun çok yogun günüm hemen menumu yazıp çıkmam gerek

sbah: (saat09.00) 2 dilim kepek ekmeği uzerine sürülmüş lıght peynir . yeşil çay şekersiz

ara: ( 13.00) 2 dilim kepek ekmeğine sürülmüş lıght peynir

öğlen: 1 kase mısır unu ile yapılmış ekmek+ peynir az

ara: elma, portakal

akşam. yogurt ızgara köfte 4 adet 1 dilim ekmek

ara: 5i biyerde çay

bu öneriye ben evet diyorum zevcancım

canım afiyet olsun menün güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…