Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yarısı tabiki biz kazanıcaz bu konuda kimsenin şüphesi olmasınn

ben bu hafat mezun bile olabilirim

hmmm..okadar aclik grevindesin yani bir haftada sana 4kilo veridirecek hangi diyetmis acaba???? ama zooorrr o kekler tatlilar olduktan sonraaa...ben simdi loplopu birakip..kosu bandina binicem ve 9km olmadanda inmicem....yani hedefim enaz 3 kilo haftayi canik

rakiplerimizz korkmus kızlarrr

hadi hızlanın bakalımmm yakalım tüm kalorileriii

minnosum da bu aksam gelicekti nerde kaldı benim tatlı yardımcımm.. özledim minnosumu

meyvenull ----HAYIR

minnos prenses

PrensesPeri----HAYIR

kuyabiye ------HAYIR

anna_marıa---- HAYIR

hasretim34----- EVET

pamukcuk

nidah ----EVET

pembepanter1----EVET

karcicegi71

hypatia ---- HAYIR

rakiplerimizz korkmus kızlarrr

hadi hızlanın bakalımmm yakalım tüm kalorileriii

minnosum da bu aksam gelicekti nerde kaldı benim tatlı yardımcımm.. özledim minnosumu

ahaha korkmuşlar gerçekten

hadi bakalımm bende spora başlıycam birazdan sonrada duşumu alıcam bi güzelll oh oh gitsin yağlar

minnoş hakkaten çok özlendi yaw grubun neşeşi nerde kaldı acep :78:

geçmişe yetişemedim pazar olmasına ragmen ne güsel sohbet etmişsiniz

canım hedefini çekmekle iyi etmişsin biraz dinlenirsin 57 i sabitlersin sonrasında istersen devam edersin hem psikolojin hemde bedenin dinlenir

hahah atak zamanıı meyvecimmm saldıralımmmm hücuuuuummmm

Korksunlar tabiiki birinci olucaz sonuçta biz

Baştan uyaralımda çok korkmasınlar yazıkk

olsun olsun korku iidir
Belki yine dereceye girerler 1. Biz olacağımız için 7. Takımada 2. Lği veriyorum

Bu hafta listeleri ben hazırlıcam nasıl olsaa

Annacım ben bu 4 günü detoksla geciricem..cok yüklendim vücuduma ne haldeyim tartılamıyorum korkudan

iyiyim canım yoruldum biraz baya yürüdük sen nasılsın? evet sohbeti kaçırdım ben

oh ne güzel yapmışsın canım bende iyiym tatlım sağol

spora başlıycam şimdi ama sizden kopamıyorummm

oy kıyamam üzülme tatlım yaw yine sohbet ederizz hep ediyoruzz

evet gerçeklerle yüzleşmek lazım meyvecim haklısın canım

7. takım için 2.lik olabilir biraz mütevazi olalım

ayy canım ya birden üst üste detoks yapınca da çok yüklencen ama vücuduna dikkat et bak

gitcek o +lar hiç korkma bitanem

Son düzenleme:

yok canım yaa yüklenmicem zaten kac gündür balon gibi oldum kendimi patlıcak gibi hissediyorum cok ağırlastım .. kurtulmam gerek bu drumdan..

selammm kızlarr mınnosunuzz geldıııı:79::79::79::79:

ayy geldım hıc usenmedım tam tamına 40 sayfanın hepsını okudum en son yazıdıgm mesajdan bu ana kadar herseyı bılıyorumm hemencecık cok unutmadan yazıyım bıseler

kuyabıyeemmm conunda 53 u gordugunee ınanılmazz sevındımmm valla gordugum ann yıhuhuhuuu ıste budur dedımm nazar degmesın sekercımm

karcıcegım
sana dememısmıydım sabret sabırla sporuna duzenıne devam et sonunda cok guzel seyler goruceksınn dıye canım beım cok sevındımm 68.5 yazmıstın galıba cok cok sevındım naar degemesın ınsallah bu haftada veresınn emıı

