Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

3 kacamağını yapmıssın minnosumm :82::82::82:

minnosum ben yarın lapa yapıcam salıya allah kerim bu elma olayına dayanamam gibi geliyor..:26:

ayy ben o lapayıı yapamıyorumm yaa ayy ne tadı var ne tuzu ayy cokk kotuu ben ona dayanamıyorum hem elma dıyetını arazıye gıtsemde bozmam cantama atar gıderım ıste 3 gun yapmam lazım meyvemm koskoca kaptan yardımcısınınn halıne bak bu cuma acık ara bırıncı olmam lazımm heee bıde bırılerınıde gecmem lazım kıl olmaya basladımm cunkumm

şu maydonozdan medet umuyorum ve iki gündür birsürü yürüdüm.yarın sabah tartılacagım umarım eksik çıkarım :44: değilse bu kadar emeğime çok üzülürüm

ayy ben kılo cızelgemı degıstımm fare oldummm fare gıbı oraya buraya kacıp spor yapmam lazım sımdıkk kalkıyımda mutfaktakı bulasıkları toplıyım sonrada erkenden yatarım cok yoruldum kızlar ya

bende yoğurtlu yasa domates rendeli yiyebiliyorum bide içine bol baharat katıp ozamn sevdim baya zaten pirinci cok severim ben

ama ben kuralları bılmıyordumkı sekercım yaa
tamam hadi bu seferlik böyle olsun ama cuma 63 ü görmen sartıyla
şu maydonozdan medet umuyorum ve iki gündür birsürü yürüdüm.yarın sabah tartılacagım umarım eksik çıkarım :44: değilse bu kadar emeğime çok üzülürüm
inş yine güzel sonuclar alıcaksın canım bu kadar uğrasıyorsun mutlaka verirsin..

cok beğendim yeni cizelgeni minnosumm
kolaygelsin sana sekercim yarın görüşürüz..
bu arad ocağa patates koydum minnosum yaa bende 5 g 5 k yapıcam cumada yumurta günü yerine lapayı yapıcamm

İstanbul anadolu yakası canım...sen de istanbuldaydın galiba dimi

kız yazdım arka sayfada kalmış

İstanbul canım sende istanbuldaydın dimi
he gördüm şimdi canım bende istanbuldayım avrupa yakasında aammaa :)))

oyyy minnoşumm 64 olmşsun bilemmm senn maşşalllhh
bende yarın tam düzgün başlıyorum dyeee bugn hamburger yedim apımm uzun süre yiyemycemmm hem özlemem yedim ya artkkk :)
yarın 5 gün diyeti yapmayı dşünüyorum vücudumu şoklamam lazm kzlar.. ne dersiniz şok olcak ama napalımm inşş geri dönmez kilocuklar...

şu minnoşun denediği dyetide denemek istiyorum aslında ...
minnoş geri almassa kilocukları bende yaparım artıkkk :)
yarın sırf patates yicemmm
zamanında hypatia ile yapmıştık bu 5 gün diyetiniii

minnoşcum canım hoşgelmişsin nasıl özlettin kendini öyle sen

ehe kaçamak hakkını kullanmışın ama olsun kaptan affetti inş 63ü görürsün cumaya kadar canım

elma diyeti kilo verdiriyosa yap canım ben bi kere denemiştim onu akşama doru aç kalıyon ama olsun sonuçta verdiriyo inş veririsin sende canım

evet regl olamadım hala canım ama olcam bugün yarın inş

ehe avrupa yakası demek neresinde denize yakınmısın

kız sen hamburgermi yedin neyse bu son olsun bak benzini koymuşsun gibi düşün araba artık yakmalı o benzini tamammı canım diyete başlama zamanı geldi hadi bakalım

5 gün diyeti için bişi diyemiycem ama başlangıç için güzel olabilir canım başla bakalım hayırlısı olur inşallah sonra düzenli sağlıklı bir diyete geç ama

ehe avrupa yakası demek neresinde denize yakınmısın

kız sen hamburgermi yedin neyse bu son olsun bak benzini koymuşsun gibi düşün araba artık yakmalı o benzini tamammı canım diyete başlama zamanı geldi hadi bakalım

5 gün diyeti için bişi diyemiycem ama başlangıç için güzel olabilir canım başla bakalım hayırlısı olur inşallah sonra düzenli sağlıklı bir diyete geç ama
[/QUOTE]

çapada oturuyorum canım çapa tıp fakültesini bliyomusun ?

bi başlangıç yapalım da bi motive olayım ondan sonra normale dönerimm :)

çapada oturuyorum canım çapa tıp fakültesini bliyomusun ?

bi başlangıç yapalım da bi motive olayım ondan sonra normale dönerimm :)

evet biliyorum istanbul üniversitesinde bulunmuştum ve oraya yakındı sanırsam adli tıp kurumu var orda dimi güzel yerler oralar aşağılara doğru...

tamam canım yap bir başlangıç biraz kilov erince motive olursun zaten :93:

o zaman yarın patates günü dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…