meyvem bende cuma gunu magnum yedım cumartesı köfte ekmek yedım bugunde pızza menu yedımm ohhh ıyı de yaptım en az 1 ay ben bunları bıdaha yemem bılıyorum kendımı ama yemıyım onun yerıne sunu yıyım bunu yyıyım desem hep aklımda kalıyor bu sefer bır yerde patlak verıyorum evet bu benım kılo verme hızımı yavaslatıyor ama olsun en azından bırakmamam ıcın devam etmem gereken azmı bana verıyor
minnosum ben yarın lapa yapıcam salıya allah kerim bu elma olayına dayanamam gibi geliyor..:26:
3 kacamağını yapmıssın minnosumm :82::82::82:
minnosum hosgeldin canımmm
özlettin kendini..
ben cok yoruldum minnosum yaa şuan kendimi cok gücsüz hissediyorum.. ondan bu durum cumartesi yedim zaten magnumu götürdüm içimden geldiği gibi yasadımuzun zaman olmus düşünmeden yemeyeli
minnosum iki kacamağı yapan nidah ttalım prensesim kacamaksız devam ediyor masallahı var
eee sen neler yaptın
ama ben kuralları bılmıyordumkı sekercım yaa
bende yoğurtlu yasa domates rendeli yiyebiliyorum bide içine bol baharat katıp ozamn sevdim baya zaten pirinci cok severim ben
ayy ben o lapayıı yapamıyorumm yaa ayy ne tadı var ne tuzu ayy cokk kotuu ben ona dayanamıyorum hem elma dıyetını arazıye gıtsemde bozmam cantama atar gıderım ıste 3 gun yapmam lazım meyvemm koskoca kaptan yardımcısınınn halıne bak bu cuma acık ara bırıncı olmam lazımm heee bıde bırılerınıde gecmem lazım kıl olmaya basladımm cunkumm
tamam hadi bu seferlik böyle olsun ama cuma 63 ü görmen sartıylaama ben kuralları bılmıyordumkı sekercım yaa
inş yine güzel sonuclar alıcaksın canım bu kadar uğrasıyorsun mutlaka verirsin..şu maydonozdan medet umuyorum ve iki gündür birsürü yürüdüm.yarın sabah tartılacagım umarım eksik çıkarım :44: değilse bu kadar emeğime çok üzülürüm
ayy ben kılo cızelgemı degıstımm fare oldummmfare gıbı oraya buraya kacıp spor yapmam lazım sımdıkk kalkıyımda mutfaktakı bulasıkları toplıyım sonrada erkenden yatarım cok yoruldum kızlar ya
tamam hadi bu seferlik böyle olsun ama cuma 63 ü görmen sartıyla
İstanbul anadolu yakası canım...sen de istanbuldaydın galiba dimi
he gördüm şimdi canım bende istanbuldayım avrupa yakasında aammaa :)))
kız yazdım arka sayfada kalmış
İstanbul canım sende istanbuldaydın dimi
ayy ben kılo cızelgemı degıstımm fare oldummmfare gıbı oraya buraya kacıp spor yapmam lazım sımdıkk kalkıyımda mutfaktakı bulasıkları toplıyım sonrada erkenden yatarım cok yoruldum kızlar ya
3.5 atarak arefi izledimm
bu nasıl bi olayyyyyy
aynen yaaa nasıl olablirkii bunlarrr
cok korktum ben yaaa
etrafımda bedensiz rıhların dolastığını hissediyor gibiyimmmbu gece sabah nasıl olucak şimdiiiii
evettt gelelımm bana cosmus yemıs yedırmıs bır konumda aranıza donmus bulunmaktayımm kaptan yardımcılıgı gorevı hakettıgımıı belırtmek uzere yarından ıtıbaren 3 gun elma dıyetı yapmaya karar verdım . cunku benım kayınpederım onume koyulan seyı yemeyınce hakaret etmıscesıne bır bakıyor bır laf soyluyorr . ee bazılarını mecbur yedımm bazılarını ben ıstedım yedım (pizza:) gelır gelmez tartıya cıktım buarada eve aksamustu saat 6 da geldık o saatte tartıya cıkılırmı yanısoylemek bıle ıstemıyorum yarın sabah kılo bakıp hemen yesıl elma dıyetıne baslıyorumm 3 gun keısn yapıcamda gerısını bılmıyorum 63 gorene kadarda yapabılırım bılemıyprum sekerleırm cok yorgunumm cıkıyorum ben bır surude sım var yarın sabah gorusuruz olurmu
he gördüm şimdi canım bende istanbuldayım avrupa yakasında aammaa :)))
oyyy minnoşumm 64 olmşsun bilemmm senn maşşalllhh
bende yarın tam düzgün başlıyorum dyeee bugn hamburger yedim apımm uzun süre yiyemycemmm hem özlemem yedim ya artkkk :)
yarın 5 gün diyeti yapmayı dşünüyorum vücudumu şoklamam lazm kzlar.. ne dersiniz şok olcak ama napalımm inşş geri dönmez kilocuklar...
çapada oturuyorum canım çapa tıp fakültesini bliyomusun ?
bi başlangıç yapalım da bi motive olayım ondan sonra normale dönerimm :)
iyi akşamlar canlarım nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?