yarısı tabiki biz kazanıcaz bu konuda kimsenin şüphesi olmasınn
ben bu hafat mezun bile olabilirim
rakiplerimizz korkmus kızlarrr
hadi hızlanın bakalımmm yakalım tüm kalorileriii
minnosum da bu aksam gelicekti nerde kaldı benim tatlı yardımcımm.. özledim minnosumu
ahaha korkmuşlar gerçekten
Hadi bakalımm bende spora başlıycam birazdan sonrada duşumu alıcam bi güzelll oh oh gitsin yağlar
Minnoş hakkaten çok özlendi yaw grubun neşeşi nerde kaldı acep :78:
saldıralım fatmacım saldıralımmm
Korksunlar korksunlarda telastan yenilsinler
kızlar ben cok yoruldum..
hedefimi değiştirmek istiyorum 55 değil 57 artık hedefim..
kızlar bi cırpıda şunu da verip artık bitirmek istiyorum bu meseleyi gercekden cok yorgunum sürekli hastayım zaten bi yerlerime bişi oluyor hep yeter bir süre 57 olarak yasayayım sonra 52 hedefle tekrar aranıza dönerim..
geçmişe yetişemedim pazar olmasına ragmen ne güsel sohbet etmişsiniz
canım hedefini çekmekle iyi etmişsin biraz dinlenirsin 57 i sabitlersin sonrasında istersen devam edersin hem psikolojin hemde bedenin dinlenir
selam prensescim nasılsın tatlım :80:
evet güzel sohbet oldu burda pazar pazar
hahah atak zamanıı meyvecimmm saldıralımmmm hücuuuuummmm
Korksunlar tabiiki birinci olucaz sonuçta biz
Baştan uyaralımda çok korkmasınlar yazıkk
iyiyim canım yoruldum biraz baya yürüdüksen nasılsın? evet sohbeti kaçırdım ben
olsun olsun korku iidir
Belki yine dereceye girerler 1. Biz olacağımız için 7. Takımada 2. Lği veriyorum
Bu hafta listeleri ben hazırlıcam nasıl olsaa
Annacım ben bu 4 günü detoksla geciricem..cok yüklendim vücuduma ne haldeyim tartılamıyorum korkudan
evet gerçeklerle yüzleşmek lazım meyvecim haklısın canım
7. takım için 2.lik olabilir biraz mütevazi olalım
ayy canım ya birden üst üste detoks yapınca da çok yüklencen ama vücuduna dikkat et bak
gitcek o +lar hiç korkma bitanem
yok canım yaa yüklenmicem zaten kac gündür balon gibi oldum kendimi patlıcak gibi hissediyorum cok ağırlastım .. kurtulmam gerek bu drumdan..
evettt gelelımm bana cosmus yemıs yedırmıs bır konumda aranıza donmus bulunmaktayımm kaptan yardımcılıgı gorevı hakettıgımıı belırtmek uzere yarından ıtıbaren 3 gun elma dıyetı yapmaya karar verdım . cunku benım kayınpederım onume koyulan seyı yemeyınce hakaret etmıscesıne bır bakıyor bır laf soyluyorr . ee bazılarını mecbur yedımm bazılarını ben ıstedım yedım (pizza:) gelır gelmez tartıya cıktım buarada eve aksamustu saat 6 da geldık o saatte tartıya cıkılırmı yanısoylemek bıle ıstemıyorum yarın sabah kılo bakıp hemen yesıl elma dıyetıne baslıyorumm 3 gun keısn yapıcamda gerısını bılmıyorum 63 gorene kadarda yapabılırım bılemıyprum sekerleırm cok yorgunumm cıkıyorum ben bır surude sım var yarın sabah gorusuruz olurmu
minnosum hosgeldin canımmm
özlettin kendini..
ben cok yoruldum minnosum yaa şuan kendimi cok gücsüz hissediyorum.. ondan bu durum cumartesi yedim zaten magnumu götürdüm içimden geldiği gibi yasadımuzun zaman olmus düşünmeden yemeyeli
minnosum iki kacamağı yapan nidah ttalım prensesim kacamaksız devam ediyor masallahı var
eee sen neler yaptın
minnosum elma diyetinde günde kac elma yiyorsun..
canım ben bıır dılım tam bugday ekmegı ıle guzel dıyet bır kahvaltı yapıyorum ondan sonra agun boyunca 5 tane elma yıyorum acıktıgım zamanlara gore bolusturuyorum bazen cok guzel cok hızlı kılo verdırmıstı bana evdede kırmızı yesıl bır suru elma var ıste hemde onlar bıtmıs olur3 gunde ınsallah 63 u gorurum ondan sonra tekrar duzene gırıcem tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?