meyvemm ve anna sız hala daha regl olamadınızmı yahuu oyuzden artıdasınız kendınızı sıkmayın lutfenn lutfen bellı sebebı o artıların ınsallah bu cumaya kadr regl olur sıskınlıgınızı atarsınız canlarım
buarada meyvem hedefını 57 ye cekmene uzuldum ama hedefını buraya cekmenın tek nedenı hıc kacamaksız aylardır dıyet yapmaya calıstıgın ıcın vucudun bıle ısyan ettı ne yalan soylıyım ben mesela canım dondurma cektımı magnum yerım ordan asagısı kurtarmaz yanı ama onu yedım dıyede dunyaya kusup dıyetı bırakmam once onu erıtıcekk sporumu yaparımm sonra uzun bır sure bırdaha canım dondurma cekmez mesela . bence sende arada mesela ayda bır kere yada 15 gunde bır kere ıstedıgın seylerı yıyebıldıgın gun yapmalısın ozaman vucudunda sana ısyan etmez tatlımm

gızemcım deneme suuren baslamıs hadı hayırlı olsunn tatlımm

hasretımm tam gaz baslıyoruz bu hafta hadı bakalım ha gayrett

nıdahcımm mutlaka ama mutlaka bır spor yapmaya basla senın bebısı emzırmen en buyuk avantajın cok kolay kılo verıceksın ama vucudunda sekle gırsın tatlım benım

hypatıamm soyle bır cumlenı okudum yedılerım ıcın pısman degılım ama aldıgım kılolar ıcın cok pısmanımm pekıı senınle sebep sonuc ılıskısı kuralım ıstersen bakalım yedıklerın ıcınde pısmanmısın sekerım bu kadar zamanlık emegını coe atma lutfen bıran evvel o elbısenın ıcıne gırmek ıcın calısmalara baslıyorsun hemde hemen

nıdahcımm yanlıs hatırlamıyorsam cokktan ıkı kacamak hakkını doldurmus olan sendınn takıbe alıyorum hemen senı sekercım:82::82:

prensesım hıc kacamaksız tam gaz devam edıyormussunn tatlımm afferım sana mucuckkk

Son düzenleme:
evettt gelelımm bana cosmus yemıs yedırmıs bır konumda aranıza donmus bulunmaktayımm kaptan yardımcılıgı gorevı hakettıgımıı belırtmek uzere yarından ıtıbaren 3 gun elma dıyetı yapmaya karar verdım . cunku benım kayınpederım onume koyulan seyı yemeyınce hakaret etmıscesıne bır bakıyor bır laf soyluyorr . ee bazılarını mecbur yedımm bazılarını ben ıstedım yedım (pizza:) gelır gelmez tartıya cıktım buarada eve aksamustu saat 6 da geldık o saatte tartıya cıkılırmı yanı soylemek bıle ıstemıyorum yarın sabah kılo bakıp hemen yesıl elma dıyetıne baslıyorumm 3 gun keısn yapıcamda gerısını bılmıyorum 63 gorene kadarda yapabılırım bılemıyprum sekerleırm cok yorgunumm cıkıyorum ben bır surude sım var yarın sabah gorusuruz olurmu

minnosum hosgeldin canımmm
özlettin kendini..
ben cok yoruldum minnosum yaa şuan kendimi cok gücsüz hissediyorum.. ondan bu durum cumartesi yedim zaten magnumu götürdüm içimden geldiği gibi yasadım uzun zaman olmus düşünmeden yemeyeli

minnosum iki kacamağı yapan nidah ttalım prensesim kacamaksız devam ediyor masallahı var

eee sen neler yaptın

minnosum elma diyetinde günde kac elma yiyorsun..

minnosum elma diyetinde günde kac elma yiyorsun..

canım ben bıır dılım tam bugday ekmegı ıle guzel dıyet bır kahvaltı yapıyorum ondan sonra agun boyunca 5 tane elma yıyorum acıktıgım zamanlara gore bolusturuyorum bazen cok guzel cok hızlı kılo verdırmıstı bana evdede kırmızı yesıl bır suru elma var ıste hemde onlar bıtmıs olur 3 gunde ınsallah 63 u gorurum ondan sonra tekrar duzene gırıcem tatlımm

meyvem bende cuma gunu magnum yedım cumartesı köfte ekmek yedım bugunde pızza menu yedımm ohhh ıyı de yaptım en az 1 ay ben bunları bıdaha yemem bılıyorum kendımı ama yemıyım onun yerıne sunu yıyım bunu yyıyım desem hep aklımda kalıyor bu sefer bır yerde patlak verıyorum evet bu benım kılo verme hızımı yavaslatıyor ama olsun en azından bırakmamam ıcın devam etmem gereken azmı bana verıyor

minnosum ben yarın lapa yapıcam salıya allah kerim bu elma olayına dayanamam gibi geliyor..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…